Találatok a következő kifejezésre: Kb. mikor az (2496 db)

Mennyibe került kb. mire az alapvető dolgokat beszereztétek a babátok fogadására?

Ha használtan veszem,de még jó állapotban a babakocsit,bébihordozót,pelenkázót,kiságyat,ruhácskákat,és minden alap és nélkülözhetetlen dolgot.

Legjobb válasz: Mi kaptunk használt ágyat,ruhákat,hordozót.A hazahozós ruhát,babakocsit,kádat,ágynemût,matracot,sterilizálót,légzés figyelõt,pipere cuccokat,textil pelust,cumisüvegeket,mellszívót(még van pár kisebb dolog,ami nem jut eszembe) vettem meg, kb 150 ment el+ a szülés.Ezután jött még sok más:etetõszék,játékok,rágóka,gyerekülés...mindíg van vmi új,amit meg kell venni.Én magamra a terh. óta nem költök,mert nem jut rám.

Mi kaptunk használt ágyat, ruhákat, hordozót.A hazahozós ruhát, babakocsit, kádat, ágynemût, matracot, sterilizálót, légzésfigyelõt, pipere cuccokat, textil pelust, cumisüvegeket, mellszívót(még van pár kisebb dolog, ami nem jut eszembe) vettem meg, kb 150 ment el+ a szülés.Ezután jött még sok más:etetõszék, játékok, rágóka, gyerekülés...mindíg van vmi új, amit meg kell venni.Én magamra a terh. óta nem költök, mert nem jut rám.
http://www.tikotiko.hu/ Nézz szét, sok minden olcsóbb itt mint használtan:) Ingyenes kiszállitás
Szia. Én a vaterán vettem a szinte új kiságyat kókuszmatraccal (késõbb ággyá alakítható):25 ooo Babakocsi új: 2o ooo Babahordó új:1o ooo (akciós volt eredetileg 23 lett volna) Ruhák (9o%-a használt, angol turis):kb.15 ooo, de kb. 3 méretet vettem egyszerre Pelenkázó szivacs új:24oo Gyógyszertári dolgok:Kb. 2-3ooo Lepedõ új:2db kb.15oo Fejvédõ új:17oo, baldahinunk nincs, mert nekem nem tetszik. Mi szekrényt nem vettünk, mert a párom átalakított egyet, úgysincs kezdetben olyan sok ruhája. Ahogy így nézem össz:~ 87 ooo, ha kihagytam valamit, ami nem jut eszembe, akkor mondjuk kb.1oo ooo.
Én azt tanácsolom, ha van, aki ajánl fel neked bármi segítséget, fogadd el! Persze akkor, ha nem szeretnél mindenbõl újat. Én az elsõ gyereknél vettem babakocsit, nem volt drága, talán 17.000 Ft. A 3. gyerekem született most, ruhánk van rengeteg, mert akinek én kölcsönadtam anno, azóta nekik is lettek még gyerekek, és cserélgetjük a ruhákat. Nem kell mindenbõl a legdrágább. Én vettem egy nagyon drága mellszívót, soha nem használtam. Az orrszívó viszont nagyon hasznos dolog. Most a 3. babánál a kezdõ gyógyszertári csomag volt kb. 3.000 Ft, ruhát semmit nem vettem, de nem is kell szerintem túl sok. Nagyon hamar kinõvik a gyerekek.
Ja kókuszmatrac 5000 ft, popsikrém, fürdetõ, testápoló max 1000 ft. D-vitamin, k-vitamin a picinek már nem tudom mennyi volt.
