Találatok a következő kifejezésre: Kb.5 hetes tegnap (12 db)

Kb.5 hetes terhes vagyok. Az normális, hogy a méhem görcsölget? Tegnap nem éreztem, de ma viszont már többször is!

Legjobb válasz: Szia! Gratulálok! Ne ijedj meg, ez természetes. Ha 5 hetes vagy, akkor most marad ki a menzeszed és a szervezet még nem állt át a másállapotra, ezért görcsöl. Ez 1-2 héten belül el fog múlni, de közben (és utána folyamatosan) átáll a görcs másra, ami már a méhszalagok nyúlása miatt lesz. Ez nálam is így volt, most 10 hetes múltam és már csak ritkán görcsölget. Boldog babavárást!

Szia! Gratulálok! Ne ijedj meg, ez természetes. Ha 5 hetes vagy, akkor most marad ki a menzeszed és a szervezet még nem állt át a másállapotra, ezért görcsöl. Ez 1-2 héten belül el fog múlni, de közben (és utána folyamatosan) átáll a görcs másra, ami már a méhszalagok nyúlása miatt lesz. Ez nálam is így volt, most 10 hetes múltam és már csak ritkán görcsölget. Boldog babavárást!
Gratulálok! Normális , hiszen a méhednek párhónap alatt akkorára kell nõnie, hogy beleférjen a méhlepény, a baba, meg kb 1, 5 liter magzatvíz..szóval nem lesz kicsi, így a terhesség alatt ez gyakori érzés lesz , hol erõsebb, hol gyengébb változatban..a szalagok , inak, izmok nyulnak ilyenkor, sõt még kellemetlenebb, amikor a csípõcsont köze tágul, most én a 33. hét után alig tudok emiatt aludni, mert folyton begörcsöl..
Én is 5 hetes vok, és ugyanúgy görcsölget. Ne aggódj, szerintem is normális dolog. Minden nap ólom lassan megy el Neked is? Mikor lesz már a bûvös 12. hét?! Akkor elvileg elmúlik a görcsölés, és kisebb a vetélés esélye is.
Én is 5 hetes vagyok, és nekem is görcsölget a hasam, de most már én is megnyugodtam. Gratula mind a kettõtöknek!
Az a mindjár megjön érzés az normális, nekem is volt. Ha erõsen görcsölne és/ vagy véreznél, akkor lenne baj.
Szia!Én is 5hetes vagyok, nekem is görcsöl a petefészkem sõt még a derkam is fáj!Azt mondják, ez teljesen normális, ne idegeskedj :)
Gratulalok en is. Es csak ugyanazt tudom mondani mint az elottem szolok. Teljesen normalis, alakul at es keszul fol a mehed az elkovetkezendokre. Nekem is sokat faj (Mar majdnem 7 hetes) szurkal, gorcsolget, mindjart megjon, minden van. De ez normalis. Volt egy nagyobb, negyed oras nagyon durva gorcsom, de meg igy is rendben vagyok/vagyunk. Sot a verzes sem mindig rossz, attol se ijedj meg azonnal. De mindenkepp szolj dokinak ha verzel. Boldog babavarast!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gratulációkat!! Most jöttem meg a dokitól és képzeljétek, az a kb. 5 hét, (az elõzõ menseshez számítva) az most 2 hét.Jónás-módszer ezek szerint bejött!(menses elõtt 1 nap volt a Jónás-napom, elõtte való nap voltunk együtt+meg a peteérésemkor ami a ciklusom 13. napján volt) csak a petezsák látszik, 2, 5*2, 3mm) Icuri-picuri!! Szurkoljatok, hogy ne legyen semmi gond, és 3 hét múlva még mindig ott legyen!:-))

Kb.5 hetes terhes vagyok.2 pozitív tesztem is volt. Tegnap reggel begörcsöltem elmentem dokihoz, azt mondta petezsákot lát, magzatot és szívhangot nem. Menjek vissza 2 hét múlva. Ez most mit jelent? Lehet, hogy tegnap elvesztettem a bébim?

