Találatok a következő kifejezésre: Kedves Kismamák, kerül a (2 db)

Kedves Kismamák, mennyibe kerül a Gravida + a folsav?

Legjobb válasz: A folsav 700-1000 Ft körül van.Az Eurovit folsav a legolcsóbb és nagyon jó!

A folsav 700-1000 Ft körül van.Az Eurovit folsav a legolcsóbb és nagyon jó!
A Gravida 30 szem 2000 ft, 90 szem 5000 ft körül, a folsav 50 db 1000 ft. Én is ezeket szedem. 15 hetes kismama
Nálunk a Gravida 1800 Ft a 30 szemes.
Most vettem 3 mg-os, 50 db-os folsavat, 1040 Ft. volt. A Gravidát nem tudom, én Elevitet szedek.
megtod nézni a neten http://www.pirulapatika.hu üdv
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat

Kedves mar szült kismamik! Tapasztalatokat kérnék a szülésetek napjarol! Megéreztétek?

sziasztok:)

Legjobb válasz: Én pont a kiírt napján szültem, de már én is alig vártam, hogy eljöjjön az a pillanat. Kora reggel 4 órakkor arra ébredtem, hogy fájdogál a hasam alja, ellõtte semmit nem éreztem, sem jósló, sem nyákdugó. Mint a villám úgy hasított belém. Feküdtem egy darabig az ágyba aztán 6 óra körül felébresztettem a férjemet, hogy menjünk a dokihoz NST-re. Megvizsgált és azt mondta, hogy csak 1 ujjnyira vagyok nyitva, mennyek nyugodtan haza. hazaérve a fájások maradtak és vagy kétszer letusoltam, hogy enyhítsem õket (szerintem a vízben való vajúdás otthon nagyon tuti) 12 és14 óra között még aaludni is tudtam, aztán kezdõdött elõlrõl. A párom azt mondta, hogy azt csinál amit én mondok és akkor megyünk be a korházba ha én szólok mert õ úgysem érzi a fájások erõsségét. Én hallgattam édesanyámra és akkor indultunk mikor már 3-4 percenként voltak fájások. Ez volt 17 orakor, a korházba már gyorsan zajlottak az események és hamar meglett a lányom. 20,06 perckor megszületett természetes úton a férjecském segédletével. Hasonló gyors szülést kívánok nektek és csak nyugodtan várd az idõpontot, eljön az hamar. Meli

