Találatok a következő kifejezésre: Kb.3 hetes még (48 db)

Sos! Help! találtunk az utcán egy kiskutyát. Kb 3 hetes még foga sincs! Az a baj hogy pénzünk nem nagyon van viszont nagyon megsajnáltuk. A kérdés az hogy milyen kaját tudnánk neki adni? Ami olcsó de mégis meg tudja enni.

cumis üvegre is gondoltunk de az sincs.hogy etessük meg?

Legjobb válasz: Ha valóban jót akartok neki, menhelyre viszitek, ahol keresnek neki pótmamát. 3 htes kiskutyának anyatejre, vagy tejpótló tápra van szüksége, ha nem tudtok neki venni, vigyétek menhelyre. Esetleg ott meg tudjátok beszélni, hogy ha nagyobb lesz, és szeretnétek, szívesen örökbe fogadjátok.

Ha valóban jót akartok neki, menhelyre viszitek, ahol keresnek neki pótmamát. 3 htes kiskutyának anyatejre, vagy tejpótló tápra van szüksége, ha nem tudtok neki venni, vigyétek menhelyre. Esetleg ott meg tudjátok beszélni, hogy ha nagyobb lesz, és szeretnétek, szívesen örökbe fogadjátok.
Szemcseppentõvel szokták etetni + tudtommal utána a hasát is masszírozni kell. Pár óránként szükséges megetetni, de nem vagyok biztos benne hogy tehéntejjel vagy csecsemõtápszerrel. E mellett melegen is kell tartani.
Melyik megye, kérdezõ? Ha nem vagy nagyon messze, megpróbálok segíteni!
Merre laktok? Mindjárt bemásolok egy kérdést, itt a kérdezõ Pest megyében keres kölyök kutyát! Infóm ugyan nincs, hogy kis/közepes/nagytestût szeretne, de ha ti is Pest megyeiek vagytok, írj neki egy privit! Mindjárt linkelem a kérdést..
A kérdező hozzászólása: köszi 9-es!
A kérdező hozzászólása: már googliztam:) ment mindenkinek a zöld!
A kérdező hozzászólása: és a kutyáknak való tejpótló vagy azok a tápok amit 15:27 írt milyen árban vannak? (köszönjük a válaszokat)
Vannak olyan tápok amiket 3 hetes kortól lehet adni! Pl.: Susa Az1, Az2 stb...
2. vagyok, az elsõ válaszadónak van igaza, sokkal jobb ha találnak neki pótmamát, egyáltalán nem biztos, hogy életben tudod tartani még ha mindent megteszel is érte
Természetesen kutyáknak való tejpótló.
Neki még tejpótló kéne. Ezt 4 hetes kortól fokozatosan válthatja a junior táp (szétáztatva).
A kérdező hozzászólása: oda adjuk majd az unokahúgomnak majd de azért köszönöm

11 hetes a magyar vizslám, és klikkerezek vele. Napi hány kondicionálást ajánlotok? Ma kezdtem, csináltam 2× kb 3 percet. Még elég sűrűn arra a kezemre figyel amelyikkel adom a jutalmat.

Legjobb válasz: Ahányszor csak tudod. Mi úgy napi akár tízszer is csináltuk a kondícionálást. És szigorúan elõször klikk és csak utána nyúlsz a kajához, klikk elõtt, közben soha, mert a mozdulat lesz számára az, aminek a klikkhangnak kéne lennie, és ez még sok gondot okozhat a tanításban. (Pl. hasonló mozdulat és elvesztetted a figyelmét.) Az is jó, ha a hang után 1-2 másodpercel kezdesz csak nyúlni a kaja felé.

