Találatok a következő kifejezésre: Kell szex beszélni (3 db)

Kell szex közben beszélni?

Ez azalatt persze nem folyamatos dumát értek...

Legjobb válasz: apró jelzéseket szavakkal is lehet jelezni.mármint pózváltáskor,hogy most cseréljünk helyet,vagy,ha fáj,vagy ha az apró sóhajok és susogások beszédet jelentenek,akkor igen:)

apró jelzéseket szavakkal is lehet jelezni.mármint pózváltáskor, hogy most cseréljünk helyet, vagy, ha fáj, vagy ha az apró sóhajok és susogások beszédet jelentenek, akkor igen:)
Miért nem a fickó XXL pélóját farigcsáltad méretre?
Igasság szerint nállunk nem sokat szoktunk beszélni szeksz közbe, mer félünk, hogy ránknyissák az ajtót, és akor lebukunk, mer látták, hogy eggyüt indultunk el, és akor aszt hiszik a perverzek, hogy mi majd ketyinteni fogunk, és nemeccer hallotam, hogy az ajtónál nemcsakhogy leselkettek, hanemmég halgatósztak is, és megmonták, hogy mit halotak bentröl, éshát ha például aszhiszik, hogy én a Lujzával ben vagyok, nemmintha szoktam volna, de akor az eggy kész lebukás. Ezér nem szoktunk beszélni szeksz közbe.
Igen én pl szerelmes szavakat mondok enki, avgy például hogy isteni avgy, nagyon jól csinálod meg hasonlók.Olyanokat amiktõl mégjobban beindul majd :´)
igen! beszéld meg vele szex közben hogy mi történt veled aznap:D na jó nem akarok bunkó lenni.Néha egy kis suttogás, szavakat lehet, vagy aki elõttem irta hogy ha pózt akarsz váltani szólj neki, vagy ha fáj, vagy ha kellemes érzés, azt is mondhatod neki, mert ettõl mégjobban felizgul, ha tudja hogy élvezed amit csinál:) ez ugy is jön majd magától.tudni fogod.
Lehet pl. "piszkosan" beszélni! ;)
Nem kell, szex közben nem a kommunikációé a fõszerep:P Ha mégis beszélnétek, akkor is csak gondolom a szexel kapcsolatban... de amúgy tényleg nem szokás közben beszélni... ha jó a szex nem is tudsz sztem:D:D
Miért kellene? Ha nem akarsz, nem kell. Ennyi.
Nem csak nyogni!:P
hopsz nemide xD
Kedves kérdezõ, alighanem megválaszoltad a saját kérdésedet.:)
? (kevés az infó)
03:03 "Megnézhetlek valahol képen? Nagyon felcsigáztál." Legyen már eszed, a kérdezõnek pont ez a baja, hogy szexuális tárgyként kezelik! Erre jössz te is a hülyeségeiddel? Ne interneten csorgasd a nyálad, hanem vegyél erõt magadon, és lépj ki az utcára hülyegyerek!:@
tegnap 19:57 Megnézhetlek valahol képen? Nagyon felcsigáztál. :) Kíváncsi vagyok hogy nézhetsz ki. :)
A kérdező hozzászólása: azért nem vagyok csúnya:) és igen , jó mellem van XD
A kérdező hozzászólása: hát most melyik válaszra reagáljak?:) nem hiszem hogy én vagyok a "tökéletes punci" neki mert tõlem sokkal szebb lányok érdeklõdnek iránta
ma 01:12 Az értelmes hozzászólásokhoz nincs hozzáfûznivalód, se kérdésed? Csakmert érdekelne, hogy te ezt hogy látod amit korábban írtam.
A kérdező hozzászólása: vagyis volt itt egy hozzászólás ami elég szemét volt de azt azóta már törölték:) szóval a parasztos megjegyzésem senkinek sem szól jelenleg:)
A kérdező hozzászólása: fú ezt nem is ide akartam írni :D bocsáss meg
Elsõre azt gondolom hogy szép lány lehetsz. Egy feszes testû szép mellû finom kis tini punci! Akit bárhol bármikor megdugnék! És valószínûleg a barátodnak is ezt jelented! Szeret..... Nem szeret hanem imád, de inkább a testedet és a veled való szexet imádja, a belsõd az nem köti le. Te vagy a dugnivaló tinicsaj akire vágyott, és így teljes az élete! Haverok számítógép és a legfinomabb punci. Tökéletes életkörülmények, de ebben te nem igazán vagy benne csak a tested! Persze foglalkozik kicsit veled mert kedves vagy neki és értékel, de ez mégsem az mintha beéd lenne zúgva mert akkor minden mást hanyagolna és te kerülnél minden percben elõre!
Köszi..:S De hidd el, nem a rossz szándék vezérelt, amikor azt mondtam hogy válaszoltál a saját kérdésedre..
