Találatok a következő kifejezésre: Kecskeméten a hét (11 db)

Kecskeméten a 19. hét után mikor van a következő ultrahang vizsgálat?

Legjobb válasz: Ha nincs semmi probléma, akkor a 28-30. héten.

Ha nincs semmi probléma, akkor a 28-30. héten.
Szia! Nekem a 26.héten volt a következö:) 36hetes kismama:)

Kecskeméten a 12. heti UH hasi?

Én ezt természetesnek vettem, most meg azt olvastam itt, hogy hüvelyi...

Legjobb válasz: már szinte mindenhol hasi. De ha tudod hogy hüvelyi most már,akkor mire föl a kérdés?

már szinte mindenhol hasi. De ha tudod hogy hüvelyi most már, akkor mire föl a kérdés?
Kecskeméten hüvelyi, az azt követõek lesznek hasik!
Igen 12.hétig hüvelyi, utána hasi!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm
Ott tuti hüvelyi, utána vannak hasik.

Kecskeméten a 12 . heti kisgenetikai Ultrahang közben mi is láthatjuk a babát?

Talán kevésbé leszek ideges ha Én is láthatom a picit.:)

Legjobb válasz: Láthatod, de sok minden azért nem látszik még, ilyenkor nagyon picik. de már kivehetõk a lábacskái, kezei, feje, stb.

Láthatod, de sok minden azért nem látszik még, ilyenkor nagyon picik. de már kivehetõk a lábacskái, kezei, feje, stb.
Én kecskeméti vagyok, most vagyok 25 hetes, már háromszor voltam az izsáki útiban ultrahangon, de nem mutatták egyszer sem. Én kérdeztem meg mindig, hogy rendben van-e minden, meg a 20. héten megmondták, hogy egy kisfiú és egy kislány lakozik odabent, de erre is rá kellett kérdeznem. Amúgy normálisak, csak tényleg futószalagszerû az egész.
11.07-es vagyok. Sajnálom, hogy néhol úgy állnak hozzá a kismamákhoz és a kötelezõ UH-khoz, ahogyan leírtátok. Én nem is gondoltam volna, hogy van ahol ennyire "hidegek". Igazatok van, lehet únják, de akkor is... egy kismamának - fõleg az elsõ babánál - hatalmas élmény minden egyes UH, mert láthatja a picit. Én ezt tényleg nem értem, lányok :( 27 hetes kismama ( én pl szóltam hogy szeretnék egy fotót a babáról és adtak egyet, ingyen, méghozzá azt 4D-vel csinálták, pedig csak sima UH-val nézték akkor a babát, akkor ezek szerint nekem szerencsém volt s nem mindenhol megy így )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ Én is így gondolom.A lényeg hogy egézséges legyen.
Izgulnod nem kell!!Biztos, hogy minden rendben a babával!Erre kell gondolni!Én is megnyugodtam, és vigyorogva mentem haza, annak ellenére hogy nem láttam semmit, és a szívhangot sem hallottam.Sajnos nálunk ez van, így állnak hozzá a dolgokhoz a belefásult kórházi dolgozók...De attól még egészségesek a babáink:) )
A kérdező hozzászólása: Hát majdcsak túlesek rajta.
Amikor szóltam, akkor SEM mutatta meg.Nagyon felháborító!!Elhiszem, hogy neki egy a sok közül, de nekem az elsõ, és a legfontosabb az életemben!Csak diktálta a kolléganõjének:CRL, NT, NB.A papíromra is ez volt írva. Én bogarásztam ki, mit jelentenek.Nem is mondott semmit.Én kérdeztem rá, hogy minden rendben? Azt mondta: Itt, most, igen. Hát, köszönöm szépen! Nagyon bunkók!! Mehetek magán úton, jó pénzért.De nem baj, megéri.Állítólag nagy élmény.
A kérdező hozzászólása: És azt azért mondta közben, hogy mennyit mért?
A kérdező hozzászólása: Az igen ! Én is az Izsáki útiba megyek és az Én barátnõim is azt mondták, hogy nem látták, a aki a vizsgálatot csinálta. És mikor szóltál megmutatta azért?
Szia! Én március 11-én voltam a 12. hetesen, az Izsáki úti kórházban.Nem akarlak elkeseríteni, de nekünk nem mutatták meg.Megvártam, míg lemér mindent, és szóltam ( mert addig felém se fordította a képernyõt), hogy :" Láthatnám néhány pillanatra?"Valamit gagyarászott, és öltözhettem.Tehát szerintem az egész országban egyedül Kecskeméten nem láthatod a babát, még ha kéred sem.Ráadásul nekem csak CRL-t, nyaki redõt és orrcsontot mértek. Semmi mást.Pedig kellene még:BPD, combcsont hossz, haskerület stb.Futószalagon mennek a kismamák, és készülj rá, hogy maga a vizsgálat kb. 2 perc.Én most jelentkeztem be a magán orvosomhoz, mert látni akarom bármibe is kerül!
Szia, bár én nem Kecskeméten lakom, de minden kötelezõ UH-nál mutatják a babát a kismamának is. Mindenhol van egy kivetítõ vagy egy plazma vagy legalább egy monitor, ahol mi is láthatunk mindent. Ne legyél ideges, szépen nyugodtan menj majd el, minden a legnagyobb rendben lesz. Ha pici szerencséd van, van ahol már ilyen idõsen tippelnek (vagy látják) a baba nemére. De a babát mindenképp látni fogod, ahogy mozog, ficereg, esetleg bukfencezik a pocakodban. Ez azért is érdekes, mert ilyenkor a kismama még nem érzi a mozgást, pedig a picur ugye folyamatosan mocorog :) És mindenképpen megnyugtató lesz Számodra az, hogy a baba jól van s végre láthatod Õt. Sok sikert, ne izgulj tényleg. És ha UH elõtt megeszel egy pici csokit vagy megiszol egy enyhébb cappuccinot, akkor a baba mindenképp felébred ( ha esetleg éppen aludna ) és aktívabb lesz a koffein miatt. Írd majd meg, hogy milyen élmény volt! Boldog babavárást, 27 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Na tegnap voltam Ultrahangon, kb fél perc volt az egész. Azt mondták, hogy minden rendben van, ez a lényeg.:) De tényleg nem láttam semmit.


