Találatok a következő kifejezésre: Kellemetlen a szagom, (148 db)

Hogy mondjam meg nagymamámnak, hogy kellemetlen a szaga?

Nagymamám sajnos maximum hetente egyszer fürdik (ilyenkor télen szerintem még ritkábban). Mindig arra hivatkozik, hogy ő nem izzad, valamint hogy azért spórol a vízzel, hogy nekünk több jusson. De én szégyenlem magam amiatt, hogy sokszor olyan a szaga, mint egy hajléktalannak. Egyik nap is én vittem bevásárolni, és az autóban már a hányinger kerülgetett a szaga miatt. Azonban nem szeretném megbántani. 25/F

Legjobb válasz: Nálunk is ez a helyzet, illetve a buszon, tömegközlekedésen is gyakran érzem, hogy a mellettem ülõ/álló öreg néninek/bácsinak sajnos van szaga. Ahogy korábban is mondták, ezt meg kell vele beszélned, mert neked is kellemetlen, de persze másnak is, aki érintkezik nagyiddal. Menj oda hozzá és mondd meg neki, de ne virágnyelven, hanem konkrétan magyarázd el neki: nagyi, figyelj szerintem jobb lenne, ha többet fürödnél, mert azért érzõdik, hogy csak heti egyszer. Az egészségednek is jobb és én is jobban érzem magam tõle.

Nálunk is ez a helyzet, illetve a buszon, tömegközlekedésen is gyakran érzem, hogy a mellettem ülõ/álló öreg néninek/bácsinak sajnos van szaga. Ahogy korábban is mondták, ezt meg kell vele beszélned, mert neked is kellemetlen, de persze másnak is, aki érintkezik nagyiddal. Menj oda hozzá és mondd meg neki, de ne virágnyelven, hanem konkrétan magyarázd el neki: nagyi, figyelj szerintem jobb lenne, ha többet fürödnél, mert azért érzõdik, hogy csak heti egyszer. Az egészségednek is jobb és én is jobban érzem magam tõle.
Sajna más korban nõtt fel, akkortájt ez volt a szokás. Mondjuk már ahol, mert az én nagyszüleim soha nem voltak büdösek.
Szerintem ilyen esetekben a kertelés a legrosszabb. Nyíltan ki kell mondani, hogy "Mama, büdös vagy, fürödjél le naponta", mert különben nem veszi a lapot és igen, az idõsebbek már nem éreznek olyan intenzíven szagokat és illatokat. Azt is elmondhatod neki, hogy nem rosszindulatból szólsz, hanem mert szereted, és nem szeretnéd ha emiatt kényelmetlen helyzetbe kerülne (magatokat itt nem kell megemlíteni) :) Sok sikert.
Azzal teszel jót, ha megmondod neki, ne kerüljék el azért mert büdi.
Hú, nálunk is ez van. Nyáron együtt nyaraltunk, és olyan rossz volt mellette, szégyelltem de ez van. Anyám is mondta neki, hogy menjen és fürödjön, de õ valahogy nem érzi a saját szagát, vagy nem tudom. Esetleg ajándékozz neki valamilyen finom tusfürdõt. Lehet, hülyén hangzik, de mi adtunk neki karácsonyra egy csomó ilyet, amilyen illatot szeret és nagyon örült neki. 20l
Nem tudok belelátni más családjába de nálunk soha nem volt azzal gond, hogy megmondjuk egymásnak amit õszintén gondolunk a másikról. Én szoktam a 83 éves nagyapámnak mondani, hogy "húú papa pukiztál vagy mi van?" és akkor röhög rajta és veszi a lapot. Ennyi.
nálunk is ez van. könyörögni kell hogy megfürödjön. kb 2-3 havonta fürdik. én elkerülöm, hogy ne kelljen szagolnom.
Küldj neki egy névtelen levelet, hogy te egy jóakarója vagy, mindenki fujjog, meg undorodik tõle a környezetében, összesúgnak a háta mögött, tehát fürödjön gyakrabban.
Nagyi! Büdös vagy! Fürödj meg és használj sziszegõs szappant! :D
vegyél neki parfümöt és biztosítsd róla hogy olcsó. használja egészséggel, ne féljen tõle hogy elfogy:D
Mama, ne haragudj, nem bántani akarlak, de nem kellemes az illatod.
Mindenképpen menj nõgyógyászhoz!
fürdeni kéne.
Nem valószínû, hogy gombás eredetû lenne. A kevert bakteriális hüvelyfertõzésnél van ilyen kissé romló halszagúra emlékeztetõ folyás. Kenetvizsgálat ezt eldönti. A dalacin hüvelykrém szépen meggyógyítja, orvos írhatja fel.
A kérdező hozzászólása: Képzeld el fürdök. Ekkora paraszt nem lehetsz. Szerinted ha nem fürdenék akkor ilyet írnák ide.
Intim lemosót kéne váltanod. Az is okozhatja a problémát.

