Találatok a következő kifejezésre: Kb. most a 4. héten (36 db)

Kb. most tarthatok a 4. héten és folyamatosan érzek görcsölést, a mai napon már rózsaszínes folyásom is volt. Ez normális lehet a beágyazódás időszakában, vagy én már azon túl lehetek és ez probléma?

Legjobb válasz: Egy 28 napos ciklus esetében (optimálisan) 12-14. napon van peteérés és ha sikerül azt megtermékenyíteni, akkor elindul a méh felé és kb hét nappal késõbb kezd el beágyazódni, innentõl kezdve termelõdik hcg. A terhességet viszont a menstruáció elsõ napjától számítjuk, ez annyit tesz, hogy a 28. napon, tehát az elsõ elmaradt mensi napján már 4 hetes a terhesség. Te így gondoltad, hogy kb a 4. héten vagy? Ha igen, akkor már egy hete megtörtént a beágyazódás és nem azt érzed, hanem valószínûleg a méh növekedését. Teljesen normális dolog, elég gyakran elõfordul a terhesség során, különösen az elsõ trimeszterben, de az is lehet, hogy az egészet végig kíséri. Sok sikert!

Egy 28 napos ciklus esetében (optimálisan) 12-14. napon van peteérés és ha sikerül azt megtermékenyíteni, akkor elindul a méh felé és kb hét nappal késõbb kezd el beágyazódni, innentõl kezdve termelõdik hcg. A terhességet viszont a menstruáció elsõ napjától számítjuk, ez annyit tesz, hogy a 28. napon, tehát az elsõ elmaradt mensi napján már 4 hetes a terhesség. Te így gondoltad, hogy kb a 4. héten vagy? Ha igen, akkor már egy hete megtörtént a beágyazódás és nem azt érzed, hanem valószínûleg a méh növekedését. Teljesen normális dolog, elég gyakran elõfordul a terhesség során, különösen az elsõ trimeszterben, de az is lehet, hogy az egészet végig kíséri. Sok sikert!
Szia! Nekem az 5. héten volt rózsszínes folyásom, én elmentem a dokihoz. Õ megállapította a terhességet, s mondta, hogy figyeljem magam, van-e pecsételõ vérzés, bármilyen, s akkor menjek vissza. Két nap múlva újra ott voltam nála, mert reggelre volt egy csepp vérem. Írt fel Utrogestan tablettát, s azóta jól vagyunk. Ez a gyógyszer segíti a baba megtapadását.
Az, hogy fájdogál a hasad, szerintem teljesen normális is lehet, mint ahogyan a rózsaszínes folyás is belefér. Ha olyan érzésed van, mintha meg akarna jönni, de nem jön meg, akkor nagy eséllyel babás vagy. Én drukkolok, hogy így legyen!
szia.nem akarlak ilyesztgetni de nekem is rózsaszines folyással kezdõdött hogy a 12 héten meghalt a baba
Vidd el orvoshoz, ultrahanggal megmondja, hogy menyi kölyök lesz (ha lesz egyáltalán), és az esetleges rendellenességet is megtudhatod.
Nemrég írtak egy eféle problémával, hogy késõbb kezdett duzzadni az emlõje, egyszóval nem vagy egyedül a problémával. Én is azt tanácsolom, hogy vigyétek el vizsgálatra. Hogyha csak egy kölyök van, ott tutira meg tudják mondani. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Vagy csak feleslegesen stresszelek? 16/L
A kérdező hozzászólása: Tudatlak, hogy mindennap 2tojásfehérje+1halkonzerv+1natúr zs.szegény (ezért írtam majdnemhogy-ot az elõzõekben )joghurt-et fixen megeszem. Ezekhez járul hozzá a rengeteg zöldség gyümölcs, és mértékkel a dió. Jobb napokon csirkét, vagy friss halat eszem sokat, és gombát. Szerinted ez abnormális?
