Találatok a következő kifejezésre: Kb. mikor az első (124 db)

9 honapos a kislanyom 1 honapja kb. kijött az elsö foga alul, tünetmentesen mikor fog jönni a masodik?

Legjobb válasz: Az én kislányomnak 8 és fél hósan jött az elsõ foga, a második pedig 2 hét múlva. az elsõ nálunk is tünetmentes volt, a második már nem annyire, de az sem volt vészes.de ez minden babánál változó.

Az én kislányomnak 8 és fél hósan jött az elsõ foga, a második pedig 2 hét múlva. az elsõ nálunk is tünetmentes volt, a második már nem annyire, de az sem volt vészes.de ez minden babánál változó.
bocs annyira
A kérdező hozzászólása: Köszi a valaszt, en mar kezdek aggodni, nem-e baj, hogy ilyen soka jön a masodik!
elsõ vagyok. én már azon viccelõdtem néha hogy fogak kell csináltatni neki. :) engem mindenki nyugtatott hogy semmi gond, az egyik ismerõsömnél a kisfiúnak 13 hósan jött az elsõ foga. most két éves és gyönyörû egészséges fogai vannak.ne izgulj, semmi gond, majd jönnek azok a fogak szépen sorban. jó babázást!
A kérdező hozzászólása: Köszi a nyugtatast!!!!!!
Nekem az alsó kettõ 1 hét különbséggel jött, aztán jó másfél hónapig semmi, és kb 1 hét alatt kijött fölül 4 egyszerre! Össze-vissza jönnek:)
Petezsákot már mindenképpen, reméljük, hogy szívhangja is lesz :-)
Nekem 6+1 naposan (pont ahogy te leszel) még nem volt szívhang csak a petezsák és szikhólyag. Vissza kellett mennem 8 hetesen.
Nekem kereken 6 hetesen már volt szívhang, de ha nincs csak petezsák ne ijedj meg. 6 hetesen kellett mennem elõször aztán 8 hetesen megint és utána csak 12 hetesen kellett ismét menni. Ha lesz szívhang akkor majd megnézik a magasságát is, a méhed nagyságát. Nekem hüvelyi uh-t csináltak, de hallottam, hogy van ahol csak hasit csinálnak ilyen fiatal korban is, azon kevesebbet látnak. De szerintem hüvelyit fognak csinálni és akkor csak annyit látsz a babádból, hogy egy hatalmas szív az egész. :D 39hkm

Tegnap feküdtem le először a barátommal, kicsit fájt. Aznap együtt voltunk még egyszer, de az is fájt ugyanannyira kb. mint az első, sőt a mai alkalom is. Mit tegyek, hogy ne fájjon?

Nagyon vàgyom a baràtomra de fèlek most megint együtt lenni vele emiatt:(Nem voltam szàraz sem,s?t...

Legjobb válasz: kicsi idõnek el kell telnie, nekem kb 1 hónapig "fájt", de idõvel tágulsz és jobban fogod élvezni :)

kicsi idõnek el kell telnie, nekem kb 1 hónapig "fájt", de idõvel tágulsz és jobban fogod élvezni :)
A kérdező hozzászólása: *most màr tegnap elõtt picit félreérthetõ:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm megpròbàlom:)
Mert nem te csináltad, irányítottad, gondolom mégcsak nem is mondtad, hogyan jó. Gyakorolj. :) De ne erõltesd, csak ami jólesik! :) )
A kérdező hozzászólása: Ès szerinted most mit csinàljak?A baràtom megujjazott elõtte pàrszor de azt nem èlveztem:/
Elmagyarázom: ráhangolódik a tested, hüvelyi orgazmusod lesz. Annak pedig köze nem lehet a fájdalomhoz. Minden másnál intenzívebb élvezet! Szex során azonnal arra "álltál" volna rá és nem fájna. :)
Ha masztiztál volna, gátlások nélkül, megismered a tested, stb. akkor valószínûleg már az elsõ se fájt volna... ehhez nem kell vastag dolgokat feldugni, elég egy ujj. Nem az a lényeg.
A kérdező hozzászólása: Hogy èrted a rendesen-t?Nem dugtam fel elõtte semmit szerinted ez a baj?:DDDD
Meg azt jelenti, hogy egyesek nem masztiztak rendesen. :)
ez azt jeleni, hogy nem szakadt át teljesen. nekem 3. alkalom után szakadt át teljesen. addig nekem is fájt
El ne hidd már utolsó. A nõk többségének már az elsõ sem fáj. Sõt, sokaknak nem is vérzik.
1 hónapig fáj?Na még egy ok amiért sosem lennék nõ
A kérdező hozzászólása: Egy hònap nagyon soknak tûnik:(( Nincs gond az elõjàtèkkal amúgy:(
Ha megfelelõ az elõjáték, ismered a tested, ellazulsz, akkor akár elõször sem fáj.
na 1. vok. nekem több gondom is volt, szóval ezért tûnhet hosszú idõnek :D de mindenre találtunk megoldást (türelem, több, hosszabb elõjáték, síkosító) és azóta semmi gondom, ezeket neked is ajánlom. :D

