Találatok a következő kifejezésre: Keményítő napon keményítővel (113 db)

Kemenyito napon zoldseglevest ehetek?

Legjobb válasz: nyugodtan ehetsz:) am erre enis kivancsi lennek,mondjuk mien zoldseg leveskre vonatkozik ez?mer van pl olyan leves,amibe nagyon sok zsir/olaj kerul..de nyugodtan eheted:)hisz zoldseg=kemenyito..de miutan megfozod,akkor is kemenyito?na ezt nemtom... de nyugodtan edd:D

nyugodtan ehetsz:) am erre enis kivancsi lennek, mondjuk mien zoldseg leveskre vonatkozik ez?mer van pl olyan leves, amibe nagyon sok zsir/olaj kerul..de nyugodtan eheted:) hisz zoldseg=kemenyito..de miutan megfozod, akkor is kemenyito?na ezt nemtom... de nyugodtan edd:D
miért is ne?

Nemrég kezdtem a 90 napost, ma keményítő napom van, de megettem 2 szelet rántott sajtot. Nagyon bezavartam vele, ugye? :/

Legjobb válasz: Igen,és gondolom még az elején vagy!Ha keményitö nap van akkor az van

Igen, és gondolom még az elején vagy!Ha keményitö nap van akkor az van
100%-ig egyet értek 17:53-al butaság bele kezdeni, és nem értem miért nem értik meg, de majd rá jönnek a maguk kárán!:S Ha kicsit ésszerûen át gondolnátok, rá jönnétek, hogy nem okés az egész!
A rengeteg nevet viselõ, legtöbbször semmilyen haszonnal nemjáró, hókusz-pókusz felesleges önsanyargatás! Legjobb módszer amit bátran ajánlok bárkinek: döntse el hány %-ot akar leadni a saját testsúlyából, annyi %-ot vegyen le a napi kaja mennyiségbõl! Három hónap alatt leadtam tíz kilót, ami plussz haszon, már nem is igénylem a több kaját! Egyetlen feltétel: megfelelõ önakarat!
A 90 napos diétának amúgy sincs semmi értelme. Csupa szénhidrátot viszel be és csak egy nap fehérjét, ami azt jelenti, hogy a fehérje szükségletedet az izmaidból fogja pótolni a szervezeted. Könnyebb leszel, de csak azért mert izomból fogysz. De nem folytatom, annyi helyen le írtuk már.
ha nem tartod be pontosan a dolgokat, akkor miért csinálod???így nem lesz semmi értelme, hogy csinálod, mert nem fog használni
Én a helyedbe akkor inkább picihusit ennék.De inkább fehérjét mint szénhidrátot.
A kérdező hozzászólása: Írjatok lécccccci!!!!!!
igen azt edd hozzá nyugodtan
A kérdező hozzászólása: kösz:)


Keményítő napon étkezési keményítővel és kefirrel, vagy növényi tejszínnel habart főzeléket lehet enni?

Legjobb válasz: Étkezési keményítõt és növényi tejszínt használhatsz, utóbbiból a cukormentes változatot (hisz úgy már CH). Bár nem vagyok benne teljesen biztos, hogy 25-30% zsírt tartalmaz, mégha az növényi eredetû is. De ha néha eszel, bajod nem lehet :) A kefir tejtermék, ami fehérje, tehát fehérje napra való.

Étkezési keményítõt és növényi tejszínt használhatsz, utóbbiból a cukormentes változatot (hisz úgy már CH). Bár nem vagyok benne teljesen biztos, hogy 25-30% zsírt tartalmaz, mégha az növényi eredetû is. De ha néha eszel, bajod nem lehet :) A kefir tejtermék, ami fehérje, tehát fehérje napra való.
Az étkezési keményítõ teljesen belefér, esetleg teljes kiörlésû kevés liszt is. Tej és tejtermék helyett én anno rizstejet (semmi köze a tejhez) használtam. Érdekes az íze, meg kell szokni.

90 napos diétánál lehet-e 2 naponta váltani az étrendet? Pl: 2 nap fehérje, 2 nap keményitő, 2 nap szénhidrát.

