Találatok a következő kifejezésre: Kb. milyen érdemes (117 db)

Szakértői szemmel milyen ez a tablet? Vagy milyet érdemes venni kb.40 ezer ft-ból? (Linkek lent)

A keret 60ezer forint maximum, de nem bánnám ha nem kellene az egészet rákölteni. Tulajdonképpen csak emailek nézésére, filmnézésre kellene, de a netbookok nagyon drágák, a laptopok is, talán egy tablet megtenné. Az olcsóbb kategóriások (30-40 ezer ft körüli) nem felelnek meg erre a célra? Ezek példák:

Legjobb válasz: myaudio-t ne vegyél, nagyon rosszak szerintem vegyél asus-t pl: - Asus Nexus 7 55000 ft - Asus MeMO Pad Hd-t 50000 ft

myaudio-t ne vegyél, nagyon rosszak szerintem vegyél asus-t pl: - Asus Nexus 7 55000 ft - Asus MeMO Pad Hd-t 50000 ft
Én is az Asus-t ajánlom abból is a Nexus 7-et.
Nem nagy elvárás, ettõl függetlenül a myaudiot mindenképpen el kell kerülni. A navon is egy baromira rossz márka, még
Sorry, véletlenül közbejött egy enter. Szal a Navon is egy rossz márka, még ha van is olyan, aki az ellenkezõjét állítja. Jelen esetben a lehetõ legrosszabb ár/érték arányú tabletet sikerült megtalálnod, aminek az árát pusztán a GPS nyomja meg ennyire. Én úgy gondolom, hogy önmagában erre a feladatra 30-40 ezer forint között is találsz megfelelõ tabletet, így én legfõbb szempontnak az aksit venném a helyedben. Az alap, hogy legyen legalább 2 magos proci, legyen legalább 1GB ram, ha jót akarsz magadnak 7 colnál legyen legalább 1024×600-as felbontás, de még jobb ha 1280×800, ill. legyen IPS kijelzõ. Ezt mind megkapod 30-40 ezer között, csak az akkuban ált. nem bajnok egyik sem, ilyen árkategóriában. Szóval ha tényleg van rá max. 60 ezer, akkor el kell döntened, hogy kompromisszumot kötsz, s veszel egy 40 ezer körüli tabletet, egy kb. 4 órás akkuidõvel vagy 55-ért megveszel egy Nexus 7 refurb-et, ennél az akkuidõ tudtommal 8-9 óra körül van.
Én is a nexus 7-et ajánlanám, méghozzá innen: http://www.edigital.hu/WiFi_tablet/Nexus_7_8GB_tablet_Refurb.. refurbished: újracsomagolt, kiállított darab volt, esetleg szervízelt de tökéletes mûködésû és esztétikai állapotban levõ, stb..
A kérdező hozzászólása: És a wyteQ milyen márka? n a wayteQ xTAB-70qci-t néztem ki az edigitalon. ( http://www.edigital.hu/WiFi_tablet/WayteQ_xTAB-70qci_tablet_.. )vagy mediamarkton. 1.5 GHz-es ARM Cortex A9 proci, 7 colos, 1280 x 800 a felbontása, 1GB RAM, Android 4.1 Jelly Bean op.rendszer, Akkumulátor kapacitás 3000 mAh aksi kapacitás (az amúgy hány óra kb?) Elég jónak tûnik, legalábbis célra...
Én nem ajánlanám kifejezetten, de már sokkal jobb, mint az eddigiek.

Kb. milyen árban érdemes megvenni egy netbookot? Milyen fajtát ajánlotok?

Legjobb válasz: Az attól függ hogy csak netezésre akarod használni vagy kisebb alkalmazások futtatására.Hp,Fujitsu computer siemens nekem ez a 2 márka jött be nagyon.

Az attól függ hogy csak netezésre akarod használni vagy kisebb alkalmazások futtatására.Hp, Fujitsu computer siemens nekem ez a 2 márka jött be nagyon.
A kérdező hozzászólása: A HP mini 110 jó minõségû? Mert én olyat szeretnék ami kicsi.
Én amilo mini ui 3520at használok de a hp az egy örökös nagyon jó gyártó a HP mini 110 rõl én csak jókat hallottam.


Milyen gyerekülést ajánlanátok? 6 hónapos a fiam és lassan 9 kg és kb.71cm a hordozó kezd kicsi lenni. Még nem tud ülni, milyet érdemes venni? Linket is küldjetek, köszönöm.

