Találatok a következő kifejezésre: Keddre vagyok de (91 db)

Miért baj, hogyha kedden jön meg? Teljesen normális ha néha arrébbcsúszik picit. Nem tudsz vele mit csinálni.

Tetszik egy lány az osztályból. De ő néha ellenséges velem és hozzám se szól, de van olyan hogy kedves velem . Hogyan tovább? hogyan derítsem ki hogy utál, kedvel vagy csak barát akar lenni 15/F

Legjobb válasz: Szerintem idegesítõ vagy és õ küzd magában, hogy elviseljen. Kedvességbõl néha jó fej veled, de azért mégis csak idegesíted. Vagy nem. Csak tippelni lehet.

Szerintem idegesítõ vagy és õ küzd magában, hogy elviseljen. Kedvességbõl néha jó fej veled, de azért mégis csak idegesíted. Vagy nem. Csak tippelni lehet.
hova jársz?milyen jeleket ad a lány?
Hány éves vagy?
Fogadjunk, hogy ha te nem szólsz hozzá, õ sem hozzád. Nem mer kezdeményezni, mert fél, hogy kosarat kap. Szerelmes beléd, te vakegér!!!
Kevés vagy, mint Geronazzo Marianak egy labelló!! Hogyan szokott keménykedni??
A kérdező hozzászólása: csak egyet hajt folyton ! de mondtam , hogy nem kell olyan ami kevés vagy mint......, hanem egyedi !
Nem derül ki, hogy ki a lány, ezért feltételezem, hogy te. Nem vagyok hímsoviniszta, csak tényekre támaszkodva jutottam erre a következtetésre :) "Hülyén leplezed, hogy..." meg hasonló kezdetût könnyû gyártani :) ... félsz a lányoktól ... a saját nemedhez vonzódsz ... fitymaszûkülettel küszködsz ... a fb fényképeimre vered meg hát még ehhez képest is rondák tonnaszámra... Lehet gyártani mindenféle kezdetet is persze, pl. nálad ez koncepció vagy komplexus, hogy... :) Tegnapra kellett volna, mi? Gyõztél?
A kérdező hozzászólása: Hát kösz de majd legközelebb xDD Amúgy égett rendesen a srác :D Feltaláltam magam !!
Hány éves? És te mennyi vagy?
Ha 40 alatt van akkor nyomjátok 4esben :)
40 alatt? Ismerek én egy 56 éves k.u.r.v.a.j.ó. dudát, ajj k.ú.r.n.ám.
érdekes, de nem hihetõ a saját lánya barátját, öcsém ha fiatal kell, keres máshol, de kell legyen annyi agya, nem Te leszel, szóval én így nem tenném N
Hogy mondja a szólás? "B...d meg az anyját, és vedd el a lányát!" :D
énis hasonló helyzetben vagyok kívácsian várom a válaszokat :D
jobb ha békén hagyod és tobább repülsz ami nics azt jobb nem erõltetni(idõ, pénz, fejfájás spórolás)

Összejöhetek újra vele? Van egy nagyon bonyolult történet. A lényege az hogy szerelmes vagyok nagyon a volt pasimba. és újra össze akarok vele jönni 2 év után! Csak nem tudom hogyan! Közeli barátságba vagyok vele. és kedvel engem. De ennyi :S

2 éve, 3 hónapot jártam vele, de az maga volt a mennyország! ? is szívesen emlékezik vissza, s?t azóta is közeli barátok és szeret?k vagyunk... csak hát 2 év alatt sok minden történt,pár apró veszekedés, kibékülés, sok szex, minden :S és már nemtudom mit csináljak.. feladni semmi kép sem akarom mert nagyon szeretem ?t!

Legjobb válasz: Hát Niki! Ez tényleg bonyolult ügy, de nem megoldhatatlan. Ha tényleg õ is azt szeretné, hogy újra együtt legyetek, akkor ne hagyd elmenni a boldogságodat. Viszont ha nem, akkor ne erõltesd, engedd el a kezét. Nekem is meg kellett hoznom ezt a döntést. A betegségem erõsebb volt és inkább esélyt adok neki egy jobb életre, minthogy velem szenvedjen. Gondold át jól és hallgass a szívedre.

Hát Niki! Ez tényleg bonyolult ügy, de nem megoldhatatlan. Ha tényleg õ is azt szeretné, hogy újra együtt legyetek, akkor ne hagyd elmenni a boldogságodat. Viszont ha nem, akkor ne erõltesd, engedd el a kezét. Nekem is meg kellett hoznom ezt a döntést. A betegségem erõsebb volt és inkább esélyt adok neki egy jobb életre, minthogy velem szenvedjen. Gondold át jól és hallgass a szívedre.
Szia. Ugyanez a dolog történt velem. ha gondolod szivesen beszélek veled msn-en írj egy privit és majd megbeszéljük
nekem dobhatsz mailt!
A kérdező hozzászólása: a második kommentelõnek nemtok privit írni :S
ha gondolod nekem is írhatsz privit:)

Kedden vagy szerdán nem kellene megjönnie, de én kiváncsiságból csináltam ma reggel 1 corax tesztet és ott van a második csik de halványabban de látható. Ott van a baba?

