Találatok a következő kifejezésre: Kb. mennyibe elutazni a Grand (1 db)

Kb. mennyibe kerül elutazni a Grand Kanyonhoz?

Legjobb válasz: Ha csak a Grand Canyon érdekes, akkor olcsóbb talán Phoenix-be repülni Londonon át és autót bérelni. Kb. 5 óra vezetés lesz egy irányban.

Ha csak a Grand Canyon érdekes, akkor olcsóbb talán Phoenix-be repülni Londonon át és autót bérelni. Kb. 5 óra vezetés lesz egy irányban.
Elottem szolohoz csatlakozva, mi PHX eszaki reszen elunk, 3 ora az ut kocsival.Tenyleg erdemes innen menni oda. Az oldalamon talalsz leirasokat ha erdekel meg a dolog es nem jartad meg azota. http://eletunkphoenixben.eliveport.com/


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mexikóba érdemes költözni? Milyenek ott az életkörülmények? Északi részre gondolok mint pl: Baja California, Sonora, Chihuahua, Coahuila, Tamaulipas.

7

Amerikában az orvosok, növérek, ápolók miért a kórházi egyenruhába mennek az utcán, metrón? Nem tudnak a munkahelyen átöltözni? És a higiénia?

8

Valaki erre tud válaszolni? Lent kifejtem.

Tudom, hogy létezik az esta+bordó útlevél beutazásnál.
De mi van, ha nekem nem magánútlevelem van, hanem szolgálati útlevelem?

1

Kb mennyibe kerül elutazni hollywoodba?

A két legjobb barátnőmmel nagyon szeretnénk elmenni egyszer Hollywoodba. Szerintetek 3 repjegy és egy jobb szálloda mennyibe kerül? Most 14 évesek vagyünk és 19-20 éves korunkban szeretnénk elmenni. egy két év múlva elég ha elkezdünk félretenni rá?

7

Mexikóban, Tijuana városában milyenek az életkörülmények az USÁ-hoz és Magyarországhoz képest? Könnyebb oda kivándorolni, mint az USÁ-ba? Érdemes odaköltözni?

3

Kanadában is ugyanazt a jelbeszédet használják mint itt?

Vagy azért van pár kisebb vagy nagyobb eltérés?

2

Londonban elég 1 óra 35 perc az átszállásra?

Jövő hónapban Philadelphia-ba megyek, mint a két gép British Airways.

5

Mexikóban az északi részen miért veszélyesek a határvárosok?

2

Akik itt írogatnak hogy kint akarnak élni az USA-ban vagy akár Kanadában. Azoknak kb. hány százaléka jut ki?

Olyan idegesítő hogy szinte mindennap van hasonló kérdés...
Most komolyan annyira hülyék hogy itt kérdezgetnek mikor csak annyi lenne a dolguk hogy bemenjenek az adott ország nagykövetségére.
A kedvencem pedig az amikor azt írják hogy van kint rokon/ismerős és minket kérdezgetnek a rokon és az ismerős helyett....

13

Nagyon kötözködős a bevándorlási tiszt, amikor először lépek amerikai földre?

2 és fél hónapot tervezek kimenni nyaralni és pihenni. Mennyire lesz ez gyanús nekik?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!