Találatok a következő kifejezésre: Kb. mennyibe elutazni a Grand Kanyonhoz (1 db)

Kb. mennyibe kerül elutazni a Grand Kanyonhoz?

Legjobb válasz: Ha csak a Grand Canyon érdekes, akkor olcsóbb talán Phoenix-be repülni Londonon át és autót bérelni. Kb. 5 óra vezetés lesz egy irányban.

Ha csak a Grand Canyon érdekes, akkor olcsóbb talán Phoenix-be repülni Londonon át és autót bérelni. Kb. 5 óra vezetés lesz egy irányban.
Elottem szolohoz csatlakozva, mi PHX eszaki reszen elunk, 3 ora az ut kocsival.Tenyleg erdemes innen menni oda. Az oldalamon talalsz leirasokat ha erdekel meg a dolog es nem jartad meg azota. http://eletunkphoenixben.eliveport.com/


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hova menyek nyaralni?

amerikában akarok meni nyaralni de nem tom mejik városba new york vagy london vagy florida vagy csikágó ti mejiket ajáljátok?

8

Ha amerikaihoz házasodott az ember, akkor a zöldkártya a válás után is megmarad?

6

ESTA engedély megszerzése rendőrséi múltal?

Volt egy botlásom még 15 éve, akkor kaptam felfügesztettet. Az erkölcsim is már több mint 10 éve rendben van. Van rendes munkám, lakásom, családom, szuper fizetésem. Újjlenyomatot akkor nem vettek.
Mekkore esélyem van az elutasításra? Mi van ha azt jelölöm be, hogy soha nem volt dolgom a rendörséggel?
Milyen adatbázist vizsgál az amcsi hatóság ilyenkor?

5

Tanulói vízum Amerikába? Nehéz megszerezni?

Sok kérdésem van, ne haragudjatok.

-Minden koroztálynak kötelező mindenféle iskolában (gimnázium, ált. isk.)?
-Mennyi ideig érvényes? Csak egy tanév, vagy 4, mint ameddig a gimi tart?
-Hol tudom igényelni/Venni?
-Ha venni, akkor mennyibe kerül?
-Mennyi időbe tellik, míg megkapom?
-Ha tanulói vízumom van, mennyi az esélyem bekerülni egy gimibe?

Ne haragudjatok, hogy sok a kérdés, de szinte semmit nem tudok a dologról.

1

Szerintetek durva nagyon, hogy a szüleimtől egy USA-i utat kérek középiskolai ballagásomra most megyek 12-be. Szerintetek szép hely? Le van írva, a program minden!

http://www.hurra-nyaralunk.hu/usa/korutazasusa-ban/utazas?id.. Ezt szeretném kérni. Küldenétek olyan helyeket ahova ti elszeretnétek menni szép, és meg is éri? Bár hova lehet!

14

Kinn mentem ferjhez Amerikaban, ami meg eleg friss, de a lanyom szeretnem 1 ev vagy 10 honapra kihozni. Nem akar itt elni, egyetemista otthon . Milyen kerelmet kell beadnia? 21 eves (mult)

1

2012-ben 6 hónapot töltöttem az USA-ban turista vízummal (rokon látogatás). Bordó útlevéllel (e. Ujjlenyomattal) + vízum ami 2022-ig érvényes. Kell-e nekem az Amerikai Nagykövetségtől valamilyen engedély, hogy idén is kint tölthessek néhány hónapot?

1

Hogyan lehet teljesen felszívódni?

Mielőtt bárki félre értené, nem követtem el semmilyen bűncselekményt, nem gyilkoltam és semmi hasonló dolog nem történt.
A kérdésem egyszerű, ötleteket, konkrét elképzeléseket várnék, hogy ki-hogy képzelné el azt, hogy tökéletesen nyom nélkül felszívódjon/eltűnjön.

7

Ti milyen légitársasággal utaztok? Én a LOT-tal mentem télen, most is mennék ki decemberbe, de 208e. A többi társaságnál meg 177-185e. És választok egy új társaságot, ha továbbra sem megy le az ára, de viszont nem szeretném, ha besülnék. Tovább lent:

A LOT nagyon jó volt,kaja is minden.Ezért nem szeretnék épp 'besülni' hogy rosszat választok.Kérem segítsetek.Ti milyen légitársasággal utaztatok?Étel és ital finom/milyen mennyiségű volt? Mikor utaztam decemberbe,30percenként jártak enni és innivalóval,ezen kívül takarót ,párnát,fülhallgatót,törlőkendőt kaptunk.

4

Ha tanulni megyek ki amerikába, de utána ott is maradok, mi van a vízummal/zöldkártyával?

Két, 13 éves lányról lenne szó. Kollégiumba mennénk, befejeznénk a gimit, de utána kint is maradnánk. Ilyenkor mi van a zöldkártyával és a vízummal? Persze nyáron és téli szünetben hazajönnénk, de amúgy szó szerint odaköltözünk. Ilyenkor mi van?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!