Legjobb válasz: Az elõttem szólókkal értek egyet. A baba ilyenkor még egy kicsi sejthalmaz nem is emberformáju..a szíve pedig most készül, tehát még nem doboghat...légy türelmes két hét múlva rendben lesz.

Az elõttem szólókkal értek egyet. A baba ilyenkor még egy kicsi sejthalmaz nem is emberformáju..a szíve pedig most készül, tehát még nem doboghat...légy türelmes két hét múlva rendben lesz.
Sok ismerõsömnek görcsölgetett a hasa az elején és semmi baj nem történt... ilyen korban még csak petezsákot lát! ne aggódj! Dia
Ne gondolj a legrosszabbra, ilyen idõs terhességnél még csak petezsákot lát a doki, és azt h méhen kívüli vagy belüli, még várj egy kicsit, kb. 2-3 hét, akkor már lesz szívhang... különben én is ugyan így vagyok!
Nem vesztetted el a bébid, még nincs ilyenkor szívhang majd a hetedik héten fogja hallani ahogy a pici szíve ver, addig is ne idegeskedj, ha minden igaz nekd már hányngered is van és már valószínû el is kezdõdtek a hányások vagy nem így van? Majd ha válaszolsz leírom miért kérdeztem! Ne izgulj nem lesz semmi baj!:) :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a biztató válaszokat! A 2 válaszolónak:gyakran émelyeg a gyomrom nem csak reggel hanem napközben is, de hányni nem hánytam.A melleim nagyon érzékenyek és feszülnek.

Kb 5 hetes lehetek. Az normális ilyenkor, hogy tegnap este óta szúródik a jobb petefészkem? Ugye ez nem méhenkívüli terhesség jele?

Legjobb válasz: Szió! Nagy valószínûséggel nem. Nagyon sokan tapasztalnak fõleg a terhesség elején ilyen érzést. Nekem is volt néha, bár nekem viszonylag könnyû terhességem van, csak hirtelen mozdulatnál éreztem ilyet. Gratula a babádhoz! Boldog babavárást! 22 hetes km.

Szió! Nagy valószínûséggel nem. Nagyon sokan tapasztalnak fõleg a terhesség elején ilyen érzést. Nekem is volt néha, bár nekem viszonylag könnyû terhességem van, csak hirtelen mozdulatnál éreztem ilyet. Gratula a babádhoz! Boldog babavárást! 22 hetes km.
Normális jelenség. Nekem is szúrkált. Tágul a méh. És késõbb, a 17. hét környékén erõsebb fájásaim voltak, nagyon megijedtem, aztán 3-4 nap alatt elmúlt. Nagyon könnyû terhességem van, meg is köszönöm majd a kisfiamnak, ha kibújik. Nyugodt és boldog babavárást.29 hetes km.
szia! "Nyugi" , ha méhen kivüli terhességed lenne egyrészt elõbb jelentkeztek volna már a fájdalmak; másrészt nem szúródna, hanem görcsölne és vérezne iszonyúan! 5hetesen már nem lehetsz méhenkivüli terhes, mert szétszakítaná azokat a szöveteket , ahol épp beágyazódott helytelenül (leggyakrabban petevezeték)szóval ezek tényleg a méhed illetve a környezõ részek növekedésének , "nyúlásának" jelei.
NNaaa! A szurkálás semmit nem jelent! Attól még lehetsz méhen kívüli is meg rendes terhes is. Én 2 szer voltam méhen kívüli és semmit nem éreztem, csak az uh-on látta a doki, hogy gond van. És az 5-7 hétig általában nem okoz az sem gondot, hanem amikor már nagyobb a magzat és szétfeszíti a petevezetõt. Nálam elhalt a vezetõben és egyszer kiürült egyszer meg laparaszkópia lett belõle. Azóta van egy lányom, volt egy missed abom, és most megint kis terhes vagyok, méhen belüli, de még csak petezsákot láttak... Szóval ne állíts fel magadnak diagnózist, a szurkálás természetes. Ja nekem annyi volt a méhen kívülinél, hogy sötétbarna csöpp-csöpp jött néha, amúgy semmi.
Szia! Nyugodj meg, ilyenkor teljesen normális ha 5-7. hét környékén szúr a petefészek. A sárgatest hormon miatt van, ugyanis ha neme estél volna teherbe, akkor ezidõtájt lenne peteérésed. A szervezet és a hormonháztartás pedig nem áll át egyik napról a másikra, emiatt az a petefészek, amely egyébként a soros lenne a peteérésben, az dolgozna. Plusz erre jön még az is, hogy a méhszalagok elkezdenek megnyúlni. Az elsõ terhességemnél Én is tartottam a méhen kívüli terhességtõl emiatt a fájdalom miatt, de a dokinak mikor elmondtam, megnyugtatott, hogy csak arról van szó, amit az elõbb írtam. Aztán persze Nekem is beugrott, elvégre egészségügyis vagyok, de olyankor, mikor az ember maga van benne a dolgokban, hajlamos elfeledkezni dolgokról. A mostani terhességemnél is uyganez volt, de mostmár nem ijedtem meg tõle. 16 hetes kismama

