Találatok a következő kifejezésre: Kell a kölcsönt felvenni, (4 db)

Hol és Hogy tudok kölcsönt felvenni? Még gimibe járok, 19 éves vagyok és a szüleimmel élek, de valahonnan szereznem kell 3-400 000 forintot, hol adnának kölcsönt?

Legjobb válasz: állandó bejelentett munkahely nélkül sehol mire kell a pénz? szüleid nem tudnak segíteni? Esetleg megállapodhatnátok, hogy törlesztesz nekik havonta diákmelóból.

állandó bejelentett munkahely nélkül sehol mire kell a pénz? szüleid nem tudnak segíteni? Esetleg megállapodhatnátok, hogy törlesztesz nekik havonta diákmelóból.
sehol, az elsõ leírta miért. vagy te adnál kölcsönt valakinek aki nem dolgozik? na ugye.
És mibõl fizeted vissza, ha nincs jövedelmed? Marad a rokonság...
Ha nincs láttatható, igazolható rendszeres jövedelmed, akkor a bank nem tudja elhinni neked, hogy képes leszel visszafizetni. Akinek megvannak az eszközei arra, hogy meggyõzzön téged a visszafizetésrõl, - ha te azt mondanád, bocs nem sikerült sehonnan pénzt szereznem a visszafizetéshez, - azt uzsorásnak hívják. De te arra nem vágysz.
rokontól, ismerõstõl bank esélytelen (szerencsére, mert beled*glenél a törlesztésbe)
Anélkül is felvehetõ.
Szia! Elvileg lehet, de nekünk nem sikerült. Külföldi hitelt akartunk felvenni, de végül azért döntöttünk hazai mellett, mert kizárólag a szoc.pollal nem volt hajlandó egy bank sem foglalkozni, mondván, abból semmi hasznuk nincs.

5.000.000, -Ft-ot szeretnénk felvenni, amiből 3.000.000, -Ft-ot 3 kölcsönünket szeretnénk lefizetni, a maradékot hagynánk kamatozni. Hol és milyen hitelt érdemes felvenni? Mi kell hozzá? Melyik banknál járok jobban?

Legjobb válasz: NE tegyél ilyet: - csak rossz feltételekkel tudsz kölcsönt idõ elõtt kifizetni, - hitelt kamatoztatni agyrém! Fizetsz érte 20%-ot, kapsz 5%-ot (kamatadó, ugye)... A kellemetlent a haszontalannal kombinálnád.

NE tegyél ilyet: - csak rossz feltételekkel tudsz kölcsönt idõ elõtt kifizetni, - hitelt kamatoztatni agyrém! Fizetsz érte 20%-ot, kapsz 5%-ot (kamatadó, ugye)... A kellemetlent a haszontalannal kombinálnád.
Én részben adok igazat az elõzõ válaszadónak. A hitelkiváltás nem minden esetben rossz sõt elég sokat is nyerhet az ember. Nem érdemes évekig fizetni egy magas kamatú hitelt! Hitelbõl befektetni tényleg nem érdemes. Inkább vegyél fel kevesebb hitelt és a "megmaradt" törlesztõrészlet különbséget fektesd be. Vagy életbiztosítással kombinált hitelt vehetsz fel. Amelyben ha gondolod segíthetek is!
Szia! Nyugodtan csináld meg a hitelkiváltást! Csak jobban járhatsz, mert alacsonyabb lesz a törlesztõ részlet! A kamatozás is jo dolog bizonyos bankoknál, de csak akkor ha le lehet kötni azta 2 millió ft minimum 4 évre! Mert ha igen akkor ebben az esetben tudok olyan osztrák bankot ahol 4 év alatt meg tudod duplázni a pénzedet! Ha ez nem jo, akkor csatlakozom az elöttem szolóhoz és akkor inkább kevesebbet vegyél fel és a külömbséget fektesd be!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!


Szeretnék felvenni 800. 000Ft-os autóra 600. 000Ft kölcsönt. Melyik banknál érdemes? Mire kell figyelnem? Melyik banknál van a legkisebb THM? A merkantil bank milyen? Tényleg csak 20% a THM?

Ha ez számít, már 10 éve az OTP-nál vagyok.

Legjobb válasz: Ebben a gazdasági helyzetben, ha teheted ne vegyél fel kölcsönt. Szerintem gondold meg, hogy mindenképp kell-e Neked az autó.

Ebben a gazdasági helyzetben, ha teheted ne vegyél fel kölcsönt. Szerintem gondold meg, hogy mindenképp kell-e Neked az autó.
A kérdező hozzászólása: Engem akkor érdekelne. Ezek közül melyik a jobb? merkantil, budapest autó, lombard?
ebben az esetben a raifaisent ajánlom, általában ott a legkedvezõbbek a feltételek.
Nekem régen volt a Merkantilnál. Szerintem nagyon nem jó. Alig vártam, hogy visszafizessem. Soha többé tõlük. (mondjuk mástól sem), de talán 600.000 után nem kell olyan sokat fizetned. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!