Ha nevet szeretnék változtatni, szeretném visszavenni a leánykori nevemet mi az első dolog? Az anyakönyvi hivatal? Kb mennyibe kerül?

Legjobb válasz: kb annyiba kerül, hogy az összes okmányodat ki kell cserélned. nem olcsó. igen, szerintem nézd meg a helyi polgármesteri hivatal honlapját, ott vannak elérhetõségek, telefonszámok, hívd fel, menj be, és indítsd el a folyamatot.

kb annyiba kerül, hogy az összes okmányodat ki kell cserélned. nem olcsó. igen, szerintem nézd meg a helyi polgármesteri hivatal honlapját, ott vannak elérhetõségek, telefonszámok, hívd fel, menj be, és indítsd el a folyamatot.

Kb mikor jelenek meg a terheségre utalo jelek és mi az első ráutalo jel a mensi elmaradásán kivül? Az előtt van már rá utalo jel?

Legjobb válasz: Nekem enyhe szédülés, nagyon érzékeny volt a mellem és már akkor elkezdett nõni:), és az állandó mindjárt megjön érzés. 28 hetes kismami

Nekem enyhe szédülés, nagyon érzékeny volt a mellem és már akkor elkezdett nõni:) , és az állandó mindjárt megjön érzés. 28 hetes kismami
Nekem szintén a mellem, és el kezdett nõni, azonkívül hányingerek de eszembe nem volt h terhes lehetek, dohányoztam és általában akkor volt hányingerem, azt hittem erõs cigit szívok :( De mikor megtudtam letettem :)
Szia! Nekem a kimaradt mensi elött csak annyi volt, hogy állandóan pisilni jártam.. Akkor már sejtettem... :) ) Kb az 5. héttõl nekem iszonyú hányingerem volt...
szia nekem a kimaradt mensi elõtt másfél héttel annyira fájt a mellem, hogy ha megölelt a párom toltam el magamtól. Meg a karom tele lett apró pattanásokkal. Nem biztos, hogy az a terhességtõl volt, de elõtte soha nem volt ilyen, azért gondolom, hogy a babótól:-)
[link] itt azt irja akkor tölt ha napon van
"Nincs magyar leírása. " Akkor nézd meg az angol leírásban. A gugli fordítót biztosan eléred.
ha napon vagy rádugod a telefonra és ennyi semmit nem kell csinálni se elõtte se utána

6 hete szültem császárral és nem szoptatok + szedem a bromicriptin nevű gyógyszert. Mikor fog kb. megjönni az első rendes menstruáció?

Legjobb válasz: A bromocriptin nem hozza meg a mensid, az arra van, hogy a prolaktin szintet csökkentse, így elapad a tej , helyreáll a mell struktúrája, aztán ha hat a bromo, akkor újra megkezdõdhet a peteérés, aztán jön a mensi, de nekem a bromo csak 6 hónap után csökkentette a prolaktin..beindult a folyamat, és így lehettem terhes... Nem firtatom miért nem szoptatsz, a te dolgod, de bromo mellett jobb több vizsgálatra menni. Tehát a kérdésedre nincs konkrét válasz , ez teljesen a szervezeted reagálásától függ.

