Találatok a következő kifejezésre: Kb.3 naponta vagyunk (19 db)

Ha kb.3 naponta együtt vagyunk az jó, hogy terhes legyek?

Szeretnénk babát, 11-én voltunk együtt a férjemmel, 14-én megjött, de akkor is "akció" volt, és 18-án is. Szerintetek lehet majd baba?

Legjobb válasz: én a másfél két naponti szexre esküszöm, nekünk az vált be!

én a másfél két naponti szexre esküszöm, nekünk az vált be!
hát ez nem így mûködik, nem biztos, hogy gyógyszer után elsõre lesz peteérés, és ha még van sem biztos, hogy pont ezt a hónapot kellene megovagolni, de ha nagyon türelmetlenk vagytok, akkor próbálkozzatok most. segít, ha veszel ovu tesztet és a mensi elsõ napjától számítva kb. tíz nap múlva elkezded a tesztelést. amikor erõs pozitív és az elsõ negatív napon kell a leginkább akciózni. elõtte is érdemes, mert a mensi és a peteérés között is jó eséllyel lehet tehebe esni utána már kevésbé- az elsõ voltam.
A kérdező hozzászólása: Az elõzõ hónapban is volt peteérésem, elég furcsa de volt. Mondjuk nem szedtem már rendesen mert antibiotikumot kellett szednem és az mellett tiltott volt a fogamzásgátló.
http://www.kismama.hu termékenység kalkulátora segit majd, hogy mikor van peteérés.Nekem ez vált be.A kijelölt napokon mindennap csináltuk.Lehet, hogyí igy gyogyszer abbahagyása után még nem fog olyan hamar összejönni, de mások meg azon a véleményen vannak, hogy ilyenkor jobb.
A kérdező hozzászólása: Abbahagytam a gyógyszert 2 hete. Peteérésem elvileg jövõhéten lesz, de mi már a héten belevágtunk. Az ilyenkor számít, vagy csak a peteéréskor inkább?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszodat, már én is nézegettem azt az oldalt, és jövõhétre írja a termékenységet.

31 hetes vagyok, kb.2 hete eszrevettem, hogy ugy kb.3 naponta valami szaraz, szine sargas valami van az egyik mellbimbomon, de csak az egyiken es mindig abbol. Mintha folydogalna valami onnan, de soha nem utott at, csak megszarad. Mi lehet?

Valaki jart e hsonlo cipoben? Anyumnak meseltem, nagyott nezett, neki nem volt...

Legjobb válasz: Anyatej. Majd meglátod, ha szültél, milyen sárga az elõtej. Teljesen normális, ne aggódj. elkezd a tested készülõdni a szoptatásra. Nem mindenkinek van, nekem csak a második terhességemnél volt ilyen.

Anyatej. Majd meglátod, ha szültél, milyen sárga az elõtej. Teljesen normális, ne aggódj. elkezd a tested készülõdni a szoptatásra. Nem mindenkinek van, nekem csak a második terhességemnél volt ilyen.
Elõtej! Lehet most már megmarad a szülésig, lehet elmúlik!
Elõtej. Nekem a 24. héttõl van, azóta csak melltartóbetéttel alszom, ha nem akarok naponta mosni, napközben elég a vattakorong. Piszkálni, nyomogatni nem szabad, mert oxitocin szabadul fel és méhösszehúzódást okoz (orvos mondta). 38 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Mindig lepiszkaltam onnan es nezegettem hogy mi lehet, egy kicsit megijjedtem, mert abba a mellemben van egy joindulato csomo (mar egy jo nehany eve, de felugyelet alatt van, minden evben ellenorzesre megyek vele), s ezert is voltam megijjedve, de igy hogy mondjatok hogy elotej lenne, akkor mar megnyugodhatok egy picit ugy gondolom. Koszi a valaszokat lanyok, szep napot nektek.

