Találatok a következő kifejezésre: Kb.60 cm 40 cm széles kalitkába (1 db)

Kb.60 cm magas 40 cm széles kalitkába mekkora költödobozt kellene/lehet tenni?

Legjobb válasz: Szerintem kb.30 cm magas és 20 cm széels

Szerintem kb.30 cm magas és 20 cm széels
A kérdező hozzászólása: A fél kalitkát el kell foglalnia? az nem biztos, hogy menne mert ez egy olyan kalitka aminek félkör a teteje meg a mászórudak miatt se menne.Amúgy azt nem mondtam, hogy nimfáknak kell.
attól függ mit tartassz ha vmi kis papagályt akkor elég a kalitka negyede!!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

1 strucc tojás mennyi db. tyuk tojás? 1 db. strucc tojás hány kilógramm?

1

Melyik madárnak van ilyen furcsa rikácsoló hangja, ami már szinte idegesítő?

Két madarat láttam kint az udvaron, az egyik kb. akkora volt mint egy feketerigó, a háta és a feje piszkosfehér színű volt a teste meg fekete, és volt egy másik ami kicsit nagyobb volt és sárga. (nem sárgarigó volt)

4

Milyen papagájok vannak max 20 ezerért? Hullámoson, és nimfán kívül.

3

SOS a húgom hazahozott tegnap este egy kis fecskét hol fogadnak Budapesten hol fogadnak fecskéket?

A másik nagy problémánk,hogy nem hajlandó enni összefogdostunk neki legyeket is. Akkor utána olvasgattam az interneten hogy kéne nevelgetni, de semmi nem jött be. Szerintem molnárfecske fióka mert visszamentem a húgommal megnéztem hogy arrafelé milyen fészkek vannak.Megpróbáltam egy agyag cserepet megcsináltam molnárfecskefészek mintájára de kimászott belőle. Mondtuk húgomnak lehet hogy jobb lett volna otthagyni mert az anyja fölnevelte volna.De azon is gondolkoztunk hogy talán jobb hogy hazahozta mert vagy a gyerekek találták volna meg vagy a macskák.

3

Mivel jó az idő kiraktam a pintyeim az udvarra kis idővel utána megnézem minden rendben -e és minden ahova leszállnak tiszta vér az űllőfák sat mit tegyek?

8

Hullámos papagáj köröm kérdés? A többi lent.

Az egyik papagájom elveszette az egyik körmét az hogy lehet lesett vagy ez mitől lehet? légyszi valaszokat minnél hamarébb. :( fontos

2

Elengedhetem a galambot?

Néhány napja a macska fogott egy galambot. Megmentettük, a sebei kicsik voltak, kentem neki betadinnal, már szinte nem is látszik, viszont a farktolla nagy része hiányzik, csak 2 db maradt neki. Szeretne már menni és úgy tűnik szépen repül, de el szabad így engedni? Nem lesz baja?

2

Hullámos papagájomnak párt?

Van egy lassan 7 éves hullámos papagájom és arra gondoltam hogy hozok neki egy párt csak nem tudom hogy össze tudnának e szokni, ebben kéne segítenetek!?

Előre is köszi!

7

Egy kismadarat találtam! Segítség mit csináljak? (atöbbilent)

na szóval.ma sétáltunk a barátommal az utcán,és megláttam egy kismadarat,nagyon megsajnáltam és haza is hoztam rögtön.
Egyik barátnőmtől kaptam egy madárkalitkát de nem vittem még neki vissza kölcsön adta de nem ez a lényeg hanem hogy abba beleraktam,tettem be neki egy kupakba vizet,meg mindenféle magvat...(ahogy elnéztem nem tud még repülni,kb 1 hónapos lehet de nem értek ehhez csak tipp) .. és ki vittem az udvarra erre a macska elkapta és beleharapott a szárnyába...szegény csak ül egyedül .. és nem csinál semmit..:S ül a sarokban és bámul kifele.adtam neki a kezemmel egy kis kenyeret,azt megette ... meg egy kis vizet nyomtam a szájába neki fecskendővel azt is megitta majd behoztam a szobámba és azóta nem mozog sokat csak tekint jobbra,ballra ... mit tegyek?:o
tartsam meg? vagy mi? IRJATOK LÉCCI

21

Újonc madártartó vagyok sok kérdéssel. Valaki tud segíteni?

1. Két hullámost szeretnék összetenni (fiú + lány), előbb külön-külön szelidítsem meg vagy praktikusabb együtt?
2. Ha összerakom a két külön neműt tüti hogy lesznek fiókák (a fiú 5, a lány meg 3 éves)?
3.A viút rakjam át a nagyba cuccostól vagy a lányt a kicsibe (nincs semmi cucca)?
4. Ha összerakom őket szelídek maradnak?
5. Előbb külön kalitban szoktassam össze őket?
6. A lánnyal már két éve nem foglalkoztunk, meg lehet szelidíteni?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!