Kb.5 hetes vagyok, tegnap voltam uh-n és az orvos nem látott semmit? Ettől még lehetek terhes?

Van két pozitív tesztem és az uh-n megvastagodott nyálkahártyát már látott. Ma elküldött vérvételre és most azon stresszelek, hogy a vércsoport eredményét kiküldik a központi vérellátóba (vagy hová). Ez a véd?n?t jelenti? Mert akkor egyb?l kiderül, hogy terhes vagyok, pedig még én sem tudom. Vagy el lehet ennek az eredményét kérni, hogy ne küldjék ki? És ha kiküldik, akkor ráírják a papírra, hogy mi miatt kellett megnézni?

Legjobb válasz: Persze. Én is igy voltam. Várj 2-3 hetet. Én most 7 hetes vagyok. Ne aggodj. Minden jót!

Persze. Én is igy voltam. Várj 2-3 hetet. Én most 7 hetes vagyok. Ne aggodj. Minden jót!
Szia.Azért mert még nem látott az orvos semmit, lehetsz még terhes.Én is így voltam, megvettem a tesztett, mégsem láttak semmit. Aztán jött a vérvétel mert azzal biztossan meglehetett állapítani, hogy terhes vagy...Arról, én nem tudok, hogy a vércsoport eredményedet kiküldik, sõt arról sem, hogy a véreredményedet, azt mindig az orvos kapja elöször a kezébe, és te tõle kapod meg.A védõnõ pedig nem jelent, és nem küld ki semmit ameddig te nem voltál nála, ill az orvos nem utasított hozzá.
ott is a baba csak pici a petezsák. Egy -két hét és látszódni fog. Remélem visszarandelt a doki. A vércsoport eredményt akkor szokták vérellátóba küldeni, ha vért kell kapnod vagy adnod, vagy fennál a lehetõsége..azon a papíron véletlenül sem szerepel, hogy terhes vagy . Most még valószínü kis felritkult területet vehetett észre a doki, ahol majd a beágyazodás lesz, vagy volt. A védõnõ pedig csak tõled tudhatja meg , neki nem küldenek semmilyen papírt rólad.
én tegnap töltötem a 6hetet ma voltam ultrahangon a petezsák látszodik de szivhang még nincs, ne aggodj, mikor volt meg utoljára?nekem május 7.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Kicsit megnyugodtam. Igen, visszarendelt a doki. Két-három hét múlva akar ultrahangot, addig vérvétellel hcg-t akar nézni. Utolsó válaszolónak: május 13-án volt utoljára.

Vettem tegnap egy malackat kb 5 hetes lehet a masik 6 honapos mindketto nosteny, egyfolytaba morognak, futyulnek, berregnek es kergei a kicsit, eddig tart mig megszokja ot?

Legjobb válasz: Vedd ki õket a szobába és takarítsd ki rendesen (ecetes vízzel) a ketrecet, itatót, etetõt, játékokat, még a házat is mosd le, szóval hogy semmin ne maradjon egyik szaga sem. Így tedd vissza õket, ha a szobában már nem verekednek. Egy kis kergetõzés, rámászás belefér, de ha durvábban bántaná a nagy a kicsit, akkor válaszd szét õket , míg lenyugszanak. Ma már biztos megszokják egymást.