Kb.3 naponta együtt vagyunk a párommal, az előző menzim csak 3 napig tartott, most pedig nem jött meg! lehet baba?

nagyon szeretnénk már egy babát, de kicsit félek is t?le...2 hónapja próbálkozunk.

Legjobb válasz: Szia! Mi is 2 honapja probálkozunk nekem megjött de csak 1 napra és az is kevés volt:D! Majd most várom remélem nem fog megjönni nekem sem:DD! Tesztelj szerintem:DD! Ird ám meg hogy mi az eredmény! Drukkolok!!

Szia! Mi is 2 honapja probálkozunk nekem megjött de csak 1 napra és az is kevés volt:D! Majd most várom remélem nem fog megjönni nekem sem:DD! Tesztelj szerintem:DD! Ird ám meg hogy mi az eredmény! Drukkolok!!

Nemrég születtek kis guppik kb 3 hete. Eddig szülőszobában voltak, de most mát beleraktam egy 20 literes akváriumba, ahol nincs szűrő. Elég lenne Nekik a 3 naponta friss vizet adnák vagy vegyek Nekik légpumpát?

Legjobb válasz: Nem. Totál tele lesz méreganyaggal a víz, a friss víz meg pláne nem jó. Ez a vízminõség ingadozás meg kinyírná õket. Vegyél egy kis szûrõt, vagy egy légpumpát és rá szivacsot. Az is szûr valamit. Heti 2x 20%-ot meg cserélj le, de 1 napig állott vízzel, vagy kezeld a vizet valami vízelõkészítõvel (pl. JBL Biotopol vagy Sera Aquatan, vagy Tetra Aquasafe, más márkát ne használj!). Így mehet bele a víz fél óra-óra múlva, de a hõmérsékletre figyelj, hogy nagyjából egyforma legyen.

Nem. Totál tele lesz méreganyaggal a víz, a friss víz meg pláne nem jó. Ez a vízminõség ingadozás meg kinyírná õket. Vegyél egy kis szûrõt, vagy egy légpumpát és rá szivacsot. Az is szûr valamit. Heti 2x 20%-ot meg cserélj le, de 1 napig állott vízzel, vagy kezeld a vizet valami vízelõkészítõvel (pl. JBL Biotopol vagy Sera Aquatan, vagy Tetra Aquasafe, más márkát ne használj!). Így mehet bele a víz fél óra-óra múlva, de a hõmérsékletre figyelj, hogy nagyjából egyforma legyen.
A kérdező hozzászólása: rendben és köszönöm!
Szerintem kitarthat, legalábbis nekem ezt mondták. Nekem is hasonló tüneteim vannak a 34 héten.

Van 2 tengeri malacom a szobámban akváriumban, kb 2-3 naponta takarítjuk is. Szoval a TENGEI MALAC okozhat valamiféle asztmás vagy hurutos, tüdőgyulladássos, vagy valamilyen légzési, vagy akármilyen betegséget?

Legjobb válasz: Legtöbbször nem maga az állat vált ki allergiás/asztmás reakciót az arra hajlamosaknál, hanem az alom, vagy a széna. Persze az is elõfordulhat, hogy valaki a szõrére, a rajta élõ mikroszkopikus atkákra, vagy a vizeletükre érzékeny.

