Találatok a következő kifejezésre: Kell védekezni szex (2 db)

Kell védekezni terhesen, szex közben?

Legjobb válasz: Attól függ mi ellen szeretnél védekezni? Mert, ha terhesség ellen, akkor felesleges, hiszen már terhes vagy! Valószínüleg a párod nem csal meg, és nem hoz haza fertõzéseket, tehát az ellen se kell! Más dologról nem tudok, ami ellen védekezni kellene.

Attól függ mi ellen szeretnél védekezni? Mert, ha terhesség ellen, akkor felesleges, hiszen már terhes vagy! Valószínüleg a párod nem csal meg, és nem hoz haza fertõzéseket, tehát az ellen se kell! Más dologról nem tudok, ami ellen védekezni kellene.
A terhességben pont az a jó hogy nem kell félni a teherbeeséstõl. :)
Terhesség ellen biztosan nem, ám ha a párod bármiféle gyanús elváltozást észlel magán (pirosság, kiütések, viszketés...), akkor mindenképpen érdemes óvszert használnotok a fertõzés átterjedésének megakadályozására.
nem teljesen hülyeség a kérdés. lehetnek eltérõ korú ikreid így pl. olvass utána. de egyébként nagyon-nagyon kicsi az esélye, szóval a terhesség ellen nem kell védekezni, max betegségek, fertõzések ellen, ha félsz.
Mivel nem vagyunk nyúlak, nem kell félni terhesség alatt teherbe eséstõl =) Nyugodtan lehet szeretkezni, csak ne túl vadul ;)

Terhesség alatt szexben kell védekezni?

Legjobb válasz: Szia! A terhesség alatt nem kell védekezni, ha a párod állandó. Persze gondolom így van :). Mindenesetre mi minden szeretkezés elõtt és után jó alaposan megmosakodtunk. Így semmi baj nem volt. Azért a 9. hónapban ajánlott az óvszer a fertõzések miatt. Kellemes állapotosságot! :)

Szia! A terhesség alatt nem kell védekezni, ha a párod állandó. Persze gondolom így van :) . Mindenesetre mi minden szeretkezés elõtt és után jó alaposan megmosakodtunk. Így semmi baj nem volt. Azért a 9. hónapban ajánlott az óvszer a fertõzések miatt. Kellemes állapotosságot! :)
Szia. Ha nyitva a méhszáj, mindenképp használjatok gumit, mert a sperma beindíthatja a szülést, ill. bármilyen ferõzés feljuthat. Ha a párod állandó, akkor is lehet akármilyen pici kis fertõzése, amirõl nem is tud, de Neked bajt okozhat. Ilyeneket mondjuk össze lehet szedni nyilvános WC-n is akár. Nem árt az óvatosság. Minden jót!
Nem árt az óvatosság, fõleg ha nyitva van a méhszáj, vagy az utolsó hónapban vagy.
A kérdező hozzászólása: 7 hetes vagyok

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!