Vedd ki õket a szobába és takarítsd ki rendesen (ecetes vízzel) a ketrecet, itatót, etetõt, játékokat, még a házat is mosd le, szóval hogy semmin ne maradjon egyik szaga sem. Így tedd vissza õket, ha a szobában már nem verekednek. Egy kis kergetõzés, rámászás belefér, de ha durvábban bántaná a nagy a kicsit, akkor válaszd szét õket , míg lenyugszanak. Ma már biztos megszokják egymást.
A kérdező hozzászólása: Nem, durvan nem bantja kergeti meg mikor a etetohoz megy akkor berreg!Most epp esznek eyik az egyik masik a masik sarokba es beszelgenek.Kimosom mindenkepp.
A kérdező hozzászólása: a fuben kint nyugodtan elvannak tegnap este kint voltak nem volt gond.
A berregés mindig megmarad, mert ez a dominancia jele. Én malacom is berreg a kisebbnek, pedig már 2 hónapja együtt vannak. (2 lány) Ja, ivarzáskor még durvább a helyzet, akkor egész nap kergeti szegény kicsit. Ez 2 hetente 1 napig tart :(

Segítsetek. Mi lehet ez? Kb.5 hetes pocakos lehetek, tegnap voltam dokinál.Nagyon bunkó volt, megvizsgált és azt mondta hogy van egy kis vérzésem de ne ijedjek meg mert a vizsgálattól van..

Aztán tegnap du-n semmi nem volt én egy csepp vért sem láttam.Aztán este 10 körül volt egy kis rózsaszínes folyásom és még ma reggel is.Ez mellett rengeteg vizes folyásom van.Még nincs dokim és ehhez többet nem megyek.Második terhességem és az els?vel ilyen nem volt.Segítsetek,ugye nem lesz baja a babának?Amúgy görcsölni nem görcsölök csak egy picit fáj néha a hasam de szerintem ez még természetes.

Legjobb válasz: Hát én tudok egy rendes dokit, a blahán van magánrendelõje, van még uh-ja is, nagyon rendes, én már szültem nála.Csak ajánlani tudom.Elég rövid határidõvel fogad is. http://www.drpetrocziistvan.hu/index.html

