Találatok a következő kifejezésre: Kb. milyen érdemes kimenni (3 db)

Kb. milyen nyelvtudással érdemes kimenni külfödre (főleg Anglia érdekel) dolgozni, tanulni?

elég jó vagyok a nyelvb?l, de kétségeim támadtak h. vajon biztos megállnám-e kint a helyem.

Legjobb válasz: Hát, még a következõ 1-2 hónapban fogok jelentkezni a sulira. Nem is az a felkészítés, hanem a suli itt nem maga a rendes egyetem, hanem vannak itt különbözõ, 1-2 éves szakképzések. És ha ezt elvégezted, akkor kapsz papírt róla, és mehetsz tovább egyetemre. Ezért is jobb ebbõl a szempontból, mint az egyetem, mert ez az 1-2 év nem olyan nehéz, mint az egyetemen ( szóval ez nemzetközi suli, sok a külföldi diák ahol figyelembe veszik h nem az anyanyelveden folyik a tanítás), és kapsz papírt róla, ha elvégzed. Én tavaly érettségiztem, és angol tanárnõm szólt a college-ról. Csak sajna én akkor elhalasztottam. De barátnõm meg pár napja ment ki. :) De most azt olvastam, h 18. év után kisebb tandíj van, de ez a magyar tandíjakhoz képest alacsonynak számít.

Hát, még a következõ 1-2 hónapban fogok jelentkezni a sulira. Nem is az a felkészítés, hanem a suli itt nem maga a rendes egyetem, hanem vannak itt különbözõ, 1-2 éves szakképzések. És ha ezt elvégezted, akkor kapsz papírt róla, és mehetsz tovább egyetemre. Ezért is jobb ebbõl a szempontból, mint az egyetem, mert ez az 1-2 év nem olyan nehéz, mint az egyetemen ( szóval ez nemzetközi suli, sok a külföldi diák ahol figyelembe veszik h nem az anyanyelveden folyik a tanítás), és kapsz papírt róla, ha elvégzed. Én tavaly érettségiztem, és angol tanárnõm szólt a college-ról. Csak sajna én akkor elhalasztottam. De barátnõm meg pár napja ment ki. :) De most azt olvastam, h 18. év után kisebb tandíj van, de ez a magyar tandíjakhoz képest alacsonynak számít.
Attol függ mit akarsz dolgozni. Au-pair-nek csak eppen tudnod kell komunikálni(beszélni folyékonyan ha nem is helyesen és megérteni). Kisegít´ö munkára sem kell sokkal több, de ha irodába akarsz menni elég magas szinten kell tudnod. Jó munka jó nyelvtudás. Németországab viszont csak kiváló Német nyelvtudással tudsz munkát találni, vagy valami extra tudással. A cégeknek meg kell indokolniuk miért vagty jobb mint egy német munkaer´ö.
Szia! Én ha minden igaz, tehát felvesznek, akkor jövõ évben Nagy Britanniában fogok tanulni. Igaz, elõször még nem az a rendes fõiskola, hanem 1-2 év "elõképzés" után jöhet az is. Nekem középszintû tudásom van, nyelvvizsgám nincs, szal saccra a középszint alsó határában vagyok. Amúgy az aupairkedés erre a legjobb, ugródeszkának, h felmérd a tudásod, mellette járhatsz nyelviskolába is, van ahol a család fizeti. Au-pairnek nem feltétel a magas angoltudás, csak tudd magad kifejezni, és azért megérteni az alapokat.
A kérdező hozzászólása: szia!milyen felkészítõre mész most?amúgy köszi a választ.) én jelenleg 2.éves fõsulis vagyok, ezt mindenképp befejezném, de aztán mennék külföldre is, erõsen gyúrok a nyelvre.

Szeretnénk kimenni Londonba dolgozni. Milyen munkát találhat ott egy nő, aki csak keveset beszél angolul? Pl. árufeltöltés, gyorsétterem, takarítás? Hol érdemes ilyeneket keresni? Kb. mennyit lehet ezekkel keresni?

Legjobb válasz: minimálbért mint itthon. Ha se végzettséged, de még a nyelvet sem tudod, csak alja munkát kapsz ott is. És a kinti árak mellett mégcsak jobban se élsz. Ráadásul te vagy az idegen. (nem az indiai, az commonwealth volt, az odatartozik. Te vagy az idegen)

minimálbért mint itthon. Ha se végzettséged, de még a nyelvet sem tudod, csak alja munkát kapsz ott is. És a kinti árak mellett mégcsak jobban se élsz. Ráadásul te vagy az idegen. (nem az indiai, az commonwealth volt, az odatartozik. Te vagy az idegen)
Meg se próbálkozz viszonylag jó nyelvtudás nélkül. Alja munkára se vesznek fel!!!
Max az alja munka es nyelvtudas nelkul elobb utobb (inkabb elobb) ugyis [email protected] a munkaltatok. Megfelelo nyelvtudas nelkul eleg nehez kiallni onmagadert.
Nyelvtudás nélkül még alja munka sem jut, mivel rengetegen keresnek jelenleg is képzettséget nem igénylõ munkát, és sokan közülük még az angolt is beszélik. Manapság itt, Angliában majdhogynem könnyebb megkapni egy szakmabeli munkát, mint aljamelót, mert ezekre hatalmas a túljelentkezés.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!