Csótányproblémánk van! A héten ez volt a 2. nap, hogy találtam, (illetve ő talált meg engem) nem is kis példányokat. ( Összesen 2 db) Állítólag van valami spray ami jó a dögökre, tudtok e róla valamit, és ha igen Kecskeméten hol lehet venni?

Egyébként garzonról van szó, tiszták vagyunk tehát valahonnan ide csatangoltak. Bár ők ott vannak mindenhol.Eddig is láttam már itt egyet kettőt, de azok kisebbek voltak, ha 4 havonta láttam egyet sokat mondok. Mire jönnek ? Hogy tudom (kiirtani nem lehet ) elterelni őket ?

Legjobb válasz: Attól hogy még tiszták vagytok ugyanúgy megjelenhetnek. Nos a spré jó megoldás erre az igaz, csak tudni kéne a forrását hogy honnan másznak elõ. Ha van szomszédotok ahol nagy a rendetlenség akkor lehet onnan másznak át hozzátok. De az is elképzelhetõ sõt gyakoribb probléma szokott lenni hogy a szennyvíz elvezetõ csatornánál van valami gubanc fõleg a szag elfogónál, vagy valahol kivan rohadva egy rács és onnan kerülnek elõ, vagy valahol akár a kád mögött ha van vagy a zuhany tálca alatti részen akkora disznóól van hogy onnan is elõkerülhetnek akár. De az is elképzelhetõ hogy ha valamelyikõtök vagy te vagy a párod vagy bárki akivel együtt laksz õ össze szedte valahol, elég ha a táskába bemászik és már ott is van és simán elszaporodhatott.. Esetleg a konyhabútorok mögött is megeshet. Én javaslok egy nagytakarítást és mindenhol befújnám sprével a helyet ahol csak lehetséges.

