Találatok a következő kifejezésre: Kell adni annak az (15 db)

Amikor már teljes adag fõzeléket eszik, nem kell többé a K-vitamin. Nálunk legalábbis így van.
Nekünk azt mondták, addig adjam, amig el nem fogynak a dobozból, ez 4 hósan lesz.
Mi anyatejesek vagyunk azt mondták, hogy az 5 hónapos volt az utolsó, most 6 hónaposak, már nem kapnak. Még csak szopnak.
Nekem azt mondta a doki, hogy addig kell adni a K-vitamint, amíg a baba étrendjének legalább a felét az anyatej adja ki.
5 hósak vagyunk, úgyhogy 6 hó körül kezdem a kostólgatást.Nekünk azt mondta dokinénink, hogy már nem kell több.Ma adtam be neki.

A MEGAUPLOAD letöltő: 1. Ez az oldal ugye nem átverés csak hogy kicsalják a kártyaszámod? 2. annál a résznél ahol meg kell adnod a kártyád adataid van egy ien kitöltendő panel: cím 1. sora . Ide mit kell írni mert sajnos nem tudom :S?

Azok segytségét kérem akiknek már volt dolguk ezzel a oldalal...

Legjobb válasz: ***** én nem adnám meg egy ilyen szaron a kártyaadataim * Automatikusan eltávolított tartalom.

***** én nem adnám meg egy ilyen szaron a kártyaadataim* Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: hát nem tom de a lényeges kérdés inkább a 2. ...
A kérdező hozzászólása: és mégegyszer hangsúlyozom : azok segytségét kérem akiknek már voltdolguk az oldalal...

Igaz-e az, ha valaki vért ad, akkor megnő annak a kockázata, hogy magas vérnyomása legyen és ezáltal állandó jelleggel vért kell adnia, hogy ne legyen komoly baj?

Legjobb válasz: Nem. A vérnyomást a szervezeted állítja be, nem sok köze van annak hozzá hogy vért adsz vagy nem.

Nem. A vérnyomást a szervezeted állítja be, nem sok köze van annak hozzá hogy vért adsz vagy nem.
Honnan szednek az emberek ilyen hülyeségeket?!?!?!?
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Csak egy idióta megijesztett, ezért kérdeztem...


Hogy zajlik egy válóper? Leírná ezt nekem valaki lépésről lépésre? Mit kell írni, mit kell belefoglalni, azt hova kell vinni, mennyibe kerül? Kell -e pénzt adni annak aki elválaszt minket?

közös megegyezés így nem lesz ügyvéd.ja és tudom,hogy az illeték 12000 ft.a legfontosabb kérdésem a levél lenne,hogy abba mit írjak és utána azzal hova menjek.

Legjobb válasz: Nálunk ez úgy történt, hogy a bíróságon van panasznap. Ekkor elmentem, és közöltem, hogy el szeretnék válni. (aug.) Felvették az adatokat, illeték stb. Ennyi. Aztán kaptuk az idézést a férjemmel, hogy mikor kell bemenni a bíróságra. (szept.) Majd okt. végén újabb tárgyalás volt, akkor megbeszéltük a részleteket, lakás, gyerektartás stb. és már vége is volt.

