Találatok a következő kifejezésre: Kell e a (3523 db)

Nem, nem és nem:)
Dx11et támogató videókártya kell hozzá mindenképp, a nélkül kár is megvenni/letölteni.

1000L-es tartályban döglöttek a kárászok, pontyok. Állandóan ment nekik a levegöztető. Szűrő nincs. Enni kell-e adni nekik és mit? Kell-e a vizet cserélni?

2db ponty 2x2 kg

Legjobb válasz: Kell nekik enni adni lárvákat, gilisztát, ilyesmit. Bár sok eredetileg nem akváriumi halfaj nem is eszik fogságban és így nyilván elpusztulnak.

Kell nekik enni adni lárvákat, gilisztát, ilyesmit. Bár sok eredetileg nem akváriumi halfaj nem is eszik fogságban és így nyilván elpusztulnak.
Ha nem természetes az akvárium nem fognak enni!
Mi a célod a halakkal, mert ez így állatkínzás.Takarítani, szûrni, levegõztetni, PH ellenõrizni, etetni, a víz részleges cseréjét megoldani, élõteret kialakítani ez mind mind szükséges dolog.Még akkor is ha fogyasztási céllal tartod.És amiket leírtam ezek napi és heti feladatok. Tehát mi a célod velük? Nem az élelem hiánya miatt pusztultak el, hanem a stressz és a rossz víz miatt.Élelem nélkül elég sokáig elvannak. Salx Narval.
szerintem ha enni tardod akkor felesleges tartani, mert csak lefogynak , nem fognak noni csak sovanyodnak.Ennyi vizbe nem tudnak fejlodni.meg nem is tudsz normalis kajat se adni nekik amit ok a toba megszoktak.ez egy borton nekik es nem fogjak jol erezni magukat.
Kell Root, azért hogy fel tudd tenni a Clockworkmodot, amivel feltelepíted magát a CM-ot.
Kicsit késõi a válasz, de még hátha ér valamit: A minap raktam "kásztöm" romot egy szintén független Xperia X8-ra, nem kell hozzá Clockwork mod, vagy hasonlók! Így nézett ki nálam: 1.) -SuperOneClick programot telepíted a sz.gépre, majd elindítod. -Telefont csatlakoztatod TÖLTÉS móddal! Ez nagyon fontos! -Rámész a legelsõ lehetõségre, azaz a ROOT gombra (SOC-on belül) -Vársz, és csodát látsz! ;) 2.) -Letöltöd az xRecovery 0.1 verzióját, hisz ez való az X8-ra! -Kicsomagolod egy "xRecovery" nevû mappába, amit Te hozol létre, majd ebbe kicsomagolod a .zip fájlt! -Letöltöd a "Root Explorer" nevû programot, majd megnyitod! Ezen belül megkeresed az általad létrehozott xRecovery mappát, amiben 3 (három) elemnek kell lennie. - Root explorer segítségével átmásolod EGYESÉVEL ezeket a fájlokat a system\bin mappába, ami ugye NEM az SD kártyádon kell lennie! -Lehetséges, hogy nem fogja engedni a másolást, akkor a képernyõ jobb felsõ részében az R/W téglalapot állítsd R/O-ra! (Egyszerûen csak nyomd meg) 3.) -Ha megvagy vele, akkor rebootolod a telót (Újraindítod: kikapcs, bekapcs), majd mikor a "Sony Ericsson" feliratot meglátod, nyomogatod a "Vissza" gombot! - Ha mindent jól csináltál, egy olyan cucc fog kijönni, ami a Windóz BIOS-ára hasonlít. Innentõl szerintem már te is tudod! Ha mégsem, akkor kérdezz!


nem kell
...a tészta igyis ugyis oda ragad, jobb ha zsirozod lisztezed."tapasztalat"
Két félét vettem eddig, az egyik sütõpapír tökéletes volt, semennyire nem ragadt rá a tészta. A másik, valami drágább, fehérebb, szilikonos meg talán vékonyabb is volt, nem vált be annyira. Elméletileg az a lényege, hogy minden kenés nélkül álljon helyt.
nem kell. és nem ragad hozzá, ha a megsült tésztát, amikor kiveszed a sütõbõl , a tepsit vizes konyharuhára teszed és pár percig hagyod. a keletkezõ párától elengedi a tészta a papírt...