Legjobb válasz: Ez a fogyókúra csak akkor fog müködni,ha betartod a szabályokat a napok egymás után jönnek,se felcserélni se 2 naponta váltani nem lehet! Megcsináltam Én is 16 kilót fogytam,bár a gyerköcöknek fõztem mellé annyit bünöztem,hogy megkostoltam a kajákat. Viszont a viz napot azt nem csináltam.Nekem nagy segitség volt ez az oldal:www.mindmegette.hu

Ez a fogyókúra csak akkor fog müködni, ha betartod a szabályokat a napok egymás után jönnek, se felcserélni se 2 naponta váltani nem lehet! Megcsináltam Én is 16 kilót fogytam, bár a gyerköcöknek fõztem mellé annyit bünöztem, hogy megkostoltam a kajákat. Viszont a viz napot azt nem csináltam.Nekem nagy segitség volt ez az oldal:www.mindmegette.hu
Mit keres itt egy diétás kérdés??? Amúgy nem.Naponta kell.

Melyiket tartsam be, ezt a "reggelizz úgy mintegy kiráy. " vagy h meg van szabva h melyik nap mit egyek, h "egynap szénhidrát, második nap gyümölcsnap, haramadik nap keményítő. Fehérje. " ha fogyni szeretnék?

Legjobb válasz: Csak személyes tapasztalatot írok: A "reggelizz mint egy király" - elven mûködtem öt hónapig, és 20 kilótól szabadultam meg (persze sportoltam is). Nekem személy szerint nagyon-nagyon nehéz az életmódom miatt bármilyen olyan diétát tartani, ami ennél nagyobb követelményeket ír elõ, pl a szétválasztás. nagyon macerás, és gyakran nem is tudok arra koncentrálni. A mennyiséget viszont jól lehet koordinálni, úgyhogy én ezt választottam, gondoltam, csinálom egy darabig, aztán ha semmi, akkor leállok, vagy keresek mást. Olvadtak le rólam a kilók, ráadásul az elõtte rosszalkodó emésztésem is teljesen helyrejött, nagyon gyomorfájós voltam. A "király" jelzõ pedig relatív, nem azt jelenti, hogy hétpofára kell zabálni (vagy szabad), hanem hogy az a legbõségesebb étkezés a napban. Ennyi. Én reggelre idõzítettem a szénhidrátok nagy részét, a gabonaféléket, délre a húst, zöldséget, estére tejterméket, gyümölcsöt. A fogyókúrának két éve vége, azóta tartom az ideális súlyom, és el sem tudom képzelni, hogy másként étkezzek, szóval nagyon bevált. Próbáld ki egy idõre, ha teheted. 25/L

Csak személyes tapasztalatot írok: A "reggelizz mint egy király" - elven mûködtem öt hónapig, és 20 kilótól szabadultam meg (persze sportoltam is). Nekem személy szerint nagyon-nagyon nehéz az életmódom miatt bármilyen olyan diétát tartani, ami ennél nagyobb követelményeket ír elõ, pl a szétválasztás. nagyon macerás, és gyakran nem is tudok arra koncentrálni. A mennyiséget viszont jól lehet koordinálni, úgyhogy én ezt választottam, gondoltam, csinálom egy darabig, aztán ha semmi, akkor leállok, vagy keresek mást. Olvadtak le rólam a kilók, ráadásul az elõtte rosszalkodó emésztésem is teljesen helyrejött, nagyon gyomorfájós voltam. A "király" jelzõ pedig relatív, nem azt jelenti, hogy hétpofára kell zabálni (vagy szabad), hanem hogy az a legbõségesebb étkezés a napban. Ennyi. Én reggelre idõzítettem a szénhidrátok nagy részét, a gabonaféléket, délre a húst, zöldséget, estére tejterméket, gyümölcsöt. A fogyókúrának két éve vége, azóta tartom az ideális súlyom, és el sem tudom képzelni, hogy másként étkezzek, szóval nagyon bevált. Próbáld ki egy idõre, ha teheted. 25/L
egyik se. napi 3x/vagy 5x, melyik jön be/ étkezés.
ha fogyózol akkor már a reggelid se legyen királyi

Jól csináltam ma a keményítő napot? Sokat ettem szerintetek?

mai kaajám: 5dkg cseresznye 5db nektarin 2 kisadag sültkrumpli vacsora:krumplipüré 2 db paradicsom,savanyúkáposzta,U.i:etttem kecsapot a sültkrumplihoz. Holnap szénhidrát napom lesz.Mit egyek? Ti mit szoktatok szénhidrát napon enni? Előre is köszi. Am 13 éves vagyok és lány. 150cm és 67kg.

