Találatok a következő kifejezésre: Kedden halvány teszt (3 db)

ettõl ne ijedj meg sztem... alakul a bébi :)
Ez normális a terhességben. Lehet hogy lesz még roszabb is ahogy a baba nõl, de lehet hog semmit nem fogsz észre venni belõle.
Nekem egy hónapig volt ez meg (has és derékfájás, görcsök...) a dokim azt mondta ez normális, mert odabent nekem is át kell alakulnom, hogy legyen elég helye a babának meg a feltételek is kedvezõbbek legyenek. Azt is mondta, hogy amíg nyúlnak a szalagok odabent, addig folyamatosan is fájhat. Szóval normális, ne ijedj meg! 14 hetes kismama

2db-os x-epil terhességi teszt megbízható? Kedden reggel csináltam egyet, az halvány pozitív lett. Ma reggel a másikon semmi. Tüneteket érzek, a napokban nem várom a mensit. Vélemény?

Legjobb válasz: én is ezt használtam de én csak 1 db-ot a másik még a dobozba van. Nekem is halvány csik volt. Már 26 hetes vagyok :)

én is ezt használtam de én csak 1 db-ot a másik még a dobozba van. Nekem is halvány csik volt. Már 26 hetes vagyok :)
Ezzel teszteltem én is, de csak egyet használtam fel. Nekem késõ délután erõs pozi lett, de én már akkor majdnem 6 hetes voltam. Én a helyedben 2-3 nap múlva reggel ismét tesztelnék, ha nem jön meg. Szerintem még korai volt, lehet, hogy a második pisi nem volt elég koncentrált, hogy kimutassa. Ha vannak tünetek, tuti van baba is! 25 hkm
Én is azzal teszteltem, nemvártelõtt 3 nappal halvány pozit! 29 hetes vagyok! Volt itthon egy drágább teszt is, azt a nemvárt napján csináltam meg full pozi lett! Ja és az x-epilt délután 5-kor csináltam, mert akkor értünk haza nyaralásból!
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, mindegyiket reggelibõl csináltam...ezért nem értem, inkább erõsödnie kellett volna a 2csíknak, nem eltûnni. Már régóta próbálkozunk, épp elõtte voltam vérvételen, az biztos h. ovum volt valamikor 8-13 között. Azt olvasom mindenhol, hogy ha egyszer pozitív az nem igazán téved, de így mégiscsak fura. Kedden megyek pont dokihoz, de addig megõrülök :)
Idõn belül lett halvány pozi? 10 percen belül? Mert tudod van ilyen száradási csík is, az 10 percen túl szokott néha látszani. De én inkább reménykedem, hogy a legközelebbid pozitív lesz.
Nekem nem tévedett. Mondjuk én türelmetlenül, de kivártam a nemvárt után 3 napot, és akkor tezteltem, az halvány pozi volt. Rá egy hétre meg a másikkal teszteltem, még mindig nem jött meg, csak annyira hihetetlen volt, nem mertük elhinni. Az már erõs pozitív volt. Most vagyunk 37 hetesek :) és már nagyon várjuk! Szerintem nemvárt napján teztelj újra. Sok sikert!
Szija nekem is ilyen volt nemvárt kimaradása után másnap megcsináltam dél után nem birtam várni mondom úgy is 2 van benne :D aztán halványan kimutatta és utánna másnap reggel meg csináltam a másikat az már sokkal erõsebb lett! Szem ha már egyszer pozi lett a teszted másodszorra is annak kéne h legyen fõleg ha nem jött meg sztem vegyél még 1 tesztet de akkor más félét vegyél ha nem bízol benne :)
nekem ezzel a 25.napomon már halvány + volt, és utána csak erõsödött. lehet h nem sikerült most, akkor van ez. ne keseredj el, legközelebb sikerülni fog. nekem is volt sajnos már ilyen, ez mindenkivel elõfordul. nem sikerül a beágyazódás, ezért elõször pozitiv, pár napra rá már nem. meg fog jönni, picit jobban fog fájni, és lehet h rövidebb lesz, de azután minden rendben lesz!!!