Fiúk! A páromnak a makkja alatt olyan mintha hamlana a bore az gomba lehet? Es neha eleg kellemetlen a szaga. Nagyon szeretem kenyesztetni mindenhogyan de igy kellemetlen. Valami tanács? :/

Legjobb válasz: Mondd meg neki, hogy nem kényeZteted addig, amíg el nem megy orvoshoz. 1-2 hét szexhiány után majdcsak elviszi megmutatni. Egyébként az igénytelenség felsõfoka, hogy a vörös, hámló, duzzadt és büdös péniszét magadba fogadod..

Mondd meg neki, hogy nem kényeZteted addig, amíg el nem megy orvoshoz. 1-2 hét szexhiány után majdcsak elviszi megmutatni. Egyébként az igénytelenség felsõfoka, hogy a vörös, hámló, duzzadt és büdös péniszét magadba fogadod..
mondd neki, hogy mossa ;)
Gomba nem csak mástól lehet, de irány doki, és no szex, amíg nincs kezelve, mert te is könnyen elkaphatod, bármilyen kényeztetéssel.
Nem kell itt mindjárt rosszra gondolni .A testi müködés, a bevitt ételek is kiválthatnak ilyeneket .Ha közvetlen kényztetés elõtt tisztálkodik akkor ezek kizártak .
aha:) a nemibeteg gondozóba vizsgáltasd már ki a párod mert belerakta valakibe:) és ez tuti:) na majd az lesz a kellemetlen:) gratula a faszidhoz:)
írtál privátban nekem alpári stílusban....nem minõsítem ill téged jellemez de hagyjuk kb 4 évvel ezelõtt ezekkel a tünetekkel kerültem orvoshoz egy durva nemi úton terjedõ a latin nevét már nem tudom de penicilin kezelés volt a vége...hogy nem volt 2 éve mással azt õ mondta neked te meg elhiszed..ha nem nemibeteg akkor egy igénytelen barom ez a 2 opció lehet a makk alatt megmossa rendesen és nem veri bele mindenkibe nem fordulhat elõ hogy amit írsz gombás legyen vagy büdös bárki makkja de mivel egy tahó vagy bekaphatod neki nyugodtan vagy az enyémet ez legalább nem büdös
A kérdező hozzászólása: Hat az a baj hogy o szerinte nincs semmi baja. Canestennel kenegeti
Ha nincs baja, akkor miért kenegeti gombaölõvel??
A kérdező hozzászólása: Nem volt eddig massal 2 eve mar... es azt neztem hogy szokott neki vorosesebb lenni de az nem ormalis ugye? A makkja es alatta is. Az biztos hogy massal nem volt mar 2 éve
Ez lehet (1) gomba vagy (2) a Canesten. A Canestennel nem szabad "kenegetni", a gombaölõk nagyon durva szerek. Muszáj dokihoz mennie.

