Találatok a következő kifejezésre: Kell-e itatni még (2 db)

rosszul hallottad, akkor nem kell itatni ha kizárólag anyatejet kap. tápszer, szilárd étel mellé itatni kell
Mindenképpen kínáld vízzel. Lehet, hogy nem fogja elfogadni, de próbálkozni kell.
Ha már eszik mást is, akkor kell neki adni, illetve a tápszer után is szokták ajánlani, mert abban nincs az a szomjoltó, mint az anyatejben. Akkor nem kell ( persze akkor is lehet) ha kizárólag szoptatod még.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm...próbálom, de nem nagyon kell neki sem a víz, sem a tea:(
Én is sokáig szenvedtem mire elfogadta. Próbáld meg, hogy egy kicsit megmelegíted neki. Meg ne csak evés után kínáld, hanem 2 evés között is, hátha addigra megszomjazik.

Kell-e itatni a még szoptatott csecsemőt?

Két hete kezdtem elválasztani a babát, délel?tt gyümölcsöt, ebédre zöldségpürét eszik és még minden alkalommal szopik is egy kicsit. A püré után nem fogadja el a vizet és az édesítetlen teát sem. Szüksége van folyadékra, vagy az anyatej még elég? És ha igen, meddig? Hozzáteszem hogy teljesen sótlanul f?zök neki.

Legjobb válasz: Én tapasztalataim azok, hogy megoszlanak a vélemények. De azt hallottam, hogy amíg csak szopik, addig elég az neki. De ha már mást is eszik, szerintem kell neki inni is. De az is biztos, hogy a baba szól, ha kell neki valami. Ha nem fogadja el, csak a cicit, biztos elég az neki. Tudod, a szopás legeleje, csak híg tej , ami inkább szomjoltó, mint tápláló. Szerintm ne izgulj, de ha fenntartásaid vannak, beszélj a védõnõvel.

Én tapasztalataim azok, hogy megoszlanak a vélemények. De azt hallottam, hogy amíg csak szopik, addig elég az neki. De ha már mást is eszik, szerintem kell neki inni is. De az is biztos, hogy a baba szól, ha kell neki valami. Ha nem fogadja el, csak a cicit, biztos elég az neki. Tudod, a szopás legeleje, csak híg tej , ami inkább szomjoltó, mint tápláló. Szerintm ne izgulj, de ha fenntartásaid vannak, beszélj a védõnõvel.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!