Angol levél írásánál az én címem végére kell-e a HUNGARY és a Zöld utcát Green Street-nek kell-e írni vagy marad Zöld utca? (lent)

Melyik a helyes vagy leírnád hogyan kell? Holnap vizsgázok, segítsetek! Éva Szabó 50. Green Street Szolnok 5000 vagy Éva Szabó 50. Zöld utca 5000, Szolnok HUNGARY

Legjobb válasz: Sajnos tapasztalatból tudom, hogy az értelem és nyelvvizsga két külön dolog. Green street-re átírni egy magyar utca nevet semmi értelme, ahogy nevedet se írod át Eva Tailor-re. Ugyanakkor magyar nyelvvizsga rendszerben semmire nem tenném fel az életemet.

Sajnos tapasztalatból tudom, hogy az értelem és nyelvvizsga két külön dolog. Green street-re átírni egy magyar utca nevet semmi értelme, ahogy nevedet se írod át Eva Tailor-re. Ugyanakkor magyar nyelvvizsga rendszerben semmire nem tenném fel az életemet.
:) Mivel a levélen a te címed arra az eshetõségre kell, hogy ha visszaküldik akkor a magyar postás tudja kézbesíteni elég fura lenne, ha Green-t írnál, mert Szolnokon nincs ilyen utca. A Hungary kell, mert az alapján küldik az adott országba, szóval a második a jó.
A kérdező hozzászólása: Nyelvvizsgáról van szó.
A kérdező hozzászólása: Ez nem az én nevem és címem okos fejû kommentelõ!
Nem.
Nem kell. Viszont amíg nem gyógyulsz ki, csökkentsétek a szexet és extrém módon figyelni a higiéniára! Nõdokim mondta: elõtte fürdés, utána min. egy pisi, de ha megoldható akkor leginkább zuhany. :)
Nem tudom a fenék törlés mikéntjére felhívták e a figyelmedet, mert ilyen fertõzés akkor szokott elõfordulni, ha hátulról elõre törlöd a széklet után !!!!!!
A túlzásba vitt szextõl is lehet..nekem attól volt egy csúnya cystitis-em. (doki szerint). Mondjuk napi 4 kemény aktus sorozatosan, vagy több is, és nekem attól volt. Ezért írtam a higiénia fontosságát.
A kérdező hozzászólása: :-) A higiéniával magam is tisztában vagyok és amióta magam törlöm a fenekem, ismerem a helyes irányt, kedves Hozzászóló, ráadásul alapos is vagyok :-D Amúgy lehet még tangától (viseltem, de most abbahagyom) és igen, szex is sok volt, de nem csiki-csuki :-) Most pause, sajnos :-( Még szerencse, hogy hamar megjött a lelet, már el is kezdhettük a célirányos kezelést.
Soför nélkül vontatni??? Ez nekem magas!
Gondolom ilyenre gondol a kérdezõ. http://aprod.hu/hirdetes/elado-auto-szallito-IDEnDn.html
Elõzõ vagyok. Amit te mondasz azzal nem lehet szerintem. Gondolom kell sofõr is a hátsó autóba. Mennyit akarsz vontatni így? Hány kilómétert?
http://www.ebay.de/itm/160664779784?ru=http%3A%2F%2Fwww.ebay.. A kérdezö erre gondolt! Ez nem emeli meg az elsö tengely, így SZVSZ nem vontathat soför nélkül!
# 4 Pontosan hogy vonatható! Az elsõ kerekek kanyarban követik a vontató autót, kormányzárra ügyelni, sluszkulcs benne legyen

Toyota Corollához, (hatchback) Sachs hátsó lengéscsillapítóhoz, tartozik-e gumi, kell-e a rugó alsó felére?

A föls? gumit külön vettem, de alulra elvileg nem lehet külön venni. Legalábbis azt mondták az üzletben. Lehetséges, hogy ehet a fajta lengéscsillapítóhoz nem kell, vagy lehet külön rendelni?

Legjobb válasz: Az alsó rugótányéron nincs gumi ..

Az alsó rugótányéron nincs gumi ..
A kérdező hozzászólása: Köszii:) )

E-felvételinél jelenteni kell-e a nyelvvizsgaszándékot, vagy csak az újraérettségizést?

Legjobb válasz: Szerintem nem. Legalábbis én nem láttam, h kéne, és én is még most fogok majd nyelvviszgázni. Juli. 7ig lehet pótolni minden doksit.

Szerintem nem. Legalábbis én nem láttam, h kéne, és én is még most fogok majd nyelvviszgázni. Juli. 7ig lehet pótolni minden doksit.

Kell e a manic panic hajfesték alá fehér színnel befesteni a hajam?