Ma vagyok 39 hetes cx:2222 ha leülök vagy felkelek akkor olyan távozik belölem mint a vizelet sárga szinü és elég kellemetlen a szaga van amikor szintelen és nincs szaga mi lehez ez?

Legjobb válasz: Lehet,hogy ez tényleg vizelet.Az egyik ismerösömmel,egyszer a strandon voltunk.Ültünk,mikor felállt,sárga folyadék folyt a lábán.Megilyedtünk.Rohantunk az orvoshoz,aki mosolyogva közölte,anyuka maga bepisilt.Bepisilt ugy,hogy észre sem vette és nem érzett semmit.Annyira nyomta a holyagját a kisbébi.

Lehet, hogy ez tényleg vizelet.Az egyik ismerösömmel, egyszer a strandon voltunk.Ültünk, mikor felállt, sárga folyadék folyt a lábán.Megilyedtünk.Rohantunk az orvoshoz, aki mosolyogva közölte, anyuka maga bepisilt.Bepisilt ugy, hogy észre sem vette és nem érzett semmit.Annyira nyomta a holyagját a kisbébi.
Amikor viszont színtelen és nincsen szaga az lehet magzatvíz. Keresd fel a dokit minél elõbb, mert ha megrepedt a burok, az fertõzések forrása lehet ami a picire nézve nem jó. Egy szimpla vizsgálattal megállapítják. (de azért vidd a csomidat, mert ha a burok repedt, bent maradsz szülni :) )) nekem pont így indult)
mindenképp jelezd az orvosnál, mert ha mindez magzatvíz akkor lehet hogy nem elég tiszta már. Ha vizelet akkor lehet a baba a hólyagodon sátrazik és érzés nélkül be tudsz pisilni. dokihoz!

Jó napot kívánok, a nevem Csilla. Én már vagy 6 éve szenvedek hüvelyi folyástól, aminek elég kellemetlen a szaga is, és elég gusztustalan is az állaga és ott van a viszketés is. Ez hüvelygomba? Annyi mindent kipróbáltam már a párommal is etettem a gyógysz

Jó napot kívánok, a nevem Csilla. Én már vagy 6 éve szenvedek hüvelyi folyástól, aminek elég kellemetlen a szaga is, és elég gusztustalan is az állaga és ott van a viszketés is. Ez hüvelygomba? Annyi mindent kipróbáltam már a párommal is etettem a gyógyszereket de semmi nem használ. A szexuális életünk katasztrófa. Mi tévő legyek kérem segítsen!!!! Milyen gyógyszerrel próbálkozzak ???

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A kellemetlen szagú folyás csaknem mindig fertőzésre, gyulladásra utal, amelyet célzottan kell kezelni. A gyógyszerekhez azonban orvosi vény szükséges, így az interneten keresztül sajnos nem tudok tanácsot adni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A kellemetlen szagú folyás csaknem mindig fertőzésre, gyulladásra utal, amelyet célzottan kell kezelni. A gyógyszerekhez azonban orvosi vény szükséges, így az interneten keresztül sajnos nem tudok tanácsot adni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Miután tampont használok és vége a mensimnek, utána napokig kellemetlen a "szagom". Ez bajt jelent, ne hasznájlam tovább?

életem során kétszer használtam csak, azel?tt mindig betétet. egyszer azért, mert nem volt otthon betét,akkor próbáltam el?ször, és aztán jött a gond, de magától elmúlt. most pedig egy hete azért, mert csak így tudtam megoldani egy alkalmi ruha miatt. van mással is ilyen, vagy csak véletlen?

Legjobb válasz: Aki egy kicsit is elgondolkodik ezen, az tudhatja, hogy a tampon elzárva van a testedben, egy meleg nedves helyen, ami kiváló feltétele a baktériumok szaporodásának. Gondolj bele, órákig van a hüvelyedben a tampon. Szerintem ez okozza a szagot.