A bromocriptin nem hozza meg a mensid, az arra van, hogy a prolaktin szintet csökkentse, így elapad a tej , helyreáll a mell struktúrája, aztán ha hat a bromo, akkor újra megkezdõdhet a peteérés, aztán jön a mensi, de nekem a bromo csak 6 hónap után csökkentette a prolaktin..beindult a folyamat, és így lehettem terhes... Nem firtatom miért nem szoptatsz, a te dolgod, de bromo mellett jobb több vizsgálatra menni. Tehát a kérdésedre nincs konkrét válasz , ez teljesen a szervezeted reagálásától függ.
A kérdező hozzászólása: Sajnos a kisfiam 13 napos korában meghalt. A tej elapasztása miatt írta fel a doki a bromo-t. Legközelebb csak a hónap végén kell hozzá mennem. Milyen vizsgálatok kellenek a szedése alatt?

Mennyi ideig tart kb. az első válóperes tárgyalás, és mi hangzik el ott konkrétan? Mit mond a bíró stb?

Legjobb válasz: júliusban adtuk be a válópert, októberben volt az elsõ tárgyalás, decemberben a második, ahol el is választottak bennünket. Mi mindenben megegyeztünk, ügyvédek nélkül, két közös gyerkõcünk volt. Az elsõ tárgyalás kb 15 percig tartott, leegyeztették az adatainkat,, megkérdezték, hogy tényleg akarunk-e válni, végigolvasta a megállapodást, majd közölte, hogy a két kiskorú gyerek miatt az elsõ tárgyaláson nem mondhatja ki az ítéletet. Ezt követõen ott rögtön megnevezte a következõ tárgyalás napját, ahol kb. 10 perc alatt elváltunk. Nem vicc! 13. 00-kor kezdõdött a tárgyalás, és 13. 10-kor már az utcán voltunk.

júliusban adtuk be a válópert, októberben volt az elsõ tárgyalás, decemberben a második, ahol el is választottak bennünket. Mi mindenben megegyeztünk, ügyvédek nélkül, két közös gyerkõcünk volt. Az elsõ tárgyalás kb 15 percig tartott, leegyeztették az adatainkat, , megkérdezték, hogy tényleg akarunk-e válni, végigolvasta a megállapodást, majd közölte, hogy a két kiskorú gyerek miatt az elsõ tárgyaláson nem mondhatja ki az ítéletet. Ezt követõen ott rögtön megnevezte a következõ tárgyalás napját, ahol kb. 10 perc alatt elváltunk. Nem vicc! 13. 00-kor kezdõdött a tárgyalás, és 13. 10-kor már az utcán voltunk.

Lányok ti mikor kezdtétek vagyis kb hány éves korban volt az első önkielégítésetek vagy csak próbálkozásaitok? Sikerült már az első alkalommal is?

Legjobb válasz: En 18 voltam, amikor eloszor magamhoz nyultam. Fura mod addig eszembe sem jutott, s kb vagy 4 honap kellett mig eloszor elelveztem.

En 18 voltam, amikor eloszor magamhoz nyultam. Fura mod addig eszembe sem jutott, s kb vagy 4 honap kellett mig eloszor elelveztem.
Hát én 10 éves voltam, és nem sikerült de jol eset amit csinaltam.
Nekem is kb 10 éves korom körül volt, amikor elkezdtem a csiklómat izgatni. Viszont ujjazni még sose ujjaztam meg magam. 17/L

Az első csók kb mikor engedélyezett egy kapcsolatba? Mennyi idő után ha együttvagytok?

Legjobb válasz: Ezt mindenki maga tudja, maga érzi. Szerintem sem gáz, ha az elsõ randin elcsattan a csók. Persze kortól is függ, egy 30 évesnél elfogadottabb a csók az elsõ randin is, de 14 évesnél nem biztos. Mindenki maga tudja mikor készült fel rá, de 5 évet azért ne kelljen várni...