Hát én tudok egy rendes dokit, a blahán van magánrendelõje, van még uh-ja is, nagyon rendes, én már szültem nála.Csak ajánlani tudom.Elég rövid határidõvel fogad is. http://www.drpetrocziistvan.hu/index.html
Másfél éves a lányom, sokszor kifárad, és a sétából cipelteti magát. Azt hiszem ezekrõl le kell szoktatni.... Gondolom te is emelgeted a babád. Egyébként amikor a lányom vártam a terhességem vége felé, amikor a vizsgálatokra mentem, nálam elõfordult enyhe kevés vérzés. Azt mondta a doki, hogy a felpuhult méhszáj miatt van. De ennyire a terhesség elején is már a vizsgálattól lehet kevés vérzés? Talán érzékenyebb a méhünk, mivel ez már a második terhességünk? Nekem akkor jelentkezett még enyhe vérzés, amikor a párommal együtt voltam, így nem éltünk úgy házas életet....
Szia! Ha fizetõs dokihoz nem tudsz menni, akkor kersed fel a védõnõt (vagy hívd fel telefonopn). Egyrészt a vérzéssel , terhességgel kapcsolatban is tud segíteni, másrészt minden bizonnyal tud ajánlani olyan nem fizetõs dokit, akihez elmehetsz TB alapon. Ennyi próbálkozást megér... Sajnos én is csak fizetõs dokit tudnék ajánlani Bp-en, vagy ha esetleg fóti lennél, akkor egy normális TB-s nõgyógyászt, de ki tudja, hol laksz?! Minden jót! 38 h km
Igen, én csak fizetõs dokit tudnék ajánlani, a Moszkva téren van a rendelõje, és a János kórházban praktizál. Nekem 06.14.-én volt az utolsó menstruációm. És neked? Tudsz az elsõ babád mellett pihenni? Az biztosan segítene, én sajnos elég keveset tudok, mert a lányom elég örökmozgó.
A kérdező hozzászólása: 10.54-es kérdezõ itt vagy még?Te mész dokihoz?Vagy már elmentél?Most látom hogy nem csak én vagyok egyedül ilyen problémával.Elsõ terhességed?
A kérdező hozzászólása: Nekem csak egyszer volt, hogy véreztem akkor is magzatvízvizsgálat után a 39.héten.Remélem nem lesz semmi baj egyikünknél sem.Én holnap azért elmegyek dokihoz valahová az biztos.Majd megírom, hogy mi lett.Pusz
A kérdező hozzászólása: Nekem 05.31-én volt.A kisfiam 9.5 hónapos.Hát pihenni azt nem tudok.Õ is egy örök mozgó.Mekkora a lányod?
A kérdező hozzászólása: Én a sote-n szültem és ott is szeretnék szülni most is és oda is tartozom.Azóta nekem sincs semmi hál istennek.Neked mikor volt az utolsó mensid?Az elsõ terhességemnél sem fogadtam dokit, így most sem fogok(nincs is rá keret).Fizetõs dokit tudsz?
Szia! 10:54-es kérdezõ vagyok. Lekopogom, nekem most reggel óta semmi, remélem nem is lesz... Nekem is a második terhességem, az elsõ babával nekem sem volt semmi gondom. Vizsgálatra csak két hét múlva tudok menni, mert a dokim szabin van, de ha jelentkezik még a tünet akkor biztosan elmegyek én is. Az elsõ babámnál a terhességem vége felé a vizsgálat után elõfordult nálam enyhe vérzés, de arra azt mondta a doki, hogy a méh érzékenysége felpuhulása miatt van. Remélem, hogy nálad is, és nálam is rendben lesz minden! Majd írsz nekem? Nem tudom, hogy hol szeretnél szülni, de dokit tudok ajánlani!
A kérdező hozzászólása: Sajnos fizetõshöz nem tudok menni.De azért köszönöm szépen aranyos vagy:)
Vigyázz magadra!Puszi
Szerintem minél hamarabb menj el a dokidhoz!De ne gyalog!
Második válaszoló.Én az elsõ babámmal barnáztam, egy hétig feküdtem korházba , szigorú ágynyugalom, menj minél hamarabb orvoshoz, hogy ne legyen semmi baj!
Mielõbb doki! A barna sokkal jobb, mint a piros, de fenygetõ vetélés jele! Szorítunk, de menj dokihoz!
Szia! Nekem 5+1 naposan volt barnás folyásom. Kaptam rá gyógyszert, majd 2 napra rá megint barnás folyás, rá egy hétre megint, sõt a múlt héten 2 naponta volt. Totál beparáztam, de képzeld, az uh-n a picivel minden rendben volt! A gyógyszer adagomat emelték és kiírattam magam táppénzre. Remélem minden oké lesz ezután is. Szerintem keresd fel a dokid, hogy megnyugodhass.
Szia! Barnázás az nem baj ha véreznél az baj lenne, de a göcsök hát az már nagyobb baj.Nagyon erõsek a görcsid?Megnyugvás képpen vennék egy tesztet még ma és megcsinálnám.A saját magam megnyugtatásául, vagy ha az se nyugtat meg elmennék orvoshoz.Kitartás és Szurkolok hogy ne legyen baj!Boldog és Gondtalan Baba várást! 28 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Nagyon aranyosak vagytok!Tesztet pénteken csináltunk másodszor és ott volt a két csík!

Kb.5 hetes terhes lehetek, kevés barnás folyásom van tegnap delutan ota, es nem erzem annyira a tuneteket. Elmehetett a babám?

Ez a második terhességem, els?nél nem volt barnás folyásom. Nagyon aggódom, mert a mellem sem feszül már, és az alhasam sem szurkál, csak néha érzem.