Legtöbbször nem maga az állat vált ki allergiás/asztmás reakciót az arra hajlamosaknál, hanem az alom, vagy a széna. Persze az is elõfordulhat, hogy valaki a szõrére, a rajta élõ mikroszkopikus atkákra, vagy a vizeletükre érzékeny.
Ilyenrõl még nem hallottam. 10 éve tartok malackákat, sosem volt ilyen jellegû gondom és mástól sem hallottam még. A szõrük viszont kiválthat allergiát, ennek tünetei: bõrviszketés, vörösödés, könnyezõ szem, esetleg orrfolyás. Ha ilyen probléma jelentkezett érdemes elmenni egy allergia vizsgálatra.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: És ha én érzékeny vagyok rá, akkor milyen bajom lehet tõle? a doki azt mondta, mivel kb 3 hete beteg vagyok, és átmehet asztmába vagy tüdõgyusziba.. hogy tegyük ki a kis kedvenceket..
Milyen betegséged van? Mióta vannak meg a malacok? Ha már régebb óta megvannak, és eddig nem volt tõlük bajod, akkor egy megfázás/influenza miatt nem hiszem, hogy allergiás leszel rájuk. Legfeljebb, amíg meg nem gyógyulsz, ne te takarítsd/etesd õket, és ne nagyon babusgasd õket, hogy ne ingerelje a por a tüdõdet.
Nekem rokonomnak a tengerimalacoktól kihullott a haja! :S Nekem is a doki azt mondta, 1 évvel ezelõtt, hogy a tengerimalacoktól kaptam el valami betegséget. 3 hónapig nem jártam suliba a malacok ugyan úgy a szobámba maradtak és kiderült, hogy ismerõsömtõl kaptam el a betegséget. Örültem, hogy nem raktam ki a malacikat! :) A dokit kicsit le is osztottam.. mindent az állatra kell fogni...nem mindig azok végett lesz az ember beteg! :)
Nekem törpehörcsögöm volt , és egy hét múlva már szabályosan fulladtam tõle, úgyhogy sajnos meg kellett válnom a höritõl. Késõbb rájöttem, hogy a forgácsra vagyok allergiás (arra sajnos nincs allergia teszt), most nyuszim van, de egy percig se volt alatta forgács (õ is allergiás lehet rá), fapelletet használunk, az tökéletesen bevált. Elõször cseréld ki az almozó anyagot, lehet, hogy az váltja ki.

18 éves vagyok, a barátnőm 16 éves. Április 27-én jött meg neki, általában 24 naponta.3 hónapja vagyunk együtt, én voltam neki az első, ezelőtt kb 1 hónapja. Lehet terhes?

27-én normálisan megjött neki, minden teljesen rendben volt, eddig talán egy alkalom volt, hogy gumi nélkül csináltuk, nem mentem el benne. Most, csináltuk gumi nélkül, menstruációja után kb 1 héttel, illetve tegnap. (Tegnap volt a 14. nap) Egyszer sem mentem el benne. Ma mondta, hogy fájnak a mellei, és a hasa is fájt (nem görcsölt, fájt), de megvolt fázva ezen a héten, nátha, torokfájás. Lehet terhes?

Legjobb válasz: A tünetei nem lehetnek a terhesség jelei, ha így érted. (Az túl korai lenne.)

erre találták föl a gumit, hogy ezt megelõzd. vagy ha nem dívig a gumi mert ez meg az akkor fogamzásgátló. jézusom hogy lehetnek a fiatalok ilyen idióták. minek játszotok olyat amihez még gyerekek vagytok. ha terhes akkor nagyon benéztétek. legközelebb gondolkodjatok. nem fáj.olcsóbb egy csomag gumi mint az elvetetés vagy egy gyereket felnevelni. és ne legyen ez vitatéma mert aki errõl elkezd vitázni az is ugyanolyan agyatlan mint az aki nem gondol elõre.
A tünetei nem lehetnek a terhesség jelei, ha így érted. (Az túl korai lenne.)
ha gumi nélkül csináltátok hogyne lehetne??
menstruáció után egy héttel? TI BARMOK VAGYTOK ? pont peteérés idõszakán? kicsi az isten állatkertje..
A kérdező hozzászólása: És milyet érdemes venni? Mert van olyan ugye, ami már 1 heteset is kimutat... De a mellei fájhatnak attól is, hogy megfog neki jönni, nem? Mert a lányok 85%-ának felborul a hormonháztartása az elsõ után, és ezért jöhet elõbb, vagy késõbb is.
* nagy
csináljatok 2 hét múlva terhességi tesztet
A terhesteszt gyorsabban megmondja...
A kérdező hozzászólása: De nem nagy rá az esély, nem?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Például nekem van olyan osztálytársnõm, aki nem szed se fogamzásgátlót, se kúpot nem használ, semmit, és eddig csak gumi nélkül csinálták a barátjával, akivel 1 éve vannak együtt. Mielõtt a srác elélvezne kiveszi a csajból és eddig semmi bajuk nem lett. Vagy ezt csak a szerencsének köszönhetik?