Ahányszor csak tudod. Mi úgy napi akár tízszer is csináltuk a kondícionálást. És szigorúan elõször klikk és csak utána nyúlsz a kajához, klikk elõtt, közben soha, mert a mozdulat lesz számára az, aminek a klikkhangnak kéne lennie, és ez még sok gondot okozhat a tanításban. (Pl. hasonló mozdulat és elvesztetted a figyelmét.) Az is jó, ha a hang után 1-2 másodpercel kezdesz csak nyúlni a kaja felé.
Akkor ott valami bibi van! Nagyon figylj, hogy a jutalom adó kezed az mozdulatlan maradjon a klikk pillanatáig, és utána induljon csak el a kajáért. Ha kell (nem vicc) gyakorold a tükör elõtt, mert nem arra kondícionáld, hogy "ha megy a kezem a kajáért akkor kaját kapsz" hanem arra, hogy " a klikkelés után elindul a kezem a kajádért". A kondícionálás meg igazából simán történhet tanulás közben is, nyugodtan kezdj el vele formálni, az bõven megteszi kondícionálásnak, nehogy a nagy kondícionálás közben beragaszd valami full passzív viselkedésbe. Van valamilyen segítséged? Mármint tapasztalt klikkeres ismerõs, kutyaovi, akármi?
A kérdező hozzászólása: nincs segítségem, csak amit neten találtam klikkeres könyvek, tapasztalatok.
Hasmenése lehet.
Hasmenés lehet szerintem is . Tejet ne adj neki lehet atol van ha van otthon szén akor azt tedd bele macska konzervbe és ettesd meg használ
Hasmenés! Tejet ne adj neki, mert belehallhat. Nem gyõzöm mondani az embereknek! Érzik rendesen? víz legyen elõtte. És ne adj neki zsíros kaját.

Mennyi idő amíg megnő a gyereked a sims free playben? Nekem kb.3 hetes, de mikor nő meg (nagyon várom mert így már kicsit unalmas)?

Legjobb válasz: Megsütöd a sütõn a szülinapi tortát. Kész van, rákattintassz a gyerekre 'Have Birdthay' és kész. Ha tobbet akarsz megtidni akkor Help feliratra kattintva tájékozodhatsz.

Megsütöd a sütõn a szülinapi tortát. Kész van, rákattintassz a gyerekre 'Have Birdthay' és kész. Ha tobbet akarsz megtidni akkor Help feliratra kattintva tájékozodhatsz.

Terhesen lehet szolizni? Még nagyon az elején vagyok. Kb 3 hetes.

Legjobb válasz: NEM lehet szolizni terhesség alatt! A fejlõdésben lévõ babának ártalmas, a magzatvízben úszkáló babának is nagyon veszélyes, mert a magzatvíz felforrósodik tõle!!!! Ha napoztok, akkor is tegyetek egy fehér vízes törölközõt a pocakotokra, és mindig cserélgessétek ha már felmelegedett!!!! Nõdoki mellett vagyok asszisztens, sok kismama kérdésére válaszoltam most, akik feltették a rendelõben is! Ne tegyétek ki veszélynek azt a kis életet!

