Találatok a következő kifejezésre: Kellemetlen a szagom, mit tegyek (7 db)

Kellemetlen a punci szagom, mit tegyek?

mindig attól félek hogyha oda kerül a sor hogy elveszitsem a szüzességem vagy csak egyáltalán szexelni akkor ha elötte nem fürödtem akkor kellemetlen szagú a puncim.és félek hogy a pasik undorodnak majd tölem...segitsetek léccives

Legjobb válasz: Ez mindenkinél így van,s mégis mindenki él nemi életet!:)Nem?Mielõtt arra kerülne sor s olyan helyen vagy ahol víz van a közelben,pl menj ki elõtte wcre s mosd meg tusfürdõvel,majd menj vissza a pasidhoz s kezdhetitek is a dolgot!Használj illatos tisztaságit!Vagy krémezd be,s már nem is érzõdik semmi kellemetlen,csak a jó illat,s nehogy azt hidd hogy a pasiké különb,sõt még rosszabb!:)Lehet te hamarabb fogsz undorodni mint a pasi!Komoly kapcsolatban ezt meg meglehet beszélni,mondani egymásnak.

Ez mindenkinél így van, s mégis mindenki él nemi életet!:) Nem?Mielõtt arra kerülne sor s olyan helyen vagy ahol víz van a közelben, pl menj ki elõtte wcre s mosd meg tusfürdõvel, majd menj vissza a pasidhoz s kezdhetitek is a dolgot!Használj illatos tisztaságit!Vagy krémezd be, s már nem is érzõdik semmi kellemetlen, csak a jó illat, s nehogy azt hidd hogy a pasiké különb, sõt még rosszabb!:) Lehet te hamarabb fogsz undorodni mint a pasi!Komoly kapcsolatban ezt meg meglehet beszélni, mondani egymásnak.
FÜRÖDJ!!!
Szerintem a szüzesség elvesztéséhez meghitt körülményeket kellene teremteni, nem pedig a moziból jövet egy sikátorban...Vagy mire gondoltál?
Köszi :) maradok is! :D Még a kérdéshez annyit, hogy a saját szagát joggal érezheti kellemetlennek bárki, de az ellenkezõ nemet legtöbb esetben izgatja, mivel õ azt nem érezte korábban.. Amikor nyuszim megérzi rajtam "magát", kicsit nevetve fújjol egyet, alig érti h nekem az mennyire mámorító illat. Úgyhogy rendszeres tisztálkodással szerintem nem kell félned, fölösleges az alkalom elõtt pluszban szagtalanítani. Téged valószínû jobban irritál mint a leendõ barátodat.
Az elõttem író nagyon édes :) Csak maradj is ilyen minden jót Nektek! :) Ha betartod a kellõ higiéniás szokásokat (napi fürdés, stb) nem lesz semmi baj. Minden puncinak van szaga, ez így természetes. Ne légy zavarban, fölösleges! Minden jót Neked!
Szia! Én imádom a barátnõm "szagát" :P begerjeszt, érzem h igazi nõ, tudatosul bennem h én vagyok az akit olyan mélyre enged! Akkor se undorodok amikor megvan neki, pedig alapból sokkal gyengébb az illata. Amúgy én szoktam szagolgatni az ujjamat is utána, nem bírok betelni az érzéssel amit okoz. Ha szeret a párod, nem ott fog elakadni h megszagol, csak nagyon extrém esetben..
szia.nekem mindig van a táskámban intim törlõkendõ és intim spré.minden wc-zés után használom.és így nincs szag.otthon tudsz fürödni, intim mosóval!!!semmi szappan, tusfürdõ!!!!ha pedig olyan helyen vagy ahol nincs lehetõség elötte fürödni, hát menj ki a wc-re és vedd elõ azt az intim törlõkendõt!!!és a fenekedet is töröld át, mert annak se kellemesebb a szaga.ha befújod intim sprével, még jobb lesz.ne félj nincs íze!!!De csak egy tanács:a szüzességed ne egy mozi után ki tudja hol, vagy discoba veszítsd el.lehetõleg egy lakásban, kettesben, nyugodt körülmények között.itt együtt fürdéssel kezdhetnétek a dolgot...
igen én ebbe teljesen egyetértek, viszont, ha fölizgat akkor az a nedvesség "elveszi" a szagát a puncinak és akkor nem fogja érezni. legalábbis én így tudom. Gondolom nem fogja az ujját szagolgatni :D
A kérdező hozzászólása: kösszi mindenkinek, de ha épp moziból vagy valahonnan jövünk haza vagy bárhol ahol nincs zuhanyzó vagy egyebek..nem csinálhatom azt hogy jajj bocsi de nincs viz nincs szex..
Szia! Én az együttlét elõtti közös zuhanyzást ajánlom! Azon kívül, hogy még jobban begerjedtek, még hasznos is :-)
akkor szex elõtt zuhanyozz le és akkor anyira nem fogod érzeni meg õ sem
Ne idegeskedj ez miatt, nem érdemes. mindenkinek van "szaga" és ezt általában a pasik imádják, mert gerjesztik õket. ha rosszul tudom szóljatok ;-) de mindenesetre, ha téged nagyon zavar akkor mosakodj meg elötte.. elég oda a sima víz is, de azzal alaposan. ha pedig nagyon-nagyon undi a szag akkor menj el nõgyógyászhoz, mert lehet vmi fertõzés.
valószínûleg potyára idegesíted magad. A punciszag nem az az illat, amit normál körülmények között kellemesnek neveznénk. Viszont szex közben teljesen természetes. Mielött nekiállnál sikálni, illatosítani, mint ahogy az elsõ hozzászóló javasolta, tedd meg légyszives, hogy belenyalsz a tusfürdõbe. Rá fogsz jönni, hogy az az íz sokkal roszabb, mint a szagod. Ne parázz, senki sem virágillatú odalent. Nem is várja el senki, hogy az legyen. (nem véletlenül szoktk idõnként a halszaghoz hasonlítani)
Szerintem ez ellen nem lehet semmit sem tenni. Legalábbis én még nem hallottam róla. Ez a szag mindenkinek megvan, de mindenkinél más az erõssége a mirigyek mûködésétõl függõen. Lehet, hogy neked intenzívebben mûködnek.
A puncinak soha nincs kellemetlen illata!