Szeretném befesteni, és inkább úgy szeretném, hogy egy idõ után kifakuljon, ne legyen végleges. Hallottam a sokaknak már jól bevált manic panic-rõl, csak nem tudom, hogy kell e elõtte normál hajfestékkel befestenem a hajam fehérre, hogy intenzívebb legyen a szín... Szóval be kell festeni elõtte? Ó, és ha már itt tartunk, tudtok nekem Magyarországon mehvehetõ ilyen hajfestékmárkákat mondani? Elõre is naggyon köszönöm!! :)

Legjobb válasz:
Na egyezzünk meg abban, hogy fehérre nem fested a hajad. Fehérre szívod, kiszívjaa pigmenteket a hajadból, ez a lényeg. Így az tartós, nem fakul ki, mert nem festék, hanem gyakorlatilag egy olyan vegyszer, ami elvonja a pigmenteket. Ezt lehet önmagában szõkéhez vagy más, világosabb hajszín elõtt használni. A Manic Panic pedig -vagyis amit én ismerek- az hajszínezõ. Ne, épül be a hajba, csak körülöleli vagy mi, ezért nem annyira káros de nem is annyira tartós. Na ugye élénk színhez fehéres szõkének kell lennie a hajadnak, hogy szép, intenzív legyen. De az nem egy idõ után kifakuló dolog, intenzívbõl csúnya pasztell lesz egy idõ után, aztán meg a fehéres szõke, szóval enm ajánlom. Ha csak átmenetit szeretnél, akkor kend rá simán a hajadra, bár nem lesz annyira intenzív, sötét lesz, hamar kijön, de nem maradandó, nem kell vele utána szenvedni. Jó lenne tudni, milyen a hajad most, van-e festve, milyen az eredeti színe és állaga (száraz, zsírosodó, türedezett). Manic Panicet még nem találtam, de nekem a Directions és az Alfparf Jeans Color színezõk is bejöttek, õket fodrászkellékesben megtalálod. Ha a szõkítés mellett döntesz annak ellenére, hogy eléggé roncsolja a hajat és maradandó (nem eltántorítalak, nekem volt már piros, aztán felnyírt részem kék most meg fehér, de érzem magamon, hogy nem tesz jót neki.) akkor menj el fodrászhoz, hogy profin leszívja. Késõbb a lenövést kordában tudod tartani, de elsõre legyen leszívva okosan, hogy ne legyen foltos meg ne égjen le. Ha valami nem tiszta, írj nyugodtan, elég tapasztalt vagyok :D

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Na egyezzünk meg abban, hogy fehérre nem fested a hajad. Fehérre szívod, kiszívjaa pigmenteket a hajadból, ez a lényeg. Így az tartós, nem fakul ki, mert nem festék, hanem gyakorlatilag egy olyan vegyszer, ami elvonja a pigmenteket. Ezt lehet önmagában szõkéhez vagy más, világosabb hajszín elõtt használni. A Manic Panic pedig -vagyis amit én ismerek- az hajszínezõ. Ne, épül be a hajba, csak körülöleli vagy mi, ezért nem annyira káros de nem is annyira tartós. Na ugye élénk színhez fehéres szõkének kell lennie a hajadnak, hogy szép, intenzív legyen. De az nem egy idõ után kifakuló dolog, intenzívbõl csúnya pasztell lesz egy idõ után, aztán meg a fehéres szõke, szóval enm ajánlom. Ha csak átmenetit szeretnél, akkor kend rá simán a hajadra, bár nem lesz annyira intenzív, sötét lesz, hamar kijön, de nem maradandó, nem kell vele utána szenvedni. Jó lenne tudni, milyen a hajad most, van-e festve, milyen az eredeti színe és állaga (száraz, zsírosodó, türedezett). Manic Panicet még nem találtam, de nekem a Directions és az Alfparf Jeans Color színezõk is bejöttek, õket fodrászkellékesben megtalálod. Ha a szõkítés mellett döntesz annak ellenére, hogy eléggé roncsolja a hajat és maradandó (nem eltántorítalak, nekem volt már piros, aztán felnyírt részem kék most meg fehér, de érzem magamon, hogy nem tesz jót neki.) akkor menj el fodrászhoz, hogy profin leszívja. Késõbb a lenövést kordában tudod tartani, de elsõre legyen leszívva okosan, hogy ne legyen foltos meg ne égjen le. Ha valami nem tiszta, írj nyugodtan, elég tapasztalt vagyok :D
Világosítani hajat csak leszívatással lehet, festéssel nem. Ha extrém színt akarsz akkor elõtte le kell szívatni szõkére, és arra festeni. Ez tönkreteszi a hajat, akár le is törhet tõle egy az egyben az egész. Nem ajánlom. De amúgy fodrászkellékesben találsz festéket, színezõt meg mindent ami kellhet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!