Találatok a következő kifejezésre: Kb. milyen érdemes kimenni külfödre (1 db)

Kb. milyen nyelvtudással érdemes kimenni külfödre (főleg Anglia érdekel) dolgozni, tanulni?

elég jó vagyok a nyelvb?l, de kétségeim támadtak h. vajon biztos megállnám-e kint a helyem.

Legjobb válasz: Hát, még a következõ 1-2 hónapban fogok jelentkezni a sulira. Nem is az a felkészítés, hanem a suli itt nem maga a rendes egyetem, hanem vannak itt különbözõ, 1-2 éves szakképzések. És ha ezt elvégezted, akkor kapsz papírt róla, és mehetsz tovább egyetemre. Ezért is jobb ebbõl a szempontból, mint az egyetem, mert ez az 1-2 év nem olyan nehéz, mint az egyetemen ( szóval ez nemzetközi suli, sok a külföldi diák ahol figyelembe veszik h nem az anyanyelveden folyik a tanítás), és kapsz papírt róla, ha elvégzed. Én tavaly érettségiztem, és angol tanárnõm szólt a college-ról. Csak sajna én akkor elhalasztottam. De barátnõm meg pár napja ment ki. :) De most azt olvastam, h 18. év után kisebb tandíj van, de ez a magyar tandíjakhoz képest alacsonynak számít.

Hát, még a következõ 1-2 hónapban fogok jelentkezni a sulira. Nem is az a felkészítés, hanem a suli itt nem maga a rendes egyetem, hanem vannak itt különbözõ, 1-2 éves szakképzések. És ha ezt elvégezted, akkor kapsz papírt róla, és mehetsz tovább egyetemre. Ezért is jobb ebbõl a szempontból, mint az egyetem, mert ez az 1-2 év nem olyan nehéz, mint az egyetemen ( szóval ez nemzetközi suli, sok a külföldi diák ahol figyelembe veszik h nem az anyanyelveden folyik a tanítás), és kapsz papírt róla, ha elvégzed. Én tavaly érettségiztem, és angol tanárnõm szólt a college-ról. Csak sajna én akkor elhalasztottam. De barátnõm meg pár napja ment ki. :) De most azt olvastam, h 18. év után kisebb tandíj van, de ez a magyar tandíjakhoz képest alacsonynak számít.
Attol függ mit akarsz dolgozni. Au-pair-nek csak eppen tudnod kell komunikálni(beszélni folyékonyan ha nem is helyesen és megérteni). Kisegít´ö munkára sem kell sokkal több, de ha irodába akarsz menni elég magas szinten kell tudnod. Jó munka jó nyelvtudás. Németországab viszont csak kiváló Német nyelvtudással tudsz munkát találni, vagy valami extra tudással. A cégeknek meg kell indokolniuk miért vagty jobb mint egy német munkaer´ö.
Szia! Én ha minden igaz, tehát felvesznek, akkor jövõ évben Nagy Britanniában fogok tanulni. Igaz, elõször még nem az a rendes fõiskola, hanem 1-2 év "elõképzés" után jöhet az is. Nekem középszintû tudásom van, nyelvvizsgám nincs, szal saccra a középszint alsó határában vagyok. Amúgy az aupairkedés erre a legjobb, ugródeszkának, h felmérd a tudásod, mellette járhatsz nyelviskolába is, van ahol a család fizeti. Au-pairnek nem feltétel a magas angoltudás, csak tudd magad kifejezni, és azért megérteni az alapokat.
A kérdező hozzászólása: szia!milyen felkészítõre mész most?amúgy köszi a választ.) én jelenleg 2.éves fõsulis vagyok, ezt mindenképp befejezném, de aztán mennék külföldre is, erõsen gyúrok a nyelvre.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ajánlanátok külföldön található jó műszaki egyetemeket?

Külföldön szeretnék továbbtanulni, azonban még nem döntöttem műszaki egyetem mellett. Angolul és németül egyaránt elég magas sziten beszélek.Leírnátok a tapasztalaitokat, ha tudtok akkor árakat is?

6

Hogy lehetek olyan híres mint china Anne mcclain?

Attól még hogy időssebb leszek, lehet jó színész? Jól színészkedek énekelni is tudok, a elvégeztem a gimit anyáék kiküldenek külföldre egyetemre. Szóval külföldön hogy kéne elkezdenem a színészi/énekesi karriert?
13/L

0

Kanadában hogy működik a tanítási redszer?

Reggel mikor kezdődik, és délután hogy órakor van vége (kb,átlag)
Szeptemberben hányadikán kezdődik a suli? (évnyitó)
A nyári szünet ugyan akkor van, mint Magyarországon ?
Karácsonyi szünet és egyéb kisebb szünetek mint tavaszi őszi szünet van e egyáltalán ? És ha van akkor ugyan akkor mint Magyaroknál vagy sem...?

1

Gyógyszerész főiskolák Amerikában vagy Angliában?

Gimi után mindenféle képen külföldön szeretnék tovább tanulni gyógyszerészként, persze nem fizetősben, de után járásom szerint az lehetetlen úgy, bármilyen iskola jó lenne ami a szakmát elindítaná.

9

Befejezhetem a középiskolát levelezön?

Külföldre szeretnénk költözni a családommal, de mivel még csak 17éves vagyok így kötelezö iskolába járnom. Ott nem tudnám befejezni a sulit, mert egyáltalan nem értem a nyelvet (holland). :/

8

Ez hogy van az angoloknál (és egyéb, európai helyeken)?

Az van, hogy írni szeretnék, de nem magyar helyen játszódna a történet. Sajnos nem igazán vagyok tisztában a külföldi dolgokkal. Az általános iskola befejezésénél tartanak valami ballagás félét? Hogy van náluk a bizonyítványosztás, évzáró? :) Aki tud, mesélhetne. :) Köszi!

0

Valaki megmondaná, ezek mit jelentenek?

Studienform wählen

~FERNSTUDIUM - Berufsbeg.
~FERNSTUDIUM - Vollzeit
~PRäSENZSTRUDIUM - Berufsbeg.
~PRäSENZSTRUDIUM - Vollzeit

2

Nyári szakmai gyakorlat külföldön?

Jövő nyáron lesz két hetes nyári gyakorlatom gyógytornász hallgatóként. A kérdésem az lenne, hogy külföldön megcsinálhatom-e ezt a nyári gyakorlatot, és ha igen, a hallgatói szerződés nem akadályozza-e ezt?!

0

Megéri kimenni?

Sziasztok. Kémiát tanulnék valamilyen nevesebb egyetemen, lehetséges, hogy Angliában.. Először is majd munkát szereznék, de kérdés, nem sok időt vesz el az egyetem a munkától?
A másik: Skóciában úgy tudom, ingyenes a képzés, de csak azokra az évekre vonatkozik, amit itthon még nem használtunk fel? Vissza nem kell fizetni?
Aztán.. ahogy nézegettem a skót egyetemek honlapjait, mindegyik írja, hogy csak ötös tanulókat akar felvenni.. igaz ez, hogy csak olyat vesz fel, vagy az az igaz, hogy nem sok skót diák tanul, és sok üres hely van, így mindenkit felvesznek?

1

Ha Angliában munkanélkülin vagyok, akkor van esélyem arra, hogy a Jobcenter elküldjön valamilyen tanfolyamra?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!