igen
A kérdező hozzászólása: Aztán miben, ha szabad megérdeklõdnöm?
"Am az olyan volt, h naponta megettem kb 1-2 gyümölcsöt+1szendvics." Nem ettél semmi fehérjét, de lefogytál kb. 8 kilót 3-4 hét alatt. Tudod mi történt? Izom nem maradt rajtad egy deka sem, mivel elõször szépen azt bontotta le a szervezeted, utána nyúlt csak a zsírhoz. Tényleg jó alakod lehet...csont+egy kis zsír. Amennyi fehérjét most eszel, még az is lófitty, lehet durván egy 40 g. A sok gyümölcsnek hála, meg szénhidrátból fedezed a napi energiamennyiséged túlnyomó részét. Plusz zsírból, ha a halkonzerv olajos. Gomba helyett meg egy kis túlzással, de nyugodtan ehetnél fûrészport is, mert kb. annyira hasznos.
Kedves kérdezõ! A lányoknak sem kell állandóan szenvedni a súlyuk miatt. Nyugodtan ehetnek, ihatnak mindent amire a szervezetüknek szüksége van, hogy kifejlõdhessenek. Ha meg nem tetszenek maguknak, akkor sportoljanak. Azt nem lehet túlzásba vinni, és remek alakot csinál. Persze tudom kényelmesebb a Tv elõtt láblógázni, és depresszióst játszani, mint valóban tenni magunkért.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó két válaszoló! Bizonyára meg fog lepni benneteket, de mégis szükségét érzem annak leírásának, hogy én csupán csak annyit ülök, amennyit kell, azaz hétköznap átlagosan 6 órát, a suliban. Nem nézek tévét, vagy hasonló. Am most is telefonról írok, azaz majdnemhogy technofób vagyok. Azaz: a tanulás, vagy pedig étkezés miatt ülök. Különben állok/mozgok. Nem zsír meg csont vagyok: mert sokat mozgok egy nap, és 2 naponta csinálok alakformáló gyakorlatokat. Míg meleg volt futni is mentem.
A kérdező hozzászólása: Ja, és saját lében lévõ halról van szó. Egy ilyen konzerv nettó tömege igen magas+diót, hüvelyeseket is eszem, amiknek szintén van fehérje tartalmuk.
A kérdező hozzászólása: A hülyeségem októberben annyira nem volt haszontalan, mert elõtte túl izmos lábaim voltak a sprintek miatt. Most is kicsit gladiátoros szerintem, ezért majdha meleg lesz megyek hosszútávú futásokra. Am ha még érdekes lehet az is, hogy a bmi&testzsír mérés szerint sportos alkatú vagyok.
"A lábam is sokkal jobb, meg szerintem a fenekem is, mert néha napján aerobicozom." Így lesz a néhanapján sportból 2 naponta alakformálás. :D Amúgy nekem tök mindegy, hogy mit csinálsz, a te tested, de ha 3 hétig tényleg napi pár gyümölcsöt+1 szendvicset ettél, akkor nem maradt semmi izmod, az száz. Meg az is, hogy a mostani étrendet mellett pedig nem épül rád izom. A dióban és hüvelyesekben pedig önmagukhoz képest van sok fehérje, de annyi diót meg hüvelyest úgysem eszel, hogy számottevõ legyen fehérjebevitel szempontjából. Mellesleg a dióban többszöröse a zsír mennyisége, a fehérjéhez képest, a hüvelyesekben pedig a szénhidráthoz képest elenyészõ a fehérje. Ja, azt meg most látom, hogy már nem is az a gond, hogy zsíros voltál, hanem hogy túl izmos. :DDD OK :)
