Találatok a következő kifejezésre: Kell reggel mosni (8 db)

Kell reggel fogat mosni?

Azért kérdem,mert én este szoktam,meg néha napközben.Nem tartom logikusnak a reggeli fogmosást,ha este nem eszik az ember...akkor inkább az esti a fontosabb,nem?

Legjobb válasz: Éjjel gõzerõvel dolgoznak a bacik a szádban, ezért kell reggel eltüntetni õket.

Éjjel gõzerõvel dolgoznak a bacik a szádban, ezért kell reggel eltüntetni õket.
Minden étkezés után, ha csak teheted. A lényege, hogy az ételmaradékokat eltávolítsd a szádból.
A kérdező hozzászólása: Igen, de ha este mosom, és nem eszek semmit, akkor reggel nem kellene, nem?
Reggel baromi büdi tud lenni az ember szája, úgyhogy ha emberek közé akarsz menni, jobb, ha megmosod.
akárhogy is mosod este meg a fogad akkor is reggelre büdi lesz a szád. én ha elfelejtem reggel megmosni délutánra már annyira lepedékes lesz hogy utálom egyszerüen és fogmoshatnékom van.
reggelizz rendesen reggel :) és utána moss fogat! anyukám ismert egy lányt, aki este megfésülködött, hogy reggel ne legyen vele gondja :) ))))) úgy is lehet :DDD

Reggel evés előtt vagy után kell fogat mosni?

Mindenki másképp vélekedik err?l, szerintetek?

Legjobb válasz: Én van, hogy elõtte is utána is szoktam. :$ Lehet hogy én vagyok túl tisztaságmániás... De ha logikusan átgondoljuk, inkább utána kell, hogy ne maradjon ételmaradék a fogaidon.

Én van, hogy elõtte is utána is szoktam. :$ Lehet hogy én vagyok túl tisztaságmániás... De ha logikusan átgondoljuk, inkább utána kell, hogy ne maradjon ételmaradék a fogaidon.
Utána kell fogat mosni. Elõször is tök rossz íze lesz a kajának a menthol után meg hát ugye utána lesz lepedékes a fogad.
Utánna érdemes, de én felkelés után rögtön fogat mosok, hogy ezzel is felfrissüljek. Bár felkelés után legalább 1 órával szoktam reggelizni, rögtön nemtudok..
Szerintem meg elõtte is kell, mert gondolj bele mennyi baci lesz a szádban az éjszaka folyamán. És ez a reggeli elsõ falatokkal lemegy a torkodon...Éjszaka több lepedék keletkezik a fogadon mint evés után. Mellesleg ha napközbe eszek vmit akkor se mosok utána mindig fogat.
Nyilván utána. Mi értelme van, ha elõtte mosol fogat? A lényege, hogy ne maradjon lepedék a fogadon.

Reggel felkelés után kell fogat mosni? Vagy reggeli után fél órával? Melyik a jobb?

Legjobb válasz: Reggeli után, hogy ne maradjon egész délelõtt, vagy egész nap ételmaradék a szádban.

Reggeli után, hogy ne maradjon egész délelõtt, vagy egész nap ételmaradék a szádban.
Az is elég, ha megeszel egy almát utána.
Reggeli után kell fogat mosni.Az alma csak a rágófelszíneket tisztítja és azt se túl jól...a fogak oldalfelszínén a lepedék ugyanúgy ott marad. Csak egy rossz tévhit, hogy az alma tisztítja a fogakat, ráadásul mivel a pH-ja is elég savas, még nem is tesz jót a zománcnak.
miert hazudnek arrol, hogy mi vagyok? Perszw te Mandula, aki nem ezt tanulod evek ota, nem toltesz napi tobb mint 8 orat fogorvosok koreben mikozben betegeken dolgozol biztos jobban tudod...
jaah és ha valaki orvostanhallgató attól még nincs amiért tegye itt az észt. Láttam olyan mérnök palántát aki nem tudott közös nevezõre hozni sem. Akkor most õ is menjen okoskodni a tudományok témakörbe?
Én ha nem kell menjek sehova akkor csak reggeli után mosok fogat. Persze ha el kell menjek akkor mosok, azért mégse bûzölögjön a szám. Õszintén lexarom, a fogorvosok meg az fogorvostanhallgatók véleményét, mert ahányan vannak annyit mondanak. Hiába szövegelnek a sok fogmosásról, mivel a súrolás is rontja a zománcot. A másik érdekes dolog, hogy ezelõtt tíz évvel az emberek napi 1-2x mostak fogat, most már szájvíz meg nyelvtisztító cuccok vannak. Bárki okos mondjon bármit, meg vagyok gyõzõdve, hogy csak az embertõl akarják a pénzt kicsalni. Tõlem is kicsalták egy párszor de semmi pozitív változást nem mutattak.
na persze, fogorvostanhallgató vagy. Én meg szívsebész.
fogorvostanhallgato vagyok es koszonom hallottam eleg fogorvosnak a velemnyet a dologrol...
Kérdezz meg akkor egy fogorvost légyszíves.
A nõvérem fogorvos, úgyhogy töltök elég idõt fogorvosok közt.


