Találatok a következő kifejezésre: Kedden kellene de (10 db)

Mi lenne, ha te írnál egyet, ha már ez a feladatod?
A kérdező hozzászólása: talán mert nincs idõm a tanulás mellett. ;)
Hetedikes vagy, ne röhögtess. Ha volt idõd gyakorizni (márpedig nyilvánvalóan van), akkor erre lehetett volna. Ha csak napi TÍZ percet szántál volna rá, bõven meg lett volna, egy A4es oldalnyi beszédet összehozni kb akkora erõfeszítés, mint neten keresni egyet.

Kedden kellene nem megjönnie.10-én volt +ovu tesztem. Tegnap mikor pisilni mentem észrevettem, hogy véres a papír. Nem pár csepp, hanem rendesen látszott. De azóta semmi. Kis barna volt reggel, de ennyi. Mitől lehet?

El?tte pár napja szúrkált a hasam, tegnap óta jobban.Megjönne, De ilyen még sose volt, hogy 3 nappal el?tte véreztem, majs elmúlt. Bocsi, de másképp nem tudtam megfogalmazni a gondom.

Legjobb válasz: lehet a beágyazódástól volt egy kis vérzés.

lehet a beágyazódástól volt egy kis vérzés.
szerintem nem beágyazódás, az általában csak egy kis rózsaszínes maszat, én csinálnék egy tesztet és ha pozitív, akkor irány a doki, mert lehet, hogy kezdõdõ vetélésrõl van szó, addig is szedj Magnéziumot (ne MAgne B6-ot, hanem Magnesi Citricilt, nagyobb dózis), pihi és most ne szexelj és ne fürödj, ha meg akarod tartani!
A kérdező hozzászólása: Hát csináltam tesztet.Sajnos tiszta negatív.Szóval valószínû nem vagyok terhes.A hasszúrka megmaradt meg fáj a mellbimbóm is, de az lehet, hogy a mensi jele? Jól elszomorodtam.De akkor mitõl volt a szombati vérzés?

Kedden kellene megjönnie de nem várom, ma délután pici barnás fehér pecsét volt a bugyimon? Ez mi lehet? Mitől van?

Legjobb válasz: Sokaknál ez a beágyazódástól van. Mikor a baba "megkapaszkodik" a 10. nap körül, akkor elõfordul a barnázás. De lehet más hormonális ok is.

Sokaknál ez a beágyazódástól van. Mikor a baba "megkapaszkodik" a 10. nap körül, akkor elõfordul a barnázás. De lehet más hormonális ok is.
Szerintem is beágyazódás lehet. Ha esetleg méred a hõdet, akkor az mág alátámasztaná a baba lehetõségét. Drukkolok, hogy baba legyen!
A kérdező hozzászólása: Van egy nagyon halvány pozitivam, holnap nem várom, barnázás csak tegnap estefelé volt egy órácskát kb.azóta semmi.Lehet hogy baba?:) :)

A terhesség jele lehet? Az utolsó mensim november 18-án volt.28 napos ciklusaim vannak, és a párommal középidőben többször voltunk együtt. A következő mensimnek kedden kellene megjönnie de már napok óta érzem, és barnás folyásom van.

Ilyen korán nem szoktam görcsölni. légyszives adjatok tanácsot, illetve mik a tapasztalataitok ilyen esetben.

Legjobb válasz: Szia! Nekem 24-25 naposak a ciklusaim,az elmúlt két évben is a leghosszabb 27 nap volt. Nekem nov.15 volt az utolsó mensi,PÉ-kor végig együtt voltunk,babát szeretnénk már nagyon:) Én vasárnap óta érzem a mensi szerû érzést,apró hasszúrkák,hétfõ volt a 24.napom. 26.napon egész este éreztem,na gondoltam mensi lesz belõle. De nem. eddig semmi jele a mensinek:) remélem így is lesz. Szerintem is-is,hogy baba,vagy mensi lesz,és tudom,ezek a napok a leghosszabbak , megvárni a nem várt napját és tesztelni.Én még most sem merek tesztelni,majd csak hétfõn teszem,ha addig nem jön meg,az már a 31 cn.lesz.Kitartást Neked és drukk. Ja a b.nõmnek ez volt az egyetlen tünete a babához,hogy mensiszerû érzése volt a nem várt elõtt már egy héttel,és kevés barnázása,elment dokihoz,kiderült babás,kapott terhességmegtartó gyógyszert,azóta két kisfiú boldog anyukája:)