A kérdező hozzászólása: Nem. A probléma az volt, hogy NAGY volt a lábam, nem az számított, hogy zsír vagy háj, de most KISEBB, MAJDNEM olyan, amilyet szeretnék. Az aerobic pedig nem egyenlõ feltétlenül az alakformálással. ;) Az, hogy kétnaponta csinálok fenék gyakorlatokat szerintem nem nevezhetõ edzésnek, szóval edzeni valóban néhanapján edzek. S a kajálásról annyit, hogy nem szeretnék még több izmot építeni, szóval elég: ha stagnál, és a maradék optikailag elõnytelen részt idõvel teljesen megszüntetem.
Akkor sok sikert! :) Csak a menstruációdat ne várd ilyen életmód mellett egy darabig. :D
A kérdező hozzászólása: Én, a hülye? Ember, látom a szövegértésed elég csekély... pobnt azt írtam, hogy MÁR RENDESEN ESZEM! Mit nehéz ezen felfogni?
Ja, és ezek után ne csodálkozz, hogy nem menstruálsz. Amíg ennyi a súlyod, esélyes, hogy meg se jön.
Istenem, te de hülye vagy! Ha ennyire nem voltál elégedett magaddal, akkor 165/56-tal nem koplalni kellett volna, hanem sportolni. Mellesleg kizárt, hogy akkor hájkupacok voltak rajtad, mint amiket leírtál. És a paleo se arról szól, hogy megeszek egy nap 3 gyümölcsöt, meg egy szendvicset (a szendvics alapból kizárt ott).
Az is lehet, hogy csak nagyon megbolygattad a szerveteredet és ezért kimaradt/késik. Viszont, ha október óta nem jött meg, akkor érdemes lenne felkeresned egy orvost!! Lehet, hogy nincs semmi komoly bajod (szóval ne parázz!!!), de sajnos nem nevezhetõ normálisnak sem ennyi, ha ennyit késik/kimarad. A lényeg, hogy semmiképp ne paráztasd magad emiatt, minél hamarabb keress fel egy nõgyógyászt!!!
Igen létezik, hogy a drasztikus fogyókúrátol nem menstruálsz. A szervezeted a létfenntartásra törekszik és ez természetes hogy így reagál. Majd helyre fog állni, de az egészségednek nem teszel ezzel jót.
A kérdező hozzászólása: Már normálisan eszem!!! De nagyon félek... :(
A drasztikus fogyókúra=koplalás? Hány kg-ot fogytál?
Semmi bajod sem lesz, rendbe jössz. De azért ne ismételgesd ezt a barom fogyókúrát. Ugye te nõ vagy?
Egyáltalán szükséged volt fogyókúrára? Hány centi vagy, és hány kiló voltál a fogyókúra elõtt?
A kérdező hozzászólása: 165 vagyok, és 56 kg voltam, akkor lement kb 6-7 kg. Azóta sem szedtem vissza, sõt.. érdekes módon úgy vettem észre, hogy manapság elég sokat eszem, mégis csökkent a súlyom. Múlt héten 48 voltam, ma pedig valamiért 46.. nem értem. Habár az igaz, h nem eszem továbbra sem lisztes/cukros/olajos ételeket, azaz paleózom majdnemhogy. :)
Elõzõ vagyok. Hülyeséget csináltál ezzel a fogyókúrával, mert 165 centihez nagyon is jó volt az 56 kiló!
A kérdező hozzászólása: És igen: nõ. Am az olyan volt, h naponta megettem kb 1-2 gyümölcsöt+1szendvics. Hülye voltam tudom, de nagyon rossz lelkiállapotban voltam.
A kérdező hozzászólása: Rajtam nem arányosan oszlott el az 56, szóval a lábaim gusztustalanok voltak a sok ülés miatt.
A kérdező hozzászólása: Most a derekam keskeny, lapos hasam, vékony karjaim vannak. A lábam is sokkal jobb, meg szerintem a fenekem is, mert néha napján aerobicozom. Jó, a mellem nem nagy, de nem bánom. Szerintem nem vált ilyen szempontból hátrányossá az elmúlt pár hónap. Végülis a 38-as nadrágból már 34/36-os lett. :)
Maga a stressz is késlelteti a menstruációdat.

