Találatok a következő kifejezésre: Keddre vagyok de még (37 db)

én egy 12 éve s élet vidám lány vagyook mostanában nincsen ked vem semihez fáradt vagyok és le vagyok gyengülve már beszélni sims kedvem miiért van ez velem de különben nagyon hiperaktiv vagyok most meg egy zombi vagyok miért?

Legjobb válasz: Na a felét nem értetem ! Azért vagy így mert már lassan itt a szünett és már aligvárod hogy pihenhes ! Már megizasztott az iskola ! Hiddel szünetben sokal jobban leszel :) és hiperaktívabb Ja meg ha jól olvastam sokar simsezel ésezt a gép teszi :)

Na a felét nem értetem ! Azért vagy így mert már lassan itt a szünett és már aligvárod hogy pihenhes ! Már megizasztott az iskola ! Hiddel szünetben sokal jobban leszel :) és hiperaktívabb Ja meg ha jól olvastam sokar simsezel ésezt a gép teszi :)
A kérdező hozzászólása: köszi de nem sims ezek csak félre irtam :) remélem igazad van mert mostanában nagyon sokat szokatam idegeskedni

A barátnőmnek kedden reggel jött meg és ugyanazon a héten vasárnap hajnalba szexeltünk de óvszert használtunk és kiszakadt. Nem vettük észre, én meg belementem. Kb. mennyi az esélye h terhes lesz? és vegyek-e esemény utánit vagy ne.

Még annyi hogy azon az estén amikor szexeltünk már kevés jött neki és már ien barna szin? volt nem piros.

Legjobb válasz: te akkor fiú vagy nem ? akkor meg ? "és vegyek-e esemény utánit vagy ne." sztem te ne :D

te akkor fiú vagy nem ? akkor meg ? "és vegyek-e esemény utánit vagy ne." sztem te ne :D
A kérdező hozzászólása: azt elfelejtettem irni h miután elmentem és észrevettük h ki van szakadva a gumi egybõl mentünk és alaposan kimosta magából, gondolom hogy ez is nyom a lapban.
Akkor elég jó esélyetek van elkerülni a nem kívánt terhességet. De azért jobb lesz, ha elmentek orvoshoz, és kikéritek a véleményét.
A kérdező hozzászólása: 31 napos.
Hány napos a ciklusa?
A kérdező hozzászólása: ez ma hajnalba történt.
6. nap... Mindenképp kérdezzetek meg egy orvost, lehetõleg minél hamarabb. Mármint ha ez ma történt...
felesleges venni.arra hogy terhes lett a barátnõd minimális az esély.(nem mennék bele a peteérés folyamatába vagy a méhnyálkahártya regenerációjába de hidd el 100 az 1 -hez körülbelül)Sokkal nagyobb kárt okozna maga a tabletta. Mindazonáltal legkozelebb legyetek ovatosabbak. és egy egy tesztet iktassatok be azért a jövöben,
A kérdező hozzászólása: most ezzel sokat nem segitettél.
A kimosás nem ér semmit! Ha érne, akkor nem lenne ember, aki hormonokkal tömné magát és óvszert húzna, ha a víz megoldaná ezt a gondot.Mire õ kimosta magát, addigra a spermiumaid már rég a cél felé tartottak. Itt már csak arról mehet a fohász, hogy épp van-e, lesz-e érett petesejtje pár napon belül.Elméletileg nem, gyakorlatilag pedig majd kiderül.
Kevés vagy, mint Geronazzo Marianak egy labelló!! Hogyan szokott keménykedni??
A kérdező hozzászólása: csak egyet hajt folyton ! de mondtam , hogy nem kell olyan ami kevés vagy mint......, hanem egyedi !
Nem derül ki, hogy ki a lány, ezért feltételezem, hogy te. Nem vagyok hímsoviniszta, csak tényekre támaszkodva jutottam erre a következtetésre :) "Hülyén leplezed, hogy..." meg hasonló kezdetût könnyû gyártani :) ... félsz a lányoktól ... a saját nemedhez vonzódsz ... fitymaszûkülettel küszködsz ... a fb fényképeimre vered meg hát még ehhez képest is rondák tonnaszámra... Lehet gyártani mindenféle kezdetet is persze, pl. nálad ez koncepció vagy komplexus, hogy... :) Tegnapra kellett volna, mi? Gyõztél?
A kérdező hozzászólása: Hát kösz de majd legközelebb xDD Amúgy égett rendesen a srác :D Feltaláltam magam !!

Nagyon meg vagyok ijedve. Kedd óta lázas vagyok, de muszáj volt dolgoznom menni. Állapotom rosszabbodott! Hogyan tovább?