Aki egy kicsit is elgondolkodik ezen, az tudhatja, hogy a tampon elzárva van a testedben, egy meleg nedves helyen, ami kiváló feltétele a baktériumok szaporodásának. Gondolj bele, órákig van a hüvelyedben a tampon. Szerintem ez okozza a szagot.
Én ahogy emlékszem én mindig megéreztem ha valakinek megvan. És tudtam, hogy az a lány betétet használ. És mindig jól tippeltem. Amég én betéteztem addig saját magamnak is szaga volt. Undorító volt. Most viszont tamponozok és én nem érzek kellemetlen szagokat se senkin se máson. Mellesleg mindig tisztára mosom magam, szóval felspriccelek magamnak. Szerintem te is tedd ezt :D

Sok hüvelyváladékom van és nagyon kellemetlen a szaga. Mitől lehet?

Legjobb válasz: kaptál vmi cifra betegséget. menj orvoshoz

kaptál vmi cifra betegséget. menj orvoshoz
Bakteriális hüvelyfertõzés.
Micsoda fertõ ez a gyakori is :D :D :D
Nem hinnem hogy a talpadon huvely gomba lenne..
Esélyes... vagy valami baktériumfertõzés... Szerintem látogass meg egy nõdokit!
a két kagylóhéj egyben van még? szerintem fõzd ki
Egy hétig áztasd sima vízben, naponta cseréld rajtuk a vizet. Utána garantáltan szagmentesek lesznek, én is mindig így csinálom.
Én kifõzném, az elpusztítja azokat a baktériumokat, amik a szagot csinálják.
Nálunk, mikor hazaérünk a nyaralásból mindig az az elsõ, hogy kifõzzük a kagylókat, aztán kitesszük az erkélyre száradni, szellõzni. Semmi szaguk nem marad utána.
Én elõször megmosnám alaposan, utána pedig fõzném egy kicsit. Újra megmosnám alaposan körömkefével meg valami illatos tusfürdõ-, habfürdõvel és kész is.
A kérdező hozzászólása: Kösz a válaszokat

Együtt voltam a barátommal 3x óvszer nélkül ( mielőtt elment kivette) meg 1x óvszerrel és most sárgás színű folyásom van, és kellemetlen a szaga. Nemsokára már meg kéne neki jönni mit tegyek? Valami tanács vagy akármi?

Legjobb válasz: Lehetséges hogy elkaptál valamit, van valami tüneted még vagy csak ennyi? Szerintem a háziorvostól nyugodtan megkérdezheted nehogy nagyobb bajod legyen.

Lehetséges hogy elkaptál valamit, van valami tüneted még vagy csak ennyi? Szerintem a háziorvostól nyugodtan megkérdezheted nehogy nagyobb bajod legyen.
Egyrészt ez a "módszer" a legjobb arra, hogy "véletlen" terhes lehess. Ha nem tudnál egy gyereke vállalni, akkor SÜRGÖSEN válasszatok más módszert (óvszer!!!). Másrészt nagy valószinüséggel elkaptál valamilyen fertözést, menj mielöbb nögyógyáshoz, mielött komolyabb lesz belöle.
Huhú... szegény lány. Fertõzésed van. Gratulálok! A két rossz közül a kisebbik rosszat kaptad be. (bár még kiderülhet, hogy mindkettõt XD )
Nem lenne jó, ha kiderülne, hogy mindkettõt. Menj el nõgyógyászhoz, és keress egy másik párt. Egy olyan párt, aki megbecsül, nem sodor veszélybe, és nem terjeszt fertõzéseket.
hát, sárgás-zöldes habos folyás általában trichomonas fertõzésre utal, de minnél hamarabb nézesd meg magad dokival!
Menj el nõgyógyászhoz, mert valószínûleg hüvelygombád, vagy valamilyen fertõzésed van. Ha már ott van irass fel fogamzásgátlót is, mert ígyelõbb utóbb terhes leszel.
A kérdező hozzászólása: Mennyire valószínû h terhes vagyok?
100ból 35 nõ esik így teherbe, szóval elég nagy az esély.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!