Most akkor pontosan hányadik héten érdemes 4 D-re menni? Most vagyok 26 hetes doki azt mondta, hogy kb 29 centi, 800 gramm (múlt hét csüt-ön mondta, ma töltöttem a 26. hetet)

Mert mindenhol mást olvasok,Els?zör azt olvastam 28-32-ig érdemes.Aztán azt hogy 30. héten már túl nagy.

Legjobb válasz: Szia! Mehetsz!:) A 27.héttõl ajánlott a "látvány" miatt. :)

Szia! Mehetsz!:) A 27.héttõl ajánlott a "látvány" miatt. :)
Én a 31. héten voltam másodjára, de nekem kicsi volt a lányom. Mi mindent jól láttunk. Sztem 29.-30. héten menj!
Már most is mehetsz, lényegében a 12.héttõl folyamatosan érdemes minden életszakasz más és más, de a 28-30.hét is jó, mert akkor már ki van kerekedve az arca, a vonásai nem sokkal másabb, mint amilyen lesz a születéskor.Nekem a doki a 28-30.hetet mondta. Az elsõ gyermekemet a 24.héten néztük nagyon cuki volt de a párom nem sokat vett ki belõle.
A kérdező hozzászólása: Na pont ez az, azt akarom hogy a férjem sokat vegyen ki belõle, mert míg én a 2d-sen is egész jól látok, õ nem, és magamnak is, de fõleg neki szeretném az élményt.A másik meg hogy egy alkalmat engedhetünk meg anyagilag, tehát ezért fontos, hogy mikor lesz a legjobb menni.
SZia, én múlthéten voltam a 28.héten. Kis husika volt már. Ha gondolod küldök fotót, és eldöntöd, hogy elmentek-e.
A kérdező hozzászólása: aha kérlek küldj, tudsz priviben
Én szerdán megyek.Megkérdeztem a 12 héttõl bármikor lehet én most a 18. héten vagyok állitólag ez az idõpont azért jo mert genetikai szürést és a baba nemét is megcsinálják illetve megmondják.Innen kezdve bármikor lehet menni nekem ezt mondták!

Doktor úr! 4-5 hete voltam utoljára férfival, 34 éves vagyok, két gyermekem van, mióta nem szedek gyógyszert kb egy éve pharmatex hüvelykúppal védekezem, nem tudom mikor kellene megbetegednem most vagy a jövő héten, mert össze-vissza vérzek mostanában. Fá

Doktor úr! 4-5 hete voltam utoljára férfival, 34 éves vagyok, két gyermekem van, mióta nem szedek gyógyszert kb egy éve pharmatex hüvelykúppal védekezem, nem tudom mikor kellene megbetegednem most vagy a jövő héten, mert össze-vissza vérzek mostanában. Fáj a hasam és a mellem és ideges is vagyok mint normálisan, de tudom a terhesség jele is lehet mikor vegyek tesztet? Még egy kérdés folyamatosan kellemetlen savanyú hüvelyváladék szagot érzek magamon segíthet a canesten hüvelykúp vagy mennyek orvoshoz vele? Köszönöm, Zsuzsa

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati szakvizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati szakvizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Doktor úr! 4-5 hete voltam utoljára férfival, 34 éves vagyok, két gyermekem van, mióta nem szedek gyógyszert kb egy éve pharmatex hüvelykúppal védekezem, nem tudom mikor kellene megbetegednem most vagy a jövő héten, mert össze-vissza vérzek mostanában. Fá

Doktor úr! 4-5 hete voltam utoljára férfival, 34 éves vagyok, két gyermekem van, mióta nem szedek gyógyszert kb egy éve pharmatex hüvelykúppal védekezem, nem tudom mikor kellene megbetegednem most vagy a jövő héten, mert össze-vissza vérzek mostanában. Fáj a hasam és a mellem és ideges is vagyok mint normálisan, de tudom a terhesség jele is lehet mikor vegyek tesztet? Még egy kérdés folyamatosan kellemetlen savanyú hüvelyváladék szagot érzek magamon segíthet a canesten hüvelykúp vagy mennyek orvoshoz vele? Köszönöm, Zsuzsa

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati szakvizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati szakvizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Kislányom 4 hónapos, anytejes. Múlt hónapban kb.70 dkg hízott most 4 hét alatt 40 dkg-ot.3250 grammal született most 6140 gramm. Kevés lehet neki már az anyatej, vagy csak ez a hónap ilyenre sikeredett?

