Találatok a következő kifejezésre: Kb.3 hetes még nem voltam dokinál, (5 db)

Biztos, hogy terhes voltál?
A kérdező hozzászólása: igen, úgy éreztem és a tüneteim is megvoltak.bár tesztelni még nem mertem, mert múlt honapban is korai volt!
szia! a 3 hetes az azt jelenti, hogy, még szinte be sem ágyazódott, mivel az utolsó mezi elsõ napjától számoljuk a heteket. Tényleg biztos, hogy terhes vagy/voltál??? Az hogy leestél, még nem feltétlen okozna vetélést, pláne ilyenkor, hiszen még annyira védett, hogy "meg sem érzi". Hajrá!
Hát, ha tényleg terhes voltál, akkor szerintem elment a babó... :( De menj orvoshoz mindenképp. Ha meg szeretnéd tudni, hogy terhes vagy/voltál, reggel tesztelj, ki fogja mutatni.
Szia! nem szeretnélek elkeseríteni, sem okoskodni, de a tünetek meg érzés még nem jelenti azt hogy terhes voltál. A lépcsõs dolognak ehez semmi oka, ne is vádold magad. Szinte 100% biztonsággal merem mondani, hogy ez sima menzi, ami késik kicsit. Ne aggódj, lesz ott még kisbaba:) Hajrá!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors válaszokat!kedden megyek dokihoz, nagyon remélem hogy nincs gond :(

Mensi előtt és után is kb.3 napig pecsételtem általában, most viszont terhes vagyok lehet így v. mi gondom dokinál még nem voltam sajnos 2 hétig még nem dolgozik? ! 6 hetes vagyok

Legjobb válasz: nem lesz gond valakinél még rendes mensi is elõfordul...Ha nincs darabossûrû, vagy híg élénkpiros vérzésed esetleg erõs görcs, akkor nem kell aggodni. Ha ilyen elõfordul a szülészeti ambulanciára mehetsz bármikor. A normális mensiszerû vérzés ilyenkor sem szokott bej lenni.

