Találatok a következő kifejezésre: Kell fizetni toxoplazma (3 db)

A 16. kerületben kell fizetni a toxoplazma vizsgálatért? Ha igen, mennyit?

Legjobb válasz: Szerintem sehol nem kell érte fizetni.

Szerintem sehol nem kell érte fizetni.

Saújhelyi kismamák, Toxoplazma szűrésért kell fizetni?

A doki kérte a vizsgálatot, nem én. Így ingyenes?

Legjobb válasz: Biztosan ingyenes, hány hetes vagy? A toxoplazmát nekem kérés nélkül megnézték a legelsõ vérkép során a 10-11. hét körül a cytomegalo vírus és a rubeola mellett.

Biztosan ingyenes, hány hetes vagy? A toxoplazmát nekem kérés nélkül megnézték a legelsõ vérkép során a 10-11. hét körül a cytomegalo vírus és a rubeola mellett.
A kérdező hozzászólása: Szia!Én 17 hetes voltam és tegnap szóltam a dokimnak, hogy bennem van egy kis aggódás emiatt, mert van egy macskám, igaz nem érintkeztem vele, mióta tudom, hogy terhes vagyok. Erre õ mondta, hogy semmi baj, elküld egy Toxoplazma szûrésre, amikor megyek hozzá uh-ra. Csak buta voltam és nem kérdeztem meg , kell e érte fizetni. Azért nem vagyok biztos abban, hogy ingyenes, mert én már kértem a védõnõmtõl ezt a vizsgálatot, és azt mondta csak nagyon indokolt esetben csinálják már és csak az orvos küldhet erre a vizsgálatra. Régen rutin vizsgálat volt, most már nem. Te most voltál a közelmúltban? Vagy régebben?
Én pesti kórházba járok, itt ingyenes. Még szeptembeben csinálták meg nekem, én dokim is kérte, majd óva intett, hogy kerüljem a macskákat, mivel negatív-negatív lett az eredmány. Na de mióta laksz cicával, mert már gyerekkorodban áteshettél rajta, nem? Amúgy újhelyi születésû vagyok, csak azért mertem válaszolni:) Ja és én is f*s*k ettõl a vírustól. De nem hinném, hogy tünetmentes lenne.
A kérdező hozzászólása: Kb. 5 hetesen volt egy pár náthás napom, ami akár lehetett maga a fertõzés is. Ezért aggódom. A macskám már évek óta megvan, de nem bent tartott állat. De mielõtt megtudtam, hogy terhes vagyok, néha-néha bejött a lábtörlõig. Remélem itt is ingyenes, mert elég szoros ebben a hónapban a nadrágszíj.....

Kell fizetni a toxoplazma vizsgálatért?

Mert itt nállunk fizetni kell 2000ft-ot csekken kell befizetni! Ti mit tudtok err?l? egy 14 hetes kismama:)

Legjobb válasz: Nálunk is!

Nálunk is!
hát én nekem nem kellett érte.szerintem korház függõ, meg orvos.nem
zala megyei kórházba kell-5000ft
Nekem most csinálták az elsõ vérvétellel, és nem kellet fizetni érte!
Szia!én most vagyok 26hetes kismama, mikor nekem csinálták ezt a vizsgálatot még nem kellet fizetni érte.most viszont már fizetõs, a mosonmagyaróvári kórházban 6500ft. sok sikert a babához


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!