Legjobb válasz: Keresd fel a dokidat, sok ismerõsömnél elõfordult ilyen és semmi baj nem volt, de azért hívd fel a dokidat! Szerintem több pihenést fog javasolni. Dia

Keresd fel a dokidat, sok ismerõsömnél elõfordult ilyen és semmi baj nem volt, de azért hívd fel a dokidat! Szerintem több pihenést fog javasolni. Dia
A kérdező hozzászólása: Köszi, most beszéltem vele, de csak holnapután tud fogadni, s azt mondta aznap reggel pisiljek le újra egy tesztet. Csak nehéz lesz kibírni ezt a két napot.
Ezt nem értem, mert a vetélés, szülés után is még egy darabig kimutatja a teszt a terhességet. Szerintem ne izgulj, nem lesz gond, tényleg soknak van barna folyás.
Nekem is volt barnázás, de kicsit késõbb, a 13.héten. A fogadott dokimtól függetlenül betelefonáltam a kórházba, és õk azt mondták, menjek be nyugottan, megnéznek, ha kell bent tartanak, és legalább amíg a saját dokim elõkerül, addig is szem elõtt leszek. kb 2 hétig fektettek, de semmit nem találtak, így hazaengettek, és a terhességem normálissan fejezõdött be.
A kérdező hozzászólása: Köszi, lehet, hogy én is elmegyek ma egy másik dokihoz. A barnázás mellett az is aggaszt, hogy a tüneteket sem érzem, nem feszül a mellem.
Én is azonnal dokihoz mennék. A terhesség alatt ez tényleg elõfordúlhat, de az is lehet, hogy baj van. Nekem is a 2. terhességnél 8 hetesen volt 3 napig ilyen tünetem. Már szívhangja is volt a babának. Még a doki is nyugtatott, hogy ez normális, de én éreztem, hogy baj van. Az elsõ terhességem teljesen sima volt, és mindenki hülyének nézett miért pánikolok. 3 nap után vérezni kezdtem, de még mindig megvolt a baba. A hetedik napon elment. Bocs ha elkeserítettelek, de inkább menj el egy másik dokihoz feleslegesen, minthogy baj legyen. Ha idõbe mész, akkor tudnak csak segíteni!!! Szedj rutaskorbint és magne b6-ot és pihenj míg el nem múlik. Remélem rendben leszel. Tényleg nem akartalak megilyeszteni, de nekem is mindenki azt írta, hogy ez normális, megnyugodtam, pedig lehet ha picivel hamarabb megyek dokihoz, akkor most már 15 hetes terhes lennék. Majd írd meg mi volt, nagyon szorítok érted!
Én ugyan nem barnáztam, hanem minimális vérzésre ébredtem, de nekem sem feszült már a mellem. Reggelre az is elmúlt, és sajnos elhalt a babám:( Én a helyedben bemennék az ügyeletre és csináltatnék uh-t. Nekem is azt csináltak, de már késõ volt. Viszont a barnázás nem olyan vészes mint a vérzés, lehet semmi baj nincs nálad, de legalább megnyugszol ha megnéznek és megmondják hogy minden ok!
Nem akarlak megijeszteni, csak válaszolok a kérdésre: igen, lehetséges, hogy elment, de remélem, nem így történt. Nekem is elment, de nekem nem volt barna folyásom, semmi tünetem, csak egyszer már nem fájt semmim, nem émelyegtem, sõt, a kávét is ugyanúgy elkezdtem kívánni, ahogy elõtte. Még viccelõdtem is vele, hogy nekem milyen könnyû lesz, ha tünetek nélkül vészelem át az egészet. Aztán majd kiderült, hogy az egész azért volt, mert már nem élt. De ez csak az én tapasztalatom, nem tudom, másoknál is így nyilvánul-e meg.
A kérdező hozzászólása: Sajnos ma reggelre véreztem is, ez már biztosan vetélés. A tesztem negatív volt már este. Holnap megyek ultrahangra, már csak abban reménykedek, hogy minden kitisztul magától.

Mit tegyek? Kb.5 hetes terhes lehetek. Csutortokon voltam dokinál, de még nem látszott rendesen. Keddre visszahívott UHra. Tegnap estétol barna folyásom van. Nagyon megijedtem. Mitol lehet?

Legjobb válasz: Szia! Mennyire erõs ez a folyás?Mert nekem is volt,igaz kevés,de elmúlt..ha görcsöléssel és vérzéssel párosul az már nem biztató.

