Találatok a következő kifejezésre: Kecskeméten melyik jobb (8 db)

Mi legyen? Melyik van jobban elismerve, esetleg melyik jobb vagy rosszabb, Kecskeméti Főiskola vagy Gábor Dénes főiskola?

Véleményeket várom.

Legjobb válasz: Uhh, hát a Gábor Dénes mindennek a legalja, szóval inkább Kecskeméti.

Uhh, hát a Gábor Dénes mindennek a legalja, szóval inkább Kecskeméti.
A kérdező hozzászólása: de nagyjából egy pontszám síkján fekszik mind a kettõ, akkor nem értem mi a különbség. Konkrétabban valaki?
A kecskeméti jobb szerintem. Én a Gábor Dénesrõl csak rosszat hallottam, a kecskemétirõl meg sok jót.
200 pont mind a két hely, meg merem kockáztatni, hogy 200 pont volt tavaly a minimum pont, amivel valakit fel lehetett venni. nem lenne minimum ponthatár, akkor mind két helyen 0 lenne a ponthatár. ha nem csak a diák lét kiváltságait akarod megõrizni, akkor menjél valami elfogadottabb helyre, mert ezekbõl nem nagyon fogsz megélni.
A kérdező hozzászólása: az elsõn valamennyivel magasabb volt a ponthatár. konkrét élmények, tapasztalatok?
A kérdező hozzászólása: de ott van például a pécsi vagy a pázmány peti, ott sem nagyon volt több a ponthatár mégis azért elismert helyek. nem csak a külsõ alapján kéne akkor megítélni a "könyv" tartalmát??!
Elõször is tartsuk szem elõtt, hogy az elõbbi vidéki iskola, és vidéken alacsonyabbak a ponthatárok, mint Budapesten. Nem feltétlen azért, mert a fõvárosban színvonalasabb lenne a tanítás, hanem mert ide sokkal többen jelentkeznek.(Hasonlítsd össze, hogy például természettudományi karon mennyivel magasabbak a ponthatárok az ELTE-n, mint a SZTE-n, mégis körülbelül egy kategória a kettõ) A GDF-rõl annyit, hogy rengeteg cégnél jelzik, hogy aki onnan hozza a diplomáját, meg se próbáljon jelentkezni, mert az önéletrajza egyenesen a kukában landol. (jó ismerõsöm anyukája is ilyen helyen dolgozik)
Én jártam fél évet a GDF-re. Nem rossz suli az a maga nemében (!!!, ezt fontos figyelembe venni). Nyilván nem hasonlítható össze egy egyetem, pl. a BME nappali tagozatával. De azok az emberek, akik a meglévõ szaktudásuk mellé papírt szeretnének, arra jó. Sajnos a híre valóban rossz (az persze más kérdés, hogy jogosan keltik-e rossz hírét), ezért, ha megteheted, menj inkább Kecskemétre. Milyen szakra mennél amúgy? Bár én a kecskeméti fõsuliról sem hallottam olyan jókat, de hozzátenném, hogy ez csak hallomás, soha nem jártam oda, tehát lehet, hogy az is csak szóbeszéd, mint a GDF-es.

Kecskeméten melyik a jobb 4d? A Kápolna vagy a Fráter utcai?

Legjobb válasz: Szia!Én még csak a Kápolna utcairól hallottam a Fráterröl nem is de jó tudni!

Szia!Én még csak a Kápolna utcairól hallottam a Fráterröl nem is de jó tudni!

Melyik a jobb bébiétel, a Kecskeméti vagy az Univer?

és van e ezeknél jobb is?

Legjobb válasz: Jobb? Jobb lehet a Hipp, Nestlé, Humana,... vagy a bio-k (Sunval, Holle)esetleg. Meg drágábbak. Az én lányom szelektált, a Kecskemétit és a Humana-t szerette, meg néha a Nestlé-t is megette. A Hipp-eket nem szereti egyáltalán. ami érdekes, mert a Kecskeméti is Hipp. Kecskemétibõl elég szép választék van és olcsó(bb) is. Az univeres-t azóta nem veszem, mióta rájöttem, hogy a 163 grammot adják annyiért, mint a Kecskeméti-s 190 grammot. Ez nagy átverés, pláne, ha a babád pont egy üveggel eszik meg egy evésre. Mostanában már csak útravalónak veszek üvegest, szerencsére.

