Találatok a következő kifejezésre: Kell ellenanyagszűrés (2 db)

Kell ellenanyagszűrés?

Én O negatív vagyok,a párom A negatív.

Legjobb válasz: Minden esetben elvégzik, sõt tõlem még a 26. héten is kétek pedig minden rendben volt. A többi vérvétellel együtt történik semmi pluszt nem jelent.

Minden esetben elvégzik, sõt tõlem még a 26. héten is kétek pedig minden rendben volt. A többi vérvétellel együtt történik semmi pluszt nem jelent.
Igen! Amúgy semmi plusz, csak eggyel több vizsgálatot végeznek el vérvételkor.Ez neked semmivel sem kerül többe, mint amikor a véredet veszik:) :) :) :) A vérvétel meg fontos, és azt nem úszod meg semmi képpen.
Szia! Az ellenanyagot a vércsoportmeghatározással eggyüt nézik a terhesség elején és a 33.héten attól függetlenül hogy termelsz e ellenanyagot , ha termelsz akkor többször.Én rh + vagyok és a párom is, mégis termelem az ellenanyagot innen tudom .De függ attól is hogy eggyáltalán kimutatható e a véredben vagy csakellenanyagtermelö vagy e.Grat a babához:) 36hetes kismama:)
de csakis az Rh negatív anyáknál van ellenanyagszûrés. pont most olvastam róla, meg már hallottam is.
NEM csak az RH negatív anyukáknál van ellenanyagszûrés. Én pozi vagyok, mégis kell. z tuti biztos.
Új kutatások miatt az rh pozitív és rh negatív anyukákat egyaránt szûrik! Én is rh pozitív vagyok, engem is szûrtek, akkor kérdeztem rá én is.
Szia! Nekem is csináltak, pedig pozitív vagyok.Mindenkinél van.Egyébként nálunk van a 36. és utána még van egy a 38.héten is(vérvétel)
Egy jó ideje már a pozitívaknak is csinálnak. Állítólag megnézni, hogy biztos nem termelõdött-e (a pozitivitástól függetlenül) valamilyen ellenanyag a terhesség vége felé. Kíváncsi lennék, milyen statisztika van erre, hogy volt-e már egyáltalán valaki, akinek ezen a késõbbi ellenanyag szûrésen volt valami...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!