Találatok a következő kifejezésre: Kb. most a (1649 db)

Mennyit ér kb most a notebookom?

Sziasztok!

Legjobb válasz: 50ezer.

50ezer.
Kb 70-80 ezer.
számitógépet használtan venni nagy rizikó, a laptopokra ez hatványozottan igaz, abban ugyanis nem olyan egyszerû alkatrészt cserélni, ha valami elromlik. nem tudom, hány év garanciával vetted, ha csak 1el, az már ugye lejárt, ebben az esetben maximum 50e Ft-ot ér szerintem, ha van még rá garancia, akkor talán 70-75.
szerintem is max 50-55 körül tudod elpaszolni! A legnagyobb baj, hogy fuji, nem éppen a minõségérõl, és megbízhatóságáról híres, így aki vesz is használt laptopot, és egy kicsit is ért hozzá biztos nem fujit vesz. ráadásul újat is 80-ért lehet már venni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a korrekt válaszokat.:)

Április 6-ától kezdve tegnapig, mindennap együtt voltunk a párommal. Viszont nem tudom, hogy mikor van peteérésem, nem rendszeres a menzeszem, most a hétvégével a jövőhét elejével kellene megjönnie. Teherbe eshettem? Kb. mikor végezzek tesztet?

Legjobb válasz: A minden napi együttlét rontja a teherbeesés esélyeit! Mennyire rendszertelenek e ciklusaid?Ha mondjuk 30 naposak akkor kb a 16. ciklusnap környékén van peteérésed,de ez sem kõbe vésett szabály ezért +/- pár nap! Ha esetleg 6.-án sikerült a baba akkor 20.-án tesztelhetsz viszont ha csak tegnap akkor olyan 23.-a körül leghamarabb! De mivel írod hogy most kell megjönnie,így nem biztos hogy elkaptátok a peteérést,mert az normál esetben mensi elõtt 14 nappal van!Ami azt jelenti hogy ha hétvégén megjön hogy kb 1.-jén volt! Szerintem lemaradtatok de hátha...ha késik(tehát jövõ 7 évgén kb) tesztelhetsz!

A minden napi együttlét rontja a teherbeesés esélyeit! Mennyire rendszertelenek e ciklusaid?Ha mondjuk 30 naposak akkor kb a 16. ciklusnap környékén van peteérésed, de ez sem kõbe vésett szabály ezért +/- pár nap! Ha esetleg 6.-án sikerült a baba akkor 20.-án tesztelhetsz viszont ha csak tegnap akkor olyan 23.-a körül leghamarabb! De mivel írod hogy most kell megjönnie, így nem biztos hogy elkaptátok a peteérést, mert az normál esetben mensi elõtt 14 nappal van!Ami azt jelenti hogy ha hétvégén megjön hogy kb 1.-jén volt! Szerintem lemaradtatok de hátha...ha késik(tehát jövõ 7 évgén kb) tesztelhetsz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszod!

Heló! Eddig nagyon nagyon ritkán mostam a fogam és elég sárgás, most kb.1 hónapja mosom rendszeresen (reggel, este). Ha minden nap mosom a fogam (2x) +listerin, akkor kb. mennyi idő mire kifehéredik a fogam? 13/F

Ötlet?

Legjobb válasz: Semennyi, nem fog fehéredni. Ahhoz fehérítõt kell használni, de azzal is hetek alatt és minimálisat. Fogkövet le kell szedetni a fogorvossal, fogmosással úgyse jön le.

Semennyi, nem fog fehéredni. Ahhoz fehérítõt kell használni, de azzal is hetek alatt és minimálisat. Fogkövet le kell szedetni a fogorvossal, fogmosással úgyse jön le.
A kérdező hozzászólása: Tavaly voltam utoljára fogorvosnál, és azt mondta, hogy semmi gond nincs a fogaimmal, nincs rajtuk fogkõ, vagy bármi más probléma.De akkor jövõhéten elmegyek és megnézetem. Házilag esetleg hogyan lehet megállapítani, hogy van e rajta fogkõ? Mert akkor nem megyek el, és megpróbálom kifehéríteni valahogy
Jajj az okosság..Ennyire ne félj a fogorvostól, a fogkövet nem tudod magadnak leszedni......
A kérdező hozzászólása: Félelem? Senki sem beszél itt félelemrõl, csak nemlátom értelmét elmenni feleslegesen, ha házilag is megtudom állapítani, hogy van e fogkövem.
1 év alatt azért rakódhat le rá, fõleg, ha elhanyagoltad, szénsavas italok tönkre tudják még tenni. A fognak alapból nem fehér a természetes színe, hanem sárgás. Nem nagyon, de látszik, hogy sárgás árnyalatú. Ilyen: http://www.google.hu/imgres?hl=hu&biw=1366&bih=643&tbm=isch&..
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszi a válaszokat
A fogorvos sosem értelmetlen. 1 évente ajánlott elmenni hozzá min. egyszer, még ha te úgy is látod, hogy semmi baj a fogaiddal... Menj el, csak a javadra válhat! :)
banánhejjal dörzsöltem fogaim, 1 hėt mulva sokkal feherebb lett.... probaljatok ki ti is , olcsobb :)

Mekkora lesz felnőttkorában a most 1 éves németjuhász kutyám, ha most a marmagassága kb 72 cm és súlya kb 40 kg naponta 1kg száraz kaját kap és sokat mozog?

Illetve, hogy tudom növelni vagy kihozni belőle a maximum méretet, úgy hogy ne legyen hájas. Ilyenekre gondolok, hogy milyen kaját adjak neki vagy mit és mennyit mozogjon, más speciális növelő módszer.

Legjobb válasz: Nem az átlagos a kutyád mérete. Nõni meg akkorára fog, amennyi benne van genetikailag.Az az 1 kg száraz meg túl sok. Persze, nem mindegy, milyen szárazat adsz neki.

