Találatok a következő kifejezésre: Kb. mennyibe elutazni a Grand Kanyonhoz (1 db)

Kb. mennyibe kerül elutazni a Grand Kanyonhoz?

Legjobb válasz: Ha csak a Grand Canyon érdekes, akkor olcsóbb talán Phoenix-be repülni Londonon át és autót bérelni. Kb. 5 óra vezetés lesz egy irányban.

Ha csak a Grand Canyon érdekes, akkor olcsóbb talán Phoenix-be repülni Londonon át és autót bérelni. Kb. 5 óra vezetés lesz egy irányban.
Elottem szolohoz csatlakozva, mi PHX eszaki reszen elunk, 3 ora az ut kocsival.Tenyleg erdemes innen menni oda. Az oldalamon talalsz leirasokat ha erdekel meg a dolog es nem jartad meg azota. http://eletunkphoenixben.eliveport.com/


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hol találok new york-i álláshirdetéseket? Átlag, normál állásokra gondoltam, nem olyanra, ahová "200"-as IQ kell!

Minden egyéb New Yorkkal kapcsolatos információt szívesen veszek!!!
Köszi

5

Válasz a kérdéseimre? (Kanada)

A közbiztonság Kanadában mennyire jó?
Hányadik legbiztonságosabb ország a világon?
Miben hasonlít és miben különbözik az USA-tól?
Árak milyenek?(Toronto,Quebec City,Vancouver,)
Emberek és a mentalitás milyen?

1

Kiköltözés Kanadába 19-20 évesen?

Leérettségizek, kitanulok egy szakmát, tökéletesítem nyelvtudásom. Mire ezzel végzek 19-20 éves leszek.
Tudom, hogy van pontrendszer, de nem nagyon magas pontszámmal is kilehet jutni, ha meggyőző vagy. Mivel én 100%-ban komolyan gondolom az egészet és nem lennék naplopó, hanem MINDENT megtennék, hogy elérjem a sikert és Kanada prosperitását ne romboljam. Azt tudni illik, hogy pont azért lett megszigorítva a bevándorlás, mert sokan mentek oda, akik csak kijátszották a rendszert és csak az ingyen pénzért mentek oda.
Költözött ki valaki Kanadába közületek, vagy akit ismertek, miután bevezették ezt a pontrendszert? Hogy ment? Milyen kint az élet? Engem az időjárás nem zavarna :)

4

USA-ba be lehet vinni házi készítésű csipkelekvárt? Feladott poggyászban.

4

5 napot tölthetek el New Yorkban. Ez ídő alatt milyen látványoságokat nézzek meg?

3

Mi a módja, és körül-bellül mennyi időt vesz igénybe egy, magyar szülőktől, amerikában született baba "honosítása"?

Gondolom van erre valami protokol, de hirtelen nem találtam. Meg fontos lenne, hogy ez kb mennyi időt vehet igénybe.

6

Amerikában szeretnék élni! Ez minden álmom, már kisgyerekkorom óta! Nagyon nehéz lesz kijutnom?

17 éves vagyok, nemsokára 18. Már 10 éves korom óta nagyon szeretnék kijutni, de most már kint is szeretnék élni! Minden álmom, hogy Arizónában élhessek és mindent megtennék, ami lehetséges. Amikor kezdtem a középsulit, akkor semmi komoly tervem nem volt szakmák terén, így nagyon nehezen tudtam választani. Nyelvi előkészítős osztályba járok, tehát a nyelvvel boldogulok. Megértek szinte mindent, csak néha kisebb hibák vannak a mondataimban. Túl jó tanulónak nem mondanám magam. Most így zártam az évet: Történelem 4
Magyar 3
Angol 3 (Nem a nyelvtudásom miatt, hanem azért, mert idióta voltam és sokszor nem készült el a házi, nem volt könyv, stb.)
Informatika 2
Matek 2

Álmodoztam sokat, hogy kiköltözök egyszer, de nagyon elérhetetlennek tűnik és beletörődtem a sorsomba és egyre bizonytalanabb lettem, éppen ezért semmi sem motivált, ezért a jegyeim nem túlságosan lettek jók. Ha lenne valami motiváció, ha tudnám, hogy kijuthatnék végre, mindent beleadnék a tanulásba is.
Én megelégednék egy McDonalds-os munkával is kint, csak éljek meg, megtudjam tanulni teljesen a nyelvet és mellette eltudjak végezni valami szakmát, amiből később normálisan megélhetek.

Ez az egész nekem több mint egy fellángolás! Ez az én célom, ez az én álmom és nagyon AKAROM, hogy ez az egész valóra váljon!

4

Tudnátok linkelni, olyan au pair blogokat, ahol a lányok USA-ban au pairkednek?

1

Most gondolkodtam, hogy mit kezdjek magammal, a tanulásnál mire figyeljek. Mit akarok elérni az életben. Szeretnék Amerikába vagy Londonba kiköltözni ha elvégeztem az iskolákat. Mit gondoltok?

Nem tudom,talán tudnátok tanácsod adni hogy London vagy Amerika a jobb..Egy angol nyelv érettségim biztosan lesz..de ahhoz mást is kell tanulnom..
Aki volt már kint,vagy kint él...Milyenek a körülmények,az emberek,az élet,pénz ügyek??

6

Ti szerintetek érdemes pl. USA-ba kimenni au pair-nek? Melyik a megbízható ügynökség?

Sok lány blogját olvasom és nagyon tetszik amiket/amikről írnak. Ti kimennétek au pair-nek USA.ba?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!