Egy csiszolóüzemben dolgozok 2 hete, 8-16-ig csiszolok műanyagot és papírt. A levegő tele van ilyen darabkákkal és folyamatosan löki az arcom felé a korong... Elkezdtem dolgozni, rá 3 napra elkezdtem köhögni(száraz), majd kedden belázasodtam! Egészen péntekig lázas voltam, ma már nem, maximum hőemelkedésem volt. Láz után egy nappal iszonyatos köhögés jött rám, egészen mostanáig! Ez nem múlik... Fáj a tüdöm 4-5 pontban, főleg a szegcsontnál és az oldalamnál és nagyon sok váladék van lerakódva(hurutos)! Pénteken vettem vény nélküli hurutos köhögéses szirupot! Ennek ellenére nem múlik! Nehezen kapok levegőt, nagy levegőt nem is tudok venni, mert egyből köhögök! Lázasan dolgoztam 3 napon át, mert kellett a pénz! Tenyeremben, ujjaimban ínyhüvelygyulladás van, de gondolom ez normális a munka miatt(gondoltam megemlítem)! Már a munka előtt fújtam az orrom, mert allergiás is vagyok tavaly óta! Egyenlőre ennyi jutott eszembe... Hétfőn elmegyek orvoshoz, de félek, mire számíthatok? Lehet, hogy idegen test került a tüdőmbe? Ennyire még soha nem köhögtem, étvágyam sincs, állandó hányingerem van a köhögéstől... Mit tegyek? Mi lehet velem? 18/f

Legjobb válasz: Várjak hétfõig vagy menjek holnap ügyeletre vagay kórházba?

A kérdező hozzászólása: Várjak hétfõig vagy menjek holnap ügyeletre vagay kórházba?
Te nem vagy százas, ügyelet azonnal.
Lehet, hogy csak a nyári influenzát kaptad el, menj orvoshoz. Azt viszont nem értem, hogy miért nem használsz valamilyen védõeszközt az arcod elõtt csiszolás közben, nincs szemüveg és maszk?
A kérdező hozzászólása: Van szemüveg, fülvédõ, kesztyû, de maszk épp elfogyott! Persze 2 hét alatt nem tudnak venni... Most keltem és sípoló hangot ad a tüdõm, ha mélyebb levegõt veszek. De könnyebben tudok levegõt venni.
Belement valami a tüdõbe !û Feltételnül keress fel szakorvost Vagy menj el a házi orvosodhoz és kérd, hogy utaljobn át szakorvoshoz
Mindenképp menj minél hamarabb dokihoz ! Nem hangzik jól, amiket írsz Remélem tudnak neked segíteni

Kedden kellett volna megjönni a menstruááciomnak de még nemjött meg (felvoltam fázva 1 hónapig) milehet az oka? terhes vagyok?

(Barátommal védekeztünk gumival és mielött elment kivete. Azonban mielött felhuzta volna a gumit 5prcig kb. ugy csináltuk gumi néélkül)

Legjobb válasz: Terhes vagy no para :D

Terhes vagy no para :D
pffff...szerinted??? Hallottad, hogy az elõváladék is tartalmazhat életképes spermiumokat? Persze kisebb az esélye a teherbeesésnek-de nem 0. Tessék egy tesztet venni, és kiderül...
A felfázás befolyásolja, hogy mikor jön meg, késni szokott tõle nekem is. Ha még egy hétig nem jön meg, vegyél egy tesztet, és kiderül, de szerintem a betegség miatt van.
Simán lehetsz terhes elõváladéktól is...szóval vegyél egy tesztet...és máskor húzzatok gumit, ha nem akartok még több idegeskedést... De a felfázás is okozhatja...fõleg, ha szedsz rá antibiotikumot... De inkább vegyél TESZTET!!!

Keddre vagyok kiírva, de még sajnos nem jön a baba. Hány napot kérhetek még az orvostól hogy ne keljen szülést indítanni?

Az els?vel szülést indítottak,és 38 órát szenvettem.Nagyon félek az indítástól.Az els?nél 10 napot engedet meg az orvosom.Most a második babámat várom és más az orvosom is. Azért kérdezem mert kiakarok harcolni mmagamnak pár napot,ha az orvos úgy döntene kedden beküld korházba.Köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Szia! Általában a kiírt dátum utáni másnapon be kell feküdni a kórházba, és ha minden rendben akkor 5 napot szoktak várni. Az elsõ babámat én is indítással szültem, féltem is a másodiknál, de a kiírt nap elõtt 3 nappal spontán indult a szülés. Sok sikert!!