Legjobb válasz: A gyereknek is húst és zöldséget kell ennie. Ezt te is leírhattad volna neki, ha már kommentelsz ^.^ Ehelyett most krumplit akar, cukros ketchupot meg egy csomó szénhidrátot. Kár hogy a húsok és a zöldségek többsége kevés szénhidrátot tartalmaz, tehát szénhidrát nap értelmetlen. Húsos-zsíros zöldség nap. Ez mennyivel jobban hangzik és többet ér. De ezt miért nekem kell mindenhova leírnom..

A gyereknek is húst és zöldséget kell ennie. Ezt te is leírhattad volna neki, ha már kommentelsz ^.^ Ehelyett most krumplit akar, cukros ketchupot meg egy csomó szénhidrátot. Kár hogy a húsok és a zöldségek többsége kevés szénhidrátot tartalmaz, tehát szénhidrát nap értelmetlen. Húsos-zsíros zöldség nap. Ez mennyivel jobban hangzik és többet ér. De ezt miért nekem kell mindenhova leírnom..
Te tényleg egész nap szénhidrátot ettél O.o Cukor a gyümölcsben, keményítõ a krumpliban, a paradicsom és a káposzta egyébként jó, ezek kevés keményítõt tartalmaznak mellette viszont rostokat. Ezeket kellene enned. Holnap szénhidrátnap? Nem tudom mennyit akarsz hízni.. de a mai napodon konkrétan a szénhidrát fogyasztás dominált, ha ezt akarod holnap is akkor ismételd. Jót fog tenni a vércukrodnak :D Nem lehet hogy nagyon félrenéztél te valamit így fogyás témában? Szénhidrát napra ajánlható a csokoládé és a szilvás bukta is, ezek tele vannak szénhidráttal. Hát elhízik tõlük az ember, ez már csak az ilyen kajákkal együtt jár.
Kérdezõ, te azt írtad 13 éves vagy. Na most pont ennyi tudás kell egy ilyen kamu diéta kitalálásához. Nálad sokkal butább emberek is le tudnak írni ennyi hülyeséget. És te ilyen idióták ajánlásai alapján akarsz enni? Tolj ma több krumplit, attól hízik a desznyó is. Jó sok szénhidráttól. Reggelire gyümölcs. Elmegy, de értelmesebb lenne tojás, zöldségekkel. De van aki jobban kívánja a gyümölcsöt, ez igaz.
A kérdező hozzászólása: képzeld nem néztem félre semmit sem! ha nagyon érdekel tessék itt van a 90 napos diéta: http://www.mindmegette.hu/dieta/90-napos
Kedves elsõ ha már ki akarsz oktatni másokat akkor nézz már utána a cukroknak ;) A gyümölcsben lévõ cukor és az amit te kg-os kiszerelésben megveszel a boltban nem ugyan az. Amúgy kedves kérdezõ mért csinálod ezt a diétát? Rendben, hogy életmód váltás, de befejezed a 90 napot és onnantól kezdve nem fogod tartani. Inkább mozogj sokat és figyelj arra, hogy megfelelõ legyen a napi fehérje, szénhidrát és zsír beviteled.
Ez a leírás kimondottan veszélyes. Tehát pont arra koncentrál, amiket lényegében nem szabadna megenni. A tejkerülés viszont egy jó pont, el kell ismerni.
jó, ne foglalkozz az elõzõkkel! gyümölcsöt bármennyit ehetsz, bár ebéd-vacsi elõtt 1 órával már csak víz. krumplit ne olajban süsd, ketchup csak mértékkel, savanyúkáposzta nuku, nyersen bármennyit. krumplipüré ? keményítõnapkor ne egyél tejes, vagy tejfölös, vagy vajas krumplit! vacsi már csak kisebb adag legyen. szénhidrát: tészta zöldséges öntetekkel (semmi hús, semmi sajt!) sós aprósüti mehet pár darab vacsinál. de azért szénhidrátnapkor vigyázz, ne ess túlzásba! figyelj a mennyiségre!
Az én lányom 12 162cm 47kg
1: a 90 napos diéta baromság attól fogysz mert alig eszel nem pedig mert jól 2: a jó diétának a lényege hogy rostban és fehérjében gazdag de szénhidrátban szegény kaját egyél kevés tésztafélét kevés zsíros cukros dolgot de sok húst cukorban szegény gyümölcsöt zöldséget rengetek sovány húst/halat és mozogj
A kérdező hozzászólása: bocs de reggelire gyümölcsöt kell enni
komolyan tisztelt harcmûvész.akár hol olvasom a kommentjeidet, mindenkinek csak negatív dolgokat irkálsz.akkor ha ennyire okos vagy, írj neki példákat mit egyen, ne csak hogy ez szar, az szar stb. tessék akkor írj egy rendes diétát...fõleg egy 13 évesnek!!!!
ja és még annyit, hogy a sültkrumplit ne olajaba süsd, hanem tepsiben, én teszek rá pici fûszersót is :)
szia.talán az 5db nektarin kicsit sok.nekem a reggelim állt egy banán és egy alma.én is mindmegettérõl csinálom, eddig 2hét alatt 1, 5 kiló minuszban vagyok.a savanyú káposztával vigyázz, mert sok a só benne, vízkötõ.a ketchupot is próbáld meg mellõzni, mert abban is van cukor.szénhidrát nappal is próbálj óvatosn bánni, ne zabálj össze vissza.én holnap leszek szénhidrát napon, és bolognait fogok enni :) vacsira pedig egy szelet grillezett csirkemellet.friss zöldségekbõl salátát bármikor ehetsz :) hajrá, sok sikert :)
A gyümölcsben lévõ cukor nem okoz inzulinrezisztenciát? Nocsak, és még akarsz valami újat mondani nekem? Érdekel ám :)