Szia! Nekem 24-25 naposak a ciklusaim, az elmúlt két évben is a leghosszabb 27 nap volt. Nekem nov.15 volt az utolsó mensi, PÉ-kor végig együtt voltunk, babát szeretnénk már nagyon:) Én vasárnap óta érzem a mensi szerû érzést, apró hasszúrkák, hétfõ volt a 24.napom. 26.napon egész este éreztem, na gondoltam mensi lesz belõle. De nem. eddig semmi jele a mensinek:) remélem így is lesz. Szerintem is-is, hogy baba, vagy mensi lesz, és tudom, ezek a napok a leghosszabbak , megvárni a nem várt napját és tesztelni.Én még most sem merek tesztelni, majd csak hétfõn teszem, ha addig nem jön meg, az már a 31 cn.lesz.Kitartást Neked és drukk. Ja a b.nõmnek ez volt az egyetlen tünete a babához, hogy mensiszerû érzése volt a nem várt elõtt már egy héttel, és kevés barnázása, elment dokihoz, kiderült babás, kapott terhességmegtartó gyógyszert, azóta két kisfiú boldog anyukája:)
nekem a barnázás mindig a mensi jele volt, amikor pozitívat teszteltem akkor nem volt barna sem. Remélem neked csak a beágyazódást jelzi!
Szia!Nekem is a barnázás a mensi jele volt.Amikor pedig terhes lettem egyáltalán nem barnáztam csak görcsölt kicsit a pocim!De drukkolok , hogy neked baba legyen!

Dienille fogamzásgátlót szedek már több mint 3 hónapja, holnap (kedden) kellene abbahagynom, de egyik nap a keddit is bevettem, így mára maradt az utolsó pirula, tegnap pedig védekezés nélkül voltam együtt a szerelmemmel. Lehet belőle gondom?

Korábban (és még most is) problémáim voltak a menstruációval, nem mindig jött meg időben, stb, erre kaptam még egy gyógyszert, azt is szedem. Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Annyi, hogy mához számolod a hét nap szünetet, nem lesz gond.

Annyi, hogy mához számolod a hét nap szünetet, nem lesz gond.
Nagyon sajnálom:(:(:( Menj hétfõn, nehogy gond legyen.
A kérdező hozzászólása: Hát én is úgy gondoltam de attól tartok hogy az orvos akihez eddig jártam "megharagszik".Köszi a választ.
Még a hideg is kirázott, részvétem:((( Nem tudod felhívni vagy valahogy beszélni vele? Mármint a saját dokid?
A kérdező hozzászólása: Nem mert nincs meg a száma és a védõnõt se tudom elérni.

Kedden kellene megjönnie, de pár napja rózsaszínes folyásom van. Terhes vagyok?

Szeretnénk babát már nagyon,ezért teszünk is.Az étvágyam is megn?tt.Vagy csak beképzelem,hogy babát várok?

Legjobb válasz: Vegyél tesztet,ha pozitív akkor fordulj orvoshoz!

Vegyél tesztet, ha pozitív akkor fordulj orvoshoz!

Kedden vagy szerdán nem kellene megjönnie, de én kiváncsiságból csináltam ma reggel 1 corax tesztet és ott van a második csik de halványabban de látható. Ott van a baba?

Legjobb válasz: gratulalok!!en is igy voltam nekem is halvanyon latszott a csik de ott volt!!udv.3hetes kisfiu anyukaja

gratulalok!!en is igy voltam nekem is halvanyon latszott a csik de ott volt!!udv.3hetes kisfiu anyukaja
A kérdező hozzászólása: ja és a höm még mindig 36, 7, remélem igy is marad
A kérdező hozzászólása: az erös pozitiv clearblueval csináltam a másodikat egy gagyi gyógyszertárival.de gondolom azért halvány a többi mert még ma lett volna esedékes vagy holnap és a clearblue 1 héttel elötte is kimutatja.
A kérdező hozzászólása: és igen.egy erös pozitiv!!! most csináltam még 1et nem reggeli pisiböl és halvány pozitiv, mert nem 1 érzékeny teszt.de ott a 2. csik. :) ))) elég felfogni :)
teszteltél azóta? Drukk!
Szió!Én is igy jártam, mint te.Csináltam tesztet, s halvány pozitiv lett.Újjongtam örömömben, s még vettem 4 különbözõ tesztet, de negativ mind.
Hát nagyon gratulálok, nagyon remélem, hogy babás vagy. Csinálj még másfajta tesztet is. és vigyázz magatokra.
Biztos baba :) A halvány csík is csík :) !!! Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Úristen el se hiszem, még ezt fel kell fognom :) de azért holnap reggel megcsinálom a clearblue teszttel.hátha már erösebb lesz, majd beszámolok
Gratulálok!
gratulaaaaaa! :)