Nem az átlagos a kutyád mérete. Nõni meg akkorára fog, amennyi benne van genetikailag.Az az 1 kg száraz meg túl sok. Persze, nem mindegy, milyen szárazat adsz neki.
Már túlméretezett. A kanok marmagassága 60-65 cm.
Már most is túl nagy, egyébként milyen fajta tápot adsz neki amíbõl egy kg kell? Elég vacak minõség lehet, bocs.
Nem lehet hogy valami keveréked van? Mindenesetre ez a kutya se tenyésztõtõl van az is tuti.
Ez egy jó nagy keverék németjuhász lehet.
Nekem a legnagyobb testû Németem is 70-cm volt /marmagasság/ felnõtt korában. Már az is nagynak számított. A tied már 1 évesen 72-cm és még nem fejezte be a növekedést. Lehet, hogy 75-cm-nél megáll.

Amikor megjelenik az iPhone 6 akkor az 5 ára annyi lesz kb mint most a 4s-é?

Legjobb válasz: Eddigi tendenciából kiindulva idehaza 5 ára kb marad, 6 meg drágább lesz. Én 2 éve 143-ért vettem 1 év hûséggel (~5e-s tarifacsomagra) a 4-et, most 5 ilyen kondíciók mellett nem is kapható, 2 év hûséggel már igen, 180-ért. Viccesek ezek a T-nél, na.

Eddigi tendenciából kiindulva idehaza 5 ára kb marad, 6 meg drágább lesz. Én 2 éve 143-ért vettem 1 év hûséggel (~5e-s tarifacsomagra) a 4-et, most 5 ilyen kondíciók mellett nem is kapható, 2 év hûséggel már igen, 180-ért. Viccesek ezek a T-nél, na.

Ha most a kisbabám 4 hónapos és 66 cm és 7, 5 kg akkor kb nyárra mekkora ruhaméret kelhet neki?

Legjobb válasz: kb.74-es,de ez baba függõ,ahogy látom szép nagy babád van,és gyorsan is nõ/hízik!

kb.74-es, de ez baba függõ, ahogy látom szép nagy babád van, és gyorsan is nõ/hízik!
Az én babám 3, 5 hós 65-68cm és valahol 7-7, 5 kiló között mozog. Most hordunk zömében 74-es ruhákat, a bodyk általában 6-9 vagy 9-12 hósak... Szóval ez egy jó kérdés, de én nem mernék 80-as méret alatti rucit venni nyárra.
A kérdező hozzászólása: nos mi most hordjuk a 68-as méreteket, aztán majd elválik végül is úgy vagyok vele hogy már vettem néhány 74-es rucit, s azok ha ruhának nem is felsõnek tunikának jók lesznek neki a nyárra.
Igen, most nagy divat.
nekem is tetszenek de csak azok a virágmintásak ppálmafésak de csaktengerparta venném fel öket szalma kalappal.:D
Az de ha azt mondanám hogy nem az, nem vennéd fel akármilyen jól áll? :D
Igen, divatosak :)

Egy pici vérzés, és alhasi görcsök- előfordulhat peteéréskor? Vagy pedig beágyazódás jele lehet? ( A Jónás naptár szerint kb. most lenne a beágyazódás, de a rendes számítás szerint most van peteérés)

Legjobb válasz: Szia! Igen peteéréskor elõfordulhat vérzés, ezt hivják közti vérzésnek. A Jónás naptárt nem ismerem. Hány naposak a ciklusaid? A ciklusod hosszából vonjál le 14 napot, akkor kell kb. lennie a peteérésednek, a beágyazodás 7-10 napig is eltarthat.

Szia! Igen peteéréskor elõfordulhat vérzés, ezt hivják közti vérzésnek. A Jónás naptárt nem ismerem. Hány naposak a ciklusaid? A ciklusod hosszából vonjál le 14 napot, akkor kell kb. lennie a peteérésednek, a beágyazodás 7-10 napig is eltarthat.
A kérdező hozzászólása: A ciklusom kb.30 napos szokott lenni, most nov.1-én jött meg utoljára.Amúgy volt/van tojásfehérje folyás is -én is peteérésre tippelek, de eddig még sose volt vérzés ilyenkor. A Jónás naptár az én születési idõpontom alapján számolja ki azt, hogy mikor van a termékeny napom. (akkor, amikor a hold pont úgy áll, mint a születésem idõpontjában) Nálam ez utoljára okt.27-én volt.Azért fura, mert akkor nem nagyon tudom elképzelni, hogy peteérésem lenne, a menzi elõtt 4 nappal..., de állítólag 85%-ban bejön ez a módszer(is).
A Jónás nekem sem stimmelt soha... Ez a tünet lehet peteéréses(én ezt mondanám inkább), de elõfordul nagy rikán beágyazódáskor is. Lehet peteérés mensi elõtti napokban is, többen estek már teherbe így, lehetséges, hogy én is, mivel uh szerinti kor így jön csak ki. Márpedig az utolsó mensim teljesen rendes volt, erõsebb, mint az elõtte lévõek! én ezért csodálkozom! Jónásom meg késõbb volt akkor, mint ahogy a baba foganhatott! pedig azt hiszem elvileg kivételesen egybe kellett volna esnie a Jónásos napnak a rendes naptármódszeres nappal, de a baba addigra már megfogant! Ha nov 1-jén volt meg, akkor elvileg hétvége felé, jõvõ hét leges-legelején volna peteérésed... Ahogy számolom. De a tested jelzésére figyelj, és ahogy írtad a nyák stimmelt! Hát majd kb 2 héten belül megtudod a tuttit! Szerintem tényleg pé miatt volt!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!