Attól hogy még tiszták vagytok ugyanúgy megjelenhetnek. Nos a spré jó megoldás erre az igaz, csak tudni kéne a forrását hogy honnan másznak elõ. Ha van szomszédotok ahol nagy a rendetlenség akkor lehet onnan másznak át hozzátok. De az is elképzelhetõ sõt gyakoribb probléma szokott lenni hogy a szennyvíz elvezetõ csatornánál van valami gubanc fõleg a szag elfogónál, vagy valahol kivan rohadva egy rács és onnan kerülnek elõ, vagy valahol akár a kád mögött ha van vagy a zuhany tálca alatti részen akkora disznóól van hogy onnan is elõkerülhetnek akár. De az is elképzelhetõ hogy ha valamelyikõtök vagy te vagy a párod vagy bárki akivel együtt laksz õ össze szedte valahol, elég ha a táskába bemászik és már ott is van és simán elszaporodhatott.. Esetleg a konyhabútorok mögött is megeshet. Én javaslok egy nagytakarítást és mindenhol befújnám sprével a helyet ahol csak lehetséges.
A lefolyokbol erkeznek hozzad a lakasban, tehat te hiaba vagy tiszta, ha a tobbi lakorol ez nem mondhato el pl. Az arab-obolben nagyon sok csotany van, itt a kinti emesztobe szokas rendszeresen gazolajat onteni, mivel ez kiirtja oket. A lefolyokat rendszeresen tisztitani, vannak specialis tisztitoszerek erre, es ejszakara bedugni, igy akadalyozva van a bejutasuk, de az ajton, ablakon is bejuthatnak.
Az lenne a legjobb megoldás, ha szólnátok a többi lakónak és szakembert hívnátok, aki az egész házat lefertõtlenítené.. csak így érdemes, mert hiába irtjátok ki a sajátotokban, a szomszédból simán átjönnek megint.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat ! Ma kitakarítottam alaposan mindent, szóltam a folyosón is a többi lakónak most figyelünk, hogy mi lesz.
Bábolna bio csótánycsapda. Beleragadnak a dögök. Sztem még a tecsóban is van.
A mortein mindenre jó :)
nekem volt vape meg mortein.Ettõl csak megdöglenek, de el nbem tûnnek.

Kecskeméten a Malom bevásárlóközpontban pontosan hol találom a Don Pepét? A net azt írja, hogy a harmadikon, de nem rémlik, hogy lett volna, mikor pár hete ott jártam. Kecskemét belvárosában másutt Don Pepét hol találok ha a Malomban nincs?

Legjobb válasz: A Malomba van a Tésztaház és annak van pizzás része. Külön pizzázó nincs. Hogy most ez a Don pepe, vagy sem...az tuti, hogy a Tésztaházhoz tartozik. Egyébként finom a pizzájuk, de csak, ha frissen készül el, egybként ki van száradva :(