Kellemetlen a punci szagom mit tegyek?

nagyon kellemetlen a punci szagom lehet ki fogtok röhögni de szerintem hagyma szaga van.Kérlek segitsetek mit tehetnék ellene mert ez engem nagyon zavar és szerintem a páromat is csak nem mondja.

Legjobb válasz: Menj el nõgyógyászhoz!

Menj el nõgyógyászhoz!
Két okból lehet kellemetlen szaga: 1: elégtelen tisztálkodás 2: bakteriális fertõzés. Gondolom, az elsõ nem áll fenn, így marad a második, és az orvos meglátogatása.
mossad MEG!
próbáld pár napig intim lemosóval mosni, hátha felborult a hüvelyflórád valamitõl, ha meg nem, látogasd meg a nõgyógyászodat.
hagyma szaga attólis lehet h hagymát ettél. akár hiszitek akár nem, sokszor a punci szaga hasonlít arra amit éppen fogyasztottál. ne egyél hagymát, ésha nem múlik el akkor lehet vmi probléma.
Sok oka lehet....Én nemtudom h pl mi, de sztem menj nõgyógyászhoz mert ha vmi komolyabb akoor jó idõben rájönni h miaz....
Ha a higénia rendben van én is nõgyógyászt javasolnék.
Nem feltétlen van baj, lehet hogy csak neked furcsa az illatod. Nem mindenkinek tetszik a sajátja. Az intim zuhanyt ajánlom (boltban kapható kis pumpás eszköz, pezsgõtablettát kell vízben feloldani, és azzal a folyadékkal kiöblítheted a hüvelyt). Ha pedig mindenképp azt gondolod hogy valami baj lehet, akkor menj orvoshoz. Nem kell szégyellni, nap mint nap járunk hozzájuk ilyen olyan kínokkal. Megvizsgál és megnyugodhatsz...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a sok segitséget ki is fogom probálni õket hátha segit ha nem akkor orvos.ja amugy meg minden nap tisztálkodom és tényleg hagymát ettem azelõtti nap.azt amugy én is halottam, hogy az is befolyásolja.