NEM lehet szolizni terhesség alatt! A fejlõdésben lévõ babának ártalmas, a magzatvízben úszkáló babának is nagyon veszélyes, mert a magzatvíz felforrósodik tõle!!!! Ha napoztok, akkor is tegyetek egy fehér vízes törölközõt a pocakotokra, és mindig cserélgessétek ha már felmelegedett!!!! Nõdoki mellett vagyok asszisztens, sok kismama kérdésére válaszoltam most, akik feltették a rendelõben is! Ne tegyétek ki veszélynek azt a kis életet!
Nem szabad, tényleg!!! És egyébként is, kit érdekel a barnaság, amikor egy életért felelsz?! Neked sem fog hiányozni, pár hét múlva csak a babára tudsz majd gondolni és nem ezekre a külsõségekre... :)
ahogy az elõttem a nõgyógyászati asszisztens is mondta a magzatvíz felforrósodik, illetve a testhõ magasabb lesz" mesterséges láz", ami a babánál idegrendszeri károsodást okoz.
Én jártam szolizni, heti 2x6 percet, összesen talán 6 alkalommal. DE: szigorúan álló szoliba és csakis olyanba, amelyik jól hût!!! A meleg az, ami árthat a babának. Én plusz védelemként még törülközõt is tettem a hasam elé. Te még nagyon az elején vagy, szerintem heti 1-2 alkalomtól semmi bajod nem lesz. (Gondolom nem az egész terhesség alatt akarsz járni?!) (Ja és kikértem elõtte a dokim és védõnõm véleményét is.)
13.07-es vagyok: elfelejtettem írni, hogy lécci ne hurrogjatok le, amiért le mertem írni a válaszomat :-))) Mindig megkapom, hogy milyen kismama vagyok, merthogy fontosabb a küllemem, mint a babám. Pedig nem így van. Tényleg hófehér a bõrõm, a napot és barnítót nem bírja, és engem nagyon-nagyon zavart! És azért mert egy kicsit odafigyelek magamra, attól még lehetek én is igazi kismama. BOCS, de ez most kijött...
sziasztok! 34 hetes vagyok és én végig jártam minden héten 15 percet kizárólag uniós szabványnak megfelelõ csöves szoliba ami jól hût.fizikai képtelenség hogy a magzatvíz felforrjon fõleg nem 15 perc alatt.vannak akik elítélik az én hozzáállásomat azzal sincs semmi baj , de mindenkinek szuverén joga eldönteni mit vállal be és mit nem.az alkohol a drog és a cigaretta na az káros! az én babám kifejezetten szereti-)ami jó a mamának az jó a babának is persze ez mind hozzáállás kérdése de én edzeni is jártam 7. hónap végéig és nem vagyok naomi campbell de hófehér sem, és remekül érzem magam a bõrömben. jó babavárást!
Nem akarod magad elhanyagolni???? Mert aki nem szolizik, az akkor igénytelen? Szerintem meg az igénytelen, aki szolizik. Pár év és "csodás" lesz a bõre! Ha nem tudsz lemondani a szolizásról a pici babádért......
Én 2 hete szültem, és idõnként én is elmentem szolizni, csak a hasamat letakartam törölközõvel. Semmi baja nem lett tõle a kisfiamnak, még élvezte is, végig ficánkolta, bulizott a zenére :) Semmi bajotok nem lesz tõle, csak vigyázz, hogy ne égjél meg, és a hasad ne melegedjen át.
A nap nem káros, ha nem délben fekszel ki. Persze hasat süttetni nem szabad. A D vitaminra kifejezetten szükség van!
persze de 3 hetes terhesség?az a mensi elötti hetet jelenti.
Szerintem se kockáztass, ha barna akarsz lenni van már Uv mentes lehetõség is. Teljesen igazad van hogy nem akarod elhanyagolni magad és szép akarsz maradni, de akkor probáld ki mást. Google ba ird be hogy UV mentes barnulás és keresgélj, talán találsz megfelelõt:) Sok boldogságot a babához :)
9.30-as vagyok, még annyi hogy szerintem kb 5 és fél hetes terhes vagy minimum, nem 3!!!