Melyik napon ehetek cukkinit, padlizsánt, gombát? Keményítő napon?

Legjobb válasz: A gomba fehérje és szénhidrát vegyesen, gyakran inkább fehérje, de úgyse tudod szétválogatni. Jobb, ha mindennap eszel zöldséget, nem akarom most a komplett véleményemet leírni a 90 naposról, s mindenki úgy rontja el az életét, ahogy akarja (bár ez hatással van másokra is, de mindenkinek megvannak a hülyeségei)... De részben azért vagyunk itt, hogy legjobb tudásunk szerint óvjuk a tudatlanabb társainkat az egészségtelen módszerektõl. A 90 napos fogyókúra 3 szénhidrát alapú napja elég balga gondolat.

A gomba fehérje és szénhidrát vegyesen, gyakran inkább fehérje, de úgyse tudod szétválogatni. Jobb, ha mindennap eszel zöldséget, nem akarom most a komplett véleményemet leírni a 90 naposról, s mindenki úgy rontja el az életét, ahogy akarja (bár ez hatással van másokra is, de mindenkinek megvannak a hülyeségei)... De részben azért vagyunk itt, hogy legjobb tudásunk szerint óvjuk a tudatlanabb társainkat az egészségtelen módszerektõl. A 90 napos fogyókúra 3 szénhidrát alapú napja elég balga gondolat.

A keményitő napon miért lehet kenyeret fogysztani?

Marházni nem kéne! 90 napos diétát csinálom, más is irta hogy vétkezett már. Este azért csináltam 100 hasizom gyakorlatot!Ja és ez most fordult el? el?ször velem hogy vétkeztem az evéssel kapcsolatban!

Legjobb válasz: Szerintem nem gáz, ha vétkezel néha. Persze nem minden nap, és nem minden étkezésre gondolok. A kenyér a gyümi-napot kivéve mindig megengedett, de csak egy szelet. Mondjuk nekem ritkán kellett. Igaz az üres pörkölt az kívánta maga mellé, de a sülthús zöldségsalátával fincsi. Lényeg, hogy én fogytam 12 kilót.

Szerintem nem gáz, ha vétkezel néha. Persze nem minden nap, és nem minden étkezésre gondolok. A kenyér a gyümi-napot kivéve mindig megengedett, de csak egy szelet. Mondjuk nekem ritkán kellett. Igaz az üres pörkölt az kívánta maga mellé, de a sülthús zöldségsalátával fincsi. Lényeg, hogy én fogytam 12 kilót.

Szójás fasírtot lehet keményítő napon enni?

Legjobb válasz: Szójás fasirtot szerintem szójásfasírt -napon egyél, a keményítõnapon legjobb, ha keményítõt eszel. :-DDD Hülye kérdés-hülye válasz .

Szójás fasirtot szerintem szójásfasírt -napon egyél, a keményítõnapon legjobb, ha keményítõt eszel. :-DDD Hülye kérdés-hülye válasz .
Tessék itt egy delikvens, akinek végül sikerült lefogynia, de elõtte 90-napost próbált. Olvassa el minden 90 napos fan, nagyon tanulságos: http://www.hoxa.hu/?p1=adatlap&p2=40434 bocs az offolásért.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!