A csók és más semmi mehet elsõ randin.
Ezt mindenki maga tudja, maga érzi. Szerintem sem gáz, ha az elsõ randin elcsattan a csók. Persze kortól is függ, egy 30 évesnél elfogadottabb a csók az elsõ randin is, de 14 évesnél nem biztos. Mindenki maga tudja mikor készült fel rá, de 5 évet azért ne kelljen várni...
Szerintem ha az elsõ ranidin van csók az nem gáz csak több ne legyen az elsõn de ez jön magától mikor ugy érzitek megfelelõ a pillanat és kész nem kell idõhöz kötni a csókot nem !:)
Partnerfüggõ. Pl nekem volt olyan, hogy elsõ randi végén én kezdeményeztem a csókot, aztán nem lett folytatás és visszahallottam ismerõsöktõl h milyen rámenõs voltam h lekaptam és úristen h megdöbbent. Köpni nyelni nem tudtam hirtelen. Akkor jöttem rá, hogy jobb is h nem lett köztünk több. Normális pasi, sztem ilyet nem tesz közzé csak úgy. Aztán találkoztam a mostani párommal, vele elsõ randin nem volt semmi, másodikon csók, szex, minden. Azóta is együtt vagyunk, már 6 éve. Õ nem volt megbotránykozva semmin. Akartuk mindketten és megtettük. Szóval partnerfüggõ, neked kell érezni, hogy õ mennyire nyitott a dologra, illetve hogy te mit szeretnél. Nincs standard szabály.
Szerintem hülye kérdés, én onnantól számolom a kapcsolatot, amikor volt csók. Vagyis , ha megbeszéljük, hogy hogyan tovább. De mindenképp csókkal kezõdik.. 18F
Legalább 5 év.
15:30-kor. hétköznap.
Ahogy az amerikai pitében megmondták: "Nem rakétakilövésre készülsz, hanem szexelni.." ÉS itt most csak csókról van szó! :) Ez tényleg nincs idõhöz kötve szerintem felejts el a várni szót azt a szexnél oké de itt hagyatkozz a megérzéseidre.
Kedves kérdezõ! [[[KEDVES VÁLASZOLÓK!]]] Ne OFFolj! A gyûlöletkeltésért, mások sértegetéséért, provokálásért, ... ... közízlés megsértéséért kitiltás jár, így ilyen válaszokat ne írj! Szóval kéretik moderálni magatokat! Kedves kérdezõ! Az elsõ csók nem engedély kérdése. Persze törvényileg a csókolózás is nemi aktusnak minõsül, ami bizonyos extrém helyzetekben tilthat törvény, de azon kívül nem szab a jog határt neki. Közintézményben illetve magántulajdonú területen a területi szabályzatok (házirend) szabhatnak ki tiltó bejegyzést, ami után a szankció sem marad el. Sok helyen csak etiketti alapon várják el, hogy ne csókolózz, de nincs tiltva. Tehát bármikor engedélyezett. De a valóságra, amire gondolom, hogy kérdezni akartál, most rátérek. Gondolom, a kérdésed úgy hangzott volna, hogy "Mennyi idõ után érdemes a csókom adni egy pasi/csaj-nak?" ... szóval mint a szeretkezés, de csak csók alapon véve. Nos, erre nagyon egyszerûnek tûnõ és mégis iszonyatosan bonyolult választ adok :) . Akkor csókolj meg valakit, illetve akkor fogadd el, amikor TE IS akarod. Szóval ha úgy gondolod, hogy egy pasinak csak a 6-7-dik randin, vagy csak utána adsz egy egyszerû csókot, akkor így adod, de ha az illetõ levesz a lábadról, akkor hamarabb is megtörténhet. Bár azért célszerû ismerni az illetõt valamennyire hogy megcsókold, de nem kell annyira vigyázni, mint egy éjszakás kalandnál ;) Vannak lányok, illetve fiúk is, akik nagyon hamar már az ágyba futnak. Nos, ez szerintük a normális, más szerint meg csak az, hogy a házassági ceremónia után szeretkezzetek... szóval ide már a vallás is bekerül. Ezért is bonyolult a válaszom. Szóval akkor csókolózz, ha akarsz, illetve ha a párod is akarja. Személy szerint úgy gondolom, hogy egy kapcsolat akkor kezdõdik el, amikor mindkét fél az egymás iránti érzéseit tanúsítja. De ettõl függetlenül a csókot egy nagyon intim érintésnek tartom, ami nekem sokat jelent. "Több fajta csók van, mint pozitúra a kámaszutrában." További kellemes nyarat, remélem a válaszom kielégítõ volt a kérdésedre! Tisztelettel maradok: - The Blueskin -
mielõtt d*gtok, feltételnül illik. :D
A kérdező hozzászólása: mármint az engedélyezettet nem ugy értem hanem hogy ne nézzenek libának ha már az elsõ randin ezt csinálod (amit én nem tennék soha amúgy) :D
A kérdező hozzászólása: ja most nem magamból indulok ki :D csak érdekel hogy másik mit gondolnak errõl
Hát van olyan is, aki elõbb szexel, és ha jó volt, akkor kéri el a másik névjegykártyáját. A kérdés inkább az, hogy te milyen nõt akarsz felszedni!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!