A szolizás nem ajánlott, mégpedig azért mert: 1. Nincsen felmérés arról, hogy van-e hatással, és ha igen milyen hatással a fejlõdõ embrióra az UV fény. 2. A magas hõmérséklet NEM tesz jót a babának, sõt, kifejezetten káros. És mivel a szoláriumban rövid idõ alatt is hamar megemelkedik a test hõmérséklete, ezért egyáltalán nem ajánlják már emiatt sem. /Én is ki vagyok akadva, hoyg csont fehéren - és pattanásosan - kell nekivetkõznöm a nyárnak, de egyáltalán nem érdekel, mert a hiúságom miatt nem kockáztatnám a babám egészségét/
Az én dokim azt mondta, hogy szolizni nem lehet!
A kérdező hozzászólása: a napsütés az sajnos nálam is kizárt, mert az már károsabb mint a szoli...sajna...na majd megkérdezem a dokit is
Szolizás ügyben sztem kérdezd meg az orvost. Én úgy hallottam, nem ajánlott! Én nem mertem, sõt most sem megyek. Én még a napsütéstõl is óvom a pacakomat! 26hkm
A kérdező hozzászólása: én sem akarom túlzásba vinni max hetente egyszer kb 6 perc... az utolsó mensim április 5én jött meg és most május 5én semmi...8 án csináltam tesztet pozitív...meg tegnap is és az is...(biztos ami biztos) szóval valamikor ápr közepén eshettem teherbe sztem:) )
Nem hiszem, hogy elszámolta, csak lehet, hogy õ fogantatástól számol, mert tudja az idõpontját!:) Egyébként lehet, bár én nagy szolis vagyok/voltam, de én nem mertem! Most jön a sok nap, inkább kiülök kicsit az udvarra!
Lehet. 3 hetes ? ebbe nem belekötni akarok de 3 hetes terhességet még nem is tudsz biztosan. elszámoltál valamit .
16:35 ös vagyok, nem tudom hogy sumergo válasza az igénytelenségrõl nekem szólt e, de elmondanám hogy 34 éves vagyok 20 éves korom óta szolzok heti kétszer minimum(kivéve terhesen akkor csak egyszer)és a bõrömnek semmi baja bármelyik 18 éves lány mellé oda merek állni a bõrömmel(is)merthogy szolikrém és a rendszeres testápolás(testradír, testápoló stb) csodákra képes. sztem semmiképp sem igénytelen aki szolizik és az sem az aki nem ez pusztán beállítottság kérdése és minden ember más, én tiszteletben tartom ha valaki nem de azt is ha valaki igen is jár szolizni. szép napot mindenkinek!
A kérdező hozzászólása: Gratulálok a barátnõdnek kedves 2. válaszóló. Remélem nekem se lesz semmi baj
akkor minimum 4 hetes vagy, az elõzõ mensitõl kell számolni. A görcsös derékfájás nem normális, lehet h veseprobléma? Még semmilyen terhességi tünetednek nem kell lennie, hiszen még csak most történt meg a beágyazódás, nem vagytok "közvetlen kapcsolatban":)
Nekem az egyik barátnõm még mielõtt tudta volna, hogy babát vár, tehát pozitív teszt elõtt, folyton derékfájásra panaszkodott. Olyan szinten fájt neki, hogy fájdalomcsillapítót is vett be, mert másképpen nem bírta elviselni. Most szült egy szép egészséges babát pár nappal ezelõtt.
Biztos, hogy terhes voltál?
A kérdező hozzászólása: igen, úgy éreztem és a tüneteim is megvoltak.bár tesztelni még nem mertem, mert múlt honapban is korai volt!
szia! a 3 hetes az azt jelenti, hogy, még szinte be sem ágyazódott, mivel az utolsó mezi elsõ napjától számoljuk a heteket. Tényleg biztos, hogy terhes vagy/voltál??? Az hogy leestél, még nem feltétlen okozna vetélést, pláne ilyenkor, hiszen még annyira védett, hogy "meg sem érzi". Hajrá!
Hát, ha tényleg terhes voltál, akkor szerintem elment a babó... :( De menj orvoshoz mindenképp. Ha meg szeretnéd tudni, hogy terhes vagy/voltál, reggel tesztelj, ki fogja mutatni.
Szia! nem szeretnélek elkeseríteni, sem okoskodni, de a tünetek meg érzés még nem jelenti azt hogy terhes voltál. A lépcsõs dolognak ehez semmi oka, ne is vádold magad. Szinte 100% biztonsággal merem mondani, hogy ez sima menzi, ami késik kicsit. Ne aggódj, lesz ott még kisbaba:) Hajrá!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors válaszokat!kedden megyek dokihoz, nagyon remélem hogy nincs gond :(

