Találatok a következő kifejezésre: Kell a alá (1083 db)

Milyen alom kell a patkányoknak?

És lehet csak egyet tartani vagy muszáj minimum 2? :/

Legjobb válasz: FORGÁCS NEM JÓ!! Pellet, csutka, papír almot vegyél neki! És igen kettõ kell!! Egyedül depressziós lehet.. És az neked sem jó. Még agresszívvé is válhat!

FORGÁCS NEM JÓ!! Pellet, csutka, papír almot vegyél neki! És igen kettõ kell!! Egyedül depressziós lehet.. És az neked sem jó. Még agresszívvé is válhat!
forgács elég jó.nem muszáj 2-t, de mivel eléggé társas lények, jobb lenne ha nem 1et tartanál. ezen az oldalon sok mindent leírnak, nem tudom, segít-e http://ricanta.gportal.hu/gindex.php?pg=30996116
Nem jó a forgács! Allergiát válthat ki náluk, ami aztán csomó léguti megbetegedésnek utat nyit. Fapellet/papírpellet alom, kukoricacsutka alom, papíralom, rongyok tökéletesen megfelelnek nekik. Igen, muszáj minimum kettõt tartani, ha jót akarsz neki. Nagyon szociális állatok, folyton kommunikálnak egymással olyan magas hangokon, amit mi nem hallunk. Ha nincs beszélgetõ partnere, könnyen depressziós lesz.
Igen, minimum kettõ egynemût tarts, mert egyedül épp olyan rossz neki mint neked lenne. Amúgy meg nem a forgácsra allergiásak, hanem a fenyõre amibõl a legtöbb forgács és pellet van. Ezeket nem árt kerülni, meg az illatosított cuccokat se vedd meg, rossz nekik. Én Milario forgácsot szoktam venni, ez portalanított puha fából van. Auchanban lehet kapni, olcsó, jó, ettõl nem lesz semmi bajuk.
nem lehet egyedül tartani, kettõ kell, és egynemû. csutkaalom a legjobb.
a fapelleten nem jó nekik járkálni.

Ti hogy szoptattok? Reszleteznetek? Aki fekve, a baba is fekve van? Kell a fejecskeje ala vmi?

Legjobb válasz: Egymással szemben fekszünk, az oldalunkon, a baba hátát megtámasztva, hogy ne forduljon a hátára. Az õ feje alá semmi nem kell, csak az enyém alá egy nagyon kényelmes párna, hogy a hosszú szopi alatt se zsibbadjon el a fülem. :) Esetleg textilpelust lehet teríteni a baba feje alá, az esetleges tejcsöpögés vagy büfi miatt.

Egymással szemben fekszünk, az oldalunkon, a baba hátát megtámasztva, hogy ne forduljon a hátára. Az õ feje alá semmi nem kell, csak az enyém alá egy nagyon kényelmes párna, hogy a hosszú szopi alatt se zsibbadjon el a fülem. :) Esetleg textilpelust lehet teríteni a baba feje alá, az esetleges tejcsöpögés vagy büfi miatt.
míg pici volt, simán ülve keresztbe fordítottam a hasamon, arccal fölfelé, cici lefelé. így jobban jön a tej. ha netán túl erõsen jönne a tejed, pont fordítva kell: te hanyatt, baba arccal lefelé rajtad. 5 hós kora körül már ficergett a karjaimban, így leraktam hanyatt az ágyra, én meg ráhajoltam.
nincs nagy mellem igy nekem csak igy kènyelmes:èn ulve/szèk, àgy a falnak dolve/o az olemben, cicivel szemben.èn semmit nem rakok alà, probàltam pàrnàval, de az nekunk nem vàlt be.
oldalt fekve mint az elsõ ha otthon vagyunk vagy olyan helyen ahol meg lehet oldani székben a karfán a kezem azon a baba a másikkal átölelem h ne guruljon le
Én csak és kizárólag törökülésben, a baba alatt kispárnával tudtam szoptatni. Így a baba kicsit bedõlt felém, és a hatalmasra püffedt cicimet csak C formában fogtam, hogy ne fulladjon meg tõle. Nappal hamar végzett mindig, de éjjel így szörnyûûû!!!! 9hós kislány anyukája


A sütőben, tepsiben csinálok fasírozottat. Kell viz alá?