A Malomba van a Tésztaház és annak van pizzás része. Külön pizzázó nincs. Hogy most ez a Don pepe, vagy sem...az tuti, hogy a Tésztaházhoz tartozik. Egyébként finom a pizzájuk, de csak, ha frissen készül el, egybként ki van száradva :(
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen :)
Elsõ válaszolónak. Ezzel nem segítesz neki. MInek kell linket bemásolni. Szerintem ezt õ is meg tudta volna magától is nézni, lehet hogy meg is nézte. De ott nem írják ki 2 hétten elõbb a filmeket. Am meg szenten Július 1. lesz a Jégkorszak 3
1.vagyok. honnan tudjuk azt mi h.mi lesz 2 hét múlva a moziban.gondolom a honlapot frissítik, ennél aktuálisabb/hitelesebb infót senkitõl nem fog kapni.nem kell rögtön lehurrogni...lehet h.a kérdezõ nem találta ezt a honlapot..
A kérdező hozzászólása: nem kell veszekedni...köszike a válaszokat és a weblapcímet is...
Én úgy tudom, hogy még nincs! De ha tilalom van, akkor nem mehet be!
Én a 3évvel ezelõtti H1N1 járvány miatti tilalom körülre voltam kiírva, de akkor a fogadott orvosunk azt mondta, h csak szóljunk és megoldható, h apuka is benn legyen:) Végül mire szültem a tilalmat is oldották.
Csak én nem értem, mert elvileg a szülõszobán más kismamával is találkoztok nem? Nem felelõtlenség ez egy kicsit a doki részérõl?
Miért lenne felelõtlenség? A kismamák is átadhatják egymásnak, plusz az orvosok is, vagy a nõvérek és lehet, hogy a férje be is volt oltva. Az influenzát pl. az ember beoltva is kiválóan tudja szállítani, csak õ nem betegszik meg. Kicsit túl van ez lihegve.
A kérdező hozzászólása: Nincsen beoltva a férjem, mert a lappangási idö 2 hét. És nekünk meg nembiztos h van annyi idönk.

Kecskeméten megmondták valakinek a 12. héten a baba nemét, és az is lett?

Legjobb válasz: Nem mondták meg akkor, sõt a 19 hetesen sem! Az sztk-ban nekem nem mondták meg, mi járunk külön orvoshoz UH-ra!

Nem mondták meg akkor, sõt a 19 hetesen sem! Az sztk-ban nekem nem mondták meg, mi járunk külön orvoshoz UH-ra!
Az sztk-ban nekem sem mondták meg, most 38 hetes kismami vagyok, nekem a magánorvosom mondta meg a rendelõjében.
A kérdező hozzászólása: De megkérdezted? Itt annyi olyan esetet olvastam hogy már a 12. héten megmondták a baba nemét.
2. vagyok. Én rákérdeztem, akkor azt mondták inkább még nem mondanak semmit, korai még. Majd következõre, persze akkor nem látták... Aztán következõre 29 hét 1 naposan voltunk, megint rákérdeztem és szó szerint majdnem leordította a fejem (biztos rossz napja volt) persze akkor tökre morgott meg durva volt a nõ, aztán az lett a vége hogy nem látta akkor sem...de legalább holnap kell utoljára mennem hozzájuk uh-ra, nem is bánom, mert nem valami kedvesek az emberrel...
A kérdező hozzászólása: Ezek szerint lehet hogy érdemesebb elmenni a magánrendelésükre.
Nekem mindig a Bérczi Ildikó csinálta az UH-t a kórházban, de mindig kedves volt. 18 hetesen mondta, hogy kislány, és az is lett. Amikor a 12 hetesen voltam, több anyukának mondták ugyanennyi idõsen, hogy kisfiút várnak. Azt végül nem tudom, hogy az lett-e, de többnek is mondta az biztos.
Nekem a 19 hetesen B. Ildikó látta, csak nem akartuk tudni. Sztem 12 hetesen még nagyon pici a babó. De mindkét szonográfus nagyon jó a kórházban!
én meg se mertem kérdezni, mert olyan bunkó volt a nõ 12 hetesen.a lényeg, h vert a pici szíve:) persze ez neki természetes volt, nekem meg végre csoda.csak morgott, h nem hajlamdó jó pózba feküdni.végülis 19 hetesen rákérdeztem, lesz ami lesz:)
Szia. Én megkérdeztem a Miskolci Zsófiától a 12 hetesen, de nem mondta meg, mert azt mondta, hogy még 50-50 %. A 19 heteset a Bérci Ildikó csinálta és biztosra mondta hogy kisfiú.