Együtt voltam a barátommal 3x óvszer nélkül ( mielőtt elment kivette) meg 1x óvszerrel és most sárgás színű folyásom van, és kellemetlen a szaga. Nemsokára már meg kéne neki jönni mit tegyek? Valami tanács vagy akármi?

Legjobb válasz: Lehetséges hogy elkaptál valamit, van valami tüneted még vagy csak ennyi? Szerintem a háziorvostól nyugodtan megkérdezheted nehogy nagyobb bajod legyen.

Lehetséges hogy elkaptál valamit, van valami tüneted még vagy csak ennyi? Szerintem a háziorvostól nyugodtan megkérdezheted nehogy nagyobb bajod legyen.
Egyrészt ez a "módszer" a legjobb arra, hogy "véletlen" terhes lehess. Ha nem tudnál egy gyereke vállalni, akkor SÜRGÖSEN válasszatok más módszert (óvszer!!!). Másrészt nagy valószinüséggel elkaptál valamilyen fertözést, menj mielöbb nögyógyáshoz, mielött komolyabb lesz belöle.
Huhú... szegény lány. Fertõzésed van. Gratulálok! A két rossz közül a kisebbik rosszat kaptad be. (bár még kiderülhet, hogy mindkettõt XD )
Nem lenne jó, ha kiderülne, hogy mindkettõt. Menj el nõgyógyászhoz, és keress egy másik párt. Egy olyan párt, aki megbecsül, nem sodor veszélybe, és nem terjeszt fertõzéseket.
hát, sárgás-zöldes habos folyás általában trichomonas fertõzésre utal, de minnél hamarabb nézesd meg magad dokival!
Menj el nõgyógyászhoz, mert valószínûleg hüvelygombád, vagy valamilyen fertõzésed van. Ha már ott van irass fel fogamzásgátlót is, mert ígyelõbb utóbb terhes leszel.
A kérdező hozzászólása: Mennyire valószínû h terhes vagyok?
100ból 35 nõ esik így teherbe, szóval elég nagy az esély.
Szerintem jobb ha orvoshoz mész.
A kérdező hozzászólása: gyakran kékes színû lessz tõle a bugyim :((
Ha nem sárgás-fehéres-átlátszó, akkor az valamilyen fertõzés, gomba. Azonnal menj orvoshoz vele!
A kérdező hozzászólása: 13 éves vagyok és tegnap nagyon görcsölt az egész nemi szervem de már volt ilyenem hogy az egész hasam :((
Az hogy "víz"szerû folyik még nem probléma. Ha viszket-ég, büdös és a szine zöldes vagy sárga akkor fertõzés lenne. Szólj anyudnak, õ biztosan el tudja dönteni.
A folyástól lesz kékes, amikor a bugyi anyagából mossa ki a festékanyagot.

Jó napot! Olyan ügyben írok, hogy nekem mostanában kellemetlen szaga van a folyásomnak és vizelési ingerem is szokott lenni, de ez nem állandóan. Szeretném kérni az ön segítségét, hogy most mit tegyek. Üdv:Csilla

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Erre sajnos így nem tudok válaszolni, ezért javaslok egy mielőbbi vizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Erre sajnos így nem tudok válaszolni, ezért javaslok egy mielőbbi vizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Jó napot! Olyan ügyben írok, hogy nekem mostanában kellemetlen szaga van a folyásomnak és vizelési ingerem is szokott lenni, de ez nem állandóan. Szeretném kérni az ön segítségét, hogy most mit tegyek. Üdv:Csilla

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Erre sajnos így nem tudok válaszolni, ezért javaslok egy mielőbbi vizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Erre sajnos így nem tudok válaszolni, ezért javaslok egy mielőbbi vizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Kellemetlen szag árad lentről, a barátom lehet, hogy ezért nem akar kinyalni? Mit tegyek?