Ilyenkor mi van? Én ezt már nem értem? ! Keddre nem vártam, nem is jött! Szerdán teszt:negatív, pénteken:nagyon halvány pozitív, ma reggel:erős pozitív! Ebből ugye azt gondolnánk, hogy baba.!

Igen ám,de ez nem olyan egyszer?...Tegnap voltam dokinál,megvizsgált,azt mondta,nyugi,terhes vagyok,és egy hét múlva menjek UH-ra,mert most még nem látszana semmi.De tegnap du,volt egy kis barnázásom(de nem komoly,csak pecsételés),úgyhogy ma reggel visszamentem a dokihoz.Uh-n nem láttak semmit!Se petezsákot,se semmit!Csináltak egy HCG tesztet,és negatív lett!Pedig én is csináltam ma reggel,és az er?s pozitív lett!Erre azt mondta a doki,lehet,hogy nagyon pici terhesség volt,de vége,és most megjön a mensesem,amivel ki fog ürülni..:(De azt is mondta,hogy kb.5% esélyem van arra,hogy a vaskos nyálkahártyában van valami,csak nagyon pici.

Legjobb válasz: jézusom nem hány hetes hanem még az sem biztos hogy terhes! én a helyedben elmennék másik dokihoz mihamarabb. van ugy hogy elnézik a dolgokat.... kitartás!