Legjobb válasz: gratulalok!!en is igy voltam nekem is halvanyon latszott a csik de ott volt!!udv.3hetes kisfiu anyukaja

gratulalok!!en is igy voltam nekem is halvanyon latszott a csik de ott volt!!udv.3hetes kisfiu anyukaja
A kérdező hozzászólása: ja és a höm még mindig 36, 7, remélem igy is marad
A kérdező hozzászólása: az erös pozitiv clearblueval csináltam a másodikat egy gagyi gyógyszertárival.de gondolom azért halvány a többi mert még ma lett volna esedékes vagy holnap és a clearblue 1 héttel elötte is kimutatja.
A kérdező hozzászólása: és igen.egy erös pozitiv!!! most csináltam még 1et nem reggeli pisiböl és halvány pozitiv, mert nem 1 érzékeny teszt.de ott a 2. csik. :) ))) elég felfogni :)
teszteltél azóta? Drukk!
Szió!Én is igy jártam, mint te.Csináltam tesztet, s halvány pozitiv lett.Újjongtam örömömben, s még vettem 4 különbözõ tesztet, de negativ mind.
Hát nagyon gratulálok, nagyon remélem, hogy babás vagy. Csinálj még másfajta tesztet is. és vigyázz magatokra.
Biztos baba :) A halvány csík is csík :) !!! Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Úristen el se hiszem, még ezt fel kell fognom :) de azért holnap reggel megcsinálom a clearblue teszttel.hátha már erösebb lesz, majd beszámolok
Gratulálok!
gratulaaaaaa! :)
Terhes is lehetsz, de mensi is lehet. Tesztelj! Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Ma veszek egy tesztet az a biztos!
A kérdező hozzászólása: Hasmenés jelenthet valamit? Remélem nem kérdeztem hülyeséget?
A hasmenés valakinél a terhességet, valakinél a mensit jelentheti. Ha mensi elõtt nem szokott hasmenésed lenni, akkor hátha! Szurkolok!!!

Nagyon meg vagyok ijedve. Kedd óta lázas vagyok, de muszáj volt dolgoznom menni. Állapotom rosszabbodott! Hogyan tovább?

Egy csiszolóüzemben dolgozok 2 hete, 8-16-ig csiszolok műanyagot és papírt. A levegő tele van ilyen darabkákkal és folyamatosan löki az arcom felé a korong... Elkezdtem dolgozni, rá 3 napra elkezdtem köhögni(száraz), majd kedden belázasodtam! Egészen péntekig lázas voltam, ma már nem, maximum hőemelkedésem volt. Láz után egy nappal iszonyatos köhögés jött rám, egészen mostanáig! Ez nem múlik... Fáj a tüdöm 4-5 pontban, főleg a szegcsontnál és az oldalamnál és nagyon sok váladék van lerakódva(hurutos)! Pénteken vettem vény nélküli hurutos köhögéses szirupot! Ennek ellenére nem múlik! Nehezen kapok levegőt, nagy levegőt nem is tudok venni, mert egyből köhögök! Lázasan dolgoztam 3 napon át, mert kellett a pénz! Tenyeremben, ujjaimban ínyhüvelygyulladás van, de gondolom ez normális a munka miatt(gondoltam megemlítem)! Már a munka előtt fújtam az orrom, mert allergiás is vagyok tavaly óta! Egyenlőre ennyi jutott eszembe... Hétfőn elmegyek orvoshoz, de félek, mire számíthatok? Lehet, hogy idegen test került a tüdőmbe? Ennyire még soha nem köhögtem, étvágyam sincs, állandó hányingerem van a köhögéstől... Mit tegyek? Mi lehet velem? 18/f

Legjobb válasz: Várjak hétfõig vagy menjek holnap ügyeletre vagay kórházba?

A kérdező hozzászólása: Várjak hétfõig vagy menjek holnap ügyeletre vagay kórházba?
Te nem vagy százas, ügyelet azonnal.
Lehet, hogy csak a nyári influenzát kaptad el, menj orvoshoz. Azt viszont nem értem, hogy miért nem használsz valamilyen védõeszközt az arcod elõtt csiszolás közben, nincs szemüveg és maszk?
A kérdező hozzászólása: Van szemüveg, fülvédõ, kesztyû, de maszk épp elfogyott! Persze 2 hét alatt nem tudnak venni... Most keltem és sípoló hangot ad a tüdõm, ha mélyebb levegõt veszek. De könnyebben tudok levegõt venni.
Belement valami a tüdõbe !û Feltételnül keress fel szakorvost Vagy menj el a házi orvosodhoz és kérd, hogy utaljobn át szakorvoshoz
Mindenképp menj minél hamarabb dokihoz ! Nem hangzik jól, amiket írsz Remélem tudnak neked segíteni
Ne ajándékot adj neki, hanem próbálj összebarátkozni vele, hívd el valahová.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!