Kecskeméten az Izsákiba kell menni a 12 heti vérvételre?

Minden nap van reggel vérvétel?

Legjobb válasz: Igen az Izsáki úton, a régi kórházban veszik le. Minden nap van vérvétel, de ha pénteken mész, leveszik éppen, de leharapják a fejedet. Ja, és nem kell éhgyomorra menni.

Igen az Izsáki úton, a régi kórházban veszik le. Minden nap van vérvétel, de ha pénteken mész, leveszik éppen, de leharapják a fejedet. Ja, és nem kell éhgyomorra menni.

Kecskeméten sztk-ba szeretnék menni terhességgel a jövő héten. Vélemények?

Milyen ellátást kapok? Jó rossz tapasztalatok vannak? Érdemes-e oda menni vagy keressek más orvost?

Legjobb válasz: szia,én is ott voltam elõször,rendes ott a doki és jó szakember nem jut eszembe a neve csak az h valamilyen István.nincs ultrahangja ezért inkább ajánlanám,hogy keress egy magán dokit aki mindent megcsinál 1 helyen és majd a végén a szülést is (nekem a DR Nemes András a dokim).ja az sztk ba be kell jelentkezni és ugy jobban fogadnak.sok sikert és boldog baba várást.36hkm

szia, én is ott voltam elõször, rendes ott a doki és jó szakember nem jut eszembe a neve csak az h valamilyen István.nincs ultrahangja ezért inkább ajánlanám, hogy keress egy magán dokit aki mindent megcsinál 1 helyen és majd a végén a szülést is (nekem a DR Nemes András a dokim).ja az sztk ba be kell jelentkezni és ugy jobban fogadnak.sok sikert és boldog baba várást.36hkm
ja elsõ vagyok.ellátás:megvizsgál kézzel betapintással és ír 1 papírt hogy mit érzett és elküld a kórházba uh ra.ennyi.ezért mondtam h érdemesebb olyanhoz menni akinek van ultrahangja.
Szerintem választanod kellene orvost, ha erre nem akarsz áldozni ( amit megértek ) akkor legalább egy jó ultrahangoshoz járj el aki megbízhatóan végigkíséri a terhességedet, és akkor ha ez megvan az SZTK rendelésen megkapod a szokásos kötelezõ vizsgálatokat, kórházban pedig szülhetsz az ügyeletesnél. Ha orvost választanál akkor ajánlom neked Dr Terebessy Károly fõorvost ( a Malom plázában rendel magán és szuper UH-ja is van ) nagyon lelkiismeretes, türelmes, a nagyfiam nála született Szabadszálláson. UH-ra pedig én a Kápolna utcára jártam a Bérczi Ildikóhoz, kiváló, megbízható szakember, komoly UH-val, mind a két gyerekemmel õ kísérte végig UH-n a fejlõdést, õt tényleg szívbõl ajánlom. Szülni pedig szerintem a legjobb Cegléden, tiszta és nagyon bababarát kórház, modern szülõszobával.
Nekem is ott állapították meg a terhességet.Pataki Istvánnak hívják a dokit, és a Piaristák terén rendel.Nekem sem volt vele bajom soha, a terhességem elõtt mindig hozzá jártam, a rákszûrést is õ csinálta.Igen, csak manuálisan tud megvizsgálni.Nálam pl. beutalót sem adott UH-ra, csak kb. a 8 . héten.Nem nála fogok szülni.Szabó Gábor a fogadott orvosom.A héten kellett volna mennem rákszûrésre az SZTK-ba, de nem mentem el, mert tartok tõle, és a kiskönyvemben más orvos neve szerepel.Nem szeretném, ha kínos lenne.Minden hétköznap délelõtt ezen a számon tudsz idõpontot kérni: 06/76-514-058
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó köszönöm a tel. számot és mindenki másnak is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!