Találatok a következő kifejezésre: Kell a alá a (1115 db)

Kell az alom a cicának?

Kaptunk egy kiscicát ajándékba.Eddig házba volt és rálett szoktatva az alomra nálunk viszont kint lesz a cica.Azt vettem észre h a vczésnél folyamatosan nyávog nem tudja hova végezze a dolgát.Megfogja szokni a a hagyományos módon kell majd vagy mostmár csak alomba fogja csinálni?

Legjobb válasz: Szerintem ne vegyetek fölöslegesen almot neki, ha kinti cica lesz!:) Elõbb vagy utóbb csak rájön, hogy hova végezze a dolgát! Nem kell félteni, fel fogja találni magát!;)

Szerintem ne vegyetek fölöslegesen almot neki, ha kinti cica lesz!:) Elõbb vagy utóbb csak rájön, hogy hova végezze a dolgát! Nem kell félteni, fel fogja találni magát!;)
Önts egy eldugott helyre homokot és mutasd meg neki, hogy ott tud kaparni.
Mármint az udvaron!

Szemhéjtussal hogy kell kihúzni alul a szemet?

Sziasztok! Tudnátok nekem tippeket adni, hogy mire figyeljek? amikor alul húzom ki midnig beleragadok teljesen a szempillámba meg a vonalat sem tudom követni,meg a vége mennyire legyen ívelt, meg miylen irányba... esetleg valaki valami tanácsot tud adni? Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: alul?sehogy azt felülre találták ki

alul?sehogy azt felülre találták ki
alul nem kell tussal nem kell. max. szemceruzával.
sehogy, a szempillák alatt kéne végighúzni, de ugyebár azt lehetetlen úgy hogy a szempilláidat ne kend össze. szemceruza. vagy kihúzó toll.
A kérdező hozzászólása: Ilyesmikre gondoltam, szerintem ott is ugyanolyan jól nézne ki, mint felül, kedves elsõ és második: http://www.google.hu/imgres?q=alul+fel%C3%BCl+szemh%C3%A9jtu.. http://kepfeltoltes.hu/view/110812/16112496_www.kepfeltoltes..
szemkihúzó tollal gyönyörûen megtudod csinálni.Én is azt használok.Rettentõ egyszerû és szép :)
Az elsõ kép, amit linkeltél az szerintem így csúnya. A másodikon pedig Gri szeme van. Õ felborzolja a szempilláit, így odafér a tussal. Nem olyan hosszú távolság, de gyakorlat kell hozzá mindenképp. Amúgy meg van formspringje, ott megtudod Tõle kérdezni, hogyan csinálta.
Ha emlékeztek még, Boxxy (pár éve volt felkapott) húzta ki a szemeit mindig tussal is alul. Nem olyan fényûzõ ám az eredmény: http://cache.ohinternet.com/images/b/b0/Boxxy_Main_Image.jpg

G-portálon hogy kell a menüt a fejléc alá tenni?

Van az oldalam, de nem tudom hogy milyen kódot kéne írnom ahoz hogy a menü a fejlécben legyen. Le tudnátok írni azt a kódot?

Legjobb válasz: www.aranymeli.gportal.hu fejléces menüvel tudod megcsinálni, vagy a fejlécnek már van modulja, ott is be tudod alá rakni :)

http://www.aranymeli.gportal.hu fejléces menüvel tudod megcsinálni, vagy a fejlécnek már van modulja, ott is be tudod alá rakni :)

Vennék részletfizetésben s4 telefont. Itt az adatok hogy hogyan kell mennyit de nem értem, most mennyit kell fizetni? Alúl a link.

http://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/ProductDisplay?..

Legjobb válasz: Az elsõ csomagról lenne szó..... Azt írja hogy törlesztések 24x1490 de annál a Next XL 2 év-nél azt írja hogy 19990, most akkor mennyit kell havonta fizetni???

A kérdező hozzászólása: Az elsõ csomagról lenne szó..... Azt írja hogy törlesztések 24x1490 de annál a Next XL 2 év-nél azt írja hogy 19990, most akkor mennyit kell havonta fizetni???
Ha részletre akarsz venni akkor ne a szolgáltatótól vegyed mert ott eleve drágább mint egy üzletben és akkor olyan elõfizetést választhatsz amilyenre tényleg szükgséged van, nem pedig a teló miatt kellene választanod.
A kérdező hozzászólása: igen rájöttem hogy a díjcsomag 19 000 de azt muszály mellé fizetni? nem lehet külön kérni hogy csak az elõfizetés vagyis havonta csak 1400 legyen?
A kérdező hozzászólása: ....szóval függetlent vegyek ha részletfizetésest akarok?
Fizetsz 2 évig 24x19990+24x1490=515520
Van egy kis különbség: http://www.argep.hu/product_2287586.html
A kérdező hozzászólása: A független teló és a szolgáltatós között mi a különbség? az hogy minden kártya jó bele? vagy van még különbség?
Igen. Csak annyi.
Igen van még egy különbség.Nem kicsit olcsóbb.