jézusom nem hány hetes hanem még az sem biztos hogy terhes! én a helyedben elmennék másik dokihoz mihamarabb. van ugy hogy elnézik a dolgokat.... kitartás!
Nyugi biztos lesz belole babuci csak meg elbujt de nemsokara megmutatja magat a dragad!
Tegnap mi alapján mondta, hogy terhesség? UH-val nézett vagy kézzel vizsgált? Szerintem semmiképp ne törõdj bele abba, amit mondott. Egyáltalán nem biztos, hogy nincs ott a baba, én a helyedben felkeresnék egy másik dokit is!
Õszintén szólva nekem csak egyetlen egy dolog furcsa, mégpedig a negatív hcg teszt. Vizeletbõl csinálták ezt vagy vért vettek? Egyébként az erõsödõ terhességi tesztek, a 12 mm-es nyálkahártya és a felritkulás is babát jelez ( mondjuk azt a részét nem értem, hogy miért sok apró felritkulást írtak a papírodra, terhességnél általában azt írják, hogy pl. 6 mm-es felritkulás). Egyébként pedig várni kell, elképzelhetõ, hogy tényleg annyira késõn volt a beágyazódás, hogy a baba még nagyon pici. Nekem 4+5 naposan semmi mást nem látott az orvos csak a megvastagodott nyálkahártyát, plusz volt két nagyon halvány pozitív tesztem. Egy hét múlva csináltam még egy tesztet (igaz másik fajtát) és az majdnem negatív lett, olyan "haakaromlátomhanemnem" csík volt rajta. Azóta szép nagy pocakom van és a babánk gyönyörûen fejlõdik. Ne keseredj el, több a pozitív jel, mint ami a terhesség ellen szól!
hány hetes vagy?
A linkelõs vagyok. Jaj istenem de jóóó.Nagyon izgulok értetek és remélem mostmár nem fog rémiszgetni hogy ez meg az.ÉN mondtam, tudtam.:-))) AZonnal írj hogy mit mondott a doki.
A kérdező hozzászólása: Szia! Háááát, a ma reggeli tesztem is pozitív lett!!:D Most megyek a dokihoz, és nagyon remélem, hogy valami jót fog mondani! Majd üzenek!:)
Szia! Mi újság veled?
A kérdező hozzászólása: Az komoly!!És nem tudták, hogy mitõl volt??! De neked is erõsödtek a teztek, vagy nagyjából mindig olyan volt a csík?
Jaj, nagyon örülök, egészen biztosan rendben lesz minden:) !Gratulálok halkan!
Szia!Engem is le fognak pontozni, mert nem valami bíztatót írok.Tavaly októberben ugyanez történt velem.14 napja késett már, a terhességi tesztek pozik, kézi vizsgálatnál bíztatót mondtak, viszont uh-n egyetlen egyszer láttam a petezsákot, ami 1 hét mulva már nem volt ott.Közben készült laborvizsgálat és negatív lett.majd 1 hónap késés után megjött, a terhességi teszt pedig még elötte nap is pozitív volt.Az okát nem tudták megmondani, mivel nem találtak semmi elváltozást.Drukkolok, hogy nálad ott legyen a kisbaba.:) 28hetes pocis
A kérdező hozzászólása: Szia "linkelõs"! :) Igen, én vgyok!Én is reménykedem, de a párom azt mondta pénteknél elõbb nem tesztelhetek...ahogy a doki is javasolta.Egyébként a barnázásom azóta elmúlt, és egyenlõre nyoma sincs a mensesnek! De az uh-s nõ szerint le fog válni a nyálkahártyám, õ ezt látta..:(
Ahha megtaláltalak:-)))Nemtudom tudod e hogy ki vagyok?Az elõzõ kérdésedbõl a linkelõs:-)Figyu barnázás nekem is volt és nem feltétlen jelent vetélést ahogy a doki mondta.Ha már az lett volna szerintem meg is jött volna.És a doki mondta hogy pénteken tesztelj újra?Mert ha már kimutatta akkor tesztelhetsz szerintem ma is vagy holnap reggel akár.Én is arra tippelek hogy most csak bújócskázik veled a kis manó:-)))Szívbõl kívánom ezt neked!!!Várom én is majd a fejleményeket.Ja és hogy a hõd fönn van az NAGYON JÓ JEL!!!
tegnapelõtt 23:19-es vagyok.Igen erõsödtek a tesztek, de sem cisztát se más elváltozást nem találtak, ami esetleg okozhatta.A másik tünetem a mellfájdalom volt, az is csak miután megjött, akkor mult el.
Uccsó elõtti vok. Na mi a helyzet?Már nagyon izgulok értetek.Nagyon remélem hogy jó hírrel tudsz majd szolgálni:-)