Jobb? Jobb lehet a Hipp, Nestlé, Humana, ... vagy a bio-k (Sunval, Holle)esetleg. Meg drágábbak. Az én lányom szelektált, a Kecskemétit és a Humana-t szerette, meg néha a Nestlé-t is megette. A Hipp-eket nem szereti egyáltalán. ami érdekes, mert a Kecskeméti is Hipp. Kecskemétibõl elég szép választék van és olcsó(bb) is. Az univeres-t azóta nem veszem, mióta rájöttem, hogy a 163 grammot adják annyiért, mint a Kecskeméti-s 190 grammot. Ez nagy átverés, pláne, ha a babád pont egy üveggel eszik meg egy evésre. Mostanában már csak útravalónak veszek üvegest, szerencsére.
Szerintem nincsen közöttük óriási különbség. Mi vegyesen veszünk mindenfélét - kivéve a Tescoban kapható Ovko-t annak nem valami jó az íze, állaga, nekünk nem jött be... Ráadásul abban rákkeltõ anyagot is találtak a közelmúltban, de aztán kiderült, hogy mégsem annyi volt benne, szóval botrány volt körülötte... Hipp szerintem a legfinomabb, ugyanakkor jó drága is. Ha anyagilag megengedheted magadnak, akkor megveheted a Hipp Bioételeket. De amúgy finom a Kecskeméti, az Univer, a Nestlé is, sõt a Dm-es meg Rossman-os is. Újabban azért preferálom a Kecskemétit és a Hippet, mert evés után azokról pár másodperc áztatás után lejön a papír, és mehet is a szelektív hulladékgyûjtõbe az üveg. Univernek már eszemben is volt, hogy írok egy levelet, hogy más módon kéne fölragasztani a cimkét az üvegre, mert az gyakorlatilag levakarhatatlan -és így a környezetvédõk nem fogják vásárolni (én is emiatt veszem nagyon ritkán, pedig finom)
a kecskeméti cég gyártja az univeres bébiételeket is csak jobb a minõsége illetve nincs benne cukor az univeresbe
utolsó, nem jól tudod.a hipp gyártja a kecskemétit, semmi közük az univerhez.én jobb szeretem az univert, mert nincs benne cukor.
Én kecskemétit szoktam venni, szerintem jó is és nem drága.Én szoktam fõzni a fiamnak, de most volt kecskeméti 220 grammos akció a rossmanban, bevásároltam belõle, két napig elég egy üveg.Így olcsóbban jön ki, mintha én fõztem volna.Szerencsére az én fõztömet és az üvegest is megeszi.Próbáltuk már az univerest is, azt is szerette, de az drágább, mint a kecskeméti.Én a kecskemétit a hipp gyártja, ami a legdrágább fajta.
kecskeméti
elnézést a férre vezetéstõl de én teljesen ebben a hiteben voltam hogy a KKcég gyártja az universet is.


Melyik bébiétel a jobb? A Hipp vagy a Kecskeméti vagy az Univer? Mekyiket szerette jobban a babátok s melyik ízűt?

Melyik bébiétel a jobb?A Hipp vagy a Kecskeméti vagy az Univer?Mekyiket szerette jobban a babátok s melyik íz?t?

Legjobb válasz: Nestlé és nalunk egy kajára két üveg kell nem olcsó tényleg de ha az étkezését nem tudja biztositani a szülõ, késõbb mi lesz???