Legjobb válasz: Semmi gond nincs. 3. hónap után már nem híznak annyit a babák. Illetve sokkal többet is mozognak. Ilyenkorra a hízás mértéke is lelassul.

Semmi gond nincs. 3. hónap után már nem híznak annyit a babák. Illetve sokkal többet is mozognak. Ilyenkorra a hízás mértéke is lelassul.
Pont, mint az én kislányom. Õ az elsõ 3 hónapban 70 dekákat hízott, a 4.-ben õ is 40-et. Ilyenkor már kicsit lassabb a súlynövekedés, többet mozognak a babák, így több energiát is használnak fel. Bõven elég a 40 deka, a súlya meg nagyon szép (az enyém 2950-nel született és csak 6 hónaposan volt 6450 g.). Nem hízhatnak minden hónapban olyan sokat, mint az eslõkben, mert akkor képzelheted, hogy mekkorák lennének 1 évesen.. :) )))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a váalaszokat! Szerintem is elég, csak tõlem mindenki rögtön azt kérdezi, hogy mennyit hízott és van olyan, aki szerint ez kevés.
Az Én kislányom 2, 70-el született, és az elsõ két hónapban havi 1 kg-ot hízott, a harmadik hónapban 70 dkg-ot, és most, a 4 hónapban csak heti 10-12 dkg-ot hízik maximum. Én is aggódom folyamatosan, hogy nem elég már a tejem, de a dokim szerint 3 hónapos kor után, ha meghaladja a havi 25-30 dkg-ot a hízás, akkor nincs gond. Elvileg. Persze a tejci ettõl még fogyóban lehet, és ez az, amit képtelenség megállapítani sajna.

Miért nem tudok örülni a babámnak? Már 40 éves vagyok és van 4 gyerekem. Most kb a 6. hétben vagyok, és szabályosan kétségbe vagyok esve.

Nem mindig értem magam és a pánikolásomat, hiszen csodálatos házasságban élek egy nagyszerű férfivel, aki a meglévő gyerekeinknek remek apukája (tudom, tudom, kissé meseszerűnek tűnik, de szerencsére így van). Hála Istennek nincsenek komoly anyagi problémáink sem, bár nem dúskálunk a pénzben, de jut mindenre, amire szükségünk van. Talán az egyik legnagyobb problémám, hogy van hatunkra 3 hálószobánk és még azt sem igazán tudom, hogy a babát hova tenném. Persze ez csak egy dolog, nyilván egyéb dolgok miatt is van, hogy aggódom, de a lényeg, hogy valódi szörnyetegnek érzem néha magam, amiért ennyire "nem örülök" a babának. Érdekelne a véleményetek, esetleges tapasztalataitok hasonló esetekben.

Legjobb válasz: Én is gratulálok! :) Nekem 3 gyerkõcöm van, és a legkisebb 3 éves. Már nem tervezünk mi sem több babát, bár ha az anyagiak engednék (úgy vagyunk mint ti, jól élünk, de lehetne több is :))akkor még szivesen bevállalnék. És sokszor fájditom a szivem, mikor kismamát látok, hogy én ezt már nem élem át többször. És néha arra gondolok, hogy azt se bánnám, ha véletlenül becsúszna megint (Mirenám van amúgy). De akkor jön egy másik pillanat, hogy milyen jó, hogy a nagyok már önállóak, a kicsi is már jobban el van, lehet kirándulni, ami egyre többe kerül..., ilyenkor átmegy rajtam. De akkor is. A legcsodálatosabb dolog a nõ életében a kisbaba születése, és ki szüljön, ha nem olyan mint pl. te...:) Most még friss a hir, de hidd el hamarosan megint úgy fogsz örülni. És ahol 4 gyerek elfér, ott az 5. is. :)