A kérdező hozzászólása: Hát most egy másik doki volt.aki megvizsgált, és õ már sokkal barátságosabban állt a dolgokhoz!Megvizsgált kézzel, és azt mondta, hogy a méhen kívüli terhességet kizárja, és szerinte tuti biztos, hogy terhes vagyok!:) Hétfõn reggel kell uh-ra mennem, mert azt mondta, még mindig nem látnának semmit, és ez megint csak felhúzna engem..:P Tehát hétfõn uh, és kiderül, de szerinte 90% hogy terhes vagyok!!:D És azt mondta, hogy valószínû, hogy nem a mensim késik, ahogy az elõzõ doki mondta, mert akkor már meg kellett volna, hogy jöjjön!De nem jött, szerencsére! Hááát, ez van, és nagyon remélem, hogy nem lesz semmi baj! Köszi a szorítást lányok!:)
Itt linkes. Háááátttt NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON (halkan mondom)gratulálok.Én mondtam he he he.De jóóó.Mostmár remélem hogy pozitívabban állsz a dolgokhoz.Én mondom ott van az a kis manócska csak "kéreti" magát:-))))És a párod mit szól?
Na ugyeeeee!!!!! Nagyon szorítok nektek, írj a továbbiakról is! Jó egészséget, és gratulálok a babához!
juuuuj de jóóóó!!! Én mondtam!!! Annyira szurkoltam!!! Ada (34 hetes pocis!!! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm lányok, hogy így érdeklõdtök, és szorítotok!Nagyon aranyosak vagytok :D Próbálok most márpozitívabban állni a dolgokhoz, de egyenlõre még mindig nagyon félek..Majd hétfõn, ha meglátom, hogy van ott "valami", majd akkor nyugszom meg igazán! Mégegyszer köszi:)
A kérdező hozzászólása: Jajj, és a páromat tegnap este kérdeztem, hogy õszerinte mi lesz, de azt mondta, hogy szerinte sajnos nem lesz semmi, és negatív lesz a teszt.. Aztán reggel, mikor megcsináltam, és rögtön megjelent a 2.csík, bevittem a hálószobába, és mutattam neki, hogy naaaa?:D:D Nagyon örül, látom rajta, de õ még óvatosabb, úgyhogy azt mondta, majd akkor lesz nyugodtabb, ha eltelt az elsõ 3 hónap. Úgyhogy várjuk, hogy teljen az idõ..:D
Szia! Most már biztosan sokkal többet tudsz:) Jelentkezel, ugye? Drukkolunk nagyon, ma már harmadszor nézek be ide, hoy mi újság veled....
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!:) Na, ma voltam uh-n, és úgy látszik még kisebb, mint amire gondoltunk, ugyanis csak egy 3, 8mm-es felritkulást láttak! De legalább már láttak valamit!!!:D Egy hét múlva kell visszamennem, akkor azt mondta a hölgy, már sokkal többet látunk! Úgyhogy úgy néz ki, tényleg alakul valami!!
A kérdező hozzászólása: Köszi, aranyos vagy :) Mindenképpen írok, ha elõbb nem, akkor pénteken! Addig is köszönöm!
vagyis 19:17-es voltam! :)
17:17-es vagyok! Írj ám hogy mi van, ha akarsz privit is írhatsz! :) Vigyázz magadra! :) Ja és szorítok!! :)
A kérdező hozzászólása: 10 napja késik.A doki tegnap azt mondta, hogy 5 hetes, de biztos hogy nem mert akkor már valamit látniuk kellett volna az uh-n.De ott azt mondták, hogy terhességre utaló jeleket abszolút nem láttak!
A kérdező hozzászólása: Tegnap kézzel vizsgált.Írtam fent, hogy hogy voltak a tesztek.Tehát péntek óta erõsödött a teszten a csík, de nem értem miért, hogy ha uh-n meg semmit nem láttak?! Igen, itt az a kérdés, hogy egyáltalán terhes vagyok-e? Én már nem tudom mit higyjek.:(
A kérdező hozzászólása: Ma az uh-n nagyon alapos volt a hölgy.Több, mint 10 percen keresztül nézegetett hüvelyi uh-n. És ez van a papíromon: Norm.uterus.Nyh:12mm, benne sok apró felritkulások láthatók.Jobb ov.-ban 16mm-es hálós szerkezetû képlet látható(Corpus lutheum?)
A kérdező hozzászólása: Gondolod?De a doki is , meg az uh-s nõci is azt mondta, hogy ez nem valószínû..:( Ja, és a doki még azt is mondta, hogy hüvelyi uh-n nem mindig veszik észre a méhen kívüli terhességet.Úgyhogy ha nagyon görcsölök, akkor azonnal menjek kórházba!
