Találatok a következő kifejezésre: Kb. mikor az első tünetek, (3 db)

Ha jövő hétvégén kellene megjönnie és múlt héten volt a sex, kb mikor jelentkeznek az első tünetek?

Sziasztok.

Legjobb válasz: Szia. Én is most irtam.Én egy hónapja voltam együtt a párommal.Egy hete késik,tegnap hasmenésem volt,egyszer még meg is szédültem.Reggel csinálok egy tesztet. 4hét után jönnel a tünetek.Bár barátnõm harmadik hónapban érzett rosszúl létet.Szotirok neked bár mit is szeretnél! egy 20éves lány (vagy kismama:D)

Szia. Én is most irtam.Én egy hónapja voltam együtt a párommal.Egy hete késik, tegnap hasmenésem volt, egyszer még meg is szédültem.Reggel csinálok egy tesztet. 4hét után jönnel a tünetek.Bár barátnõm harmadik hónapban érzett rosszúl létet.Szotirok neked bár mit is szeretnél! egy 20éves lány (vagy kismama:D)
Ez mindenkinél változó. Van, aki szinte semmit se vesz észre hetekig, nekem nem volt szerencsém, én szinte a beágyazódás után rosszul voltam. A legjellemzõbb tünetek a hányinger, a mellfeszülés (akár kimondottan fájhat is), a mellek növekedése, hasfájás, gyengeség, álmosság. Hasmenés is elõfordul, de az ellenkezõje, a székrekedés is. Mindenki másképp reagál. A teszteknek pedig nem kell feltétlenül hinni. Ha pozitív, az biztos, de ha negatív, az eléggé bizonytalan. Nekem már hasi uh-val látszott a babóka, mikor a teszt is kimutatta végre. Pedig állítólag jó minõségû tesztet használtam. Amúgy nekem a lovam tudta elõször, elkezdett velem sokkal figyelmesebb, gyengédebb lenni, akkor még én se tudtam. Õ már igen. :-))

Babát szeretnénk, most kezdtünk el próbálkozni kb 1 hete. Még nem érzek semmi furcsát. A tesztet még korainak tartom. Mikor jelentkeznek az első tünetek és mik azok?

Legjobb válasz: Akkor érdemes tesztelni, ha elmarad a menstruáció. De érdemes tudni, hogy mikor van peteérésed, és (fõleg) akkor együtt lenni a pároddal.

Akkor érdemes tesztelni, ha elmarad a menstruáció. De érdemes tudni, hogy mikor van peteérésed, és (fõleg) akkor együtt lenni a pároddal.
A teszt korai is. Kb a ciklusod közepén vagy fogamzásképes, szóval az, hogy egy hete próbálkoztok, még semmi sem jelent. Fontosabb, hogy a ciklusodnak melyik részén jársz. Ha jó esetben megtermékenyülsz, ciklus közepén, akkor az elmaradt menzesz napján érdemes tesztet csinálni. Na jó, a türelmetlenebbeknek 1-2 nappal elõtte. Tünetek? ilyen korai stádiumban nincs tünet, illetve ugyanazok amik a menzeszt elõzik meg. Krémes folyásról is beszámoltak néhányan a menzesz elõtti napokban, na ez nekem is volt. Persze ha ember nagyon akarja akkor mindenféléket vél, elképzel érezni, de ezek nagy része nem valós 8tisztelet a kivételnek, magamból indulok ki, és azokból akik itt írnak hasonlókat.) Nekem pl, mellfeszülés volt az egyetlen tünetem, de ez a menzesz elõtt is volt. Pár héttel az elmaradt menzesz után jöhetnek: émelygés, hányás, fáradtság, álmosság. Izgalmas várakozást nektek:)
en a menstruacio elott egy hettel pisilni jartam folyamatosan, mas semmi kulonos furcsasagot nem ereztem. gondoltam elmegyek veszek egy tesztet hatha... de nem remenykedtem nyolc ev sikertelen probalkozas utan. es lass csodat a teszt pozitivlett.. :) szoval mar a korai a par napos terhesseg is kimutathato teszttel hisz a hcg mar jelen van a vizeletben. fontos hogy a vizelettel varj mig egy picit kihul, mert teves eredmenyt is mutathat. sok sikert en szoritok nektek!!!!
Nálam a 6. héten jelentkezett a sûrû vizelési inger, utána pedig a 8. héttõl a reggeli rosszullétek, hányinger, hányás. A 6. hét elõtt közvetlenül megundorodtam a cigarettától. Azt hiszem ilyen korán még ne várj tüneteket, esetleg a fehéres folyás a hormonok változása miatt elõfordulhat, tesztet pedig az esedékes menstruáció idõpontja után érdemes megcsinálni.

Kb. mikor jelentkeznek az első tünetek, rosszullétek?

Tudom hogy mindenkinél más... de úgy álltalában?

Legjobb válasz: Igen mindenkinél más,igy csak példát trudok irni. Nekem mind a két babámnál a 6. héttõl voltak rosszulléteim.

Igen mindenkinél más, igy csak példát trudok irni. Nekem mind a két babámnál a 6. héttõl voltak rosszulléteim.
Én nekem 8 hetesen kezdõdtek a rosszulléteim. Meg is ilyedtem, mert akkor csak az evés segített. Akkor hirtelen 2 hét alatt 2kg rámjött. Nagyon vártam a 12.ik hetet, hogy elmúljanak a rosszullétek és a 13.ik hétre teljesen megszüntek. Azóta nem is eszek annyi pirítóst. :-)
Én 4 hetes voltam, mikor arra ébredtem, hogy fáj a mellem. Ebbõl gondoltam, hogy lehet babát várok , és igen. De már tünetem azóta sincs, mint a mellfájás. REmélem már nem is lesz:-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!