Ha fogszabályzóm van, akkor minden étkezés után fogat kell mosni? Vagy elég reggel és este?

Legjobb válasz: Amúgy is kellene minden étkezés után, fogszabályzóval meg méginkább, mert ki kell pucolni, jobban benne marad a kaja.

Amúgy is kellene minden étkezés után, fogszabályzóval meg méginkább, mert ki kell pucolni, jobban benne marad a kaja.
Igen, érdemes minden kaja után, de ha végképp megoldhatatlan, legalább öblögess alaposan egy kis vízzel, és amint lehet, azért mosd meg. Ha már szép egyenesek lesznek a fogaid, legalább ne legyen tiszta lyuk. :) )
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm. :) Csak mert majd holnap egész nap utazni fogunk(vonattal) és közbe azért csak kellene valamit kajolni..:) )) aztán csak akkor tudok rendesen fogat mosni, amikor megérkeztünk:) ...

Hogyan kell szedni az urtica urens 5 ch-t? Lehet egyszerre mind az 5 bogyót pl reggel? Nem vettem hozzá speckó fogkrémet, meddig nem lehet fogat mosni utána mentholossal?

És ha beindítja a tejet, mikor kell abbahagyni, És hogyan? Fokozatosan csökkenteni?

Legjobb válasz: Naponta 1x5 golyó, egyszerre, mindegy, hogy a nap mely szakaszában. Elõtte és utána legalább 20-20 perc teljen el, amíg nem mosol fogat (a fogkrém teljesen mindegy) s nem iszol, eszel. Ha beindult a tej, abba kell hagyni, s ha újból apadna, megint kúraszerûen szedni, ugyanúgy 1x5öt. Én is szedtem a szülés után közvetlenül, egy hengerrel elfogyott, azóta nem kellett, mert van tejem rendesen. üdv: 4 hetes kislány anyukája

Naponta 1x5 golyó, egyszerre, mindegy, hogy a nap mely szakaszában. Elõtte és utána legalább 20-20 perc teljen el, amíg nem mosol fogat (a fogkrém teljesen mindegy) s nem iszol, eszel. Ha beindult a tej, abba kell hagyni, s ha újból apadna, megint kúraszerûen szedni, ugyanúgy 1x5öt. Én is szedtem a szülés után közvetlenül, egy hengerrel elfogyott, azóta nem kellett, mert van tejem rendesen. üdv: 4 hetes kislány anyukája
Én 3*5-öt vettem be!
Szia! Általánosságban a ch5 alacsony potenciálnak számít, így a napi adagolása 2-4 alkalom, ha ezt erõsen túlléped, akkor fordulhat elõ, hogy az ellenkezõ hatást éred el, mint amit szeretnél. Minden homeopátiás szer használata után min. fél órát kell várni az evés, ivással, mivel az erõsebb illatanyagok közömbösítik a hatásukat. A homeopátiás termékekhez nem lehet hozzászokni, így nincs olyan, hogy X. naponként szünetet kell tartani. Az urtica urens ch5-öt 2-3*5 napi adagban szokták javasolni, hogy meddig, azt majd neked kell kikísérletezned, valakinek folyamatosan kell szednie, valakinek úgy jobb, ha 3-4 naponként beiktat egy nap szünetet.
Én 3*3at szedtem és így is jó volt.Nem csak a fogkrém a lényeg:minden mentolos, kámforos dolog pl rágó, cukor, illóolaj...

Tisztelt Főorvos úr! Vitagyn C hüvelykrém használata mellett, reggel a hüvelyt ki kell mosni? Éjszakai használat után? Köszönöm válaszát!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A hüvely “kimosása” nem szükséges a Vitagyn C krém alkalmazása után. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A hüvely “kimosása” nem szükséges a Vitagyn C krém alkalmazása után. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Főorvos úr! Vitagyn C hüvelykrém használata mellett, reggel a hüvelyt ki kell mosni? Éjszakai használat után? Köszönöm válaszát!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A hüvely “kimosása” nem szükséges a Vitagyn C krém alkalmazása után. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A hüvely “kimosása” nem szükséges a Vitagyn C krém alkalmazása után. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha zselézem a hajam, milyen időközönként kell mosni (gondolom csak a sampontól jön le), illetve reggel teljesen száraz hajra is használhatom?

Legjobb válasz: Hát énis zselézem és 2-3 naponta mosd meg, a hajadat vizezd be elõtte, mert különben nem sok értelme van hogy felzselézd.

Hát énis zselézem és 2-3 naponta mosd meg, a hajadat vizezd be elõtte, mert különben nem sok értelme van hogy felzselézd.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!