Szia! Általában a kiírt dátum utáni másnapon be kell feküdni a kórházba, és ha minden rendben akkor 5 napot szoktak várni. Az elsõ babámat én is indítással szültem, féltem is a másodiknál, de a kiírt nap elõtt 3 nappal spontán indult a szülés. Sok sikert!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon boldog lennék ha nekem is spontán beindulna a szülés mert még 1 hete zárt volt a méhszáj is.
Ez itt egy szülésindító homeopátiás koktél receptje a babaszoba.hu oldalról. Én nem próbáltam, de azért van kicsit másfajta tapasztalatom: az elsõ fiam 1 hét túlhordás után császárral született /félnapos oxytocin után zárt, betonkemény méhszáj/; a másodikat homeopátiás segítséggel 4 óra alatt spontán megszültem. http://www.babaszoba.hu/topics/articles?aid=753 Könnyû, gyors, természetes szülést kívánok, és azért léci, jelezz vissza, ha használt a dolog, mert engem is érdekel.
A kérdező hozzászólása: Köszike a választ, de azért ezt nem merném meginni.Azt irja hogy nem veszélyes, de ha valamit rosszúl csinálok, akkor örökre bánni fogom.Félek az indítástól, de inább az melett döntök.Azt hiszem ezt nem fogom kipróbálni, mert a gyógyszerektõl is irtózom.Mégegyszer köszönöm a kedvességedet.
A homeopátiás bogyóktól nem kell félned, nyugodtan szedheted, illetve a málnalevél tea is sokat segíthet. Amúgy ha a baba rendben van odabent, csak azért nem kell befeküdni a kórházba, illetve nem kell megindítani a szülést, mert a kiírt nap után vagy! Ha a lepény el tudja látni a babát, a szívhangok jók, ugyan mi a fenéért kellene indítani? Ez is csak a "modern", de amúgy nagyjából kõkorszaki orvostudomány sajátsága. A babák tudják, mikor kell jönniük és csak baj esetén szabad beavatkozni. Egy barátnõm a 43. héten szült makkegészséges kisbabát indítás nélkül, természetes úton. Kár, hogy csak kevés az olyan felvilágosult orvos, aki hagyja ezt a teljesen természetes folyamatot a maga tempójában végigmenni.
A kérdező hozzászólása: Szia igazad van teljessen.Azelött nem volt ilyen fejlett az orvostudomány és mégis megszülték a gyereküket.1 hete minden jó volt az Uh.Holnap megyek orvoshoz remélem nem küld be korházba, én meg is mondom neki ha minden rendben van akkor nem fekszem be.kivárom a 41 hetet.A baba mikkor érett lessz úgyis elõjön, nem maradt még egy baba sem az annya hasában.köszike a választ.
Kórháza válogatja, 7-10-14 napot hagynak. De én úgy tudom, max 2 hét, ennél tovább sehol nem várnak. Befeküdnöd nem kell a terminus napján, ha nincs semmi gond. Csak akkor ha gond van, vagy ha megindítják. Én 29 hetesen visszatartáson voltam koraszülésgyanúval, és utána 32 és 36 hetesen is, most 3 napja túlhordom, a méhlepényem már 5 hete III. fokban érett, a méhszájam még mindig zárt, 2000, fájásaim nincsenek...Hogy mikor lesz baba nem tudom, de én sem akarom , hogy indítsák. Nálunk 10 napot várnak, de a két hetet én is ki akarom harcolni majd:-) Sok sikert:-)
Szia :) ) ha nagyon néz téged, és sokat mosolyog rád akkor bejössz neki ! :)

Szerelmes vagyok egy lányba ő is kedvel engem de nem merem meg kérdezni járna-e velem?

Én is tetszek neki ? is tetszik nekem egyszer már jártunk akkor az unoka tesóm hozott össze velem de az se volt sok id? és azóta azt mondja járna velem most már sokáig ha nem lenne pasija de az unoka tesóm barátn?je és azt mondta nincs is pasija nem tudom mit tegyek?

Legjobb válasz: kend el az uncsitesód száját az agresszióra gerjednek a csajok, utána meg már nem lesz gond

kend el az uncsitesód száját az agresszióra gerjednek a csajok, utána meg már nem lesz gond
A kérdező hozzászólása: Agresszív vagyok néha de ha nagyon bele jövök akkor hát kicsit durva haverom kezét már majdnem fel gyújtottam a haverom fejét majdnem be törtem szal.. :D
A kérdező hozzászólása: Valaki tud adni még 1 2 jó ötletet? Nagyon kéne:)
A kérdező hozzászólása: Na senkise tud adni 5letet?? :(((

Csütörtökön ettem utoljára, ma hétfő este van, lassan kedd, de még mindig nem ettem semmit, éhes nem vagyok, rosszul sem vagyok, mi bajom van mégis?