Hogyan kell a kertben a kövek alá elhelyezni a fóliát?

Legjobb válasz: Leterited a fóliát ,és rárakod a köveket.Mi ebben az ördöngösség .

Leterited a fóliát , és rárakod a köveket.Mi ebben az ördöngösség .
FACEBOOK COPY "Mi úgy szoktuk, hogy felemeljük a követ, és aláhelyezzük a fóliát, majd visszatesszük a követ. De ez az univerzum más pontjain lehet másképp mûködik. Pl a Jupiter belsejében a nyomás miatt nem tudnám megemelni a követ"

Ha ezen az oldalon kérdezek valamit, hogy kell a videót a youtube oldalamról ide a kérdéseim alá idetenni?

Hogy másolom ki v hmit kell gépen csinálni hozzá,hogy ide tudjam tenni ? Sajna még tanulnom kell gépen egy-két dolgot:D

Legjobb válasz: Nem értem a kérdést! Ide akarod ki írni? Akkor ki jelölöd jobb klikk és ott másolás, ahova be akarod illeszteni, ott jobb klikk beillesztés. Vagy a könnyebb mód: másolás: Ctrl+C beillesztés: Ctrl+V Bocsi, ha nem erre voltál kíváncsi.

Nem értem a kérdést! Ide akarod ki írni? Akkor ki jelölöd jobb klikk és ott másolás, ahova be akarod illeszteni, ott jobb klikk beillesztés. Vagy a könnyebb mód: másolás: Ctrl+C beillesztés: Ctrl+V Bocsi, ha nem erre voltál kíváncsi.
A kérdező hozzászólása: Az az köszi, hogy segítettél.
Videót beágyazni nem tudsz, csak a linkjét beilleszteni. Szóval azt nem tudod megcsinálni, hogy rögtön a videó jelenjen meg a szövegben, de linket minden további nélkül be lehet rakni, úgy, mint bármi más szöveget.

Kisbabát várunk! Nekünk is kell a pénz! A családom kért (ált. Minden hónapban) pénzt kölcsön először 5ezret, adtunk is aztán egy hét mulva megint 5-öt! Másodszor nem adtam! Hibás vagyok? Lelkiismeret furdalásom van!

Most meg irtak hogy nem hiszik hogy 100ezret kérnének és már tiszta idegek!De ugy érzem,hogyha nálunk is meglesz a baba,nekünk is bekell osztani a pénzt,mert kevesebbet fogok kapni!

Legjobb válasz: Ha kértek, aztán megadták akkor adhattál volna nekik nyugodtan. Ha kértek 5ezret, még meg sem adták, de már kérték a következõ 5ezret, akkor viszont helyesen cselekedtel. Olyannak nem szabad kölcsön adni, aki nem tudja beosztani a saját pénzét, aztán mikor kölcsön kér még annyit sem lát át, hogy mennyire van szüksége. Ha egybõl 10ezret kért volna aztán annyi, az úgy nem olyan gáz.