Szia! Az ágyat újonnan vettem 8000 Ft-ért. Babahordozó autóstalppal-Graco-használt-8500 Ft. Ruhák-turis:Max 4000 Ft. Pelenkázólap-kiságyra tehetõ--Tesco új-3000 Ft ha jó emléxem... Babakád tescoban vettem- új-akciósan volt 2200 Ft. Babakádba szivacs-új-ezt is tescobol-1000 Ft. Babakocsi -használt-5000 Ft-mózeses, 3 fokozatú, most 5 hós a kislányom ez csere, mert elég nehéz a kocsi, mig kisebb volt a picur nagyon jó volt, de már nem praktikus(inkább terep mint városi kocsi)... Pelenka-pampers-azt hiszem kb 2500-3000 Ft Hálózsák-új-3000Ft Babaágynemû garnitúra(Bollaby) brendonból-3000 ft, de ez feleslegs volt. Kiszoknik-100 ft/db, új. Popsitörlõ-300 Ft 72 db tescos. A tápszer plusz -H.A-s 2000 ft receptre, 1-es 700 ft receptre, mi H.A.st eszünk. Hirtelen ennyi jut eszembe. 5 hós baba anyukája
ha haszbáltan veszed a dolgokat, akkor nem olyan rettentõ, 100-200 ezer max.
hát babakocsi 30000, hordozo, jároka 15000!kiságyat kaptuk, de ebbe nincs benne a sok ruha, pelenka, cumisüveg stb....ugy minden egybe mire minden megvan kb100000ft!de apránként is ráér!jo babavárást!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm a válaszokat mindenkinek, sajnos idõközben kórházba kerültem és missed ab-om volt tegnap, elment a baba. De majd legközelebb...:(
15:09, 17:06-os vok.Porszivós orrszivó, kb 2000 ft-ha náthás a pici akkor egy kincs:) Cumisüveg tápszerhez-ez igen változó árban, mecsek baby tea-kb 300 ft 20 filter. Én ezeket vettem, amúgy én se az utolsó pillanatra hagytam, akkor vehettem volna mindenbõl a legdrágábbat:( :D
Mi semmit nem kaptunk, ezért magunknak kellett megvenni.Teljes szoba bútor(3 ajtós szekrény, pelenkázó, fiókos szekrény, nyitott polcos szekrény, átalakítható ágy 70x140, kókuszmatrac)RS-bõl, Faktum bútor 212000 babakocsi hordozóval(Graco)100000 kád állvánnyal 10000 pihenõszék 6000 játszószõnyeg 5000 utazóágy(emeletes van, napközben lent vagyunk)20000 kelengye(listát ad a védõnõ, a neten is találsz)60000 cumisüveg, pipere cuccok, pelusok 15000 amit nem muszáj, de ha fogadsz, akkor fizetni kell:dokim 70000, a szülésznõm 30000.Ez volt a kezdet...
én sem mondom, hogy nekünk is kijött pár 100 ezerbõl. most lehetünk majdnem 1 millánál, de a kezdet, ha használtan veszed a cuccokat talán nem olyan vészes. de jól nézd meg, hogy mit veszel használtan, nekünk a babakocsink az volt, 1 kalap szart sem ért, pár hónap múlva kitört a kereke, és vettünk zsír újat, ami megint csak plusz pénz. én semmit nem veszek azóta használtan. inkább kifizetem a több pénzt, de tuti, hogy jó amit kapok. 8, 5 hós kicsimanó anyukája
1. Én 1 dolgot nem ajánlok:a Pesztonka elemes és hálózatis orrszívó.Ha a gyerek tényleg taknyol csak a porszívós szívja le rendesen az orrát.Ebbe a drága vacakba beleszaladtam.
Teljesen igazad van, én sem a legdrágábbat vettem mindenbõl, többekközt emiatt is tudom most beadatni a rota oltást ami 40 000 Ft.Ez fontosabb nekem legalábbis, mint az h 10 000 Ft-os ruhákban "villogjon" a picur! Boldog babavárást Nektek!!!:D

