Találatok a következő kifejezésre: Kell a kölcsönt felvenni, vagy (2 db)

Anélkül is felvehetõ.
Szia! Elvileg lehet, de nekünk nem sikerült. Külföldi hitelt akartunk felvenni, de végül azért döntöttünk hazai mellett, mert kizárólag a szoc.pollal nem volt hajlandó egy bank sem foglalkozni, mondván, abból semmi hasznuk nincs.

Hol és Hogy tudok kölcsönt felvenni? Még gimibe járok, 19 éves vagyok és a szüleimmel élek, de valahonnan szereznem kell 3-400 000 forintot, hol adnának kölcsönt?

Legjobb válasz: állandó bejelentett munkahely nélkül sehol mire kell a pénz? szüleid nem tudnak segíteni? Esetleg megállapodhatnátok, hogy törlesztesz nekik havonta diákmelóból.

állandó bejelentett munkahely nélkül sehol mire kell a pénz? szüleid nem tudnak segíteni? Esetleg megállapodhatnátok, hogy törlesztesz nekik havonta diákmelóból.
sehol, az elsõ leírta miért. vagy te adnál kölcsönt valakinek aki nem dolgozik? na ugye.
És mibõl fizeted vissza, ha nincs jövedelmed? Marad a rokonság...
Ha nincs láttatható, igazolható rendszeres jövedelmed, akkor a bank nem tudja elhinni neked, hogy képes leszel visszafizetni. Akinek megvannak az eszközei arra, hogy meggyõzzön téged a visszafizetésrõl, - ha te azt mondanád, bocs nem sikerült sehonnan pénzt szereznem a visszafizetéshez, - azt uzsorásnak hívják. De te arra nem vágysz.
rokontól, ismerõstõl bank esélytelen (szerencsére, mert beled*glenél a törlesztésbe)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!