Találatok a következő kifejezésre: Kell-e fizetnünk ha (225 db)

Ha BV 1éves próbaidő alatt felmondok kell e fizetni? Ha igen mennyit?

Legjobb válasz: Ha jól tudom nem kell fizetni, ilyenkor mind két fél felmondhat indoklás nélkül. Erre a pályára készülsz?

Ha jól tudom nem kell fizetni, ilyenkor mind két fél felmondhat indoklás nélkül. Erre a pályára készülsz?

Az mitől függ, hogy az sztk fogászaton kell-e fizetni ha a területileg illetékeshez megyek és hogy mennyit?

Milyen kezelésre és milyen anyagokra kell és nem kell fizetni az sztkba?

Legjobb válasz: Csak a fogpótlásért kell fizetni, a többi ingyen van. Nálunk pl. még a fehér tömés is ingyen van, mert amalgámot már nem használnak.

Csak a fogpótlásért kell fizetni, a többi ingyen van. Nálunk pl. még a fehér tömés is ingyen van, mert amalgámot már nem használnak.
A fogmegtartó-kezelések ingyenesek(tömés, gyökérkezelés, fogkõleszedés)+ a húzás. Nálunk is ingyen van a fehér tömés. A többiért fizetni kell, kb. egy magánrendelés árának felébe kerülnek.

18 hónapos babára kell - e fizetni, ha megyünk üdülni? 2 felnőtt és a pici baba. Tehát jogosan kérnének e pénzt a babára. Választ csak az írjon aki komolyan tudna nekünk segíteni!

Legjobb válasz: Az persze attól függ, mit tartalmaz az utazás a katalógusban. Kérdezzétek meg utazási irodában, de bele szokták írni az ár mellé.

Az persze attól függ, mit tartalmaz az utazás a katalógusban. Kérdezzétek meg utazási irodában, de bele szokták írni az ár mellé.
általában nem kérnek érte pénzt
Jobb helyeken kérnek érte is pénzt és adnak mellé plusz babaszéket, ágyat. Persze ha valami lepusztult kempingbe mentek ott le lehet alkudni vagy ki lehet bújni alóla, de mondjuk kisgyermekkel nem biztos hogy ilyen helyre kéne menni.
Jogosnak jogos, mert a szolgáltató attól és annyi pénzt kér, amennyit akar. Ti meg eldönthetitek, hogy igénybe veszitek-e a kínálatát. :)


Az M9-es autóútért vagy autópályáért (nem tudom melyik), az 51-es és a 6-os út közötti útról van szó, kell-e fizetni ha személyautóval ráhajtok?

Legjobb válasz: Köszönöm a választ, csak sajnos még mindig nem tudom hogy fizetõs-e az 51-es utat(izsákpusztánál) és a 6-os utat(Szekszárdnál) összekötõ M9-es nevû autóút vagy pálya.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, csak sajnos még mindig nem tudom hogy fizetõs-e az 51-es utat(izsákpusztánál) és a 6-os utat(Szekszárdnál) összekötõ M9-es nevû autóút vagy pálya.
Az M9-ért kell. A Dunaújvárosi hídért viszont nem. A Dunaföldváriért sem. Az M9 a Szekszárdi.

Kell-e fizetnem ha megszűnik a hallgatói jogviszonyom és aláírtam a hallgatói ösztöndíjszerződést?

2 félév után nem sikerült elérnem a kreditet és átraktak önköltségesre. Így nem fogom folytatni, inkább újrafelvételizek majd 1 év múlva. a lényeg h ki kell-e fizetnem az első két félévet az államnak vagy elég ha ledolgozom majd, és ha ki kell fizetnem akkor a teljes összeget vagy csak az 50%-át.

Legjobb válasz: 50%-át kell kifizetni, vagyis 1 félévet.

50%-át kell kifizetni, vagyis 1 félévet.
Ki kell fizetni egy félévet.
A kérdező hozzászólása: Kösz a válaszokat. Azt esetleg tudja valaki, hogy meddig esedékes a fizetés?
Sztem menj be a TO-ra és ott megmondják. (Adnak csekket, hogy be tudd fizetni).
30 napon belül kell befizetni

Kell-e fizetnem ha: a 4 éve lejárt EU egészségügyi kártyám nincs meg és újat akarok csináltatni?

Legjobb válasz: Én mikor legutóbb csináltattam (igaz, ez két éve volt), vittem magammal a lejártat, biztos ami biztos, de nem kérték.