Simán kihúznék így még vagy 1 hetet is akár, ahogy most érzem. Nem fogyózom, nem direkt van. Mondjuk, van mib?l leadni, de ez nem jutott eszembe, csak simán nem vagyok éhes. Mikor leszek éhes? Most nem bírok csak úgy enni.

Legjobb válasz: Nyugi, holnap már össze fogsz esni:((((

Nyugi, holnap már össze fogsz esni:((((
Jesszusom!!!!!Menjél feltétlenül orvoshoz, ez már nagyon sok idõ kaja nélkül. Egyszer csak összeesel bármennyire nincs is elõjele.
Az emberi szervezet nagyon jól bírja az ilyen krízishelyzetet- egy ideig. Utána összeomlik, és visszafordíthatatlan dolgok fognak történni. Elõször is beteg leszel - aki nem eszik, az hiánybetegségeket kap. Azt hiszem, erre neked kéne rákeresni az interneten, a saját érdekedben. http://www.mindmegette.hu/az-ehezes-allomasai-36882
nemsokára csakúgy összeesel valahol. nemis fogod érezni h rosszulvagy, janem csak fogod magad és összeesel. ígyszokott lenni. aztán hívják a mentõket, mert magadtól nemfogsz felkelni, és lehet h kómába is estél. higyj nekem. télleg így mûködik. 3 napja nemjutott táplálékhoz a szervezeted. olyan dolgokat vontál meg magadtól, amitõl leáll a vérkeringésed, és a veséd is. plusz lehet a májad is. kómába fogsz esni, ésez nem vicc.
utolsó elõtti vagyok. azért annyira kell eltúlozni, ahogy az utánam lévõ írta. nem hinném, hogy egyelõre ilyen történne. a léböjtölõ emberek se halnak bele. de azért remélem rendesen iszol. lassan térj vissza az evésre, mert az éhezetés nem egyenlõ a fogyással. és olyan nincs, hogy nem tudsz csak úgy enni, dehogynem tudsz.
Ettél ma már valamit? Jobban vagy? Ha valaki sokáig nem eszik, akkor egy idõ után átfordul a dolog és nehezére esik enni. A legnehezebb az elsõ pár falat, de utána jobb lesz. Az ember tudatos lény, és táplálékra szükség van, tehát ilyet nem szabad csinálni, hogy naem vagyok éhes, ezért napokig nem eszem. Igenis le kell ülni és enni legalább egy almát vagy pár darab kekszet! És az ivás nagyon nagyon fontos!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Inni ittam, azzal nem volt gond, csak az evéssel, de tegnap este, ahogy mondtátok, mégis legyûrtem egy szendvicset. Meg is ülte a gyomromat, mintha nem kellett volna, hogy egyek. Ma sem ettem még, de este fogok vmit, muszáj. Csak tudnám, hogy mi a fenéért nem kívánok enni.
Szerintem fokozatosan kezdj el enni. Ne kelttésztát (szendvics), hanem valami kekszet vagy krumplipürét, ropit, vagy egyél levest! A leves az azért jó mert tápláló, de mégsem nehéz a gyomornak és miközben fõzöd, lehet, hogy megkívánod, mivel érzed az illatát. Nem történt veled valmi olyan megrázó esemény, amit nem tudsz feldolgozni? Mert én már votlam többször így és akkor én sem tudtam enni...

Ha jövö keddig nem indul meg a szülés magátol meginditják, de akkor milyen csillagjegyü lessz a babám? Szüz vagy mérleg lessz, melyik mettöl medig van (dátum szerint)?

Legjobb válasz: Sztem mérleg. Pont, mert 22-ig (vagy 21-ig) van a szûz jegy. Az én kisfiam is mérleg lesz! Nagyon jó jegy...

Sztem mérleg. Pont, mert 22-ig (vagy 21-ig) van a szûz jegy. Az én kisfiam is mérleg lesz! Nagyon jó jegy...
Helyesen: egészséges. Bíztos nem kardinális kérdés, de megfordulhat az ember fejében a dolog, nem!? Miért kell rögtön támadni? Inkább tanulj meg helyesen írni!!
Nem mindegy? Lényeg hogy egézséges legyen.
A kérdező hozzászólása: csak kiváncsi vagyok rá és nem tudom hol tudnám megnézni.
Interneten:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!