Találatok a következő kifejezésre: Kb. mennyibe elutazni a (1 db)

Kb. mennyibe kerül elutazni a Grand Kanyonhoz?

Legjobb válasz: Ha csak a Grand Canyon érdekes, akkor olcsóbb talán Phoenix-be repülni Londonon át és autót bérelni. Kb. 5 óra vezetés lesz egy irányban.

Ha csak a Grand Canyon érdekes, akkor olcsóbb talán Phoenix-be repülni Londonon át és autót bérelni. Kb. 5 óra vezetés lesz egy irányban.
Elottem szolohoz csatlakozva, mi PHX eszaki reszen elunk, 3 ora az ut kocsival.Tenyleg erdemes innen menni oda. Az oldalamon talalsz leirasokat ha erdekel meg a dolog es nem jartad meg azota. http://eletunkphoenixben.eliveport.com/


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Floridában milyen az élet? Valaki él ott?

Gondolok itt az élelmiszerárakra, közlekedésre, magára az életre... :)
Az egészségügy egész usa-ban ugyanolyan, azért nem kérdezem, de ha esetleg valaki tud konkrét példát pl. olyanra, hogy ha allergiás vagyok és receptre van szükségem, mennyire foglalkoznak velem? Mondjuk először turistaként, mert csak megnézzük, milyen kint.
Köszi előre is.

7

Detroit, Michigan Állam - Mennyünk, vagy ne menjünk?

A férjem itthon gépészmérnökként dolgozik. Most felajánlottak neki egy állást az USA-ban, Detroitban. A kérdésem az lenne, megéri e kimenni 3 évere, vagy sem?
Van egy 2 éves kislányunk, én jelenleg gyed-en vagyok itthon vele.
Sok olyan probléma merült fel, amikre nem tudom a választ. Pl.: mi lesz az én munkaviszonyommal, ha odakint születik meg a második baba? Mert akkor ugye bár itthonról én semmi ellátásara nem vagyok jogosult. Továbbá érdekelne, hogy mennyibe kerül egy ház bérlése, melyik környék a jó, ami Clowson-hoz közel van, stb...
Minden jó tanácsot szívesen fogadok! Köszönöm!

7

Floridába mely országokon keresztül célszerűbb eljutni?

Nyáron tervezzük a párommal hogy kimegyünk a nővéremhez, Floridába.Kérdés már csak az, hogy hol célszerűbb az átszállás.Illetve, nem igazán vagyok jártas a külföldi utazások szempontjából, valaki megtudná mondani, hogy ha olyan június vége felé szeretnénk menni, a legolcsóbb repülőjegy mennyiből jönne ki? Olyan augusztus vége felé szeretnénk hazarepülni.
Előre is köszönöm a válaszokat!:)

2

Mennyi a minibálbér Floridában?

2

Az lenne hogy hogyan lehetne elintézni hogy bentlakásos iskolába kerüljön Port Angelesben? Menyibe kerülne? Kéne-e neki állampolgársági milyen papírokat iratokat kell csináltatni?

13

Mi a helyzet abban az esetben, ha valaki hajón lép be az USA-ba?

Úgy értem nem utasszállító hajón, hanem a magánhajóján kíván belépni az USA-ba.

8

Kanadában mennyivel jobb az élet mint az Egyesült Államokban?

1

USA-ban tényleg vannak ilyenek? (lent foly. )

Lehet a kérdésem rossz kategóriába írom..
Szóval.."Sok" dolgot tudok Amerikáról, hogy ott sincs kolbászból a kerítés,ezt értem fizetésekre,munkalehetőségre,kijutási módokra stb..
DE azon gondolkoztam látni lehet sok amerikai filmben hogy Egyetemistáknál/Gimiseknél van egy hatalmas házibuli mindenki vedeli a piát,csajok,medence,stb..

Ilyenek tényleg vannak vagy ezek erős túlzások a film részéről..?
Megfogalmazásom lehet [email protected] de remélem érthető..:)

6

Green card lottery 2013 státuszt hogy kell megnézni?

A dvlottery.state.gov-on nincs semmi a sorsolásról, pedig azt írták ki, hogy ma sorsolnak.

1

Disneyworldbe utazás mennyibe kerül?

Tudna valaki mondani egy körülbelüli összeget egy ötfős családnak Disneyworldbe mondjuk egy hétvégére, szállással repülőjeggyel együtt?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!