Idős aszony vagyok kevés nyugdijból élek azért kérdezem. Egy nap kb:3-órát használom a LAPTOPOMAT. Menyi pénzt fzetek érte naponta?

Legjobb válasz: Itt gyakorin már feltetek sok ilyen kérdést és átlagban dupla enyi vagy még több használat mellett is 1000Ft allatti öszegek jötek ki. Szóval enyi csak nem sok?

Itt gyakorin már feltetek sok ilyen kérdést és átlagban dupla enyi vagy még több használat mellett is 1000Ft allatti öszegek jötek ki. Szóval enyi csak nem sok?
100000-150000 Körüli laptop igy havonta 500Ft alat fogyaszt áramból. kb.
Mibõl mennyit? Áram? Net forgalom?
A kérdező hozzászólása: áram és pénz

30 X 20 X 15 cm akváriumba tartok kb 2 hónapja 2 db arany halat, 2-3 naponta cserélem a vízét megfelelően vannak így tartva, vagy sem?

a halak kb 5-6 cm esek ,és amióta nálam vannak n?ttek is. Az akváriumban csakis kavics van

Legjobb válasz: Kicsi nekik a hely ajándékozd el õket szerintem.

Kicsi nekik a hely ajándékozd el õket szerintem.
Nem maradhatnak ebben, azt meg kell értened!
A kérdező hozzászólása: nem tudok mit tenni egyszerûen annyit tudok , hogy 2 szer ki cserélem naponta a vizüket meg a kádba bele rakom néha pár órára
El kell õket ajándékoznod! Azt mondod a szívedhez nõttek, akkor viszont lásd be, hogy így csak kínzod õket!
A kérdező hozzászólása: egyenlõre marad ez majd meg próbálok nagyobbat venni, addig is hogy ettesem milyen gyakran cseréljem a vizét
De a nagyobb minimum legyen 112 liter, inkább 126, ha ezeknél kisebb semmi értelme. Ja és jó szûrés is kellene, szóval nem lesz olcsó dolog, most dönts, mert ha nem fogsz venni cuccokat akkor most ajándékozd el a halakat, semmi értelme még hetekig/hónapokig kínozni õket feleslegesen.
A kérdező hozzászólása: rendeben 150 litereset veszem nekik jövõ hónapban , addig is fürdõkádba be tesszem õket pár órára minden nap
Örülök, hogy rászántad magad, addigis bátran kérdezz, és ezeket olvasd el: http://www.akvarista.hu/?oldal=1&cikk=1498 http://www.akvarista.hu/?oldal=1&cikk=1500
Már nem azért, de te nem vagy százas.
Nem szabad teljes vízcserét csinálni ....hetente 20%-os víz csere lenne jó, és szûrõ is kell.Aranyhalnak meg ahogy írták nagy akvárium kell 3-4 halnak 200 liter, ahhoz meg jó külsõ szûrõ is ami 25-30 ezer kb és hidegvízi halak szal nyáron meg hûteni is kell a vízüket mert nem bírják a 30 fokos vízet...
Dioxyde: Ha a hónapban nem szerez be angyobb akvárium normális felszereléssel úgyse érik meg a nyarat.
Dioxyde: a 20%-os vízcsere az akkor lenne jó, ha megfelelõ méretû akváriuma lenne rendes szûréssel. De így indokolt a gyakori, 100%-os vízcsere különben ammóniamérgezést kapnak. Kérdezõ: ne úsztasd õket. Így is elég megterhelõek nekik a 100%-os vízcserék, nem kéne tovább stresszelni õket azzal, hogy még a fürdõkád vízminõség is kell szokniuk aztán néhány óra múlva megint az akváriumét. Csak egy kósza gondolat, de ha találnál olyan nagy, mûanyag tárolódobozt, amibõl nem oldódik ki halakra veszélyes anyag, lehet azzal jobban járnál, ha ideiglenesen abban tartanád a halakat. Ilyesmire gondolok: http://www.kellekfarm.hu//cikkek/reszletek/pag_cikkreszletek.. Nagyobb helyen mégis csak jobban oszlik az ammónia.
Jó lesz az így, szerintem maradjanak ebben! Az ilyen "embereknek" semmilyen állat nem való, minek egy 5 literrel nagyobb akvárium? Hogy tovább szenvedjenek? Így legalább viszonylag hamar elpusztulnak. Kérdezõ! Azért a jövõben gondold meg miket irkálsz, mert ez, amit most csinálsz, az konkrétan 50.000 ft-os pénzbüntetéstõl 2 évig terjedõ szabadságvesztéssel büntethetõ! Csak hogy a jogi részét is megemlítsük a dolognak. Így is szerencséd lesz, ha ezt nem olvassa valami elszánt ráérõs állatvédõ, aki nem jár utána, ki is vagy. További kellemes perverzkedést az állatkínzáshoz.
