Találatok a következő kifejezésre: Kedden nem megjönnie viszont (3 db)

Kedden nem kellene megjönnie viszont napok óta nagyobb a cicim mint szokott, meg fájdogál is ha véletlenül megnyomom, ráfekszem. Terhes vagyok végre?

múlt héten kb három négy napig szurkált a hasam, fáj a derekam ami nem igazán jellemz? rám, most viszont napok óta. Utoljára junius 24-én jött, elméletileg jó id?ben voltunk együtt, meg amúgy is általában két naponta szeretkezünk. A hangulatom egyszer jó egyszer nem. Mensi el?tt megszokott duzzadni a cicim, de mire megjön már jóval el?tte visszaáll eredeti méretére. De most ez tünt fel hogy elvileg két nap és megjön, de a cicim nagyobb. Tegnap volt kicsit s?r?bb fehér folyásom. De nagyon most az sincs.Reménykedhetek?

Legjobb válasz: nálam mensi elõtt szinte ugyan ezek a tünetek.Én is mindíg reménykedem, de mindíg megjön:((( Drukkolok neked, hogy baba legyen!!!

nálam mensi elõtt szinte ugyan ezek a tünetek.Én is mindíg reménykedem, de mindíg megjön:((( Drukkolok neked, hogy baba legyen!!!
A kérdező hozzászólása: a ciklus.hu szerint tegnap kelett volna megjönnie. kicsit puffadt a hasam, még az is feltünt.
A kérdező hozzászólása: Az én számításaim szerint jönne meg kedden.
Szia! Nekem is pont ezek a tüneteim voltak, én már két nappal a nem várt elõtt csináltam tesztet és pozitív lett!Drukkolok, hogy neked is így legyen! Puszi:Egy 7 hetes
Szia!Nekem is ezek voltak a tüneteim, nekem multhét hétfön kellett volna megjönnie, nem jött, kedden hajnalba csináltam tesztet, és pozitiv lett:) Drukkolok neked:)
Szerintem tesztelj! És írd meg, hogy mi lett. Nekem is ilyen tüneteim vannak, nekem még van egy hetem a mensiig. Megy a drukk!
A kérdező hozzászólása: Hát nekem ma megjött. szomorú vagyok!!!!!! nagyon!!!!
Nagyon sajnálom!

PG53 mikroszkóp mutat ki terhességet? Kedden kéne nem megjönnie és ma reggel erősen páfrányos volt a mikroszkóp. Viszont tegnap előtt barnáztam. Lehet terhes?

Legjobb válasz: Lehetséges, mert úgyanúgy kimutathatja a hormonok változása miatt mint avizeletes ovuteszt. Nekem is páfrányos volt még hetekig. Ha nyálból csinálod még akkor is. Ez simán lehet terhesség, mondjuk én nem barnáztam ezért azt a részét nem értem, de tudom hogy sokmindenkinek így kezdõdik. Tesztelj pár nap múlva hcg-vel és metudod biztosra. Egyéb tünet van?

Lehetséges, mert úgyanúgy kimutathatja a hormonok változása miatt mint avizeletes ovuteszt. Nekem is páfrányos volt még hetekig. Ha nyálból csinálod még akkor is. Ez simán lehet terhesség, mondjuk én nem barnáztam ezért azt a részét nem értem, de tudom hogy sokmindenkinek így kezdõdik. Tesztelj pár nap múlva hcg-vel és metudod biztosra. Egyéb tünet van?
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!

Eddig mensi előtt egy héttel már mindig nagyon fájt a mellem. Most jövő kedden nem kéne megjönnie, viszont semmit sem fáj! Ez gáz, vagy normális dolog?

Legjobb válasz: Nekem meg az atlagosnal is sokkal jobban feszult, es megnott a mellem.. ismerosoknel is ez volt az egyik leggyanusabb jel, hogy babat varnak.. de mindenkinel mas es mas.. vegyel tesztet! Sok szerencset! 14 hetes kismama

Nekem meg az atlagosnal is sokkal jobban feszult, es megnott a mellem.. ismerosoknel is ez volt az egyik leggyanusabb jel, hogy babat varnak.. de mindenkinel mas es mas.. vegyel tesztet! Sok szerencset! 14 hetes kismama
szia! Nálam is ez a helyzet nekem kb.már félidötöl évek óta feszül a mellem ilyen ciklusom még nem volt vasárnapra nem várom a mensit és semmi mell feszülésem nincs.Reméllem van oka amiért igy viselkedik a szervezetünk.
Szia!Sajna ez nem törvényszerû, itt az elõbbiekben írt olyan hölgy is, akinek abszolúte semmi tünete nem volt, és mégis babót várt, de a nõk 80%-nál a mellek "másmilyen" feszülése az elsõ intõ jel a terhességre.Várd ki sztem, hogy mi lesz a mensiddel, ha elmarad, vagy csak nem olyan, mint szokott, akkor keddhez egy hétre tesztelj, mert ezredszerre ismételve magam, a teszt nagyon kevés nõnél mutat ki terhességet mensi napján, vagy utána egy-két nappal már.Addig pedig ne éld bele magad, mert lehet hogy nincs semmi, és akkor nagyon fáj a döbbenet, ha viszont van babó, annál nagyobb az öröm.Sok sikert.Egy öreg róka


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!