Ha kértek, aztán megadták akkor adhattál volna nekik nyugodtan. Ha kértek 5ezret, még meg sem adták, de már kérték a következõ 5ezret, akkor viszont helyesen cselekedtel. Olyannak nem szabad kölcsön adni, aki nem tudja beosztani a saját pénzét, aztán mikor kölcsön kér még annyit sem lát át, hogy mennyire van szüksége. Ha egybõl 10ezret kért volna aztán annyi, az úgy nem olyan gáz.
A nincsbõl nem lehet adni. Az én apósomék is így voltak, amíg a férjem meg nem magyarázta nekik, hogy pontosan mennyi pénzünk van, és abból mennyit kell kifizetnünk, így mennyi marad nekünk megélhetésre. Ha van, akkor abból adunk, ha nincs, akkor nem tudunk adni. (Amúgy mi is babát várunk.) Speciel a január nekünk is annyira szoros volt, hogy volt, amikor 1335 Ft volt a teljes családi kasszánkban, és abból éltünk, ami a hûtõben maradt. Végül a másik fiuktól kértek.
Úgy gondolom, elég, ha egyszer adtál. Jelenlegi helyzetetekben nem is illett volna másodszor kérni fõleg akkor, ha az elsõ ötezret még meg sem adták. Jól tetted hogy nem adtál! Igazán méltányolhatnák a hely- zeteteket. Ha nem teszik, most legalább elgondolkoznak a dolgon. Legalább leszállnak rólatok.
Szerintem beszéljétek meg, hogy így nem fog menni, nektek is kell, a babának is kellesz :S
Szerintem igazad van, hogy már nem adsz nekik. Nekik is meg kell érteniük, hogy neked/nektek most a baba lesz a legfontosabb, márpedig az nem olcsó mulatság, és minden forintnak meglesz a helye.
Szerencsére nem nálunk, de ismeretségben van, hogy """kölcsönkérnek""" a rokonok. Az elsõ bagatel 5000t még adja az ember, és legyínt, de mikor a tartozásuk már 100e, és még mindig csak lehúzni akarnak. És nem létszükségre megy, pia, cigi, plazmatévé...
Ha valaki kölcsönkér, akkor elöször adja vissza, mielött újra kérne. Ha meg nem tudok annyit nélkülözni, akkor nem vagyok köteles adni semmit - kölcsönbe csak a felesleget adja az ember.
kölcsön kérték visszaadják nem?
igazad van, a szülés sincs ingyen, csak ne legyen komplikáció! aztán babakocsi, ágy +matrac, pelenkázó, kád, néhány ruha ez a minimum ami kell, még használtan sem olcsó, (((egyébként tiszta új kiságyam van egy évet állt a szobában de a kicsi hasfájós volt és a legtöbbet mellettem aludt, bükkfa + szivacs, eladó 10 000 ft-ért, 16 volt matrac nélkül)) szóval jól teszed ha spórolsz, nem tudhatod mire kell, egy hasfájós babának kellhetnek szirupok, ami 1001- 2000 ft között van és lehet, hoyg a negyedik fajta válik be.a rokonaidnak ezt magyarázd el, kinek a rokona egyébként, neked, vagy párodnak?

Egy kismamas könyvben azt olvastam, a 20. hettol kerülni kell a repat, a sütötököt, a mandarint, mert ezekben szinezekanyag talalhato, es most nem ajanlatos ezeket enni, mert a baboca fogazata ebben az idoben alakul... Hallottatok?

20 hetes kismamik! Olvastatok?Mit tudtok errol? En 20 hetes vagyok, es a felsoroltakat imadom, de ha artok, akkor persze lemondok roluk boldogan.

Legjobb válasz: Igen mert ekkor alakulnak a maradandó fogcsírák és besárgulhatnak.

Igen mert ekkor alakulnak a maradandó fogcsírák és besárgulhatnak.
18:36-os vagyok. Én is megírom, ha majd így udvarolnak a lányomnak: Milyen szép lófehér a mosolyod! Kérsz egy kockacukrot?
Én a terhességem alatt minden este 1 csomó új répát ettem meg.A babám 10 hós lesz, és van 2 HÓFEHÉR foga...és a répáról azóta sem tudok lemondani.A férjem szerint már olyan vagyok mint egy nyúl.
Én is jót nevettem. Lehet, h az én lányomnak is "ló mosolya" lesz? Uis én errõl nem tudtam, vígan fogyasztottam mindenbõl (kiv a sütõtököt, mivel nyáron nem volt). Most 4 hós múlt a kicsim, még nincs foga, de hamarosan várható. Tudjátok mit? Ha sárga mosolya lesz, megírom! ;) Szerintem nem tudsz annyit megenni ezekbõl, h a gyerek fogait megszínezze! Persze lehet, h tévedek, de szerintem anyáinknak sem mondták ezt el, nekem mégsem sárgák a fogaim. Nektek? ;)
hát a mai okos könyvek szerint levegõn kéne élni a terhes mamáknak.
Hát nem tudom mennyi ennek a valóság alapja, mindenesetre én is ettem a narancsot, répát. Az egy dolog hogy színezõanyagot tartalmaz, de szerintem mire eljut a babáig már nem színez az semmit. A répában A vitamin, narancsban c-vitamin pedig elég fontos a babának. 27 hetes kismama
én nem hallottam még errõl, de pont a héten leszek 20 hetes. És eddig én is ettem mandarint, narancsot, répát. Majd eztán odafigyelek. De ezen olyan jót nevettem! Olyan lesz a mosolya, mint egy lóé! :D :D :D
Én sem hallottam még róla. De akkor az én babámnak is sárga lesz a foga, mivel én meg rengeteg répát eszek és már 25 hetes vagyok.
Hát akkor az én gyerekem mosolya olyan lesz mint egy lóé. Én szinte állandóan narancsot ettem. Errõl eddig nem hallottam de most már mindegy keddre vagyok kiírva.
A kérdező hozzászólása: .... ezekszerint nincs sok valosag alapja? Milyen jo, hogy megkerdeztem, es eppen ugy nem tudok ra konkret valaszt mint elötte... :D De legalabb viccesen fogjatok fel, mar ez önmagaban kedves volt. Köszönöm, sziasztok. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!