Szia! Mennyire erõs ez a folyás?Mert nekem is volt, igaz kevés, de elmúlt..ha görcsöléssel és vérzéssel párosul az már nem biztató.
Majd írd meg a holnapi eredményt :) ) Addig is kitartást, és további szép napot!Magnéziumot+folsavat használj a magzatvédõ vitamin mellett!Holnap pedig a dokidnak említsd meg az utrogestant, vagy a duphastont.(elõbbi jobb) Szia! Üdvözlettel:Márti
A kérdező hozzászólása: Koszonom a tanácsot! Holnap mindenképpen írok, hogy mi volt.
Szia! Nekem hajszálra pontosan ugyanez a problémám . De én csak szerdán kaptam idõpontot. Feltétlenül írd meg kérlek, hogy mi történt, aggódom én is a picur miatt.
A kérdező hozzászólása: Szia! Ne aggódj, okvetlen megírom, hogy mi volt. Ha minden jól megy, holnap 9 korul már a neten leszek. Addigis ne izgulj, én is nyugodt próbálok lenni, s dumcsizok a kis manómmal :-)Ja, és pihenj te is amennyit csak tudsz!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Hát most nagyon el vagyok keseredve. Még mindig nem látott semmit a doki, surgosen vért vett, mert fennáll a veszélye a méhen kívulinek :-((((( Ma délkorul minden kiderul. Szorítsatok!!!!! Kedves "barnázó" sorstársam! Neked amúgy már látta a doki a terhességet? A novérke azt mondta, a barnázás elég gyakori panasz, s míg nincs vér csak barna, addig jó. Kitartás! Majd írj, hogy mi van veled!
Szia. Nagyon sajnálom. Bár én még mindig optimista lennék a helyedben. Olyan sokszor olvasni, hogy a 6.7. héten látják csak a babát. Pedig korábban is tudomása van a kismamának a terhességérõl.Feltétlenül írjál délben, mit történt. Addig is drukkolok, hogy minden rendben legyen. (megjegyzem valamiért én is azt érzem, hgo holnap nekem sem fogja még mindig látni az 5 hetes terhességemet korán van nem?)
A kérdező hozzászólása: Még azért én is bízok. Mert azt mondta, hogy ha a HCG alacsony lesz - 500 koruli, akkor még nem lehet látni a terhességet, de ha magas 1000koruli, akkor nagy a valószinusége. De te ne izgulj! Nálad biztos minden rendben lesz!!!! Drukkolok neked! Remélem lesz alkalmam megírni, hogy mi van. Ha nem jelentkeznék, akkor valószinu, hogy már a kórházban leszek. De még mindig reménykedem :-)
Szia. VAn már valami eredmény?
A kérdező hozzászólása: Szia! Még nincs. De minden percben várom a doki hívását. Nagyon félek.
Kitartás! Biztos nem lesz semmi baj!
Szia! Tudsz már valamit?
A kérdező hozzászólása: Meglátom mit mond holnap a doki. Amúgy a székem támláját be tudom állítani, olyan rugósra, így tudok szinte félig fekve ulni. Már csak ezen a héten dolgozunk aztán 2 és fél hét uzemi szabi, jupí!!! Én is elég sokat komunikálok a babóval, meg simogatom a hasam, és bízok benne, hogy minden rendben lesz :-)
Az együttérzést nem kell megköszönni, én ugyanebben a cipõben lépkedtem ennyi idõsen :) )sokat beszélgettem a babával, és tudtam hogy nem lesz semmi gond :) )
Nem túl jó az ülés, mert nyomódik a méhed....és a gravitáció is hatással van rá :( nem tudnád magad esetleg táppénzre vetetni?
5 hetesen egyébként nekem sem igazán látszott, egy hét múlva már 17mm petezsák volt :) ) Kitartás, pihenj sokat, és szedj Magne B6-t. Utrogestant, vagy duphastont nem használsz?
A kérdező hozzászólása: Koszi, hogy írtatok! Tegnap este meg ma reggel erosebb volt, de gorcs és vér szerencsére nincs- remélem nem is lesz :-). Nagyon szeretnénk a babót. Magne B6 most nincs otthon, csak magnézium pezsgotabletta - az is megtezsi míg holnap veszek? Amúgy holnap felhívom a dokimat.
