Találatok a következő kifejezésre: Keményítőnapon ehető és (3 db)

Tasakos burgonyalevest és s kukorica chipset keményítőnapon ehetek vagy mikor?

Legjobb válasz: Leginkább semmikor. De egyébként a krumpli és a kukorica keményítõnapon fogyasztható. Feldolgozott élelmiszerek viszont soha! Gyümölcskonzervet se ehetsz pl. És nem csak a cukor miatt. Ha az ilyen régi [email protected] ragaszkodsz, akkor nem fogsz lefogyni.Inkább fõzz krumplilevest saját magad. Nem beszélve arról, hogy a tasakos leveseben a sok E mellett még tejpor is van, a lágyabb íz eléréséhez, ami ugyebár fehérje(lenne, ha nem por lenne)

Leginkább semmikor. De egyébként a krumpli és a kukorica keményítõnapon fogyasztható. Feldolgozott élelmiszerek viszont soha! Gyümölcskonzervet se ehetsz pl. És nem csak a cukor miatt. Ha az ilyen régi [email protected] ragaszkodsz, akkor nem fogsz lefogyni.Inkább fõzz krumplilevest saját magad. Nem beszélve arról, hogy a tasakos leveseben a sok E mellett még tejpor is van, a lágyabb íz eléréséhez, ami ugyebár fehérje(lenne, ha nem por lenne)

Keményítőnapon ehető avocado, és ha igen, akkor mennyi?

Legjobb válasz: Én igazából azt hallottam, hogy az avokádó bár gyümölcs, de fehérjének számít.

Én igazából azt hallottam, hogy az avokádó bár gyümölcs, de fehérjének számít.
Nem mert az gyumolcs

Segítene valaki én is elkezdtem a 90 napos diétát már 13 napja csinálom és az a kérdésem hogy rizst ehetek keményitönapon? Mert valaki azt mondja szénhidrát valaki meg azt hogy keményitö, ja és a tarhonya hová tartozik?

Legjobb válasz: én nem vagyok a 90 napos híve..de a rizst azt keményítõ napon edd.akkor ehetsz ilyeneket: Bármilyen zöldségféle (bab, borsó, zöldbab, lencse, sárgarépa, burgonya) szénhidrát napon pedig a tészták, sütemények édességek.

én nem vagyok a 90 napos híve..de a rizst azt keményítõ napon edd.akkor ehetsz ilyeneket: Bármilyen zöldségféle (bab, borsó, zöldbab, lencse, sárgarépa, burgonya) szénhidrát napon pedig a tészták, sütemények édességek.
Rizs: keményítõ napon Tarhonya: szánhidrát (mivel tészta)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!