Találatok a következő kifejezésre: Kecskeméten vagy környékén (28 db)

Milyen programokat/látnivalókat/helyeket ajánlanátok egy fiatal párnak Kecskeméten, vagy környékén?

Legjobb válasz: Most feltételezem, hogy legalább az egyikõtök nem odavalósi. Egyszer mindenképpen érdemes szétnézni a belvárosban, Városháza, Nullkilométerkõ, kirakodóvásár, Cifrapalota (kiállítások is), Katona József Színház, a Rákóczi utat nemrég újították fel. Aztán Vízmûdombra és a környékén mászkálni, (mivel eléggé lapos a város, jól rá lehet látni a domb tetejérõl :) ), Ugye a szabadtéri strandolás mostanában kiesik, de a Kecskeméti Fürdõbe így is érdemes lehet elmenni. A Gokart Stadionban most mûjégpálya van, lehet korizni. :) Ha szerettek biliárdozni, a Fordant ajánlom, bowlingozni pedig a Bowling Centert (máshol nincs is rá lehetõség). Aztán még mindig mehettek étterembe, kocsmába, kávézóba, diszkóba, ami jól esik, ezekbõl azért van egy pár. :)

Most feltételezem, hogy legalább az egyikõtök nem odavalósi. Egyszer mindenképpen érdemes szétnézni a belvárosban, Városháza, Nullkilométerkõ, kirakodóvásár, Cifrapalota (kiállítások is), Katona József Színház, a Rákóczi utat nemrég újították fel. Aztán Vízmûdombra és a környékén mászkálni, (mivel eléggé lapos a város, jól rá lehet látni a domb tetejérõl :) ), Ugye a szabadtéri strandolás mostanában kiesik, de a Kecskeméti Fürdõbe így is érdemes lehet elmenni. A Gokart Stadionban most mûjégpálya van, lehet korizni. :) Ha szerettek biliárdozni, a Fordant ajánlom, bowlingozni pedig a Bowling Centert (máshol nincs is rá lehetõség). Aztán még mindig mehettek étterembe, kocsmába, kávézóba, diszkóba, ami jól esik, ezekbõl azért van egy pár. :)
A kérdező hozzászólása: Egyikünk sem odavalósi, csak szeretünk egy kicsit kiszakadni a megszokott környezetbõl és most Kecskemétre esett a választás. Köszönöm szépen a segítséget! :)
Kecskemét fõterén is van jégkoripálya, február végéig. (Ide nem jutok én el társak hiányában, magányosan meg nincs kedvem.) Kecskemét webkamera, erre keressetek rá.

Hol lehet kapni bordás akryl harisnyanadrágot? Régi fajta harisnya. Kecskeméten vagy környékén keresek, de ha bárki tud valamit irjon.

Legjobb válasz: Bordázott gyerek harisnyát nagyon sok boltban lehet kapni. Talán még most nyáron is. Bárhol, ahol babaruhát árulnak, fogsz kapni.

Bordázott gyerek harisnyát nagyon sok boltban lehet kapni. Talán még most nyáron is. Bárhol, ahol babaruhát árulnak, fogsz kapni.
A kérdező hozzászólása: Én felnõtt harisnyanadrágot keresek.
Szia! Megkérdezhetem mihez szeretnéd felvenni, és hány éves vagy? Milyen színben gondoltad?
VanBudapesten egy zokni -harisnya -fehérnemû nagyker. A Váci úton a Duna Plazaval szemben található. A hármas metróval a gyöngyösi utcánál kell kiszállni. Olyan bordás akril pamutharisnyanadrág, amit te keresel, van.Én is odajárok már több mint 10 éve. A következõ színekben kapható:szürke, drapp, piszkosfehér, sötétbarna, fekete. De lábfej nélküliek sajnos. Ennek ellenére én akkor is hordom ezeket. A lábfejesek sima felületûek. Elég nagy üzlet, de ilyenkor már ne is próbálkozz mivel ezek téli holminak számítanak, és elraktározzák.Majd október -november körül tégy ott látogatást.
Tavaly novemberben betértem egy kínai ruházati boltba. Ahogy nézegettem a vastag harisnyákat, nem akartam hinni a szememnek. Bordázott piros, és égszínkék pamutharisnyanadrágokat találtam felnõtt méretben. S-M -L méretekben kaphatoak. Sõt fekete, szürke, és sötétbarna színben is van, és lábfejesek.Rögtön retro hangulatom támadt, vettem is a pirosból, meg a kekböl egy egy darabot. Alig vártam, hogy otthon felpróbáljam õket. A régi idõket hozta vissza. Csak sajnos fehérben nem gyártanak ilyet, pedig nagyon keresem.
3-as válaszoló vagyok. Én az Auchanban láttam a gyerekruházati osztályon bordás pamutharisnyákat, és nem összehajtva, hanem felaggatva, mint a nadrágokat szokták. Én a 13. méretbõl (az a legnagyobb) vettem egy zöldet, kettõ drappot, és egy khaki színût. Úgy gondoltam megér egy próbát darabja 400 Ft.Ha hiszed, ha nem, de pont jó rám valamennyi és nem is szorít, nem gyûrödik. És 163 centi magas vagyok. Azért írtam ezt le neked, ha látsz ilyen nagy méretû gyerek harisnyát, és nem vagy magas , lehet azzal is szerencséd lesz, ahogy nekem.
A kérdező hozzászólása: Õrülök a válaszoknak, meg irjon aki talalt ilyet szeretnek nagyon venni.4es a meretem.


Varratott valaki menyasszonyi ruhát Kecskeméten, vagy környékén? Tudnátok elérhetőséget adni?