El?ször.kis olajat tettem alá. le is takartam fóliával, de nem tudom kell e alá víz.

Legjobb válasz: nem kell alá viz

nem kell alá viz
nem kell víz, alá is tegyél fóliát, és a tetejét is ecseteld meg olajjal.vékonyan.
Én például egy nagyon picit öntök rá kb. fél dl
A kérdező hozzászólása: huhh, ksözönöm

Hogyan kell trigonometriai alakra hozni a z1/z2 számot, ha:?

z1=(1-i)^2, z2=gyök2(cosPI/4+isinPI/4)

Legjobb válasz: Hogy kéred: - végig trigonometrikus alakban számolva, vagy - csak a végén az eredményt kellene trigonometrikus alakban megadni?

Hogy kéred: - végig trigonometrikus alakban számolva, vagy - csak a végén az eredményt kellene trigonometrikus alakban megadni?
Egy megoldás itt látható: https://docs.google.com/open?id=0B20FdblXlMFwODU3NjdjZWMtYTg.. Remélem látható, a szokásos módon nem sikerült feltölteni.

Kell az alom a cicának?

Kaptunk egy kiscicát ajándékba.Eddig házba volt és rálett szoktatva az alomra nálunk viszont kint lesz a cica.Azt vettem észre h a vczésnél folyamatosan nyávog nem tudja hova végezze a dolgát.Megfogja szokni a a hagyományos módon kell majd vagy mostmár csak alomba fogja csinálni?

Legjobb válasz: Szerintem ne vegyetek fölöslegesen almot neki, ha kinti cica lesz!:) Elõbb vagy utóbb csak rájön, hogy hova végezze a dolgát! Nem kell félteni, fel fogja találni magát!;)

Szerintem ne vegyetek fölöslegesen almot neki, ha kinti cica lesz!:) Elõbb vagy utóbb csak rájön, hogy hova végezze a dolgát! Nem kell félteni, fel fogja találni magát!;)
Önts egy eldugott helyre homokot és mutasd meg neki, hogy ott tud kaparni.
Mármint az udvaron!

Hogy csináljam? Lapockát szertnék sütni egészben, milyen füszerekkel pácoljam be. Kell alá vizet önteni? Fólia kell a tetejére, és mennyi ideig kell sütni? 1 kg-os darab.

Legjobb válasz: Én sertéscombot szoktam így: Bedörzsölöm a húst sóval, vegetával, fokhagymás fûszerkeverékkel és a tetejét bekenem pirosarannyal is. Olajat, vagy zsírt rakok alá (kb ujjnyi magasan) és 1dl vizet kb. Hideg sütõbe rakom, fólia alatt sütöm másfél órát (hústûvel megnézem, puha-e), majd leveszem a fóliát és megpirítom, közben locsolgatom. Szoktam mellé tenni fél paradicsomokat, fél hagymákat is, de azt végefelé ki kell venni, mert megég. Lehet a húsba fokhagymagerezdeket is dugdosni.

Én sertéscombot szoktam így: Bedörzsölöm a húst sóval, vegetával, fokhagymás fûszerkeverékkel és a tetejét bekenem pirosarannyal is. Olajat, vagy zsírt rakok alá (kb ujjnyi magasan) és 1dl vizet kb. Hideg sütõbe rakom, fólia alatt sütöm másfél órát (hústûvel megnézem, puha-e), majd leveszem a fóliát és megpirítom, közben locsolgatom. Szoktam mellé tenni fél paradicsomokat, fél hagymákat is, de azt végefelé ki kell venni, mert megég. Lehet a húsba fokhagymagerezdeket is dugdosni.
És borsot is. (Elõzõ)
Én is szoktam lapockát egyben sütni: jénaiba öntök egy nagyon pici olajat (a lapockából elég sok zsiradék fog kisülni), ráteszem a húst. Sóval bedörzsölöm, borssal, vékonyra szeletelt fokhagymával (mérettõl függõen 2-3 gerezd/kg körüli hús) és köménymaggal megszórom. Öntök alá kb.1 dl vizet, fóliával vagy a jénai saját fedelével letakarom és kb.1, 5 órát sütöm. AMikor puha, kb.10 percre leveszem a fedelét, hogy piruljon. Krumplipürével vagy petr.krumplival szoktunk enni. Ha kihûl, a zsírja nagyon finom kenyérre kenve, kovászos uborkával!
szia! én is hasonlóan készítem, mint az elõzõek, de szoktam beledugni 2 db vékony kolbászt /eperjesi kolbász/ olyan virsli méretûek.konyhai cérnával átkötözöm, mint a sonkát és úgy sütöm kevés zsíron, pici vízzel fóliával letakarva. végén pirosra sütöm. ha egy kicsit hûlt, leszedem a cérnát.így szép formája van a húsnak, szépen szeletelhetõ. szép is és fõleg nagyon ízletes. debreceni kolbásszal is finom. üdv.

