Találatok a következő kifejezésre: Kellene már észlelnem (3 db)

Jézusom... Ha kb. 33 nap múlva találkozik velünk, már látni kéne. Ha nem látható, akkor nem tud károkat okozni a bolygónak...
mert annyira nemlétezik
Utolsó, inkább neked kéne tanulnod fizikát :D A Holdnak sincs saját fénye, a Jupiternek sincs, a Vénusznak sincs mégis látjuk õket szabad szemmel, mert visszaverik a Nap fényét. Amúgy meg azért nem látjuk, mert a nullsíkon keresztül közeledik felénk, és a nullsíkban köztudottan nem terjed a fény. Fapuma
És akkor mégis hogyan vették észre ezer évvel ezelõtt, ha ma nem látjuk ti nagy fizikusok? Kuruzslók vagytok ti, nem tudósok..
De igen, észlelni kellene már rég. Ha akkora, amekkorának írják, már szabad szemmel is látni kéne. A nekiütközés pályafüggõ, hiszen a meteoritok sem ütköznek neki semminek, amíg ideérnek.
Ok, akkor tegyük fel, hogy a Nibiru albedója kb. akkora mint a Holdé, és az átmérõje kb. 1000 km. Már így is látnunk kéne, mert ha december 21-én belénk jön, akkor már igencsak közel járhat hozzánk, de ha szabad szemmel mégsem látnánk az amatõrcsillagászoknak biztosan szemet szúrt volna. Fapuma
*több ezer évvel ezelõtt
Láthatatlan, mert a reptoidok bevonták titkos átlátszó salátaszósszal.
Úgy tudom hogy 404 elvontatta, így nem csoda hogy nem észleljük...
"És akkor mégis hogyan vették észre ezer évvel ezelõtt, ha ma nem látjuk ti nagy fizikusok?" Mert annyira földközelben volt, hogy látni lehetett !
A kérdező hozzászólása: Valahogy csak sejtik merre járhat jelenleg nem?
A Nibirunak nincsen önnálló fénye, miért kellene meglátni ? :D
figyeld valami hülye ezoterikus kitalálja, hogy ez is bizonyíték
A kérdező hozzászólása: Na nekem se lesz mostmár kocka hasam 31 nap alatt :D
Már csak 31 nap van hátra! http://www.idokep.hu/2012
A Niburu igazából a reptoidok bázisa, abban aludtak.De már nincs rá szükségük, mert kinõtték.
Remélem, eltalálja valamelyiket...
A Holdnak sincs önálló fénye, ugye vágod?

Kellene már tüneteket észlelnem a ciklusom 23. napján?

A 23. nap a mensi 1. napjától számítva. Nagyon örülnék, ha most sikerülne, mert olyan régen várunk egy babára, de tüneteim még nincsenek.

Legjobb válasz: Ja, 28-29 napos ciklusaim vannak.

A kérdező hozzászólása: Ja, 28-29 napos ciklusaim vannak.
Ne aggódj ha nincs tünet mert nekem csak a 8. héten kezdõdött.Addig semmi.

A 18. napon járok. Ha teherbeestem volna, akkor kellene már tehességi tüneteket észlelnem?

28-30 napos ciklusaim vannak.

Legjobb válasz: 18 nap melyik nap? A terhességi tünetek az elmaradt mensi után kezdenek elõjönni, amikorra jól be van ágyazódva és a terhesség kezdi felborítani a nõi szervezet mûködését.

18 nap melyik nap? A terhességi tünetek az elmaradt mensi után kezdenek elõjönni, amikorra jól be van ágyazódva és a terhesség kezdi felborítani a nõi szervezet mûködését.
Ha jól értelmeztem a 18 napot, akkor még nem kellene tüneteket produkálnod.
A kérdező hozzászólása: 18 nap a mensiig. Csak kíváncsiságból érdeklõdöm, mert olyan sokan írják, hogy a feltételezett fogamzás után néhány nappal már tüneteik voltak.(alhasi fájás, émelygés, stb.)
Ha még 18 napod van a mensiig, valószínû még peteérés sem volt :) Ha a 18. napon vagy, akkor van aki érez alhasi szurkálásokat, de nem törvényszerû hogy ez terhességet jelent. szia :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!