Nálunk ez úgy történt, hogy a bíróságon van panasznap. Ekkor elmentem, és közöltem, hogy el szeretnék válni. (aug.) Felvették az adatokat, illeték stb. Ennyi. Aztán kaptuk az idézést a férjemmel, hogy mikor kell bemenni a bíróságra. (szept.) Majd okt. végén újabb tárgyalás volt, akkor megbeszéltük a részleteket, lakás, gyerektartás stb. és már vége is volt.
Én csak a saját tapasztalatomat tudom megírni, mivel mindenkinél másképp zajlik. Mi is ügyvéd nélkül, közös megegyezéssel váltunk el.Volt egy vidéki házunk vagyis ingó és ingatlan vagyonunk(közös) és a közös gyermekünk akkor volt 8 éves. A válópert én indítottam el mint felperes.Írtam egy levelet amiben megírtam, hogy mindketten úgy döntöttünk, hogy közös megegyezéssel elválunk, mert nem látunk semmi esélyt arra, hogy újra egy család lehetnénk.beleírtam, hogy az ingó és ingatlan vagyonunkat közösen elosztjuk/elosztottuk.A gyermek gyámsági jogát én mint édesanyja kérem, és nem szándékozom késõbbiek folyamán az édesapa, és a gyermek rendszeres találkozását megakadályozni(vagyis függetlenül, hogy a bíró mit mond az apja akkor láthatja a fiát amikor akarja) A gyerektartás összegét a bíróra bízzuk, vagyis nincsenek extra kívánságaim.Mivel mindketten közösen döntöttünk mindenben, így én is, és a volt férjem is aláírta a papírt. (mindkettõnk aláírása, személyi igazolványszámát is rögzítve) + hozzárakva a házassági anyakönyvi kivonatot + a gyermek születési anyakönyvi kivonatát + az illeték bélyeget.ezeket elküldtem a Nagykátai bírósághoz.Mivel én anno annak idején farmoson mentem férjhez, így a válópert is a hozzá kapcsolódó Bíróságnál tudtuk megtenni...Az pedig a Nagykátai bíróság. Utána vártunk..Májusba adtam be a papírokat, és pár hét múlva kaptunk egy levelet amiben értesítettek minket, hogy szeptemberben jelenjünk meg a bíróságon.A kiírt napon mindketten elmentünk, és a bíróval együtt hárman egy teremben voltunk kábé 20 percig.A bíró felolvasta a levelet amit közösen írtunk, és megkérdezte külön-külön , hogy saját döntésünk, és még most is így gondoljuk-e, hogy a házasságunk menthetetlen.?A válaszunk az volt, hogy továbbra is válni szeretnénk mindketten. Ezért a bíró kijelentette, hogy õ sem lát esélyt a békülésre, és mivel mi megegyeztünk a gyermek elhelyezésében, így ebben sem lát semmi okot, hogy ne így legyen..A törvénynek megfelelõen kihirdette a gyerektartás összegét(az apa fizetésének 20%-a vagy a mindenkori minimálbér 20%-a)és a törvény szerint kihirdette a apa láthatási jogát(le van rögzítve, hogy melyik héten láthatja a gyereket, és a nyár is hogy van elosztva, de mi evvel sosem foglalkoztunk, mert bármikor vihette/láthatta) Az egész eljárás 20 perces volt, és a bíró minden beszélgetést magnóra rögzített. 3 héttel késõbb megkaptunk a válóperi papírokat, és elvált emberek lettünk.. Szóval nálunk így zajlott.Mi csak egyszer voltunk, többször nem, mert nem is volt rá szükség... csak megjegyzem, hogy lassan 8 éve váltam el, és a mai napig baráti kapcsolatban vagyok a fiam apjával..Pedig azóta mindketten újra házasodtunk:)
A kérdező hozzászólása: 13.55 nek nagyon szépen köszönöm, hogy ennyi energiát fektettél bele a válaszba.
Én is farmosi származású vagyok:-D.Jelenleg Gyõrben élek.

A nászmenetkor a az autókon csak az egyik visszapillantón szokott szalag lógni vagy mindkettőre kell rakni? És mi van azzal aki az antennára rakja, annak csak egyet kell adni?

Legjobb válasz: Ez már annyira részletkérdés. Mindenki oda rakja ahová neki tetszik, és annyit amennyit akar, nem kell ebbõl is ügyet csinálni:)

Ez már annyira részletkérdés. Mindenki oda rakja ahová neki tetszik, és annyit amennyit akar, nem kell ebbõl is ügyet csinálni:)
Ha nincs az autón az sem gond, ha mindkét tükrön az is rendben. A legrondább amit láttam, hogy a menyasszonyi autón elöl egy óriási csokor és egy rettenetes mûanyag baba és a menet minden kocsiján annak a babának a kicsinyített változata. Ahova jólesik odarakod. Én az antennára szoktam, de csak egyet.
Tegnap olyat láttam hogy a felni között is rengeteg rózsa volt, nagyon jól nézett ki
Hogyan szeretnétek? Tiétek a dõntés!
Semmi sem "kell". Mindent úgy csinálsz, ahogy akarod. Ha akarod semmit nem raksz a kocsikra, ha akarod kidekorálod, mintha a virágkarneválon indulna. A te esküvõd.

Febr.16-án az OKJ-s képzésekre is be kell adni jelentkezési lapot a gimiben, vagy azokra személyesen/ telefonon kell?

Legjobb válasz: Az OKJ nem azonos a fõiskolával egyetemmel. Ezekre a tanfolyamokra az azokat meghirdetõ intézményben kell jelentkezni az intézmény által kiadott jelentkezési lapon. Mindig érdeklõdj az adott oktatást szervezõnél.

Az OKJ nem azonos a fõiskolával egyetemmel. Ezekre a tanfolyamokra az azokat meghirdetõ intézményben kell jelentkezni az intézmény által kiadott jelentkezési lapon. Mindig érdeklõdj az adott oktatást szervezõnél.
Ha FSZ-re gondolsz, akkor igen.

Osztály ajándékozáskor kell puszit adni annak akinek az ajándékot adom? :D (Nem szeretnénk félreérthető helyzetbe kerülni)

Legjobb válasz: Szerintem illik,és nincs ezen mit félreérteni. Persze ha fiú vagy és fiút húztál akkor ne pusziszkodjatok.

