Találatok a következő kifejezésre: Kb. mennyit mozognia a (6 db)

Mennyire fontos az ember életében a sport, és kb. mennyit kell mozogni egy héten?

Általános iskoláskoromban küzdősportra jártam és egy időre kedveltem, de manapság egyszintre veszem a mozgást a táplálkozással. Mert azzal egyet értek azzal, hogy szükséges a szervezetnek, de nem szívesen foglalkoznék vele.

Legjobb válasz: Nagyon fontos, ugyanis meghosszabbítja az életedet.;) Háát..hogy mennyit?:d szerintem heti 3x illik valamilyen formában mozogni..

Nagyon fontos, ugyanis meghosszabbítja az életedet.;) Háát..hogy mennyit?:d szerintem heti 3x illik valamilyen formában mozogni..
hát akkor ne foglalkozz vele, így is túl sokan élünk ezen a földön + a kardiológusoknak is kell a munka...
Hát csak annyira fontos, hogy a mozgás létszükséglet. Aki nem mozog, az ettõl önmagában súlyos beteg lesz. Én futok heti négyszer 10-30 km-t. Azt kell elérni, hogy te is megszokd és megszeresd, egy belülrõl jövõ olyan szükséglet legyen, aminek megvan a napi/heti rendszeres helye az életedben. Máshogy nem megy, mert az élet ilyen szempontból nagyon kegyetlen, és mindenki mindent megtesz, hogy elvonjon a mozgástól. De ne hagyd!
Én a napi 1 órának vagyok a híve.

Kb. mennyit kell mozognia a babának a 20. hét körül?

Naponta 3-4x szoktam érezni.

Legjobb válasz: Szerintem még nem túl sokat bár én még csak 17 hetes vagyok de valaki csak akkor kezdi elõször érezni a baba mozgását. Szerintem csak este amikor nyugodtan fekszel már az ágyikódban.

Szerintem még nem túl sokat bár én még csak 17 hetes vagyok de valaki csak akkor kezdi elõször érezni a baba mozgását. Szerintem csak este amikor nyugodtan fekszel már az ágyikódban.
Szia! Én is 20 hetes vagyok, és én is annyit érzem kb. Igen, este a legaktívabb. Sok sikert!
nem tudom, de én a 16ik hét óta érzem és naponta min egyszer, de ha aktivabb napját éli akkor egyeltalán nem érdekli a pici fiut, hogy nyugalmi állapotban vagyok-e vagy sem.aktivabb napokon egésznap érzem.
Szia! Én 19. hetes terhes vagyok. Esténként mocorog a picim. Kemény, dudorszerû kinövést teremt a pocakomon. A te pocid is hasonló állapotba kerül?
Szerintem testalkattól is függ (mármint a tiedtõl is) azon kívül, hogy a baba fekvésétõl és természetétõl (mozgékonyságától) is. Nekem már a 16. héttõl mozog, most 22. hetes vagyok, de rengeteget ficánkol, sokszor egyfolytában rugdossa a hasamat. Azt mondják, hogy amiatt is érzem ennyire, mert nagyon vékony alkatom van.

Ha elkezdenek mozogni az anyamacskában a kiscicák kb. mennyi ideje lehet a szülésig?

Legjobb válasz: a cicák 9 hétig hordozzák a piciket a hasukba.

a cicák 9 hétig hordozzák a piciket a hasukba.
A kérdező hozzászólása: Azt tudom és már utánna is olvastam!!csak nem tudom pontosan mikor párzott a cicám mert nem jegyeztem fel, és érdekelne h kb mikor fog szülni mert a kiscicák már mozognak a pocakjában!!!!
Én azt olvastam , hogy kb. 1, 2 , 2 hét. Én is várom kiscicáim születését.
A kérdező hozzászólása: Én is keresgéltem de nem találtam!!!Ha téll 1-2hét akkor bármikor jöhetnek a kiscicák mert kb 1-1.5 hete vettem észre h mozognak!!!!Sok sikert a cicáidhoz;)!!!Köszi a választ!!!:)
Az ötödik héten láthatóan gömbölyödnek. Ha valaki nem tudja mikor párzott a cicája, akkor ez az a hét, amit be lehet jegyezni a naptárba, mert 4 hétre megszületnek a picik. Most a jelen helyzetben, hamarosan szülni fog valószínõleg:)
A kérdező hozzászólása: Hát sztem is lassan itt az idõ!!!!!:) Majd értesitek mindenkit a kiscicák jövetelérõl:D Köszönöm mindenki válaszát:D


20.hetemet toltom. Kb 4 napja erzem a baba mozgasat de egybol nagyon nagyokat rug. Mennyit kell mozognia egesz nap?

Mert ma nem volt aktiv a draga.

Legjobb válasz: Ha minden nap érzed egy kicsit, az nagyon jó. Õk sem egyformák, vannak aktívabb napjaik, és vannak pihizõsebbek. 37 hetes kismami

Ha minden nap érzed egy kicsit, az nagyon jó. Õk sem egyformák, vannak aktívabb napjaik, és vannak pihizõsebbek. 37 hetes kismami
Én is 20 hetes vagyok, de nekem egy kamikaze csajszi van a hasamban, akkorákat rúg, hogy ihaj! Mondjuk én majd egy hónapja folyamatosan érzem. Most vagy a meleg miatt, vagy mert amúgy is növekszik, de ebben a kánikulában még többet mozog, és erõsebbeket is rúg.
Én 23 hetes vagyok, és egy icipici kisfiú van a pocakomba.Neki is vannak napjai mikor többet rug, van amikór reggel és este érzem csak, szóval ez váltózó.Üdv:Zsuzsa
Megfelelõ bilincsekkel a falhoz kell rögzíteni õket.
A kérdező hozzászólása: hát itt nincsenek gondolom igy oldották meg egyszerûbben
A kérdező hozzászólása: milyen anyagból készülnek a régi fûtéscsövek?
vascsõ lehet
Az elsõ úgy értette, hogy neked kellene bilincset felszerelni. Már, ha saját lakás, nem csak ideiglenes albérlet.
A diétától függ. Ha nem diétázol akkor hiába futsz.
Én nem diétáztam futás mellet, mégis fogytam. Mellette ugyanúgy ettem mindent. Csak mivel elõtte nem mozogtam semmit, így ez is sokat számított nekem. Nekem kellett 1 hónap min, míg látszott. Azóta meg egyre szebb a lábam.
az nem igaz hogy ha nem diétázol nem fogysz. A mozgáson van a lényeg, és persze az hogy picit odafigyelsz hogy pl este 10 kor ne állj neki mondjuk kenyeret enni. Én három napja keztem futni, és este 6 után max egy kis gyümölcsöt eszem. Regellire kenyér valamivel, amit anyum fõz ebéd, délután valami uzsonna, pla kis saláta, vagy piritós. És mindennap 45 perc futás, vagy 30. 3 nap alatt 1 kg lement rólam. És ennek én nagyon örülök:D
Jól lehet, de 2 hét után nem hiszem hogy látszódik valami ha csak nem vagy nagyon elhízott.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!