Találatok a következő kifejezésre: Kb. mennyibe elutazni a Grand (1 db)

Kb. mennyibe kerül elutazni a Grand Kanyonhoz?

Legjobb válasz: Ha csak a Grand Canyon érdekes, akkor olcsóbb talán Phoenix-be repülni Londonon át és autót bérelni. Kb. 5 óra vezetés lesz egy irányban.

Ha csak a Grand Canyon érdekes, akkor olcsóbb talán Phoenix-be repülni Londonon át és autót bérelni. Kb. 5 óra vezetés lesz egy irányban.
Elottem szolohoz csatlakozva, mi PHX eszaki reszen elunk, 3 ora az ut kocsival.Tenyleg erdemes innen menni oda. Az oldalamon talalsz leirasokat ha erdekel meg a dolog es nem jartad meg azota. http://eletunkphoenixben.eliveport.com/


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Florida, kalifornia, new york menyik a leg élhetőbb állam?

égi vágyam hogy ezen államok valamelyikében éljek
mielőtt mindenki ideirná tudom hogy nagyon nehéz szinte esélytelen de tegyük fel hogy valahogy sikerül kijutni
melyik a leg élhetőbb úgy értem jobb közbiztonság, jó időjárás, iskolák színvonala, kereset és költség arányok, melyik alakalmasabb gyereknevelésre(még nincs)
ha van valaki aki kiköltözött akkor hogy érzi ott magát? menyire fogadták be?

5

Nagyon izgulok, valaki segítene? Beszélgetne velem?

Pár nap és indulok ki az USA-ba cserediáknak,már nagyon izgulok elkezdtem vásárolgatni,de mit vigyek???? Fogkefét :D
A fogkefének története van :D Mikor 3 éve elhatároztam a barátnőmmel ,hogy mi akkor is kimegyünk akkor vettünk egy-egy fogkefét és tollat,hogy azzal a tollal csak az elő iskolai napon írunk és azzal a fogkefével csak aznap mossuk meg a fogunkat ha ott leszünk a családnál :D LAssan eljön a nagy nap... épp neten rendelgetek ruhákat és ÚRRR ISSSTEN... Igazából nincs nagyon kérdésem vagyis,hogy mennyi ruhát vigyek?Laptopot felvihetem a gépre?
Cserediákok lenne kedvetek beszélgetni?

5

Decemberben Kanadából, Montreálból szeretnék átmenni az USA-ba Amtrak vasúttársasággal. Mivel szárazföldön megyek, mennyire szigorúan ellenőriznek a határnál?

Egy évvel túltartózkodtam az USA-ban, szeretnék visszajutni és azt hallottam így talán lehetséges még ESTA sem kell szárazföldi belépésnél! Vélemény?

4

Miért mondják hogy Los Angeles meleg?

mármint nem az éghajlatára gondolok.

3

Az igaz, hogy ha egybe foglalom a repjegyet, de lekésem az átszállást, akkor automatikusan átraknak a következő járatra?

3

Mi kell ahhoz, hogy Amerikába utazzak és élhessek?

4

Olyan krédsem lenne, hogy a családommal hamarosan ki utazunk Amerikába Los Angelesbe nyaralni 2-3 hétre! És úgy tudjuk hogy 90 napig nem kell vizumot kérni! Ez igaz?

2

Az USA-ban letezik eltartasi szerzodes, lehet ilyet kotni valakivel?

Tuom hogy van 'prenuptial agreement' hazastarsak kozott, de eltartasirol meg nem hallottam, pedig ott eltem sokaig.

1

Kedvenc városotok Észak-Amerikában? Miért?

Lehet kisváros, nagyváros :) Lehet többet írni, tehát maximum kettőt, Kérlek!

9

A kérdésem a következő lenne:Hamarosan utazom ki a családdal üdülésre Amerikába 2-3hétre! Olvastam az interneten és többet is mondták, hogy az útlevél mellé kell tartózkodási engedély, úgynevezett vizum is! Hol lehet olyat igényelni? Mennyibe kerül?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!