Legjobb válasz: Egyértelmûen olyan gyerekülést kell választani ami dönthetõ és biztonságos. Nekünk STM ülésünk van 9-36kg-ig. Viszont fekvõ pozítcióba könnyen dönthetõ. Nagyon örülök neki mivel sok idegig fogjuk tudni használni. LINK: http://www.poppet.hu/catalog2/catalog/popup_image.php?pID=2413 Nem tartozik olcsó kategóriába, de úgy voltunk vele a gyerek biztonsága a fontos.

Egyértelmûen olyan gyerekülést kell választani ami dönthetõ és biztonságos. Nekünk STM ülésünk van 9-36kg-ig. Viszont fekvõ pozítcióba könnyen dönthetõ. Nagyon örülök neki mivel sok idegig fogjuk tudni használni. LINK: http://www.poppet.hu/catalog2/catalog/popup_image.php?pID=2413 Nem tartozik olcsó kategóriába, de úgy voltunk vele a gyerek biztonsága a fontos.

MicroSDHC kártyát (16GB) kb. milyen árkategóriában érdemes vásárolni?

Ezen kívül pedig mennyire érezhetõ a különbség a class-ok között?

Legjobb válasz: Választ nem, de egy tanácsot írhatok. Nézelõdj a különbözõ online (használt, vagy új) eladó weblapokon, mert ott általában a bolti árak ki vannak írva, vagy megegyeznek vele (esetleg egy kis kedvezmény online rendelésért). A classok közötti különbségre isten tudja csak a választ! Na meg még egy pár ember...

Választ nem, de egy tanácsot írhatok. Nézelõdj a különbözõ online (használt, vagy új) eladó weblapokon, mert ott általában a bolti árak ki vannak írva, vagy megegyeznek vele (esetleg egy kis kedvezmény online rendelésért). A classok közötti különbségre isten tudja csak a választ! Na meg még egy pár ember...

Ricinusolajból hajápoláshoz mennyit érdemes egyszerre vásárolni, és kb. milyen árba van?

A válaszokat el?re is köszi!

Legjobb válasz: Ez összetett dolog, neked kell kitapasztalni. Többek között fontos tényezõ, hogy mekkora és mennyi hajad van, az egész hajra akarod felvinni vagy csak bizonyos részekre, tisztán akarod használni vagy keverve valamivel. Egyébként elsõre szerintem elég 30 grammot is venni. Én legutoljára 1 dl-t vettem 300Ft körül.

Ez összetett dolog, neked kell kitapasztalni. Többek között fontos tényezõ, hogy mekkora és mennyi hajad van, az egész hajra akarod felvinni vagy csak bizonyos részekre, tisztán akarod használni vagy keverve valamivel. Egyébként elsõre szerintem elég 30 grammot is venni. Én legutoljára 1 dl-t vettem 300Ft körül.
Múltkor kb. 4 decit vettem, az üveg árával 850-900 ft volt. ez nekem két két és fél hónapig elé lesz!
Hát mi elõször csak 3dl vettünk az olyan 700FT körül volt de aztán az olyan gyorsan elfogyott, hogy vettünk egy fél litereset ami csak 1070FT volt! szerintem az jobban megéri! xo xo B.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:)
Radeon HD4850, persze csak használtan fogsz ilyet kapni.
A kérdező hozzászólása: és az lehet probléma hogy az alaplapom nvidia támogatott értem ezelatt: sli, a dobozán nvidia logo van vagy ez csak akkor baj hogyha 2 kártyát akarok belerakni? az alaplapom tipusa ASUS P5N-SLI
Egy kártyára is alig van pénzed, hogyan akarsz SLI-t?
A kérdező hozzászólása: hát ha késöbb vennék mellé mégegyet
szia! van a neve Ati Radeon 5450! NÉzz utána!
5450 egy HTPC kártya..filmezésre meg wordre való..+1 a HD4850nek.
A kérdező hozzászólása: vagy az nem jár akkora teljesitménynovekedéssel
Hd 5450 Giga gyenge... 8800GT szerintem elég jó , lehet én is ilyet veszek E5200 Mellé
30-40ezer
Kedves kérdezõ! Ha késõbb is szívesen használnád, akkor az elõttem említett árkategória korrekt. Ezen belül, ha ráakadsz egy Alvaro-ra, az lenne a hab a tortán. ;D

Ilyen végzettséggel melyik országba érdemes menni? Kb. milyen fizetésre számíthatok?

Nemsokára meglesz a diplomám, diplomás ápoló leszek. Ha jól tudom, akkor külföldön is hiányszakma az ápolói, de milyen fizetések vannak? Angolul és németül beszélek, így Anglia, Németo., Ausztria a célországok. Ezek közül szerintetek hova lenne érdemes menni?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!