Hogyan kell a gyökös alakot egyszerűsíteni? (Nagyon sürgös)

Tehát van egy szám pl √38.Ezt hogyan kell egyszeröbb alakra hozni,de nem tizedesszamokra szamologeppel.

Legjobb válasz: hát a gyök38-at ennél egyszerûbb alakra nem tudod hozni mondj egy konkrét példát (mmint amit egyszerûbb alakra kéne hozni, de nem tudod)

hát a gyök38-at ennél egyszerûbb alakra nem tudod hozni mondj egy konkrét példát (mmint amit egyszerûbb alakra kéne hozni, de nem tudod)
Hát a 38-at pont sehogy, mert két prímszám szorzatára tudod legfeljebb felbontani. Egyébként roppant egyszerû módszer, ha a gyökjel alatt álló számot felbontod prímtényezõs alakra, és a nyégyzetszámokon (használva a gyökvonásra vonatkozó azonosságokat!) elvégzed a gyökvonást. Pl. sqrt(12)=sqrt(4*3)=sqrt(4)*sqrt(3)=2*sqrt(3), ahol az sqrt(X) a négyzetgyökvonás mûveletét jelöli.
A kérdező hozzászólása: a füzetemben vaon oan h √12=2.√3 De nem értem h ez h jött ki
mert a 12 az gyök(4*3) a 4 az meg 2 a négyzeten. és akk azt kilehet hozni
A kérdező hozzászólása: jaj már értem:Dkössz a gyors válaszokat :D
Ezt nem egyszerûsítésnek hívják, hanem gyök alól kihozásnak, azért nem értették a kérdésedet.

A krémparfümöt hogyan kell használni? Alig kenődik, alig van illata. Yves Rocher.

Legjobb válasz: Ugyanúgy kell, mint a többi parfümöt. Azokra a helyekre kell kenned. De kevés krémparfümnek van igazán illata... szóval marad olyan alkalmakra amikor éppen hogy egy kis illatot szeretnél.

Ugyanúgy kell, mint a többi parfümöt. Azokra a helyekre kell kenned. De kevés krémparfümnek van igazán illata... szóval marad olyan alkalmakra amikor éppen hogy egy kis illatot szeretnél.
Yves Rocher termékei jok, de a krémparfümöt nem szeretem. Az csak ugy jo, ha azonos parfüm, plussz krémparfüm a csuklora, dekoltàzs stb. Egyébként a legjobb eredmény, ha a tusfürdö, testàpolo, parfüm is egyforma illatu!

Hogyan kell a QR-kódot lefotózni? (bővebben alul)

letöltöttem a samsung galaxy minimre a QR kódfotozó ingyenesét, de amikor próbálom lefotózni nem megy!!!!! Help!!! El?re is köszii

Legjobb válasz: van egyenleged mert én samsung s5230-on próbáltam 0Ft-al és egy nagy piros X jött ki

van egyenleged mert én samsung s5230-on próbáltam 0Ft-al és egy nagy piros X jött ki
rátartod, és leolvassa, de fix fókuszos kamerával nehezen fog menni.
1.vok fogtam több QR kódott a netrõl kinagyitottam és még ugyse
A kérdező hozzászólása: van egyenlegem kedves 1., ugyhogy nem tudom mi lehet a baj :( minden esetre mèg probálkozok... köszii mindent nektek
Nekem is galaxy minim van. Valaki írta itt, hogy fix fókuszos vagy milyen kamerával nem lehet. Akkor Csöpikével nem is tudom olvasni majd ezeket?:/


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!