A kérdező hozzászólása: utolsónak: az ilyen paraszt véleménynyílvánítóknak úgysem adok a véleményére:)
A kérdező hozzászólása: :S:s:S
A kérdező hozzászólása: fél óra még észreveszi hogy unatkozok akkor megcsókol foglalkozik velem egy kicsit és megint elkezd gépezni..telefonálni stb
A kérdező hozzászólása: a barátom és én minden találkozáskor szexelünk, méghozzá amint belépünk az ajtón elkap minket a hév és már megy is minden magától.nagyon jó vele érzem hogy szeret és csak rám koncentrál.miután mindketten elmegyünk felöltözünk és alig foglalkozik velem, leginkább a haverjairól beszél vagy gépezik és már a másnapi programot szervezi a haverjaival
Ennyi infóból nem tudunk tanácsot adni.. Pl. simogat téged szex után, kedves veled utána?
tegnap 09:54 A szexuális tárgyként való kezelés a kizárólagossága miatt van te gyökér! Azt se tudod mit beszélsz, de azért oltogatsz! Kíváncsi vagyok, hogy a barátja milyen csajt dob férre egy menet után és ennyi! Te meg jössz itt a hülyeségeiddel! Menj le a játszótéri homokozóba és ott rendezkedjél!
Mert több nõ iránt is megvan ez és nem csak veled akar szexelni.
Járás nélkül is megdughat, akkor miért akarjon járni veled??? Komolyan, ennyi ésszel szabadlábon. De meg is érdemled a sorsodat ezek után.
ezek alapján én úgy gondolom, hogy csak szexre kellesz neki tök laza kapcsi mikor kedve van összejártok de semmilyen kötöttséget nem akar ha másnap egy másik lányhoz támad kedve akkor õhozzá megy
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Igen tehát ez a két verzió van. Mindkettõ szenvedéssel jár.
A kérdező hozzászólása: Az önértékelésem egyelõre még rendben van, egészen gyakran akad "udvarlóm", de nem érdekelnek sajnos. Pedig szívesen beleszeretnék másba, de ez nem így megy.:) Egyébként próbáltam már azt, hogy érdektelenül viselkedem, mintha nem érdekelne, hogy hátha már észreveszi mit fog elveszíteni, ha ez így megy tovább, és olyankor mindig jobban bújik és megenyhülök. :( Csak mindig azon álmodozok, hogy meg fog változni és talán szeret annyira, hogy egyszer elég leszek neki én is. A többi lány igen butának tûnik (akikrõl tudok), akikkel találkozik és még csak nem is túl szépek!
Szerintem választhatsz két lehetõség között: lezárod a dolgot, és szenvedsz, de megõrzöd a büszkeséged, vagy pedig belemész a dologba (akkor is szenvedni fogsz), szép lassan meg fogod utálni, és az önbecsülésed is romokban hever majd. Rohadt nehéz lehet, de saját magad miatt mondj nemet! Szerintem.
Neked kell tudnod hogy megéri-e. Egy ideig még úgy sem bírod elhagyni és szenvedsz, aztán majd rájössz hogy túl sok a fájdalom, megerõlteted magad és odébb állsz. Ez lesz. Azért remélem minél hamarabb jön rád a megvilágosodás.
A kérdező hozzászólása: Sajnos tudom, hogy ez így van. Én mindent próbáltam megtenni, hogy elég legyek neki én egyedül, de úgy tûnik nagy az igénye más nõk társaságára, igaz szerintem másokkal nem fekszik le, igaz lehet le akar és ezért nem akar elkötelezõdni. Igazából a kérdésem rossz, hiszen a válasz itt van és tudom.:( A kérdésem javítva, hogy megéri küzdeni a figyelméért és így benne lenni a kapcsolatban, hogy én másra rá sem tudok nézni és õt szeretem, õ pedig más nõkkel is van, vagy jobb minél hamarabb ebbõl kilépni? Igaz nagyon fog fájni, még ha találkozunk 2 naponta akkor is minden gondolatomat õ tölti ki, mert szerelmes vagyok. És hülye, hogy képes vagyok ezek mellett is ilyen odaadóan szeretni.
Mert puncid nem csak neked van, õ pedig minél többet szeretne...:)
Mert érzelmileg nem fogtad meg. Vagyis nem szerelmes beléd. Egy szimpatikus, jó csajnak tart, akivel a szex is jó és ennél többet nem lát benned. Ha te komolyan érdeklõdnél a pasi után, akkor gyûjtsd össze minden erõdet és zárd le ezt a dolgot...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!