Nestlé és nalunk egy kajára két üveg kell nem olcsó tényleg de ha az étkezését nem tudja biztositani a szülõ, késõbb mi lesz???
Mi meg csak most kezdtuk a hozzataplalast ebedkor de a kovetkezoket imadja: Hipp: Sajtos karfiol, spenotos krumpli, vegyes zoldseg es lencse, rizses zoldseg csirkevel. A desertek kozul imadja az alma es szeder kevereket valamint a bananos rizspudingot. A paradicsomos sonkas tesztat nem szerette es a padlizsanos tesztat sem. Ugylatszik a teszta nem a kedvence. :)
Nálunk a kedvencek: Kecskemétisbõl a hal-paradicsom-krumplival (6hónapos kortól) Univerbõl: spenót pulykamellel (6hónapostól) és a finomfõzelék Hippesbõl a vegyes déligyümölcsös De tényleg érdemes figyelni az akciókat, mert nagyon sokat tud vele spórolni az ember.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszotokat!
A Kecskemétibõl a "rizs hallal joghurtos mártásban 11 hónapos kortól" nagyon finom:-))
Szia! Én a gyümölcsökbõl fõleg a Kecskemétit ajánlom! Persze amilyen gyümölcsnek most a szezonja van azt én is pépesítem neki, viszont az õszibarackot, a szilvát azt veszem. A sütõtök szerintem nagyon rossz a Kecskemétinek, nekem nem fogadta el a fiam, viszont az Univereset szereti. Megkóstoltam és igaza van, az Univer sokkal finomabb! A fõzelékben nekünk az Univertõl az almaszósz csirkehússal a nyerõ! Illetve a sütõtök csirkehússal. De az almaszószos a legfinomabb neki! Persze csinálok neki házilag is mert tényleg nem lehet anyagilag gyõzni, viszont amik igazán ízlenek neki azt akkor is megveszem, ha mi nem eszünk! :) Hát a Kecsekémétinek a sárgarépája is elég rossz ízû, viszont a gesztenyés almás csirkehúsos az ízlett a fiamnak! Szerintem nagyon ízlésfüggõ ez az egész! Hippesbe még csak kekszes tejpépet, vagy tejbegrízt vettem! Szerintem majd úgyis a gyermeked ízlése fogja eldönteni milyet vegyél gyakrabban!
A lányom nagy kedvence a Kecskeméti õszibarackos pulykája. Amikor beteg volt és nem volt étvágya, ezt akkor is elmajszolta :) Ezen kívül az összes gyümölcsös Kecskemétit imádja. Univerbõl szintén a gyümölcsöseket kedveli + paradicsomos krumpli-- ez szintén nagy kedvence. Hipp tényleg fincsi, szereti is a lányom csak sajnos tényleg drága :S Ezért azt ritkábban kap.
11:14-nak Ha fõzöl, az valamivel olcsóbb, az lesz, illetve asokan kicsinek is fõznek (én is)
Sok helyen 199 az univer DM-ben, Intersparban is láttam. A HIIP meg a Rossmannban akciós.
Kecskeméti: alma málna, tökfõzelék marhahússal és a sütõtök - kartonszámra- Hipp: sonkástészta és bolonyai univer: vegyes zöldfõzelék volt az abszolut kedvenc a legjobban a hippet szerette - az én pénztárcám annyira nem. és a babylove-ot az elérhetõ áron van.
kecskeméti gesztenyés és a sütõtök a kedvenc. :) univer a vágóhídi tescoban akciós most csak 199ft!!!!
Én általában kecskemétit veszek, azt is a HIPP gyártja. Az univert azért nem szeretm, mert, csak 160 gramm egy üveg, az meg kevés. Mondjuk az enyémnek mindegy, csak kaja legyen és sok:-)))
Nem minden kecskemétiben van cukor. A legtöbb fõzelékben nincs, gyümölcsök közül meg sem az alma-õszibarackban, sem pedig a sütõtök-almában nincs cukor. Sajnos a többi gyümölcsben tényleg van, ezért én is ezt a kettõt vettem. A fiam is mind a hármat szerette, és a vegyes zöldfõzelék az univertõl nála is nagy kedvenc volt:)
Hát a Hippet anyagilag nem lehet birni, nekem ne mondja senki fõleg ha a baba egy nap megeszik akár 2-3 üveggel is belõle együltõhelyben! Ezek a kis mini kiszerelések csak akkor praktikusak hogyha megy valahova az ember v nagyon nincs idõ kaját késziteni tehát ritkán. Turmixolni kell nekik fõtt zöldséget vagy gyümölcsöt ennyi az egész, ha nagyobb lesz akkor meg az ebédbõl õ is kap pürésitve!
Az én fiam szinte mindent megeszik. Eleinte HIPP-eset vettem neki, de aztán rájöttem, hogy a Kecskemétit is õk forgalmazzák, így kipróbáltuk azt is. Jó, mert hasonló ízek is vannak, mint amiket én is fõzök. Az abszolút kedvenc a vadas marha és a hawaii pulyka. Már többnyire azt eszi, amit mi, amikor mégse, akkor Kecskeméti, vagy a Müllerben lehet kapni a Hippes nagy üvegeset, ami másfél éves kortól van. Az Univer nem nagyon jött be, nem olyan jók az ízek és kicsik is.
Kecskeméti cukrot tartalmaz, azt nem adok. A többi mind bejött, bár amióta elkezdett darabosat enni, azóta nem fogad el pempõset... :o)
Szia! Nálunk mind a 3-rom bejött.Most a Rossmannban a Hipp akciós lesz!!!!A gyümölcsös meg a fõzelékes is 199Ft.
Szerintem, mindegyik jó. A Kecskeméti még olcsóbb is! Ajánlanám még a DM-ben kapható Babylove-os babahamit, mert az is jó minõségû és jó árban van.
Most kezdtétek a hozzátáplálást, és már ilyeneket adsz neki? Ejha..

Kinek milyen bébiétel vált be? Melyik a jobb? Kecskeméti? Hamanek? Stb.

Legjobb válasz: Mindd egyforma! Van ami va ilyen ízben, a másik meg olyan ízben! Mindig azt néztem legyen ilyen is, olyan is, ne csak egyfajtát egyen.

