Találatok a következő kifejezésre: Kecskeméten vagy környékén van kézilabda (1 db)Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Eddig a Győrnek szurkoltam, ETO-s cuccaim voltak, de idén már a Fradinak fogok, mert jobbak es bajnokok lehetnek. Mit találjak a suliban, miért váltottam hirtelen?

8

Valaki vett már ezekről a honlapokról? Nagyon olcsón vannak itt focicipők amik nem rég jelentek meg és kíváncsi lennék hogy valaki vett-e már vagy nem csesznek-e át. Www.Yeahsoccer.com www.tosellshop.com

0

Ki a jobb focista? Torres vagy Balotelli?

5

Hova tűnt az "FTC.hu" megszokott honlapja? Én sajnos nem találom, ami bejön az nem a legfrissebb adatok.

2

Ha a sportorvosi igazolás szeptember 14-én jár le, akkor az adott napon szabad-e engedni a játékost játszani?

Tehát a sportorvosit megcsináltattam március 14-én akkor 6 hónapig jó ami szeptember 14-e.Tehát szabadna e ma pályára lépnem?

0

Szerintetek ha 13 éves vagyok és 6 éve kézilabdázok és 188 cm vagyok van esélyem hogy jövőre felvegyenek a Mocsai akadémiájára vagy a veszprémi akadémiára?

6

Hogy kezdjem el a freestyle focit?

Nagyából tudok dekázni és 1 trükköt tudok félig meddig de azt gyakorlom ezerrel. És ha valaki űzi ezt a sportot az hogy kezdte?

1

Egy focis tudja hogy mi annak a foci trükknek a neve hogy? (többi lent)

Az a trükk hogy kocogsz és vezeted a labdát elötted az ellenfél. Befogod a lábad közé a labdát és a bal lábaddal felhúzod a jobb vádlidra a labdát és bele rugsz a sarkaddal így átrepül fölötted és az ellenfél fölött a labda. Valaki leríja hogy mi ennek a trükknek a neve?

1

Kötelező a "játék" testnevelés órákon?

Testnevelés órákon képességeim szerint mindent teljesítek, legyen az bemelegítés, nyújtás, erősítés, stb. Felméréseknél is mindig odateszem magam. Azonban egy dolgot ki nem állhatok: Mivel eléggé nyeszlett és béna vagyok, nem tudok és nem is szeretek focizni. Főleg nem olyan osztálytársaimmal, akiknek "ez az élete". Durvák, komolyan veszik, így én általában leülök a padra és védem a fejem (mint az összes lány, mert nekik nem kell és nincs elvárva). Az óra utolsó 10-15 perce "játékkal" tellik. Nemrég a tanárom elkezdett nyaggatni, hogy márpedig kötelező, és hogy ez kell nekem mert férfi vagyok, meg ne vegyem magam egy szintre a lányokkal (én szeretem ezt a szintet... no homo). Kérdés: Tehetek valamit?

3

Ki tud röplabdaedzést Vecsésen, Vecsés környékén vagy a 18. kerületbe?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!