Találatok a következő kifejezésre: Kedden töltöm 40 (3 db)

Kedden töltöm a 40. hetet. Akkor kell mennem magzatvíz vizsgálatra. Azt mondta a doki hogy szerinte addig be fog indulni a szülés, de ha nem, akkor bent fog tartani?

Legjobb válasz: Valószínûleg bent fog tartani. De ha nem indul el az uraság vagy hölgyike sem kell izgulnod mert nem tudják pontosan kiszámolni. Tehát ha kicsit elõbb vagy késõbb startol akkor is csak a kiíráshoz képest csúszik. Sok sikert. Boldog babázást! :)

Valószínûleg bent fog tartani. De ha nem indul el az uraság vagy hölgyike sem kell izgulnod mert nem tudják pontosan kiszámolni. Tehát ha kicsit elõbb vagy késõbb startol akkor is csak a kiíráshoz képest csúszik. Sok sikert. Boldog babázást! :)
Talán addigra beindul, de ha nem szerintem bennt maradsz már, de az se több szerintem 1-2 napnál, mert ha túl hordod a babát, már meg szokták indítani. nyugi, rendbe lesz minden:)
Ha elsõ babáról van szó, valószínû, hogy nem tartanak bent, mert egyrészt spórolnak az ágyakon, másrészt elsõ szülõk esetében elég gyakori a túlhordás, max azt mondják majd, hogy járj be 1-2 naponta CTG-re/NST-re/amnioscopiára

Holnap töltöm a 40. hetet. Kedden pedig be kell feküdnöm kórházba mert lejárt az idő. Mindenki be szokott ilyenkor feküdni?

Pár percre lakom a kórháztól inkább mindennap bejárnék a kötelez? vizsgálatokra.Otthon azért jobban el van az ember,mint a kórházban.Szülészeten hely sincs csak majd ha meg van a baba akkor lehet átköltözni addig n?gyógyászati osztályon kéne várakozni mikor indul meg kifelé a pici.Mi a véleményetek err?l?

Legjobb válasz: kórháza, orvosa válogatja. Nálunk 2 hetet simán rá lehetett (volna) húzni, de 40+3 naposan elfolyt a magzatvizem. A túlhordás elsõ hetén 2 naponta kellett bejárni nst-re, a második héten naponta kellett volna.

kórháza, orvosa válogatja. Nálunk 2 hetet simán rá lehetett (volna) húzni, de 40+3 naposan elfolyt a magzatvizem. A túlhordás elsõ hetén 2 naponta kellett bejárni nst-re, a második héten naponta kellett volna.
Vasárnapra voltam anno kiírva, szerda reggel befektettek. Nem örültem, szívesebben jártam volna be naponta, mondtam is a dokimnak. Aztán a befektetés éjszakáján elkezdett szivárogni a vizem. Nem tudom, mi lett volna, ha ez otthon történik. De így nagyon jó volt, tök nyugodt voltam, egyáltalán nem estem kétségbe. Így a férjem is csak reggel jött be, tudott aludni éjjel. Ha otthon vagyok, tuti nem tudott volna. Szóval akármennyire is ki voltam akadva a befekvés miatt, nagyon örültem, hogy bent voltam, amikor elkezdõdött. :)
Nekem is be kellett feküdnöm 40 hetesen.
Én is túlhordtam a babámat, nem feküdtem be, minden másnap mentem vizsgálatokra. Biztos, hogy nem feküdtem volna be, minek, ha minden rendben. Valahogy próbálj beszélni a dokiddal.
Én egy vasárnapi napra voltam kiírva, és azt mondta a doki, hogy ha nem jön meg, akkor hétfõn be kell feküdni. Nagyon nem akartam (kocsival 3 perc a kórház) és kikönyörögtem 1 nap haladékot :) A babám lehet ráérzett a dologra, mert hétfõn reggel megindult :) Szóval nálunk is a kiírt nap utáni napon már befektetnek, és 5 napot még várnak az indítással. (pénteken indítottak volna)
Nem mindenhol fektetnek be. Ahol en szultem ott csak be kellett jarni nst-re, vizsgalatra. Nem tudom, hogy mennyire igaz, de egyszer a dokim azt mondta, hogy akkor szoktak befektetni a 40. hetet betoltott kismamakat, ha nagyon sok ures agy van a nogyogyaszati osztalyon. Akkor is azert fektetik be, hogy kihasznaltabb legyen az osztaly (mert ugye a tb minden egyes bent toltott ejszakadra, minden egyes pluszban elvegzett vizsgalatodra fizet a korhaznak, szoval nekik rossz, ha nagyon nagy az uresseg). Nem tudom, hogy igaz-e, de ha igen, akkor emiatt en biztosan nem fekudnek be, ha nem fontos.
szia köszi már jól van amúgy vákummal született emiatt nem is szopikázott fejfájás miatt meg inkubátorban volt és lehet nem szoktunk össze eleinte.. szóval voltak gondok és nem mondhatnám hogy kihevertem egyhamar nem lesz kistesó :) és örülök hogy nálatok komolyan veszik a dolgokat kívánom hogy minden rendben legyen jó egészséget neked és pici babádnak is :)
A kérdező hozzászólása: Remélem a kislányod most már jól van és el is felejtettétek a történteket amennyire lehet.Holnap megyek vizsgálatokra aztán majd meglátjuk mit mondanak.Egyébként ha valami gond van akkor rögtön indítanak meg az nst-t is elég komolyan veszik ugyhogy remélem ilyen nálunk nem fordul majd elõ!
A kérdező hozzászólása: Hát nálunk mindenkinek be kell feküdnie elõ van írva sajnos ha sokan vannak akkor is ha kevesen akkor is!Azért köszönöm válaszod!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm a válaszokat!Nálunk 1 hetet várnak az indítással.Nem kötelezõ a befekvés csak legfeljebb nem néznek az emberre jó szemmel/persze ezt csak én gondolom/.Egyébként azt tudom, hogy ha nem megy be valaki akkor alá kell írni egy papírt, hogy saját felelõsségünkre maradunk itthon.Igazából kíváncsi voltam, hogy ki mit gondol a dologról és volt-e már aki nem feküdt be vagy csak én gondolkodom ilyenen.
A kérdező hozzászólása: Köszönjük szépen!Én is bízom benne minden rendben lesz a babával és velem is, bár már jó lenne ha megszületne mert igazán akkor nyugszik csak meg az ember. Egyébként még ha nehéz is elfelejteni a veletek történteket a lényeg az, hogy azóta már jól vagytok és minden rendben!:)

40-ik hetemet töltöm kedden, normális ilyenkkor hogy pihenés közben is bekeményedik a pocim?

Legjobb válasz: Igen,teljesen normális.Készülõdik a tested a szülésre.

Igen, teljesen normális.Készülõdik a tested a szülésre.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!