Intel Core i7-950 LGA1366 Processzor 80k kb. Intel Core i7-3770K LGA1155 Processzor 80k kb. Mi az ami miatt ugyanolyan az áruk?

Arra gondoltam,hogy a felső (950)-nek más a csatlakozója,és az elavult,de nem tudom.

Legjobb válasz: Az LGA1366 mindig is drága volt, az csúcs kategória volt akkor, csak már elavult. A 3770K meg azért annyi, mert az az aktuális csúcs LGA1155-re.

Az LGA1366 mindig is drága volt, az csúcs kategória volt akkor, csak már elavult. A 3770K meg azért annyi, mert az az aktuális csúcs LGA1155-re.
Dunno, de ha venni akarsz akkor a 3770k-t vedd.
A kérdező hozzászólása: 3770k-t akarom
A kérdező hozzászólása: de mi az oka?
Gondolom az is benne van, hogy ha arányosan levinnék az árukat, akkor senki nem venné a legújabb cuccokat, akinek meg régi gépe van, és csak 1-2 alkatrészt akar beújítani, arra ugyanúgy rá tudják sózni drágán.
A kérdező hozzászólása: Kb. mennyi idõ mig az LGA1155 csatlakozás elavul?
Szerintem ezt nem lehet így évre vagy napra megmondani, hogy egy hardver mikor avul el. Általában akkor, ha kijön egy újabb, ami hasonló áron többet tud.
Petezsákot már mindenképpen, reméljük, hogy szívhangja is lesz :-)
Nekem 6+1 naposan (pont ahogy te leszel) még nem volt szívhang csak a petezsák és szikhólyag. Vissza kellett mennem 8 hetesen.
Nekem kereken 6 hetesen már volt szívhang, de ha nincs csak petezsák ne ijedj meg. 6 hetesen kellett mennem elõször aztán 8 hetesen megint és utána csak 12 hetesen kellett ismét menni. Ha lesz szívhang akkor majd megnézik a magasságát is, a méhed nagyságát. Nekem hüvelyi uh-t csináltak, de hallottam, hogy van ahol csak hasit csinálnak ilyen fiatal korban is, azon kevesebbet látnak. De szerintem hüvelyit fognak csinálni és akkor csak annyit látsz a babádból, hogy egy hatalmas szív az egész. :D 39hkm
Szerintem simán lehet vérmérgezés ha felfelé megy a csík..orvoshoz menj el ne halogasd
Hogyha nem megy fölfelé a szíved felé, akkor nem vérmérgezés, hanem valami más, esetleg zúzódás, vagy egy elpattant ér. De ha elindul akkor azonnal orvos! (Ha eléri a szívedet, halált okoz!) Jobbulást!
ha rosszabb lesz, akkor azonnal ügyelet! egyébként lehet, hogy nem vetted észre, mekkora volt a horzsolás és ami alig látszott belõle az begyulladt kicsit és most az látszik.
Az is lehet, hogy így nézett ki a horzsolás, csak a vízben kiázott, és ettõl lett ilyen, vagy így kezdett helyrejönni, esetleg egy kis fertõzés a nyílt sebben.
Nem akarom megsérteni, de orvos és ápolónõ között van különbség... Menj el orvoshoz. Más problémával is el lehet menni a dokihoz, nem csak vérmérgezéssel. Csak jól járhatsz, ha elmész a dokihoz.
Én úgy tudom a vérmérgezés fekete, de persze én se orvos nem vagyok, se vérmérgezésem nem volt még. Lehet hogy csak begyulladt, de azért kérdezz meg egy orvost is, h ha nem az, akkor mi, az a biztos, egy orvos azért jobban tudja, még ha anyukád sok mindent látott is ápolóként.
Vérmérgezés, ha a csík elér a szívedig, meghalsz.
Vérmérgezés, és ne várd meg, amíg továbbterjed. Azonnal menj orvoshoz.
Orvos, azonnal!
A kérdező hozzászólása: de 13:00 tol egyhelyen van anyum apolo nö azt mondta h nem ug nézki
A kérdező hozzászólása: dél óta ugyan ott van az a piros csik se lejjeb se feljebb
Azért az ügyeletre légyszi menj be, nehogy baj legyen:(
A kérdező hozzászólása: eltelt azota 7 ora és vátozás nics majd holnap iskola orvoshozl elmegyek ha eddig ne mment sehova csak nem megy reggelre a szivemig
A kérdező hozzászólása: am nem tudom mert egy zuzodás lehet mert van egy vastag mes sok kicsike mint amikor pl betörik az üveg és a repedések mennek minden fele

Az így jártam anyátokkal 8. évad 9. rész 08:44 másodpercében kb. Mi az a zongora darab ami szól?

Lécci már több hónapja keresem azt a darabot

Legjobb válasz: Mi a címe??

A kérdező hozzászólása: Mi a címe??

Mennyi idős korában kell beoltani előszőr egy kiskutyát? És ennek kb. Mi az ára? A későbbiekben milyen kötelező oltásra lesz szükséfe?

Legjobb válasz: Több oltást kapnak a kutyák,mint ahogy az enyém is.pl.:6-8-10 hetes oltást.most nem tom pontosan mikor kapnak de ennyi.ja meg chip is kell,még van pár oltásfajta,most az nem jut eszembe

Több oltást kapnak a kutyák, mint ahogy az enyém is.pl.:6-8-10 hetes oltást.most nem tom pontosan mikor kapnak de ennyi.ja meg chip is kell, még van pár oltásfajta, most az nem jut eszembe

Szerintetek kb mi az a kor, ami után már nem gáz ha az ember prostival veszti el a szüzességét?

Ami után már úgyis mindegy.

Legjobb válasz: 8-as, a megítélés egy dolog, a másik pedig az, hogy hogyan érzi magát az ember! Szerinted milyen érzés lehet az valakinek, hogy mellette tizenévesek agyba-fõbe kefélnek, õ meg még puncit se látott?