Én is gratulálok! :) Nekem 3 gyerkõcöm van, és a legkisebb 3 éves. Már nem tervezünk mi sem több babát, bár ha az anyagiak engednék (úgy vagyunk mint ti, jól élünk, de lehetne több is :) )akkor még szivesen bevállalnék. És sokszor fájditom a szivem, mikor kismamát látok, hogy én ezt már nem élem át többször. És néha arra gondolok, hogy azt se bánnám, ha véletlenül becsúszna megint (Mirenám van amúgy). De akkor jön egy másik pillanat, hogy milyen jó, hogy a nagyok már önállóak, a kicsi is már jobban el van, lehet kirándulni, ami egyre többe kerül..., ilyenkor átmegy rajtam. De akkor is. A legcsodálatosabb dolog a nõ életében a kisbaba születése, és ki szüljön, ha nem olyan mint pl. te...:) Most még friss a hir, de hidd el hamarosan megint úgy fogsz örülni. És ahol 4 gyerek elfér, ott az 5. is. :)
Bocsánat, most látom csak, hogy õ már az ötödik. Még nagyobb szeretettel gratulálok!!!
Szia kedves kérdezõ!!! Ez a történet a mi "mesénk" is lehetne, annyira illik ránk...csodálatos férjem van nagyon szépen élünk...5 kislány boldog szülei vagyunk. Nekem meg az a bajom, hogy nem maradok kismama. Nagyon szeretnénk még egy babát, de nem jön össze... És el vagyok keseredve....lehet hogy 40 évesen már nem fog összejönni? De neked gratulálok!!! És picit irigykedek....úgy szeretnék már megint babázni.... És ne aggódj, fogod majd értékelni, fogsz örülni a babának!!!
Szerintem csak megijjedtél és tuti örülsz a picinek. Vond be a párod, gyerekeidet és közösen találjátok ki, hogy hova kerüljön a pici.
Elõször is szerettétek volna a babát, vagy csak becsúszott? Mert ez azért meghatározó. Ha szerettétek volna, akkor nyilván már elõtte jól átgondoltátok a dolgot, mielõtt a döntés megszületett. Ha becsúszott, de szeretnétek megtartani, akkor az is már egy döntés. Valamiért így döntöttetek és az biztos, hogy jó döntés volt. Én most vagyok a 25. héten (2. baba) és szeretnénk majd egy harmadikat is. Nálunk sincs 500 m2-es hely, de ahol szeretet és összetartás van, ott ez nem okozhat gondot. Ahol négy elfér, ott elfér az ötödik is. Örülj neki, hogy ennyiszer átélhetted a gyermekáldás gyönyörûségét. Most dolgoznak benned a hormonok, sok a kérdés, gond, kavarognak a gondolatok. Én is így vagyok ezzel. Hol így-hol úgy érzek, néha elbizonytalanodom... de mindig lesz valahogy:) Nem könnyû manapság sajnos nõnek, anyának, feleségnek lenni. Túl torz a világ, sokan nem is tudnak élni benne. De te nyilvánvalóan tudsz, ha képes vagy immáron négy gyermeket nevelni és minden harmónikus körülöttetek. Ilyen környezetbe bátran érkezhet az ötödik:)
na le a kalappal elõtted hogy bevállalod ezt a kisbabát ötödiknek, én a kettõ gyerkõcömmel is alig bírom imádom õket de megijednék nagyon ha besikerülne a harmadik... :)
A kérdező hozzászólása: Újfent köszönet mindenkinek, aki segít a véleményével! Szerencse, hogy szabadnapom van, így tudok kicsit szörfölgetni :-) Kedves utolsó, õszintén irigylem a bátorságod, hogy még egy hatodik babát is vállalnál! Amint a mellékelt ábra mutatja, a 40-es életkor még messze nem jelenti azt, hogy nem esel teherbe. Hát igen, mondhatni, keserédes bizonyosságom van errõl!

Kb.2 hete vettem egy 4 ezer forintos fülhallgatót a Media Marktban, és erre most a macskám elrágta a zsinórt. Visszatudom vinni és megtudják nekem javítani? Ha megtudják akkor ingyen vagy mennyiért kb?

Miskolc

Legjobb válasz: Nincs értelme, ez egy egybe dolog. Annyit tudsz csinálni, kivágod a hibás részt és újra összekötöd. MM nem javítanak semmit. Vagy veszel egy újat.

