Találatok a következő kifejezésre: Kb. mennyibe elutazni (2 db)

Kb mennyibe kerül elutazni hollywoodba?

A két legjobb barátnőmmel nagyon szeretnénk elmenni egyszer Hollywoodba. Szerintetek 3 repjegy és egy jobb szálloda mennyibe kerül? Most 14 évesek vagyünk és 19-20 éves korunkban szeretnénk elmenni. egy két év múlva elég ha elkezdünk félretenni rá?

Legjobb válasz: A repjegy kb 200 000 egy emberre, de ez nagyon változó szokott lenni az évszaktól függõen, plusz egy jó szálloda két hétre az még 200 ezer hármótoknak, de ezt gondolom háromfelé elosztva fizetnétek.

A repjegy kb 200 000 egy emberre, de ez nagyon változó szokott lenni az évszaktól függõen, plusz egy jó szálloda két hétre az még 200 ezer hármótoknak, de ezt gondolom háromfelé elosztva fizetnétek.
Mibõl? A zsepbénzetekbõl? Nem nem elég :) A repjegy minimum 200.000 ft / fõ. A szállás minimum 50 dollár fejenként/ éjszaka és ezek a mai árak. Ki tudja mi lesz 5 év múlva.
csak a repülõjegy 180-200.000 Ft, ott tartózkodás sem olcsó, összesen 2 hétre minimum 600.000 Ft egy személyre.
tényleg nem olcsó és tényleg kell költõpénz rendesen.mert nem tudhatod ott is mi történik elfogy a pénzed.kell mellé tartalék.
Szerintem fejenként háromszázeverbõl jól kijön.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat? Nem zsebpénzbõl fizetnénk hanem szoktunk vállalni néha ilyen munkákat hogy kertészkedés, takarítáS, és ilyenekbõl 2 Hónap alatt 30 000 gyült össze.
gyertek velem, csak a repjegyet kell fizetni a tobbit ledolgozzatok:D

Kb. mennyibe kerül elutazni a Grand Kanyonhoz?

Legjobb válasz: Ha csak a Grand Canyon érdekes, akkor olcsóbb talán Phoenix-be repülni Londonon át és autót bérelni. Kb. 5 óra vezetés lesz egy irányban.

Ha csak a Grand Canyon érdekes, akkor olcsóbb talán Phoenix-be repülni Londonon át és autót bérelni. Kb. 5 óra vezetés lesz egy irányban.
Elottem szolohoz csatlakozva, mi PHX eszaki reszen elunk, 3 ora az ut kocsival.Tenyleg erdemes innen menni oda. Az oldalamon talalsz leirasokat ha erdekel meg a dolog es nem jartad meg azota. http://eletunkphoenixben.eliveport.com/


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!