Jaj hagyjátok már a kérdezõt. nekünk kezdetben a 30 literes akváriumban volt 2 db aranyhal 1 évig. semmi bajuk nem lett, ettek, nõttek, elfértek abban is. Utána vettünk 200 litereset és átmentek abba. Kedves kérdezõ. A tesz-veszen vagy a vaterán van olcsón nagyobb akvárium teljesen felszerelve .nézz ott szét, vagy még a jófogáson, az apródon is találsz. Merre laksz?Vegyél bele azt az olcsóbb szivacsszûrõt, vízmelegítõ annyira nem hiányzik neki, átveszi a szoba hõmérsékletét. Vannak sima üveg akváriumok is nagyok olcsón.
A kérdező hozzászólása: na azért , mert én 10 literes akváriumba tartok 2db 4 centis halat az ne hogy már valaki be aggya nekem hogy 2 év börtönnel büntethettõõõ
Akkor olvasgasd a törvényt! Nyugodtan elhiheted.
A kérdező hozzászólása: az egyik aranyhalnak el kezdett nõni a hasa valószinõleg ikrás ilyenkor mit kell csinálni?
A kérdező hozzászólása: mindegy akkor maradnak ebbe és cserélem minden nap a viziküt, milyen gyakran etesem és mennyit agyak nekik
Ne, vegyél egy 120l akváriumot, vagy ajándékozd el, és hagyd a fenébe.
A kérdező hozzászólása: néha tele vágjam nekik a fürdõ kádat, hogy ki tudják magukat úszkálni 1-2 órára
A kérdező hozzászólása: nem szeretném már a szívemhez nõttek
A kérdező hozzászólása: vegyek nekik 30 literes akváriumot, vagy az már túlzás?
Nem, aranyhalat minimum 150 literes aksiban lehet tartani (talán még nagyobb). Szerintem ajándékozd õket jó helyre, az lenne a legjobb, vagy vegyél másik akváriumot. Infók itt: http://diszhal.info/Carassius_auratus.php Ha pedig meg szeretnéd õket tartani, akkor vegyél nagy akváriumot, és kérdezz bátran az oldalon! És akkor boldog halaid lesznek.
atyaég... ugye ez most csak vicc? Komolyan 9 literben tartasz 2 aranyhalat, aminek alapjáraton minimum 150 liter kéne??? 30 liter alatt a törvény szerint sem lehet gerinces állatot tartani! Ezek a halak vagy 20 centisre megnõnek, bár nálad erre esélyük sincs, hamarosan el fognak pusztulni, ha így maradnak.
Nagyon kicsi a hely!És egy dolog még 1.most legalább ugye szûrés van?
A kérdező hozzászólása: bocsánat de 150 literes akvárium 2 db 5 cm halnak
A kérdező hozzászólása: szûrés nincs 2-3 naponta van víz csere komplett
de nagyon gyorsan nõnek, és nem kicsire, meg nem az a lényeg hogy elférjenek, hanem az is hogy jól érezzék magukat, nem?
A kérdező hozzászólása: de én nem bírtam el képzelni hogy ez kicsi lenne nekik úszkálnak benne nõnek is
pedig az. nagyon.
Most felhozom azt a példát amit naponta 1000X el van mondva: Te is élnél egy 5m2-es helyen egész életedben, de nagyon rossz lenne nem? A trágárságszûrõ miatt írtam így :/
A kérdező hozzászólása: vegyek nekik egy 35 litereset az a max ami be fér, vagy felesleges
2 aranyhalnak 120 liter a minimum, egynek 70, de egyedül nem érzi magát jól, meg neked amúgyis 2 van. Ha nem tudsz megoldani 120 litert ajándékozd el, vagy vidd vissza a boltba. Ebben az akváriumban meg max csigát tarthatsz, még garnéla tartásra se alkalmas.
Nem érted meg, hogy ezek a halak 20 centisre megnõnek??? Még ha veszel is egy 30 literes akváriumot, akkor is max. pár hónap múlva el fognak pusztulni, fõleg, ha szûrés sincs. Pedig akár 10-15 évig is élhetnének. De akkor csak kínozd õket halálra, ha ennyire a szívedhez nõttek, bele fognak fulladni a saját [email protected]úgyukba, nagyon jó lesz nekik.
felesleges 35 litereset venni
A kérdező hozzászólása: mindig szép tiszta a vízük cserélem állíndóan
Az hasvízkór lesz nem ikra...Rövidesen megdöglik. Ha nekünk nem hiszel akkor a természet fog megtanítani.