Szerintem illik, és nincs ezen mit félreérteni. Persze ha fiú vagy és fiút húztál akkor ne pusziszkodjatok.
Szerintem ha nem akarsz, akkor lehet egy visszafogott ölelést is.
Nálunk nem volt puszilkodás...de ha más nem akkor kezet fogsz vele ahogy a pasik szokták
Hány éves vagy? Ez az elsõ hogy húztatok? Amúgy mi szoktunk. Vannak akik nem adnak, mert nem szeretik egymást vagy nem tudom. De esetleg megnézheted, hogy a többiek adnak-e.:D
Egy puszin nincs mit félre érteni :) Én is adok ha kapok valakitõl ajándékot: köszi, puszi-puszi az arcra :) Ennyi :)
ahogy érzed én nem adnék
Látom kivették az iskolai oktatásból az illemtant. Adhatsz puszit. Nem fog megharagudni, s senki nem fog rosszat gondolni.
A puszi az arcra megy, akkor félreérthetõ ha szájra adod.
Fiú-fiú --> kézfogás Lány-lány vagy fiú-lány --> puszi arcra ennyi

Törölték annak az hölgynek a kérdését, aki az imént borzolta a kedélyeket azzal, hogy örökbe adná a 3 éves kislányát, mert neki egyik gyereke se kell, mert valami pali fontosabb, mint a gyerekei?

Csak egy pillanatra ment el a netem, és most meg már nem találom. Nem szóltam hozzá, de annyira szerettem volna végigolvasni. Ott tartottam, hogy nagybet?kkel kiírta, hogy nem kell a gyerekem. Azt hiszem, kb az 5. oldal volt.

Legjobb válasz: Nem normális a hölgy. Kamuhölgy volt szerintem.

Nem normális a hölgy. Kamuhölgy volt szerintem.
a moderátorok törölték
Törölték. Nekem is visszaugrott a családi kapcsolatok témakörbe amikor lapozni akartam. De szerintem az õ dolga hogy mit csinál.
Én is szívesen végigolvastam volna, mert nekem is elkellett mennem közben.Fõleg arra lennék kívácsi, hogy válaszolt-e a kommentekre, és nem csak kamu kérdés volt-e.
Biztosan kamu, mert minek írna ki valaki ilyen provokatív kérdést? Kb olyan mintha azt írnám ki, hogy megerõszakoltam egy kislányt, baj ha élveztem? Ennyire provokatív dolgot nem ír ki senki.
Én is el akartam olvasni, de egyszer csak hiába kattintottam a köv oldalra, a családi kapcsolatok oldalt dobta ki. Nem értem, miért törölték, de én is írtam volna neki 1-2 dolgot, nagyon feltolta az agyam. Tényleg nem százas, lenne mit hozzászolnom! Tuti törölték a kérdést. 20/L
Sztem egyrészt azért is törölték, mert nem egyszerû kérdés volt, hanem gyakorlatilag egy hirdetés, ami ütközik az oldal szabályzatával. Mellesleg egy hatalmas KAMU volt, az sem biztos sztem, h hölgy.....de kb olyan 15 éves lehetett és unatkozott.
Örülne neki, hogy van egy szép kislánya! Szánalmas ha egy pasi miatt, szó szerint eldobná magától a gyerekét! Kedves kérdezõ! Drukkolok neked, ne félj! Majdcsak jön az a kisbaba! 21/L
Törölték a második kérdését is.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!
Nem láttam, nem olvastam a kérdést, de: ha már ilyen az anya, akkor a gyereknek csak jobb lenne, ha más nevelné fel. Lehet, hogy nem normális, de tudta nélkül jót tenne azzal a gyerekkel. (már, ha nem kamu volt)
Visszajött a "hölgy". Fölöttetek folytatódik ez az agyrém.
Én nagyon drukkolok neked, hogy legyen egy aranyos gyermeked. Aki ennyire szeretne gyereket, annak az Isten meg is adja!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Szegény:( sajnállak, hogy elvileg nem lehet gyereked, szurkolok neked, hogy valami csoda folytán még is sikerüljön!
A kérdező hozzászólása: Sajnálom a kislányt nagyon, nem nagyon lesz belõle egészséges felnõtt. Egy 3 éves már nagyon anyás tud lenni, nagy trauma neki, ha az anyjától ilyenkor veszik el, hát még ha makd rájön, hogy anya sohasem fog érte menni, mert õ nem kell anyának. Ökölbe szorul a kezem, mert nekem meg úgy néz, nem lehet gyerekem, pedig szétszedetném mindenemet az orvosokkal, csak lehessen... nem tudja a szerencsétlen, hogy mit csinál... 24/L
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy simán el tudom képzelni, hogy nem kamu, mert mi van, ha õ is tudja, hogy ezt nem kérdezheti meg csak úgy a palijától, hogy na helló, hogy adjuk örökbe a gyereket, és mivel éghet a képén a bõr, még személyesen se mer utánajárni, csk itt névtelenül?
A kérdező hozzászólása: Nofene. Vajon mi lett a vita vége? De azért az is elgondolkodtató, hogy mi van, ha mégsem kamu...
Elõzõ vagyok, amúgy szerintem sem volt igaz... Biztos vannak ilyen emberek, de nem írják ki ide ilyen provokálóan.
Biztos, hogy kamu volt, mert én írtam neki privát üzenetet örökbefogadás ügyben. Válasz egy szál se jött.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!