Utolsó válaszoló vagyok. Közben visszaolvastam és még valami eszembejutott. A corpus lutheum másnéven a sárgatest hormon, ami tüszõrepedés után vagy felszívódik (amennyiben nincsen terhesség) vagy hogyha bekövetkezik a terhesség akkor progeszteront kezd termelni. Szóval ez is nagyon jó jel! Bízakodj, nem lesz baj! A méhen kívüli terhesség csak a terhességek nagyon kicsi százalékában fordul elõ. Természetesen lehetsz pont Te az, akivel megtörténik, de sokkal nagyobb az esély arra, hogy még nagyon fiatal a terhesség. Majdnem betöltött 5 hetesen nekem sem láttak uh-n semmit az ég világon. Pedig az orvosom az egyik legjobb a megyében és a gépe is nagyon profi. Egyszerûen akkor még nem lehetett látni.
A kérdező hozzászólása: Na igen, én is kérdeztem a dokit, hogy hogyan lehet, hogy negatív lett a teszt??Én ugye reggeli elsõ vizeletbõl csináltam, õk pedig kora délutáni vizeletbõl.Ez volt a válasz.. Én is abban reménykedem, hogy késõbb volt a beágyazódás, és ezért nem látszott semmi, de az uh-n eléggé egyértelmûen azt mondta a nõ, hogy ez felejtõs..:( Meg a doki is 95%-ban affelé hajlik, hogy megjön a mensesem, és azzal kitisztulok...Úgyhogy ezek alapján nekem inkább úgy túnik, hogy sajnos most sem lesz babánk:( Péntek reggel kell még egy tesztet csinálnom, és azzal visszamennem.
Pontosan azt akartam írni, amit az utolsó kommentedben írtál - a méhenkívülirõl. Ez volt az elsõ gondolatom, ahogy elolvastam a történetedet, csak nem akartalak megrémiszteni. Öt hetesen már legalább a petezsákot látni kellene, de azért bízz benne, hogy csak késõbb fogant, és tényleg csak bújkál. Vagy ha nem, akkor elõbb-utóbb megjön az a menszi - ne haragudj, hogy ezt mondom, de ebben az esetben még az is jobb, mint egy rossz helyen megtapadt embrió. Én azt mondom, hogy tesztelgess, és ha erõs pozitív marad, akkor pár nap múlva menj újra dokihoz. És természetesen, ha késszúrásszerû nagyon erõs fájdalmat érzel, ájulással-rosszulléttel körítve, akkor azonnal! Jesszusom, remélem, nem hoztam rád a frászt...
A kérdező hozzászólása: De akkor miért voltak ennyire lehangolóak a dokik?? És mit jelent ez a sok apró felritkulás..?És a hálós szerkezet..? Szóval szerinted még van esélyem? De jó lenne, Istenem!:)
A kérdező hozzászólása: 17:15-ös! Nem rémisztettél meg, legalábis közel nem annyira mint ma adoki..!Tegnap még azzal küldött haza, hogy nyugodjak meg, terhes vagyok!Ma meg semmit nem látnak, és negatív a teszt:( Egyébként én is úgy vagyok, hogy ha nem vagyok terhes, akkor inkább jöjjön meg.Mert ez a bizonytalanság...
A kérdező hozzászólása: Ja, és a hõm még mindig fent van!Egyálatlán nem esett le!
A magas hõ is jó jel. Miért hálós szerkezetû és mi a sok, apró felritkulás? Sajnos erre nem tudok válaszolni, nem vagyok orvos, de nem feltétlenül jelent rosszat. Próbálj bízni, jó?! Megírod, hogy mit mond az orvos pénteken? Drukkolok nagyon!
A kérdező hozzászólása: Nagyon aranyos vagy, köszi a bíztatást :) Én is csak reménykedem, mást nem tehetek...Péntek reggel teszt, aztán vissza a dokihoz.Meglátjuk mit mond.Addig meg megpróbálok nyugodt maradni. Mégegyszer köszönöm mindenkinek a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Mindenképpen üzenek :) Nektek pedig jó babavárást kívánok!
5 hetsen nekem is ennyi volt írva hogy méhnyálka felritkulás! majd 2 hét múlva ott volt a kis petezsák, és nagyon haloványka szívhang! Szerintem keress egy másik orvost! Sok sikert és nyugi!! 34 hetes :)
Már megint ki pontoz le mindenkit??? Irjon már akkor egy kielégítõ választ aki ezzel élvezkedik...mindenki leírja a vélaményét, ha nem tetszik, ne lépj be az oldalra!!!
Felpontoztam mindenkit!!! :)
A kérdező hozzászólása: 19:17-es!De jó!Legalább ez is nyújt egy kis vigazt :) Nem tudom egyébként ki pontozgat le másokat.Én mindenki válaszát hasznosnak találtam, aki írt, mert ezzel segíteni próbált!:)
A kérdező hozzászólása: Ja, és ha elmúlt, akkor miért erõsödött a teszten a csík??


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!