Találatok a következő kifejezésre: Kb. milyen érdemes kimenni külfödre főleg (1 db)

Kb. milyen nyelvtudással érdemes kimenni külfödre (főleg Anglia érdekel) dolgozni, tanulni?

elég jó vagyok a nyelvb?l, de kétségeim támadtak h. vajon biztos megállnám-e kint a helyem.

Legjobb válasz: Hát, még a következõ 1-2 hónapban fogok jelentkezni a sulira. Nem is az a felkészítés, hanem a suli itt nem maga a rendes egyetem, hanem vannak itt különbözõ, 1-2 éves szakképzések. És ha ezt elvégezted, akkor kapsz papírt róla, és mehetsz tovább egyetemre. Ezért is jobb ebbõl a szempontból, mint az egyetem, mert ez az 1-2 év nem olyan nehéz, mint az egyetemen ( szóval ez nemzetközi suli, sok a külföldi diák ahol figyelembe veszik h nem az anyanyelveden folyik a tanítás), és kapsz papírt róla, ha elvégzed. Én tavaly érettségiztem, és angol tanárnõm szólt a college-ról. Csak sajna én akkor elhalasztottam. De barátnõm meg pár napja ment ki. :) De most azt olvastam, h 18. év után kisebb tandíj van, de ez a magyar tandíjakhoz képest alacsonynak számít.

Hát, még a következõ 1-2 hónapban fogok jelentkezni a sulira. Nem is az a felkészítés, hanem a suli itt nem maga a rendes egyetem, hanem vannak itt különbözõ, 1-2 éves szakképzések. És ha ezt elvégezted, akkor kapsz papírt róla, és mehetsz tovább egyetemre. Ezért is jobb ebbõl a szempontból, mint az egyetem, mert ez az 1-2 év nem olyan nehéz, mint az egyetemen ( szóval ez nemzetközi suli, sok a külföldi diák ahol figyelembe veszik h nem az anyanyelveden folyik a tanítás), és kapsz papírt róla, ha elvégzed. Én tavaly érettségiztem, és angol tanárnõm szólt a college-ról. Csak sajna én akkor elhalasztottam. De barátnõm meg pár napja ment ki. :) De most azt olvastam, h 18. év után kisebb tandíj van, de ez a magyar tandíjakhoz képest alacsonynak számít.
Attol függ mit akarsz dolgozni. Au-pair-nek csak eppen tudnod kell komunikálni(beszélni folyékonyan ha nem is helyesen és megérteni). Kisegít´ö munkára sem kell sokkal több, de ha irodába akarsz menni elég magas szinten kell tudnod. Jó munka jó nyelvtudás. Németországab viszont csak kiváló Német nyelvtudással tudsz munkát találni, vagy valami extra tudással. A cégeknek meg kell indokolniuk miért vagty jobb mint egy német munkaer´ö.
Szia! Én ha minden igaz, tehát felvesznek, akkor jövõ évben Nagy Britanniában fogok tanulni. Igaz, elõször még nem az a rendes fõiskola, hanem 1-2 év "elõképzés" után jöhet az is. Nekem középszintû tudásom van, nyelvvizsgám nincs, szal saccra a középszint alsó határában vagyok. Amúgy az aupairkedés erre a legjobb, ugródeszkának, h felmérd a tudásod, mellette járhatsz nyelviskolába is, van ahol a család fizeti. Au-pairnek nem feltétel a magas angoltudás, csak tudd magad kifejezni, és azért megérteni az alapokat.
A kérdező hozzászólása: szia!milyen felkészítõre mész most?amúgy köszi a választ.) én jelenleg 2.éves fõsulis vagyok, ezt mindenképp befejezném, de aztán mennék külföldre is, erõsen gyúrok a nyelvre.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha erdélyben tanulok jogtudományi karon, akkor Magyarországon még eltudok helyezkedni?

5

Mennyi a tandíj egy jobb egyetemen, Amerikában?

3

Hány éves egy rendőr suli külföldön? (lehetőleg Amerikában. ) Mik a feltételei hogy bekerüljek oda?

Szeretnék bekerülni egy taktikai egységhez és van egy érettségim meg egy közgazdász szakmám, ami nem nagyon számít.Sima érettségi nem tudom elég e ahhoz hogy külföldön elmenjek egy rendőr suliba és onnan valahogy felküzdeni magam egy taktikai egységhez.

2

Cserediák programot keresnék a nyárra? ! Többi lent

14 és 15 év közötti lány vagyok és nagyon szeretnék egy cserediák programban részt venni de csak a nyár folyamán. Sajnos nem sikerült eddig olyan oldalt ahol nyárra ajánlottak volna! Ti tudtok ilyet? FONTOS LENNE! KÖSZI! :)

3

Érdemes kimenni Amerikába tovább tanulni?

Jövőre befejezem az általánost, és úgy gondoltam, hogy el kezdek gyűjteni, és minden meg takarított pénzemet félreteszem, hogy majd kint élhessek külföldön. El megyek valami szakközép iskolába, és az alatt majd vállalok diákmunkát, és az összes pénz egy bankszámlára megy. Majd itthon maradok egy évet, a szakközép képesítésével vállalok valami munkát, ahol dolgozok majd egy évig, és aztán úgy terveztük hogy barátom meg én ki megyünk tovább tanulni, egy egyetemre, Amerikába.(ő is hoz pénzt) Meg éri a güri?

4

Azok akik külföldön akarnak (tovább) tanulni, azok miért nem képesek utánanézni a google-ben? Elvégre csak beszélik az adott nyelvet, nem?

8

Londonban van média iskola?

Operatőr szeretnék lenni, de mivel nincs pénzem az iskolára, így külföldön szeretném megkeresni a rá valót. Nos, mivel nem akarok éveket várni, míg végre elkezdhetem, így amellett döntöttem, hogy munka mellett szeretnék elvégezni egy főiskolát/egyetemet Londonban. Milyen iskolát ajánlotok nekem kint? Mik kellenek egy külföldi oktatás megkezdéséhez? Köszönöm :)

0

Hol vannak állatorvosi egyetemek Németországban? Van esetleg Rheinland-Pfalzban? Szerintetek lenne esélyem magyarként bejutni?

3

Szerintetek érdemes lenne Barcelonaba egyetemre menni?

Angol felso foku nyelvvizsgam lesz spanyolul nem tudok de aki mar jart vagy most jar ott egyetemre hogy szeretitek es milyen az elet ott ?
Érdemes lenne kimenni vagy nem ?
Es ha igen melyik egyetemre ?

0

Kanadában hogyvan az idkola? Hányra kell menni és mikor van vége a sulinak, szünetek stb?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!