8-as, a megítélés egy dolog, a másik pedig az, hogy hogyan érzi magát az ember! Szerinted milyen érzés lehet az valakinek, hogy mellette tizenévesek agyba-fõbe kefélnek, õ meg még puncit se látott?
30. Bár szerintem onnantól nem gáz, ahonnan túl kínosnak érzi az illetõ.
Én is azt mondom, hogy a 25 az, ami már vízválasztónak tekintendõ. Nem lesz tõle jobb az ember a csajoknál, de legalább õ is átélheti azt az élményt, amit szexnek neveznek.
Huszonöt (25)
25
100.
Ez minden korban gáz...
Rendszeresen járok hozzájuk, mivel évek óta nincs barátnõm. A 16.03-as hozzászólóval ellentétben teljesen egyenrangú embernek tekintem õket és úgy viszonyulok hozzájuk, mintha barátnõ/szeretõ státuszban lennének nálam.Az meg, hogy szánalmas vagy sem, nem érdekel! Ha egy nõnek nem tetszik, akkor feküdjön le õ velem vagy hallgasson!
sztem mindig gáz
Nem gáz! Semmi sem gáz! amíg jól hazudsz, és a többi moslék jószág nem tud róla! Ne foglalkozz ezekkel a szerencsemen majmokkal, akik erre döngetik magukat, hogy már összepakolták a nemiszervüket. Húde nagy cucc. A lényeg, elmész, és senkinek nem szolsz róla. A prosti lánnyal ne foglalkozz, csak egy kis nemi rabszolga, neki szerencsétlennek ugyanolyan égõ társadalmi szempontból, hogy a palkók a faszukat törlik bele okból járnak hozzá, szóval nála a lúzerek "wlcome" kategoriába tartoznak. Szard le háT! Egyébként szeretjük, imádjuk a prostikat, õk a magányos férfiak védõangyalai! Menj, egy jó lucskosik meg se állj! A sznobokat pedig leszarni!
Szerintem inkább szánalmas, bármilyen korban is történjen... de ha már végképp nem látja valaki a kiutat, akkor azt mondanám 30 körül.
50
szerintem nincs ilyen kor. Nem lesz jobb attól ha túl leszel rajta. Az ok ami miatt nem tudsz kialakitani normális társas kapcsolatot ugyanúgy fenn áll attól hogy nem vagy már szûz. Nem is lesz nagy élmény.....
Szerintem gázabb egy hivatásosal elveszteni bármilyen korban, mint szûznek lenni, akkor inkább hazudj úgysem tudja senki mi Az igazság
A kérdező hozzászólása: Jól van gáz, de azért elõbb-utóbb mindenképpen el kell nem?
Nem kor fügvénye, de mindenképp legyél nagykorú! És legyél tisztában azzal, hogy ez egy szolgáltatás, amit igénybe veszel. Személy szerint én 21 voltam, amikor elõször kipróbáltam. Nem volt nagy szám, de elment. Azóta párszor voltam és hála az égnek, voltak köztük egész kedves és ügyes lányok. De mindenek elõtt, talán az a legfontosabb, döntsd el mit és miért akarsz csinálni! Elkeseredettségbõl ne tegyél olyat, amit késõbb megbánsz.

Aki volt mostanában Nickelback nem tudja, hogy kb mik azok a számok, amiket stabilan játszanak fellépéseken?

Legjobb válasz: Általában a kedvenceket pl rockstar,lullaby,when we stand together,burn it to the ground

Általában a kedvenceket pl rockstar, lullaby, when we stand together, burn it to the ground
Attól függ, milyen diplomája van!
Adatrögzítés, fõképp.Szakirányfüggõ és az hogy milyen divízión vagy, back office vagy front, stb.Elvileg ott van minden állásajánlatnál leírva, hogy mik lesznek a fõ feladataid, de ehhez jöhet mindenféle ad-hoc dolog.Fõnöktõl és a képességeidtõl is függ.de ha fõállás, akkor nem kávéfõzés az biztos. :D

ABIT NF7-S2 alaplapba milyen videókártyát lehet venni ami szaggatás nélkül viszi a filmeket és kb mi az ára?

videókártya

Legjobb válasz: http://hardverapro.hu/apro/sapphire_hd3850_512mb_256bit_agp/.. Filmezni egy gyengébb is elég, de ha van rá keret érdemes egy ilyesmit beletolni, meghálálja, akár már játszani is lehet.

http://hardverapro.hu/apro/sapphire_hd3850_512mb_256bit_agp/.. Filmezni egy gyengébb is elég, de ha van rá keret érdemes egy ilyesmit beletolni, meghálálja, akár már játszani is lehet.
A kérdező hozzászólása: Kösz a választ de nem tudtam a linket megnyitni mert azt írja nem elérhetõ próbálja késõbb.
Geforce 8400, Radeon HD2400 vagy az újabb agp-s modellek(nagyon ritkák), ha vannak is, 10000 körül vannak, amit az egyész alaplap+processzor nem ér. Erre a platformra nem éri meg fejleszteni.
A kérdező hozzászólása: Kösz a választ, nem fejleszteni akarom csak egy olyan vidi karit amivel normálisan megnézhetõ egy dvd minõségü film.Ami most benne van az valami nvidia 64 mg-bájtos szörnyüség ami a yutubon is szaggat full képernyõn.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!