Találatok a következő kifejezésre: Kb.60 cm 40 cm széles kalitkába (1 db)

Kb.60 cm magas 40 cm széles kalitkába mekkora költödobozt kellene/lehet tenni?

Legjobb válasz: Szerintem kb.30 cm magas és 20 cm széels

Szerintem kb.30 cm magas és 20 cm széels
A kérdező hozzászólása: A fél kalitkát el kell foglalnia? az nem biztos, hogy menne mert ez egy olyan kalitka aminek félkör a teteje meg a mászórudak miatt se menne.Amúgy azt nem mondtam, hogy nimfáknak kell.
attól függ mit tartassz ha vmi kis papagályt akkor elég a kalitka negyede!!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Üdv! Barátpapagájhoz milyen kézzel nevelő tápszert tudtok ajánlani? Ha valaki nevelt már ilyen, papagájt. Kb. milyen mennyiség kell egy papagáj felneveléséhez, 2 hetes kortól?

Ahogy látom a Nutribird a gyakoribb, de ebből is van több fajta.

1

Vásároltam japánfürjeket ma 6 hetesek de a hátukon nincsen egy részen toll ez mitől lehetséges már így vettem őket 4 hetesen ahonnan vásároltam nagyon sokat tartottak egy helyen. Ezt hogy lehetne kezelni vagy hogy kinőjön nekik?

2

Van két Nimfa papagájom és muszáj megválnom tőlük mivel új lakásba költözünk és ott nem lehet állatot tartani. Hol tudnám elajándékozni őket? Kérlek ne hívjatok gonosznak, nekem sem könnyű.

6

Milyen madár lehet?

Sose láttam még ilyen madarat, a mozgása olyan galambos volt, tehát mozgott a feje, amikor lépdelt. De méretre nagyobb volt egy galambnál, de nem érte el egy egerész ölyvét. A csőre sárga volt. Tollazata teljesen fekete, kivéve a szárnyát és a feje búbját, mert azok fehérek voltak.
Valakinek valami tippje? Fenséges madár volt, sosem érdekeltek a madarak, de ez gyönyörű volt.

2

Mit tegyek a madárfiókával?

Nagy vihar volt nálunk a madárfészket leverte a szél a fáról sajnos a kutyám mivel vadászkutya a négy fiókából 1-gyet megmentettem. viszza raktuk a fára és a madárfióka anyukája visszafoghozzá jönni azaz megfogja találni vagy birnám valahogy etetni vagy valamit kezdeni vele???

3

Van valakinek beszélő papagája lehetőleg olcson?

3

Hol lehet leginkább halott varjút vagy hollót találni?

14

Milyen madár lehet?

Sziasztok, az udvarunkba fészkel egy madár ma keltek ki a kicsinyei, nagyon aranyos és szép madár. Kinézete a fejénél fekete és egyre világosul, a teste végénél már szürke a farka meg narancssárgás. Szerintetek milyen fajta madár lehet?

3

Nekem van egy hullámos papagájom him. és pár hete hasmenése van szinte mint a viz és el van most zárva rajta kaptam h a falat eszi meg. és most nem engedem ki. annyira félek h valami baja lessz és néha logatja a fejét is. Szerintetek mi baja lehet?

3

Meglőtt szárnyú galamb, mit tegyek?

A szomszédom meglőtt egy galambot a szárnyán találta el. Semmi más baja nincs azonkívül, hogy repülni nem tud. Most etetjük, itatjuk.. Hogyan tovább?

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!