Legjobb válasz: NEM varrattam itt, NEM tudom az árakat, DE én is ruhát akarok varratni majd és én is itt keresek valakit. Ezeket a ruhákat láttam és tényleg nagyon szép és igényes ruhák, igazi esküvõi ruhák, nem olyan kicsit sárga, kicsit savanyú, de nagy jó indulattal jó az ruhák. Én láttam nagyon felkapott agyon dicsért varroda ruháit és hát elég tartás nélküli, fura ruhák voltak, amik egyáltalán nem közelítették meg a szalonos ruhákat. Jó hát szép-szép, de mikor száz ezerért varrja meg és olyan... hát nem olyan, az gáz. Itt még nem érdeklõdtem, de a ruhák élõben is tényleg kifogástalanok.

NEM varrattam itt, NEM tudom az árakat, DE én is ruhát akarok varratni majd és én is itt keresek valakit. Ezeket a ruhákat láttam és tényleg nagyon szép és igényes ruhák, igazi esküvõi ruhák, nem olyan kicsit sárga, kicsit savanyú, de nagy jó indulattal jó az ruhák. Én láttam nagyon felkapott agyon dicsért varroda ruháit és hát elég tartás nélküli, fura ruhák voltak, amik egyáltalán nem közelítették meg a szalonos ruhákat. Jó hát szép-szép, de mikor száz ezerért varrja meg és olyan... hát nem olyan, az gáz. Itt még nem érdeklõdtem, de a ruhák élõben is tényleg kifogástalanok.

Hol lehet Xbox 360-at flashelni Kecskeméten vagy környékén?

Ki szeretném flashelni az Xbox 360 slim konzolomat.

Kecskeméten vagy környékén ismer valaki olyan piercingest aki egy 13 éves lány orrát átszurná? (legálisan)

Legjobb válasz: Ez így sehogy sem legális. AMúgy nem olyan menõ ám,, mint ahogy te azt képzeled.

Ez így sehogy sem legális. AMúgy nem olyan menõ ám, , mint ahogy te azt képzeled.
A kérdező hozzászólása: Miért ne lehetne ez legális ?
14 évtõl szúrnak és tetoválnak, és még ahhoz is kell szülõi beleegyezés.
a barátnöm is 13 és van piercingje, szoval ezt nem értem...
Azért nem legális, mert kislány vagy, és nem véletlen, hogy 14 év alatt még szülõi engedéllyel sem mennek bele.
kozmetikus megcsinálja neked fúlbelövõvel. Olcsóbb és fájdalom mentesebb :-)

Be lovagló szakember Kecskeméten vagy környékén? Egy jó, képzett, be lovaglással foglalkozó ember mennyit kérhet kb. egy 4 éves magyar félvér kanca be lovaglásáért?

én úgy tudom, hogy ez a be lovaglás hosszú folyamat, el?ször pl. futószárazással kell kezdeni. Ha egy lovat egy ilyen hosszú folyamattal be akarok lovagoltatni egy szakemberrel, az mennyibe fog kerülni kb. És mennyi id?? A be lovaglás alatt ott, annál az istállónál lenne tartva a lovam, vagy az órákra kéne vinni, vagy a lóhoz járna ki az ember?

Legjobb válasz: ezt a belovagló dönti el, hogy neki melyik jobb én nem kértem belovaglót a lovamhoz...saját magam lovagoltam be, nem is lett elrontva

ezt a belovagló dönti el, hogy neki melyik jobb én nem kértem belovaglót a lovamhoz...saját magam lovagoltam be, nem is lett elrontva
A kérdező hozzászólása: és hogy? én szerintem nem lennék rá képes, még nem vagyok profi
futószárazást, alap dolgokat (nyereg hozzászoktatása, kantár hozzászoktatása stb) te is meg tudsz csinálni ha már saját lovad van(gondolom van némi tapasztalatod...) Belovaglók meg mindegyik más árat kér, ez attól függ mennyi idõt foglalkozik a lóval, hányszor stb. Általába od amennek ahol van a ló, tehát érdemes környéken keresgélni belovaglót.
én se voltam profi, elolvastam jó pár könyvet, aztán volt magam mögött egy olyan oktató, aki már lovagolt be csikót, tehát tudott segíteni, ha elakadtam
A kérdező hozzászólása: Én futószárazni nem tudok, az a baj :/
kérj meg egy tapasztaltabb lovast, hogy segítsen, vagy ismerõst nekem olyan erõs volt a csikó, hogy megkértem a lovasiskola tulajdonost, hogy segítsen futószárazni, hogy ha el is esek, akkor meg tudja fogni, hát majdnem elrántott a csikó
A kérdező hozzászólása: de nekem nem lovardában, hanem a papámnál van a ló...
akkor kérd meg a papád, hogy kicsit segítsen, nem kell sok mindent csinálnia futószáraznál, elég ha áll melletted vagy mögötted, hogy ne tudjon a ló elrántani

Kecskeméten vagy környékén állatorvosi rendelőt ahol végeznek Dp szűrést?

Ha valaki csináltatott már leírná hogy hol , és hogy mennyibe került ?

Legjobb válasz: http://www.ebszerviz.hu/index.html Talán a itt ez a Budai úti. Kérdezd meg õket. :)

http://www.ebszerviz.hu/index.html Talán a itt ez a Budai úti. Kérdezd meg õket. :)
Ahol van röntgen, ott mindenhol csinálnak szûrést.

Hol lehet Kecskeméten vagy környékén patkányt venni?

Legjobb válasz: Nálam a kamrában.

Nálam a kamrában.
nekem van a pincémbe. mennyi kell?
A 44esen a reptértõl vissza (a ZKI mellett) a sarkon van egy nagy díszállat kereskedés. Ott tuti van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm
ZOO-Centrum a neve.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!