Én mikor legutóbb csináltattam (igaz, ez két éve volt), vittem magammal a lejártat, biztos ami biztos, de nem kérték.

Kell-e fizetnem ha szolgáltatót váltok?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Nem.

Nem.
nézd meg, a szerzõdésben rögzítetteket. Tartalmaznia kell, hogy felmondás esetén, mit kötelezõ a felhasználónak, sérülésmentesen visszaszolgáltatni. Ha nem adod vissza, elég keményen kiszámlázzák! a T-Home úgy is viszi az új tányért és LNB-t (fejet) az benne foglaltatik a beszerelés költségében...
Ha lejárt a hûség úgy tudom hogy nincs külön díja a szolgáltatás felmondásának csak akkor ha általad okozott hiba van a szolgáltató által bérbe adott eszközben.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! A szerzõdésben úgy van hogy:" Az elõfizetõ köteles megfizetni a berendezés szolgáltató által meghatározott teljes árát!
"Az elõfizetõ köteles megfizetni a berendezés szolgáltató által meghatározott teljes árát!" DE, csak akkor, ha az az ár egy reális ár! (nézz utána, hogy annak a készüléknek, egységnek, jelenleg mennyi a kiskereskedelmi forgalomban fellelhetõ ára), egyébként ne fogadd el, ha irreálisnak tûnik, fordulj a Nemzeti fogyasztó védelemi hatósághoz. (nekem példul az egyik szolgáltató, egy ADSL modem-ért, hasonló esetben kiszámlázott 23.900! Ft-ot, végûl a NFH. segítségével, 6990 Ft-ot kellett fizetnem /nagyon NEM mindegy.../)

Ha nincs se munkám, se jövedelmem, kell-e fizetni eü-i biztosítást?

Ha az lenne a válasz, hogy igen, akkor miből, mikor ennivalóra sincs?! Ha megbetegednék és nincs biztosításom, akkor mi történik velem? Ellátnak? Soha nem gondoltam, hogy idáig jutok!

Legjobb válasz: Igen, sajnos fizetni kell eü szolgáltatási járulékot ha nincs jövedelmed akkor is. Ilyen barom világot élünk, hogy akinek kajára se futja, annak ellátás se jár :\ Ha jól tudom valami 6600ft körül van a havi díj amit be kell csekken fizetni, de ezt pontosan megmondják a hozzád legközelebbi NAV irodában. Jah és a legszebb, hogyha 1 évig otthon vagy, és addig nem vettél igénybe orvosi szolgáltatást, de nem is fizettél díjjat, akkor amikor újra munkába állsz, ki kell fizetni visszamenõleg az 1 éves díjjat (12x6600). Röhej...

Igen, sajnos fizetni kell eü szolgáltatási járulékot ha nincs jövedelmed akkor is. Ilyen barom világot élünk, hogy akinek kajára se futja, annak ellátás se jár :\ Ha jól tudom valami 6600ft körül van a havi díj amit be kell csekken fizetni, de ezt pontosan megmondják a hozzád legközelebbi NAV irodában. Jah és a legszebb, hogyha 1 évig otthon vagy, és addig nem vettél igénybe orvosi szolgáltatást, de nem is fizettél díjjat, akkor amikor újra munkába állsz, ki kell fizetni visszamenõleg az 1 éves díjjat (12x6600). Röhej...

Hogy ha átmegyek a BME közlekedésmérnöki karról a győri Széchenyi Egyetemre akkor megkell e várni az 1 évet vagy félévkor át lehet e menni? Ki kell e fizetni a félévet a BME-nek?

Legjobb válasz: Nyilván ki kell fizetned. De jobban jársz ha most februárban jelentkezel Gyõrbe és felvesznek. Tárgyat elfogadtatni úgysem tudsz...

Nyilván ki kell fizetned. De jobban jársz ha most februárban jelentkezel Gyõrbe és felvesznek. Tárgyat elfogadtatni úgysem tudsz...
Privátodra: Mindenképpen ki kell fizetned, mert már megkezdted a félévedet... És szerintem februárban nem is tudsz átmenni... Elfogadtatás: kb semmilyen tárgy nem egyezik meg olyan szinten, hogy elfogadják.
Én úgy tudom, hogy ha év végén mész át, akkor nem kell fizetned, nem 100%, de így hallottam, olvass utána, biztosan fent van valahol a hivatalos álláspont. Amúgy miért akarsz átmenni? Hidd el, "csak" az elsõ 2 éve nagyon sz*r, utána sokkal könnyebb lesz!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!