A kérdező hozzászólása: Azt a két gyógyszert nem ismerem, csak magzatvédo vitamint szedek. Azokat doki írja elo?
Igen doki írja fel, de csak ha már van szívmûködés.
A pezsgõtablettát nem ismerem, nézd meg, mennyit lehet belõle max szedni.Az utolsó válaszolót megcáfolnám, mert nem csak akkor írja fel a doki, ha van már szívhang.Nálam mikor pozitív lett a teszt, akkor rögtön írta az utrót.Bár az is tény, hogy nem kórelõzményben van 3 vetélésem.De a barátnõm az elsõ babáját várja, elkezdett vérezni 5 hetesen(nem volt még szívhang) és felírta neki a Duphastont.Sokat feküdj, ne terheld a méhed, és a legjobbakra gondolj! Remélem azóta javult a helyzet, ha kérhetlek írd meg mi történt ma :) ) Elsõ válaszoló voltam.
jav:nekem van a kórelõzményemben.
A kérdező hozzászólása: Ma úgy veszem észre, jobb a helyzet, nemsokára hívom a dokit, majd írok, hogy mit mondott. Amúgy tegnap szinte fel se keltem az ágyból - pihentem. Koszi a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Hívtam a dokit, azt mondta, ha nincs vérzés, vagy eros gorcs, akkor nyugodtan várjak holnapig, mert ilyen korai stádiumban még nemigen van rá gyógymód. Hát remélem megmarad a kis picur. Drukkoljatok! Holnap írok, mi volt UH-n.
Örülök, hogy javult a helyzet.Feküdj egész nap, és sok-sok magnézium.Én ugyanígy volt ennyi idõsen, 1 hét fekvés, sok magnézium és utrogestan és szerencsére elmúlt :) ) Nálad sem lesz semmi gond, csak ne a rosszra gondolj ;)
A kérdező hozzászólása: Sajnos fekudni csak munka után tudok - de irodában dolgozom, így ulok egész nap, nem eroltetem meg magam, remélem ez is elég lesz. Amúgy most megint jon a barna váladék, de szerencsére nem vér!!!
A kérdező hozzászólása: Sajnos fekudni csak munka után tudok, de irodában dolgozom, így szinte egész nap ulok, nem eroltetem meg magam, remélem ez is elég lesz. Amúgy megint jon a barna váladék, de szerencsére nem vér!!! Koszi, hogy egyuttéreztek velem! Igérem, csak a jóra fogok gondolni :-)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Hát sajnos nincs jó hírem. :-( Sajnos elhlt a babókánk. Kórházbn voltam, laporoszkópiát csináltak - mivel eloszor méhen kívulire gyanakodtak, de végul méhen belul volt elhlva szegénykém. De már minden rendben van, s ez a fontos. Túl kell tenni magunkat rajta, s amint lehet, újra próbálkozunk. Veled mi van? Remélem nálad minden rendben!!!! Kellemes unnepeket!

Kb 5-6 hetes kiscicát mivel etessem? Tegnap talaltuk.

Legjobb válasz: Elõsször tejet adj neki pitithatsz a tejbe kenyeretis, aztán hús fajtát ezt kombinálhatod száraz granulátummal...:)

Elõsször tejet adj neki pitithatsz a tejbe kenyeretis, aztán hús fajtát ezt kombinálhatod száraz granulátummal...:)
Tejet nehogy adj neki! Mert nem tudja megemészteni egy macska sem. Fog tõle menni nagyon a hasa és lassan belehal. Ki is száradhat. Víz legyen elõtte. Ne adj neki zsíros ételt. Fõtt csirkehúst megeszi. Csont nélkül. De a tejet mindenképp hanyagold. Csak vizet ihat. Ha van kecsketej, az még megengedett. De tehéntej TILOS.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:) Adtam neki vizet azt nem kérte, majd késõbb újra megpróbálom.Enni pedig konzervet kapott.Azt megette.Kecsketejet honnan lehet szerezni?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!