nem lesz gond valakinél még rendes mensi is elõfordul...Ha nincs darabossûrû, vagy híg élénkpiros vérzésed esetleg erõs görcs, akkor nem kell aggodni. Ha ilyen elõfordul a szülészeti ambulanciára mehetsz bármikor. A normális mensiszerû vérzés ilyenkor sem szokott bej lenni.
Eggyet értek az elõzõ hozzá szólóval.Nekem is volt pecsételõ vérzésem az elsõ 2 hónapban és azt mondta a doki hogy ez normális. Nyugi nem lesz gond. üdv. 29 hetes kismama
nekem az elsö 3honapban végig barnáztam, de semmi gond nem volt,
A kérdező hozzászólása: nem most pecsételek, hanem mikor még megjött.
9 hetes terhes vagy a mensesed szerint, már mehetsz orvoshoz, szívhangot is fog látni, ha valóban összajött a bébi
Ha kiderül, hogy valóban terhes vagy, szívbõl gratulálok! Igen, most már mehetsz orvoshoz, és hallani fogod a legszebb ritmust az életedben:D
A kérdező hozzászólása: Szerintem babát várok, mert 17-e után 5 nappal csináltam még egy tesztet és az is pozitív lett. De azért köszönöm a válaszokat!
Nincsen, ennyi idõsen még nem baj, ha nem érzed mozogni minden nap. Ez a vége felé nagyon fontos! Nyugi, ha a doki is azt mondta semmi gond! ;)
18 hetesen még éppen hogy csak elkezded érezni a mozgást. Még pici a baba és tud úgy moccanni, hogy abból semmit nem veszel észre. Na meg sokat alszanak. A 36. héttõl kell odafigyelni alaposabban a magzatmozgásra és számolni. Nyugodj meg a kis pocok szét fogja még rúgni a ház oldalát...most is tenné, de még sok a helye :)
nekem is volt ilyen. én úgy tudtam meg nincs baja, hogy hanyatt feküdtem teljesen kinyújtózva. vártam kicsit. rögtön jött a visszajelzés. na azt nem szerette egyik gyerek sem és a mostani pocakban lévõ sem mert beszûkül a helye és rögtön reagál, hogy ez neki így nem jó. próbáld ki. 21hkm
Nincs gond. Én 21 hetes vagyok és volt olyan nem is olyan régen, hogy 3 napig sem éreztem. És kiderült, hogy háttal van és keresztbe a pociba azért nem éreztem. Ma reggel is hívtam a védõnõt hallgassuk meg mert tegnap dél óta nem éreztem de minden oké tökéletes volt a szívhangja de szerintem megint háttal van azért nem érzem.
Teljesn pontosan igy voltam en is.16 hetesen mar ereztem es utana napi szinten.majd 18 hetesen napokig semmi.irany a doki, de minden ok volt.nekem is azt mondtak, h ilyenkor meg nem mindig erezni, hiaba ereztem mar korabban.vegul csak egy szuleszno kereste meg a szivhangot az osztalyon, utana mar a dokit meg se vartam :-)
Na én 19 hetes vagyok, de nekem ilyenre nincs problémám.. :D most, hogy ezeket olvasom olyat kaptam jobb oldalról, hogy megéreztem rendesen. :D Amúgy az a feküdj a hátadon és nyújtóztasd ki a lábad és várj jó tipp. Nekem mindig bejön ha érezni akarom a csöppségemet. :D Apa is úgy érezte elõször. :)
Akkor tegnap lehet azért nem éreztem én sem, hogy mozogna, mert úgy helyezkedett el. Akkor megnyugodtam... :)
Nagyon valószínû. Gratula!
nekem5- 6 hetesen még nem volt 7-8 hetesen igen.Nekem igy irták a papiromra a heteket.Nagyon féltem de mire mentem már ott dobogott a kicsi szíve.Szoval ne aggodj.:) ))).Boldog babavárást.
7:12_nek: nincs igazad. A hímivarsejtek akár egy hétig is életben maradhatnak a nõ petevezetékében (az orvosilag igazolt maximum eddig 8 nap, nem pedig 10), de a petesejt a tüszõrepedés után maximum 24 órával elhal, kész, vége, többé nem megtermékenyíthetõ. Ezért a tüszõrepedés napja egyúttal a fogantatás napjának is tekintendõ. A kérdezõnek: 6hét 1 naposan még csak 20 mm-es petezsákot látott a doki, benne 2 mm-es embriócsomót, pedig középidõben volt a tüszõrepedésem. Szívhangot csak két héttel késõbb észlelt. A szívcsõ egyébként a fogantatástól számított 25. napon kezd el pulzálni leghamarabb.
Bocsi hogy belekérdezek de nekem sincs még szívhang kb 6-7 hetes vagyoka doki szerint múlt héten volt a petezsák 10mm a héten 13mm a hcg 2100 rõl 5900 re nõtt. Az jó? hétfõn megyek uh-ra akkor már kell legyen szívhang? És ha nem lesz az baj?
A hosszan életben maradó hímivarsejtek az X kromoszómát hordozzák. A fiúk 24 óráig életképesek aztán alhalnak, míg a lányok akár 5 napig is életben maradnak a petevezetékben várva a petére. A fiúk viszont nagyon gyorsak a lányok pedig lassuak.
Nekem sem látták még ekkor a szívhangot. Kedden valszeg már ott fog dobogni neked a babó :) Nyugi, rendben lesz :)
Köszi a pontosítást, csak felületesen emlékeztem hogy olvastam valahol, igaza van az elõttem szólónak. Egy a lényeg: lehet hogy néhány nappal késõbb volt a fogantatás, azért nem látott még szívhangot, mire legközelebb mész már biztosan lesz!
Biztosan lesz, de a peteérés és az együttlét pontos tudása még nem jelenti a megtermékenyítés pontos dátumát. Nagyon gyakran 1 hét-10 napig is "kerülgetik egymást" a petesejt és az ondó és csak jóval a tüszõrepedés után sikerül a megtermékenyítés. Az ilyen hosszan életbenmaradó spermiumok hordozzák az y kromoszómákat, a "fiúhímivarsejtek" nagyon sokáig életképesek és a petevezetékben úszkálnak. Szóval nyugi, lehet hogy néhány nappal késõbb sikerült a megtermékenyülés.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen h válaszoltatok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!