Polár takarót ha gyakran mosnám (de nem mosószerrel, hanem tusfürdővel), kb.2-3 naponta ugyanolyan puha maradna vagy megváltozna az anyaga?

Legjobb válasz: Nem menne tönkre dehogy. Méretárú boltba lehet kapni baby soft anyagot ami a legpuhább. Ilyen: http://www.meska.hu/ProductView/index/350301

Nem menne tönkre dehogy. Méretárú boltba lehet kapni baby soft anyagot ami a legpuhább. Ilyen: http://www.meska.hu/ProductView/index/350301
Igen amikor kidobja az ember az üdítõs palackot, nem is gondolná, hogy abból lesz a jó meleg téli pulóvere.
nem gondolnám, hogy a tusfürdõ jó ötlet! Rózsaszín Perwooll folyékony mosószer inkább és coccolini sensation öblítõ úgy puha marad. Amúgy a polár az egy 100%poliészter anyag erõsen földuzzasztva, semmi különös nincs benne, csupán a szövet szerkezete miatt puha. Mint egykor dzsörzé és trervira volt, elnyûhetetlen.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!:) Azért tusfürdõvel, mert az egyik állatkánknak vennék egy polár takarót, de neki nem lehet mosószerrel mosni ilyeneket. De tusfürdõvel se menne tönkre akkor?
A kérdező hozzászólása: Köszi:)
A polár anyagban nincs semmi természetes anyag, ami hajlamos a nyúlásra vagy zsugorodásra. Szóval nem kell ettõl félni. Egyébként sokan nem tudják, de a petpalackok újrahasznosításából készül a polár. Én egyébként szeretem, a többi mûszálhoz képest az egyik legjobb.
A kérdező hozzászólása: De durva, ez érdekes:) )
A legdurvább az, hogy a kidobott PET palackokat elutaztatják Kínába, ott feldolgozzák, és kész áruként hozzák vissza. Szomorú, hogy nem az az érdeke a döntés hozóknak, hogy mindezt itt MO-n magyar munkaerõvel állítsák elõ, kétszeri utaztatás nélkül!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!