Mindd egyforma! Van ami va ilyen ízben, a másik meg olyan ízben! Mindig azt néztem legyen ilyen is, olyan is, ne csak egyfajtát egyen.
Én többfélét is szoktam adni a babámnak! Inkább mindig azt nézem melyik bit tartalmaz. Többségében Kecskemétit, Univert szoktam venni
Én a kecskemétit szeretem, mert elég sûrû és nekem sokat bukik a fiam. Fõzeléket csak Kecskemétibe veszek, barackosat viszont Hamaneket (a gyümölcsösek finomak, de a többinek borzalmas íze van), de általába itthon fõzök neki.
Hippet veszek gyümölcsöset, bio zöldségeket és almát általában ezeket én fõzöm, falusi csirkével.
Én hippet vettem csak 1 éves koráig (a 8 hónapos már darabos) és van olyan 1 évestõl való is amit néhány üzletben árulnak csak de már kész étel (pl spagetti) ami nagyon jó ha mentek valahová. Néha adtam neki kecskemétit, de hamar rájöttem hogy pl a kecskeméti és a hipp között nagy a különbség. Máskor kezdi el bevezetni a joghurtos dolgokat is meg még jó néhány dolgot. Így nekem csak az volt az elvem, hogy bármelyiket is választom egy féle legyen. Mivel a hippnek volt a legnagyobb választéka így én e mellett döntöttem. Nagyon jó volt, hogy a kislányom csak zöldségeket akart enni viszont volt egy hipp banán-õszi püré amit még is szívesen megevett (semmi mást) meg késõbb a joghurtos mangós-barack meg ilyesmit. A müllerben még nagyobb a választék! Olyan hipp dolgok is vannak amiket dm-ben vagy rossmanban vagy a brendonban nem találsz... És sokszor nagyon jó áron is. Késõbb mi a nestlé dolgokra váltottunk (elõször milupa tápszer, hipp, és végül nestlé) mert abból is rengeteg a választék (puding, gyümölcs, tápszer, hozzá való gabonapor csokis-vaniliás) és tényleg szívesen eszi.
Nem adok üveges kaját a babámnak. Fõzök neki (nem minden nap, fagyasztok is) Utazásnál sincs ond a házival. Nem is eszi meg az üvegeset, Anyum próbálta egyszer :) Csak amit én fõzök Neki :) Tök változatosan lehet baba menüket készíteni, ha olyan helyrõl veszed az alapanyagokat ahol megbízol az eladóban nem lehet baj. Persze nem tesco-ban meg ilyen helyeket kell a gyüit, zöldséget beszerezni. Még igy is olcsóbban kijön egy adag, mint az üveges.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Én is fõzök neki inkább de gyümölcsöt ilyenkor üvegest tudok neki adni.Illetve ha úgy alakul hogy nem tudok neki fõzni tartaléknak jó ha van pár üveggel. Azt megtudja valaki mondani hogy a hipp és a kecskeméti között mi a külömbség?Csak azért mert ugyanaz gyártja mind2õt, és ráadásul a hipp drágább is.
A hopp bio, a kecskeméti nem. Ezért az ára is kicsivel több a Hipp -nek.

Melyik a jobb a Kecskeméti Főiskola vagy a Szegedi Tudományegyetem mérnök-informatikus szakja?

Felvételizni szeretnék és bár tudom, hogy a közoktatáshoz tartozna ez a témakör, mégis reménykedem benne, hogy vannak itt is hozzáért?k. Melyik a jobb?

Legjobb válasz: Csakis Szeged!! Sok szerencsét!

Csakis Szeged!! Sok szerencsét!
Inkább Szeged!
Attól függ mit szeretnél. Egy biztos diplomát, amivel aztán kitörölheted, vagy kicsit jobban megszenvedni de olyan diplomát szerezni, ami ér is valamit. Az utóbbi esetben menj Szegedre.

Kecskeméten az angol használt ruhásba jó minőségű cuccokat lehet kapni? Melyik a jobb amelyik a Batthyányi-n van vagy pedig amelyik a dobó krt. -n van?

Hol van még turi kecsón ?

Legjobb válasz: vagy ha turit nem tudtok akkor olcsóbb ruha boltot tehát úgy értem hogy nem 3000 legyen egy felsõ meg egy farmer naci se 8-9 ezer legyen amúgy hol lehet venni olcsóbb cipõket a kínain kívül nem azzal van a bajom hogy kínais a cipõ hanem hogy nem bírja sokáig és férfi méretbe olyan rondák vannak :( nagy lábam van sajna :'( köszi a válaszokat elõre is

A kérdező hozzászólása: vagy ha turit nem tudtok akkor olcsóbb ruha boltot tehát úgy értem hogy nem 3000 legyen egy felsõ meg egy farmer naci se 8-9 ezer legyen amúgy hol lehet venni olcsóbb cipõket a kínain kívül nem azzal van a bajom hogy kínais a cipõ hanem hogy nem bírja sokáig és férfi méretbe olyan rondák vannak :( nagy lábam van sajna :'( köszi a válaszokat elõre is


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!