Találatok a következő kifejezésre: Kell vágni kutyák karmát (1 db)

Kell vágni a kutyák karmát?

Legjobb válasz: ha nem kopik le magatol akkor igen, mert visszanohet es begyulladhat a kis laba

ha nem kopik le magatol akkor igen, mert visszanohet es begyulladhat a kis laba
Szobakutyáknál szerintem kell mert nekik nehezebben kopik a körme vagy nem is kopik a körme ha bent van egész nap a lakásban.Ha udvari kutyáról van szó annak nem kell.Három kutyám van kint az udvaron és egyiknek sem kellett soha levágni a körmüket mert ott gödröznem meg minden és magátol kopik a körmük.
az én udvari kutyámnak most kellett tegnap vágni, mert akkora karmai nõttek. szóval inkább nézd meg neki. ha hosszú, le kell vágni. ne várj arra, hogy majd lekopik.
amelyik kutya sokat megy betonon, akkor lekopik neki, de ha csak füvön meg szõnyegen megy, akkor kell vágni rendszeresen...
Egyetértek az elõttem szólókkal, de még annyit tennék hozzá, hogyha van farkaskörme azt viszont mindentõl függetlenül kell vágni
Csak akkor ha nem kopik magától, és akkor is csak mértékkel, tehát nem vágjuk neki nullára, mert az zavarná a mozgásban.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat
Szûkség esetén jobb ha szakember végzi, sok kutya kifejezetten idegenkedik a körömvágástól.Egy szakavatott jó eszközökkel pillanatok alatt megoldja.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi igaz abból, hogy amelyik kutya álvemhes lesz, azokból lesz a legjobb anyakutya?

3

Ti hogy szoktattátok le a kutyátokat a kaparásról? Milyen módszereket alkalmaztatok?

3

Szeretnek venni egy kozep schnauzer-t es azt irja a netten hogy eber es bent szeretnem tartani?

Marmind este bent aludjon a szobamban es azt irta hogy eber ugatni fog ha mondjuk valaki el megy a szobam elott vagy ilyesmi?

4

Sokat játszottam ma a kutyával, futtattuk rendesen, de közben nem ivott, majd megszédült. Eldőlt, tántorgott. Megitattam, 1-2percet pihent és utána már semmi baja nem volt, meg ivott is gyakran. Mi lehet a baj? A folyadékhiány?

3éves spániel,szóval nem a kora miatt lehet.Egy évvel ezelőtt egyszer már történt ilyen.

10

Miért sír a kutyám ettől a zenétől?

http://www.youtube.com/watch?v=9xd4kniHJqw
mikor betesszük ezt a nezét, leteszi a fejét és szomorú lesz, elkezd sírni. mitől lehet ez? :) megtaláltam a kedvenc zenéjét? :)
Amúgy olyan aranyos ez a kis papagáj :))

4

Most kaptam egy kutyit de nincs ötletem hogy nevezzen el tudnátok segiteni?

3

Mitől kopik a kutyám hátán két oldalt a szőr?

nem hullott ki, csak sokkal rövidebb és világosabb, mint a többi részén, szokta vakarni, és amikor hozzányúltam, elég ingerülten reagált rá. mi lehet a baja?

2

Nemtudtok olyan közepes méretű kutyát ami nem kapar, és nem ilyen kis pici valami?

4

Milyen kutyát válasszak, ha azt szeretném, hogy meg tudjon védeni?

Mint a kérdésben. Szeretnék egy kutyát, ami szükség esetén, ha valaki (ember) nekem jön, megvéd. Akár kettőt is. (Önző kérdésnek tűnhet, de nagy kert van, és tudnék enni adni, oltást adatni nekik, és természetesen foglalkoznék velük rendesen. Ha nincs ideje az embernek az állatra, akkor nem szabat tartani, ezt én is így gondolom.)

Fajtája, nevelése milyen legyen (nem messze van egy szimpatikus kutyaiskola, ahova mindenképp vinném) vagyok kíváncsi. Mindenképp olyan legyen, ami intelligens és alapvetően nem agresszív, viszont ragaszkodó. Úgy gondolom, hogy biztosan létezik ilyen kutya, csak én nem tudom melyik. Tippeket, válaszokat köszönöm!

13

Ha tele van cisztával a kiskutyám milyen "nőgyógyász" specialistát tudtok?

a petefészek körül voltak a ciszták ultrahangos vizsgálatnál.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!