3 pozitív teszt igazolja, hogy terhes vagyok. Kb.2 hetes lehetek. Az egyik barátom azt mondta, ne menjek egyből nőgyógyihoz, ne piszkáljon meg, hadd tudjon megtapadni. Ez igaz?

Vagy mikor kell elmenni orvoshoz el?ször? Valamintaz alhasi szurkálás, görcsölgetés, olyan érzés, hogy mindjárt megjön, normális-e? Nem mindig van, de mindennap jelentkezik töbször.

Legjobb válasz: 2 hetes terhességet még nem fog látni a doki! Szerintem még bõven van idõd dokihoz menni!Ezt úgy értem, hogy bõven, hopgy álatlában 5-6 hetesen szoktak menni a kismamák mert akkor már látszik a petezsák, jobb esetben az embrió, és van akinél ilyenkor már szívhang is van! Légy türelemmel és vigyázz magadra! A mindjárt megjön érzés pedig teljesen normális, de ha vérezni kezdenél vagy erõsõdnének a görcseid akkor viszont orvos! Gratulálokl és jó egészséget! 34 hetes kismama

2 hetes terhességet még nem fog látni a doki! Szerintem még bõven van idõd dokihoz menni!Ezt úgy értem, hogy bõven, hopgy álatlában 5-6 hetesen szoktak menni a kismamák mert akkor már látszik a petezsák, jobb esetben az embrió, és van akinél ilyenkor már szívhang is van! Légy türelemmel és vigyázz magadra! A mindjárt megjön érzés pedig teljesen normális, de ha vérezni kezdenél vagy erõsõdnének a görcseid akkor viszont orvos! Gratulálokl és jó egészséget! 34 hetes kismama
Szia! A leírt tünetek normálisak! Én a kimaradt vérzés után a harmadik héten mentem el az elsõ uh-ra (nehéz volt eddig várni), de lényeg, hogy ott volt a petezsákban az embrió és dobogott a kis szíve:-) Gratuálok, boldog babavárást:-) 7 hetes kismama
Biztos, hogy babás vagy és a tüneteid is ezt támasztják alá, mindegyik teljesen normális. :) úgyhogy gratulálok! Elõször dokihoz pedig 2 hetes mensis késénél van értelme menni.
Szia! Én csak 7-8 hetesen mennék, addig csak úgyis a terhesség meglétét tudja a doki megállapítani, de nem történik semmi. Ha szívhang sincs, akkor szintén vissza fog hívni és akkor csak addig aggódsz. Viszont ha késõbb mész picit, akkor már jelentkezhetsz a védõnõnél is, kapsz terhesgondozási könyvet. Addig vigyázz magadra, ha vérzel, görcsölsz irány az ügyelet. Gratulálok!
Ha már kimaradt ráadásul okt22-én akkor nem két hetes hanem kb 5 hetes terhes vagy, mert mindig az utolsó menszitõl számolják! Szerintem várj még 1-2 hetet és utána menj dokihoz! Most is elmehetsz ha gondolod lehet hogy már látszódik a petezsák, de az is lehet, hogy még csak annyi látszik, hogy megvastagodott a méhnyálkahártyád! Minden esetre gratulálok és vigyázz magadra! 34 hetes kismama(1. és 2. válaszoló)
szia! ha okt. 22-én maradt ki akkor már majnem 5 hetes terhes vagy. az utolsó menstruációtól számolják! még várj 2 hetet és akkor menj dokihoz. egyébként gratulálok! 9 hetes kismami
Így van, a mindjárt megjön érzés teljesen normális. És igaza van az elõttem szólónak, akkor érdemes menni, ha az utolsó mensi óta eltelt 5-6 hét. Elõtte nem érdemes, mert nem lát semmit, visszarendel késõbbi idõpontban. Jó egészséget!
Olyan hogy két hetes nincs. A terhességet az utolsó mensi elsõ napjától kell számolni. Ha a meg nem jött mensi óta telt el két hét akkor már hat hetes vagy nyugodtan elmehetsz orvoshoz.
Azt elfelejtettem megkérdezni, hogy mikor kéne megjönnie?
A kérdező hozzászólása: Október 22.-én maradt ki. Köszi a válaszokat.:)
Szia:) Nekem is 22-én kellett volna megjönnie... Nem jött... 23-án negatív teszttel zártam... Az említett érzések nálam is jelentkeznek továbbra is :) Hátha

Kb.5 hetesnek kéne lennem, de a petezsák mérete egy 3 hetesnek felel meg! Lehet, hogy elhalt?

A tesztejeim már negatívak, tegnapi UH-n lettek ezek az eredmények. Kaptam babamegtartó bogyót, de félek, hogy már nincs is baba! Mi a véleményetek? Reménykedjek?

Legjobb válasz: 5 hetesen nekem még petezsák sem volt.nyugi lehet hogy késöbb volt a beágyazódás. 35 hetes kismama

5 hetesen nekem még petezsák sem volt.nyugi lehet hogy késöbb volt a beágyazódás. 35 hetes kismama
"tesztjeim már negatívak" Ez azt jelenti, hogy elõtte már volt pozitív is?Bizonyított a terhességed? Késõbbi p.é.-bõl lehet kisebb a baba kora, mint ahogy az utolsó mensibõl számolják. De ha voltál dokinál, és azt mondja, hogy 3 hetesnek felel meg, akkor valószínû, hogy késõbb ágyazódott be.De akkor hogy lettek negatívak a tesztek?
nekem 3, 5 hét (!!!) eltolódás van! Mensi szerint 08, 30-ra lennék kiírva, de uh szerint, mind szerint 09, 24! ami nem kevés. 8 hetesen mentem elõször uh-ra vígan mikor mondta a doki, hogy vagy késõbb fogant, vagy kezd elhalni a terhesség. Most 30 hetes vagyok. Nagyon nem akkor volt pé-m mikor kellett volna, azóta, az uh szerint növekszik a kislányom.
A kérdező hozzászólása: Igen, volt pozitiv tesztem, aztán negatívak lettek. Ezért ilyedtem meg, és mentem UH-ra. Csak középidõben foganhatott, párom akkor volt csak itthon... Nagyon félek, hogy rossz vége lesz!

A 2, 5*2, 3 mm petezsák az hány hetes terhességnek felel meg? Kb.2 hetesnek igaz?

Legjobb válasz: Szia! A választ pontosan nem tudom nekem 5 hetesen volt 6,7 mm a peteszák, de próbáld meg itt megnézni: http://www.timmermann.hu/index.php?m=szules_kalkulator&PHPSE.. 34 hetes kismama

Szia! A választ pontosan nem tudom nekem 5 hetesen volt 6, 7 mm a peteszák, de próbáld meg itt megnézni: http://www.timmermann.hu/index.php?m=szules_kalkulator&PHPSE.. 34 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Gratula a babuckához!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!