Találatok a következő kifejezésre: Kell fizetnem kórházi ellátásért, ha (5 db)

Kell fizetni az ellátásért, ha kórházi rehabilitációs osztályon látják el a beteget súlyos műtét után?

Legjobb válasz: Ha államilag finanszírozott intézményrõl van szó(és semmi extra igény nincs...),akkor akkor nem.(és biztosított az illetõ)

Ha államilag finanszírozott intézményrõl van szó(és semmi extra igény nincs...), akkor akkor nem.(és biztosított az illetõ)
kell...nincs állami kórházunk..a privatizációnak köszönhetõen...minimum napidíj ágy díj stb...
Ha a beteg biztosított a kórház pedig államilag finanszírozott akkor nem kell fizetni. Csak a kapzsi orvosok szeretik a hálapénzt:-(

Kell fizetnem a kórházi ellátásért, ha nem a területileg illetékes kórházban szülök?

Debrecenhez tartozom az állandó lakcímem szerint, de 2 hónapja felköltöztünk Pestre, albérletbe. Fizetnem kell ha Pesten szülök?

Legjobb válasz: Fizeted a TB-t, akkor miért kellene? Nekem nyiregy a kijelölt hely, de debrecenben fogok szülni.

Fizeted a TB-t, akkor miért kellene? Nekem nyiregy a kijelölt hely, de debrecenben fogok szülni.
Szia! Én sem a kijelöltben fogok szülni, hanem egy szülészeti klinikán és nem kell fizessek....
Én Ajkához tartozom, és Keszthelyen szülök (vagy Pécsen vagy Gyõrben, ha "ott ér el") és megkérdeztem, nem kell fizetni. Ellátnak ott is ugyanúgy, csak szülés elõtt 30 hét körül el kell menni egy vizsgálatra, majd 36 hetesen uhra, és utána hetente nstre. Ezt szeretik, hogy ne akkor lássanak elsõzör, mikor befekszel szülni.

Ha fogadott orvosod van, és nem abba a korházba fogsz szülni ahová tartozol, hanem abba ahol a doki szüléstvezet, kell fizetni valamit? Az ellátásért? 13-hetes manós.

Legjobb válasz: Én is ebben a helyzetben vagyok és megkérdeztem az orvost. Mivel a szülés sürgõsségi beavatkozásnak számít, semmit nem kell fizetned, ugyanúgy megkapod az ellátást, mint ott kapnád, ahová tartozol.

Én is ebben a helyzetben vagyok és megkérdeztem az orvost. Mivel a szülés sürgõsségi beavatkozásnak számít, semmit nem kell fizetned, ugyanúgy megkapod az ellátást, mint ott kapnád, ahová tartozol.
Nálam ugyanez volt a helyzet és nem kellett fizetnem.


Ha Pesten laksz de Nagykanizsán akarsz elmenni kórházba fizetni kell az ellátásért?

Mennyit? Eltört kéz miatt mennék amit Pesten begipszeltek de már nagyon szét ment rajta a géz?

Legjobb válasz: Ha van érvényes biztosítási jogviszonyod, és indokolt az ellátás, akkor az országban bármely Tb. által finanszírozott rendelõben vagy kórházban el kell, hogy lássanak!

Ha van érvényes biztosítási jogviszonyod, és indokolt az ellátás, akkor az országban bármely Tb. által finanszírozott rendelõben vagy kórházban el kell, hogy lássanak!

Ha nincs fogadott orvosom bármelyik budapesti kórházban szülhetek vagy csak ott, ahova területileg tartozom? Ha nem ott szülök ahova tartozom fizetnem kell az ellátásért? (Nem az állandó lakcímem alatt lakom... ) Hogy is van ez?

A válaszokat elt?re is köszöönm!

Legjobb válasz: Húúú, ez engem is érdekelne! Ugyanebben a helyzetben vagyok. A bejelentett címem szerinti rendelõbe járok és maximálisan elégedett vagyok, viszont a kórházi háttér nem túl szimpi. Egyébként a doki, akihez járok, már -sajnos- nem vállal szülést. Mit tegyek? Aki tudja, írja meg. :-) Köszönjük, elõre is...

Húúú, ez engem is érdekelne! Ugyanebben a helyzetben vagyok. A bejelentett címem szerinti rendelõbe járok és maximálisan elégedett vagyok, viszont a kórházi háttér nem túl szimpi. Egyébként a doki, akihez járok, már -sajnos- nem vállal szülést. Mit tegyek? Aki tudja, írja meg. :-) Köszönjük, elõre is...
Úgy tudom, hogy nem kell fizetni sehol sem a szülészeti ellátásért, akárhová is mész.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!