Nincs értelme, ez egy egybe dolog. Annyit tudsz csinálni, kivágod a hibás részt és újra összekötöd. MM nem javítanak semmit. Vagy veszel egy újat.
azért egy kis forrasztás nem ártana neki mert így elég sok zajt vehet fel ha csak simán össze van sodorva a két vezeték. ha réz vezeték akkor rézzel kéne szépen megfogatni.
Simán szétvágod, levágod róla a mûanyagot és összepödröd a zsinórt. http://img828.imageshack.us/img828/946/kharomer.jpg Ha ilyeneke a kábelek benne, akkor az azonos színkeet kell összekötni. Így pödröd össze: http://blog.davidprog.hu/wp-content/uploads/2013/08/fulhallg..
Simán javítható. Szépen ki kell vágni a hibás rész, a két végérõl le kell kicsit szabni a gumit, utána próbáld meg a réz kábelt összepöndöríteni. Nekem még anno így sikerült megcsinálni a fülesem. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/131023/2013-10-23_12.17.01_www.k.. http://kepfeltoltes.hu/view/131023/2013-10-23_12.12.41_www.k.. http://kepfeltoltes.hu/view/131023/2013-10-23_12.13.29_www.k..
Nem nehéz forrasztani amúgy. Kell egy melegítõpálca, meg egy kis forrasztó ón, egy kicsit rácsöppentesz és kész is. :D
Egyreszt rugd seggbe a macskat, masreszt ha mutatnal egy fotot rola , akkor megprobalom megmondani, hogy erdemes-e javitani .. Nekem a nyulam a laptopom toltovezeteket darabolta fel, siman megcsinaltam (egyebkent nem vagyok messze toled es jol forrasztok)
A kérdező hozzászólása: az a baj hogy félek ilyeneket csinálni, nem vagyok jártas ezekben a dolgokban és férfi sincs a háznál:/
Pontosan, de a mûvelet végén ne felejtsd el szigetelõszalaggal körbetekerni az egész javított részét!
Forrasztás sem rossz ötlet.
A kérdező hozzászólása: hogyan kössem össze?
Ha van utad k.barcikára, 10 perc alatt megcsinálom neked -csak nincs rózsaszín szigetelõszalagom :)

4 hónapos kisfiam sírva alszik el kb.2 hete. Eddig simán magától nyugodtan elaludt, hasra fordítottam cumi a szájába és 5-10 percen belül aludt. Most a 12 órás és az esti altatásnál sírva alszik el. Miért van? Mindent ugyan úgy csinálok!

Legjobb válasz: Lehet másképp szeretne elaludni. Próbáltad ölben? Vagy hanyatt? Vagy oldalra? Vagy ölben, aztán hanyatt/oldalára letenni? Az én picim mindig ölben aludt el, aztán letehettem. Egyszer aztán elkezdõdött nálunk is, hogy mindig ordított. Mérgemben letettem, mert már nem tudtam mit csinálni vele: oldalra fordította a fejét és már aludt is. Csak azt akarta, hogy hagyjam békén.:) Lehet nálatok is most fordított a rendszeren.

Lehet másképp szeretne elaludni. Próbáltad ölben? Vagy hanyatt? Vagy oldalra? Vagy ölben, aztán hanyatt/oldalára letenni? Az én picim mindig ölben aludt el, aztán letehettem. Egyszer aztán elkezdõdött nálunk is, hogy mindig ordított. Mérgemben letettem, mert már nem tudtam mit csinálni vele: oldalra fordította a fejét és már aludt is. Csak azt akarta, hogy hagyjam békén.:) Lehet nálatok is most fordított a rendszeren.
Szerintem a fogamzastol!az en babam 4-5honap kozott ejjelente tobbszor is felsirt!Hat honaposan mar ki is bujht az elso foga es par napja a 2dik is!Most 7 honapos!!!en felsiros idoszakokban adtam neki baba nyugtatot attol egy kicsit jobban aludt, de meg ennek ellenere is volt amikor felsirt de nem annyiszor mint anelkul!!!A legbiztibb ha orvoshoz viszed:)
A fogamzástól? :)
bocsanat:) )))))fogzast akartam irni:DDD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!