Már volt Photoshop és After Effects a gépemen de miután az After kezdett szakadozni, leszedtem őket. Most nem hajlandó feltelepíteni egyiket sem, hibát ír ki. Mi lehet a baj? Nem kedvel valami más programot? Melóhoz kellene.

Legjobb válasz: Használj uninstall programot legközelebb (pl.: uninstall tool, total uninstall). Ottfelejtette magát a registry -ben.Végezz registry tisztítást. A Microsoft erre a problémára készítette el a Windows Installer clean up utility-t. (Msicuu2). Ez csaki bejegyzéseket távolít el, fizikailag otthagyja a fájlokat!!! http://majorgeeks.com/Windows_Installer_CleanUp_Utility_d445.. A registry -ben maradhatott a következõ helyeken: Sajátgép\ HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Adobe és Sajátgép\ HKEY_CURRENT_USER\Software\Adobe Ezen kulcsok alól töröld az általad már eltávolított szoftvert.(Photoshop (cs3,cs4,cs5)és After Effects

Használj uninstall programot legközelebb (pl.: uninstall tool, total uninstall). Ottfelejtette magát a registry -ben.Végezz registry tisztítást. A Microsoft erre a problémára készítette el a Windows Installer clean up utility-t. (Msicuu2). Ez csaki bejegyzéseket távolít el, fizikailag otthagyja a fájlokat!!! http://majorgeeks.com/Windows_Installer_CleanUp_Utility_d445.. A registry -ben maradhatott a következõ helyeken: Sajátgép\ HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Adobe és Sajátgép\ HKEY_CURRENT_USER\Software\Adobe Ezen kulcsok alól töröld az általad már eltávolított szoftvert.(Photoshop (cs3, cs4, cs5)és After Effects
A kérdező hozzászólása: Köszi. Elsõ olvasásra meredek de megoldom.
A kérdező hozzászólása: csacsi2 ISTENKIRÁLY vagy.

37 hetes kismamik ti is lustak vagytok? Kedden volt az utolso munkanapom, tegnap egesz nap aludtam szinte, ma se csinaltam meg semmit, pedig kellene boltba menni, fozni, takaritani, de sehogy se tudom ravenni magam, hogy felaljak a kanaperol.

Legjobb válasz: Pihend ki magad ha fáradt nyúzott vagy semmiben nem látsz majd örömöt. Hidd el senki sem fogja a füledet rágni hogy x év és x hónap munka után pihensz.

Pihend ki magad ha fáradt nyúzott vagy semmiben nem látsz majd örömöt. Hidd el senki sem fogja a füledet rágni hogy x év és x hónap munka után pihensz.
A kérdező hozzászólása: de olyan buntudatom van, raadasul lassan minden elfogy a hutobol
Ez azért van mert mostantól nem dolgozl. èn már hetek óta nem dolgozok, és mindent megcsináltam. A gyerek összes dolgát kimosta rendbe tettem, kidekoráltam, megcsináltam. minden nap fözök sütök stb... szét unom magamat.
Pedig most kell(ene) kipihenned magad mert ha megszületik utánna már nem fog menni. Én azt javaslom pihend ki magad a vásárlással várd meg a párod sétáljatok egyet közben nézzetek szét utánna egyetek valami finomat. Mindennap csinálj meg valamit nem kell megeröltetned magad.
A kérdésre válaszolva: egyik nap lusta vagyok, másik nap rendbe vágom az fél világot:) De tényleg, nagyon változó. Ne legyen bûntudatod, ez teljesen természetes, fõleg, hogy eddig dolgoztál és csak most adódott alkalmad, hogy egy kicsit pihenj. Hallgass a szervezetedre! 38 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat. Aludtam egy kicsit, utanna elmentem a boltba es most fozes kozben netezek, tvzek. A takaritas, mosas holnapra marad. Nem szeretem haszontalannak erezni magam, es ellegge lehangol, hogy egesz nap nincs kihez szolni. Remelem par nap alatt belerazodok a "munkanelkulisegbe".

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!