Legjobb válasz: Használj intim törlõkendõt. Nálunk nincs ilyen gond, de én a saját konfortérzetem miatt használok ilyet.

Használj intim törlõkendõt. Nálunk nincs ilyen gond, de én a saját konfortérzetem miatt használok ilyet.
NE NEDEVES POPSITÖRLÕT VEGYÉL!(kihagytam, a mlényeget, a ne szócskát:D)
Nem tudom, hogy a profis törlõkendõ intimtörlõkendõ-e, de szerintem nem. Oda nem mindegy, hogy milyen törlõkendõt használsz.Nem fontos, h drága legyen, de nedves popsitõrlõt vegyél, mert más a hp értéke. Ajánlom a Dm-et. "6-tól akciós a Lactacyd tintimtörlõkendõ (449Ft)és a Jessa intimtörlõkendõ (299ft). (mindkét termék 20db-os)
Hát én a carefree, vagy a nivea intimora szavazok még a lactacyd is nagyon jó. De a célnak a profis is megfelel. De én jobb szeretem a minõségit, végülis a legbecsesebb szervemre használom. :)
4. válaszolónak: egy kapcsolat alapja a bizalom, és ha konkrétan nem kérdez rá egy ik a másiktól hogy miért van ez és ez, nem fogja magától kitalálni a párja, nem gondolatolvasó, és a pasik sem szeretik ha egy nõ nem mondja meg..
Vannak nagyon jó illatosított tisztasági betétek, én minden nap használom, így ha izzadok ott lent vagy bármi akkor sem lehet érezni azt a büdöset. De ha nagyon kellemetlen az a szag akkor lehet hogy valami nincs rendben és jobb lenne ha megnézetnéd egy orvossal. Meg az együtt fürdés/zuhanyzás is jó ötlet.
vagy pedig kérdezd meg konkrétan hogy miért nem kényeztet téged ott lenn.
Ha megtehetitek, akkor fürödjetek együtt és mossa meg ott õ. Ez jó kis játék, fel tudjátok egymás húzni és a zuhany után bármi megtörténhet :-) Ha erre nincs alkalmazok, akkor az intim törlõkendõt javasolnám én is, vagy mosakodj le tusfürdõvel az elõtt, hogy együtt lennétek (azt az öt percet még kibírja elõtte).
Az nem biztos hogy jó ötlet, te mit válaszolnál?
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a válaszokat, már csak annyit szeretnék tudni, hogy az intim törlõkendõ minõségi legyen? vagy lehet mondjuk profis is?
Hát a kinyalásra nem tudok mit mondani... A szagról annyit, hogy nem mindegy, milyen szag árad belõled. Jó orral meg lehet állapítani, hogy csak mosdatlan vagy, vagy a táplálkozás miatt, vagy valami baci miatt vagy büdös. Milyen az a kellemetlen szag? Ha erõs, csípõs, szinte marja az orrodat, akkor jó eséllyel nem hiába kopogtatsz a dokinál. Ha szinte már émelygõs, akkor inkább a táplálkozás. Fura szagot tud okozni pl a sok tejtermék, fõleg keménysajtok fogyasztása, a sok szénhidrátbevitel, fõleg fehérlisztbõl, pl ha sok kenyeret eszel. De a disznóhús is, illetve a nagyon feldolgozott és ki tudja valójában mibõl készülõ hústermékek is, pl párizsi, májkrém. Gondold végig még, hogy a menzeszed milyen. Ha a fura szag mellé sokat görcsölsz és sokáig tart a vérzésed, akkor a táplálkozásod a ludas. Ha nem görcsölsz, akkor valami baci lesz a szag oka.
Nálunk a mezei babatörlõkendõ is bevállt... Nem kell ebbõl nagy ügyet csinálni
Nefürgyéle
Én használtam már carefree-t is, most niveát használok, nem drágák ezek, a nivea 350ft körül van, és elég sok van benne. De igazság szerint a noname-esek is jók lehetnek.(elsõ válaszadó)
Ne Fingjá Be!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!