Találatok a következő kifejezésre: Kb. milyen érdemes kimenni külfödre főleg (1 db)

Kb. milyen nyelvtudással érdemes kimenni külfödre (főleg Anglia érdekel) dolgozni, tanulni?

elég jó vagyok a nyelvb?l, de kétségeim támadtak h. vajon biztos megállnám-e kint a helyem.

Legjobb válasz: Hát, még a következõ 1-2 hónapban fogok jelentkezni a sulira. Nem is az a felkészítés, hanem a suli itt nem maga a rendes egyetem, hanem vannak itt különbözõ, 1-2 éves szakképzések. És ha ezt elvégezted, akkor kapsz papírt róla, és mehetsz tovább egyetemre. Ezért is jobb ebbõl a szempontból, mint az egyetem, mert ez az 1-2 év nem olyan nehéz, mint az egyetemen ( szóval ez nemzetközi suli, sok a külföldi diák ahol figyelembe veszik h nem az anyanyelveden folyik a tanítás), és kapsz papírt róla, ha elvégzed. Én tavaly érettségiztem, és angol tanárnõm szólt a college-ról. Csak sajna én akkor elhalasztottam. De barátnõm meg pár napja ment ki. :) De most azt olvastam, h 18. év után kisebb tandíj van, de ez a magyar tandíjakhoz képest alacsonynak számít.

Hát, még a következõ 1-2 hónapban fogok jelentkezni a sulira. Nem is az a felkészítés, hanem a suli itt nem maga a rendes egyetem, hanem vannak itt különbözõ, 1-2 éves szakképzések. És ha ezt elvégezted, akkor kapsz papírt róla, és mehetsz tovább egyetemre. Ezért is jobb ebbõl a szempontból, mint az egyetem, mert ez az 1-2 év nem olyan nehéz, mint az egyetemen ( szóval ez nemzetközi suli, sok a külföldi diák ahol figyelembe veszik h nem az anyanyelveden folyik a tanítás), és kapsz papírt róla, ha elvégzed. Én tavaly érettségiztem, és angol tanárnõm szólt a college-ról. Csak sajna én akkor elhalasztottam. De barátnõm meg pár napja ment ki. :) De most azt olvastam, h 18. év után kisebb tandíj van, de ez a magyar tandíjakhoz képest alacsonynak számít.
Attol függ mit akarsz dolgozni. Au-pair-nek csak eppen tudnod kell komunikálni(beszélni folyékonyan ha nem is helyesen és megérteni). Kisegít´ö munkára sem kell sokkal több, de ha irodába akarsz menni elég magas szinten kell tudnod. Jó munka jó nyelvtudás. Németországab viszont csak kiváló Német nyelvtudással tudsz munkát találni, vagy valami extra tudással. A cégeknek meg kell indokolniuk miért vagty jobb mint egy német munkaer´ö.
Szia! Én ha minden igaz, tehát felvesznek, akkor jövõ évben Nagy Britanniában fogok tanulni. Igaz, elõször még nem az a rendes fõiskola, hanem 1-2 év "elõképzés" után jöhet az is. Nekem középszintû tudásom van, nyelvvizsgám nincs, szal saccra a középszint alsó határában vagyok. Amúgy az aupairkedés erre a legjobb, ugródeszkának, h felmérd a tudásod, mellette járhatsz nyelviskolába is, van ahol a család fizeti. Au-pairnek nem feltétel a magas angoltudás, csak tudd magad kifejezni, és azért megérteni az alapokat.
A kérdező hozzászólása: szia!milyen felkészítõre mész most?amúgy köszi a választ.) én jelenleg 2.éves fõsulis vagyok, ezt mindenképp befejezném, de aztán mennék külföldre is, erõsen gyúrok a nyelvre.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen szintű angol nyelvtudás szükséges egy Bécsi egyetem angol nyelvű szakára?

1

Külföldi tanuláshoz milyen bankkártyát javasoltok?

ERASMUS-szal megyek ki fél évre, EU-s orzságba. Kell majd nagyobb összegeket utalni euróban a szállás miatt, és a támogatást is euróban kapom meg a bankszámlámra. A többi dolgot is ugye euróban kell intézni. A kérdésem, hogy belföldi, vagy külföldi banknál nyissak-e számlát? Főbb szempontok: átváltási költség minél kisebb legyen(ha lehet, ne is legyen), számlakezelési költség, pénzfelvétel díja. Ha ti tudtok még fontos szempontot, írjátok csak nyugodtan. A lényeg, hogy minél olcsóbban megússzam ezt az egészet. Köszi. :)

3

Mit jelentenek az alábbi linken szakok B és M betűvel való megkülönböztetése? Melyik fajtát érdemes választani, melyik milyen szintet biztosít?

http://www.unistats.co.uk/searchresults/

2

Hogyan tudnék megtanulni angolul hogy az megállja a helyét egy angol gimiben? Anyám már két éve kint él és aztszeretné ha kimennék 8. után tanulni, (szeptembertől leszek 8. -os) de 3-as vagyok belőle és félek. Korlátaim:havonta 1-2-szor juttok gép

a régi tankönyveim meg vannak csak mivel egyedül tanulok nem mindig értem.azokra is kíváncsi vagyok akiknek van valami tapasztalatuk ebben.

2

Ismeri valaki a Bécsi Egyetemet (Uni Wien)? Milyen szakok vannak? Tanul ott valaki?

Milyen esélyekkel indulnak a magyar diákok? Tényleg nincs felvételi?

6

Külföldi mesterszak?

Szóval itthon vagyok bsc-n másodéves, és nyitnék a külföldi mesterszak felé, szinte bármelyik országban (illetve lehetőleg ne német nyelvterület, angol jobban megy).

Hol nézhetek utána, hogy a jelenlegi (műszaki menedzser; ne tessék megszólni :D) alapszakommal milyen külföldi egyetemre, és hogyan lehetséges majd a jelentkezés mesterszakra?

Köszönöm :)

2

Angliai egyetemekre elég a középfokú angol nyelvvizsga?

4

Mit kell tennem ahhoz, hogy egy híres angol egyetemen (pl. Cambridge) tanulhassak?

8. osztályos leszek.Mit tudnék tenni azért hogy a jövőben egy ilyen helyre eljuthassak?

6

Ha végzek állami helyen egyetemen, úgy mehetek külföldre, hogy az államnak visszafizetem a pénzt?

Mert most kitalálták hogy dolgozzunk itthon x évet,de én semmiképpen nem szeretném,ha külföldről visszafizetem apénzt,akkor rendben van így? mást mit tudnak csinálni,börtönbe nem csukhatnak nem??L20

3

Ha erdélyben tanulok jogtudományi karon, akkor Magyarországon még eltudok helyezkedni?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!