Én pont a kiírt napján szültem, de már én is alig vártam, hogy eljöjjön az a pillanat. Kora reggel 4 órakkor arra ébredtem, hogy fájdogál a hasam alja, ellõtte semmit nem éreztem, sem jósló, sem nyákdugó. Mint a villám úgy hasított belém. Feküdtem egy darabig az ágyba aztán 6 óra körül felébresztettem a férjemet, hogy menjünk a dokihoz NST-re. Megvizsgált és azt mondta, hogy csak 1 ujjnyira vagyok nyitva, mennyek nyugodtan haza. hazaérve a fájások maradtak és vagy kétszer letusoltam, hogy enyhítsem õket (szerintem a vízben való vajúdás otthon nagyon tuti) 12 és14 óra között még aaludni is tudtam, aztán kezdõdött elõlrõl. A párom azt mondta, hogy azt csinál amit én mondok és akkor megyünk be a korházba ha én szólok mert õ úgysem érzi a fájások erõsségét. Én hallgattam édesanyámra és akkor indultunk mikor már 3-4 percenként voltak fájások. Ez volt 17 orakor, a korházba már gyorsan zajlottak az események és hamar meglett a lányom. 20, 06 perckor megszületett természetes úton a férjecském segédletével. Hasonló gyors szülést kívánok nektek és csak nyugodtan várd az idõpontot, eljön az hamar. Meli
Én szülés elõtt már 3 napig bent voltam a kórházban, mert olyan erõsek voltak a jóslóim, hogy azt hittem szülni fogok, nem akartam a végére hagyni a fájásokat, mármint késõn érkezni a kórházba.Szóvak este bementünk, megvizsgáltak, felvettek megfigyelésre, de semmit nem mutatott a gép. Másnap kikerültem osztályra naponta 2x vizsgáltak, nst-ztek, semmi. Végül szombaton délben szintén vizsgálat, dokim közölte, hogy itt még nem lesz baba, menjek haza.(37+6 voltam akkor) Hazaérve gyorsan kimostam a 3 napos kórházi cuccomat, bepakoltam a váltást, zuhanyoztam, ettem, és elfolyt a magzatvíz... Na mondom, ez jó.Még poénkodtam, hogy ne húzzák le az ágynemût a kórházban, mert jövök vissza, és úgy is lett.Este 19:20kor indultunk otthonról, 23:26kor megszültem a pici lányomat, a bátyó nagy örömére.
szia! elotte valo napon faradtabb voltam, mint maskor, delutan egy nagyot pihentem. keso estere ugy ereztem, hogy jobb lenne, ha mar minden a taskaban lenne, es probaltam rendezni is a hazban meg egyet-mast. es masnap delutan mar szultem :-)
pont tavaly novemberben szultem. elso kisbaba.aznap nyugtalan voltam es nem tudtam aludni, igy olvastam. elmult ejfel, lekapcsoltam a villanyt es abban a pillanatban elkezdett szivarogni a magzatviz. semmi gorcs. letussoltam, borotvalkoztam, na ez tartott vagy haromnegyed oraig a nagy hassal es 26 kg tobblettel. aztan 4 korul bementem a korhazba, megvizsgaltak es 3 ujjnyira voltam nyitva, elment a nyakdugo es a vizzel egyutt ver is szivargott. 5 perces fajasokkal indultam meleg vizben, aztan a doki tul hosszunak talalta a vajudast es kaptam oxitocin injekciot amitol 2 majd 1 percesek lettek a fajasok es nagy szenvedes aran kinyomtam a kisherceget
Én májusban szültem, 3 nappal túlhordtam a babám. Hiába vártam nem akart eljönni a várva várt pillanat.Nem voltak jósló fájásaim, nem volt rossz közérzetem, csak nagyon bedagadt a fejem :D Nagyon vastagra duzzadt a szám és a lábam.Benn feküdtem a kórházban. Nagyon fáradtnak éreztem magam azon a bizonyos éjszakán.Sokáig zuhanyoztam, majd lefeküdtem aludni.éjszaka 3 órakkor arra ébredtem hogy fáj a hasam alja.Visszaaludtam majd fél óra múlva ismét erre ébredtem, kimentem wc-re és elment a nyákdugó egy része.( ez még átlátszó volt). A fájások ismétlõdtek és egyre sûrûbbek lettek, majd reggel 6-kor ismét ment el nyákdugó de ez már barnás véres volt. 11:30-kor ( már 3 órája 3 perces fájásaim voltak) úgy döntöttek megcsászároznak :( Én nem szóltam az apjának.Nagyon ideges voltam aznap.Szerettem volna egyedül lenni, de ezt már megbántam :) nagyon unatkoztam a megfigyelés alatt.
Engem a 38 hétben azért fektetett be a dokim mert vagy 3 hete 2111-es méhszájam volt s mondta hogy nem szeretné hogy ilyen méhszájjal mászkáljak, az más kérdés hogy még aznap este magátol megindult mikor befeküdtem:) Aznap szar kedvem volt, nem akartam befeküdni mondván hisz van még kb 2 hetem....de lehet hogy a levegõváltozás megtette hatását:) Este vizitkor a dokim megállapitotta hogy nagyon feszes a magzatburok, nst rendszertelen fájásokat mutatott én ebbõl annyit érzékeltem hogy csipkelõdött a derekam, erre éjjel 2 kor már 5 perces fájásaim lettek, s hajnali fél 5kor meglett az elsõ babám:) Most 7 hetes Sok sikert hozzá
A kérdező hozzászólása: annyira jo igy olvasni:) olyan termeszetesnek tunik:) ezek a sztorik bar nem az enyemek, de atelheto szamomra is:) es nem ereztetek semmit?megerzes?hangulat ami aznap mas volt?vagy csak a fajdalmak?bar az is eleg:) )
Leszámitva a keményedéseket és a jóslókat pont olyan nap volt mint a többi.
A kérdező hozzászólása: aranyosak vagytok :) nekem is elég rossz a kedvem, nincs kedvem semmihez. ráadásul a vérnyomásom is magas lett, amit nem tudok miért, hisz végig 100/50es voltam. ma pedig hívtak, hogy streptococcust találtak, holnaptól antibiotikum :S most reménykedem, hogy nem jön még 1hétig, hisz annyi idõ kell hogy kikezeljenek.. pedig már annyira nagyon várom..most viszont aggódom..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!